![]() |
Denizin mavisini tadını tuzunu O eşsiz albenisini yakamozunu Dalgalarının seriliğini Martıların sevincini Yosunların balıkların gizemini Aslında biliyorum DEĞER verilmediklerini Hani kim varki bir sahil köşesinde oturup denizin uçsuz bucaksız ufkuna bakarken Maziyi dalmamış hatılaları canlanmamış Acılarını anlatmamış hasterini dile getirmemiş Hatta bazen koynuna düşmemiş kim varki Martıları seyretmeyen varmı? keşke onlar kadar Özğür olsaydım diye düşünmeyen kim varki Sarmaş dolaş sevgileri seyretmeyen O sevgilerin kutsallığını bilmeyen kim varki Huzuru bulmayan kim varki sahil boyu dolaşırken Sıcacık yaz gecelerinde şarkılar söyleyip Çılgınlar gibi sarhoş olmayan kim varki? |
Ruhla beden bir olmuşsa hayaller aleminde, Kabus olur yokluğun aklın derinliklerine.. |
sana hergün mektuplar yazıyorum , mektuplar sessiz... cevaplar sessiz... |
nereden takılmışsa bir şarkı dudaklarımda, havada deniz kokusu. Aramızda denizler yıllarımı çaldı yokluğun ,ağlasam ağlar ıslanır. Denizlerde sen, hasratinle ben, yokluğun esiyor akşamlarda Kadehlerde sen, çaresizim ben, yoksun sen, yoksun ya akşamlarda. Gel birdaha gitme hiç,hep gözümün önünde ol sen. Hep yanındaki resmin gibi, Aramızda denizler, yıllarımı çaldığı yokluğun ,ağlasam ağlar ıslanır...........ZERRİN ÖZER...... |
Ruhun mu ateş yoksa o gözler mi alevden? Bilmem bu yanardağ ne biçim korla tutuştu. Pervane olan kendini gizler mi alevden? Sen istedin ondan bu gönül zorla tutuştu. Gözler ki birer parçasıdır sende İlah'ın Gözler ki senin en katı zulmün ve silahın Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin Sen öldürüyorken de vururken de güzelsin :inlove: |
Yaşıyorum Kaderimi Ağaçlar Gibi Sessizzz... |
gün gelecek devran dönecek kahbe felek bana da gülecek demekten kendimi alamıyorum...:S |
and I hate that i love you so and I hate how much i love you boy I cant stand how much I need ya and I hate how much I love you boy but I just cant let you go and I hate that I love you so :moo::moo::moo: |
Ben İstemediğim Sürece Hiçbirşey BİTMEZ. ;) |
Belkide biraz daha hızlı koşmalı,birşeyleri ardında bırakmak için... |
| Saat: 00:46 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık