![]() |
internet kullanıcılarına tavsiyem ; Lime Wire, BearShare vs gibi peer to peer(P2P) programları kullanmayın internet bağlantınızı yavaşlatır ve ya çökertiyo.. :tender: |
limitli telekom interneti kullanananların dikkatine; 1 ayı askın suredir benim internet hızı yavasladı ama adsl sayacı 3-4 kat hızlandı.telekomdan aradılar 2.19 tl farkla ttnet muzik ve antivirus proramı satmak istediler bende almadım cunki 24 ay sozlesmeyi uzatacaklardı. Daha once gunde 6-8 saat internete girdigimde ayda 4gb yeterli oluyordu. 1 aydır gunde 1.5 -2 saat girdim limitim doldu ttnet muzik ve antivirusu almadıysanız ve supriz kabarık fatura odemek istemiyorsanız lutfen sayaclarınızı kontrol ediniz. 1 saatlik internet kulanımı http://img220.imageshack.us/img220/5889/57914134.png not : mobil internete gecmek istedigim icin muzik ve antivirusu almadım ve sozlesmeyi uzatmadım |
Arkadaşlar ben adsl'e bu ay abone oldum ve kotayı bayaa geçmişim. Ancak modem fln almadım kotayı geçmediğimi warsaysak ne kadar fatura gelir? |
modem olmadan nasıl bağlandın internete anlamadım ? kotayı geçmediğini varsayarsak bu senın abone olurken seçtiğin tarifeye bağlı .lımıtlı 4GB 29 mılyondu. |
yani ttnet modemi almadım limitli aldım 4 gb hani bi ara kampanya wardı isteyene 2 ay 15 tele isteyene de kablolu modem. Ben o kampanyadan yararlanıyor muyumdur? Geçen ay abone oldm |
Abone olurken neye abone olduğunuzu sizin bizden daha iyi bilmeniz gerekir. 4 GB'lik paket alıp bu sınırı aştığınızı söylüyorsanız TTnet'in sitesindeki tarife bilgisine göre Paket Limiti Aşımında MB Birim Ücreti (TL/MB)=0,009248. Yani 15 TL+(İndirdiğiniz veri miktarı [MB cinsinden])*(0,009248 TL/MB)=Kaç yapıyorsa. |
Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu; adsl rt102 modemim var ama ben bir süre önce kullanmakta oldugum adsl kota programını(sürüm 4.0.4.6) artık kullanamıyorum.Ağınızda aisties cihazı bulunamadı,Lütfen güvenlik duvarınızı kontrol edin diye uyarı veriyor.Yardımcı olursanız sevinirim. |
Alıntı:
|
Modemi sıfırlamak derken yeni bir modem almak anlamında mı? Birde adsl müşteri hizmetlerini arayıp sorunun çözümü hakkında bilgi alışverişinde bulundunuzmu? Tek çözüm yolu dediğinizi yapmak mı? Saygılar. |
Alıntı:
İkincisi, bu sorunun ADSL müşteri hizmetleriyle bir ilgisi yok. Sadece modemin üreticisi AirTies ile ilgili olabilir. Ararsanız da muhtemelen tatmin edici bir cevap alamazsınız çünkü bilgi seviyeleri yüksek değil, çok defa hüsrana uğradım. |
| Saat: 13:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık