![]() |
Şikayet etmeyi bırakmaya karar veriyorum her gece beterin beteri var diyorum kendi kendime fakat... İnceden çalan bu müzikte insanın içine işliyor. Durgun bir gece ... |
nerdesin yoksun bu gece burdayım:) benim şuan tek isteğim annemin iyileşmesi başka birşey istemiyorum hep dua ediyorum annemi bana bağışla diye Allahım.:( |
Arwen çok geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur:( Bugün sitede yeni görev alan arkadaşlarımız oldu Buradan The_Devil,ahmetseydi,evo,asla_asla_deme ve Dreamteam'a yeni görevlerinde başarılar ve bol şanslar...:D |
sağol makalele yaw bekliyoz bakalım ... evt yaw hayırlı uğurlu olsun hepimize |
bu gece hüzünlü hele bu şarkıları dinlerken elinde olmuyo insanın :( mutluluk uzak bana.bu gece ...şunu anladım sana değer verildiği kadar değer vericeksin karşındakine .. |
geçmiş olsun arwen allah acil şifalar versin.... yeni görevlerinde tüm dostlara başarılar.. hayırlı olsun |
Geçmiş olsun canım benim:kiss: İnşallah kısa zamanda iyileşir annen:) Bidenem senide öptüm:kiss: |
Geçmiş olsun Neptyhs Ben Bugün aşık oldum sanırım...sanırım gözleri lensti ama çok güzeldiler.:$ |
Makalele sen hakketten aşık olmuşsun:D çünkü Arwen yerine Nephthys'e geçmiş olsun demişsin:D Eee nede olsa aşkın gözü kördür :msn_party |
:$:$:$ İnanmıyorum ben Neptyhs diye okudum bi an meğerse ARwenmiş.Kafe gerçekten aşık oldum sanırım:D arwen kusura bakma bilmeden olmus,tekrardan geçmiş olsun8-| |
| Saat: 20:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık