![]() |
Yeri Gelir Hüzünlenirsiniz, Yeri Gelir Gülümsersiniz Ama Ama Asla Büzülmeyin.! 3 Günlük Dünyada Bu Dalavere Olaylarına Kanmayın, Gündüz Düşlerinizde Kabusunuz Olsada Elbet Bir Yol Bulursunuz Özünüzü Unutmayın.! Sorunlar Yokkende Vardınız Sorunlar Olduğundada Varsınız Sorunlardan Sonrada Olacaksınız... Periyim, Zamansız Deliyim 4 Dinde CinneT'im... (İncecik Sözler Çekiştirmeyin Kopar) |
Kaçmalıyı Yıldızların Yorgun bakışlarından. Kavga etmeliyim Gitmeliyim... Vakit beni alıp gitmeden,Vurmadan yalnızlıklar ötesine. Derin bir uykuya Yalnızlığın karanlık odalarına dalmalıyım.... (Sokaklarda sessizlik çınlıyor - avaz avaz! ) |
tam buru mun tellerı severım kellerı :P |
gecesi kalmadı artık sabah oldu.... ben daha fazla dayanamıcam benden paso arkadaşlar... eklemediğim mesaj kalmadı galiba:))) |
hayırlı sabahlar gececiler... |
Hayat skor tabelasi tutmak degildir. Kaç arkadasiniz oldugu ya da kaçinin sizi arkadas kabul ettigi degildir. Şimdi bir yerde gördümde paylaşmak istedim =))) |
İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu. Bende paylasmak istedim :P |
Gördüğünüz gıbı benımki gece sohbetı yerine sabah sohbeti adı daha bi guzel oldu sanırım.. uyuyamıyorum ya.. |
Bu şehirdeki son gecem.. Elveda Ankara q: d: b: p: |
uyuyamıyorum ya.heyecan var ama ne bu cözemeıdm ben .. |
saygılar sohbetiniz boL olsun ark. ALLAH Rahatlık versin NABER ;) |
uykum yok uykum yok uyku hiç yok geceelr benim msx senle bayadır görüşmüoz gene esrarengiz olup bi gidiom bi geliom ben bunu hep yapıorum :$ gene gidicem gene gelirim ...;) ;) uyku yok yok uyku msx geri döndüm.. ya bi gidiom kayboluom gene geliom gene gidiom ben bunu hep yapıom ama sizi asla bırakmam.. |
06.06.6 Tarihin'de Cİnnet'in Afyona ayak basmasıyla Bana yüklenen huzur ve mutluluk hala etkisi sürdürüyo. Yaşanan ufak tefek sorunlara rağmen Hayat güzl ve devam ediyo..:smiley9: BEni hayata bağlayan güsel Bİr sebebim var (L) BEnde Gizlisin Sen ... dİYe bir şarkı tutturmuşum Dilimde öle gidiyo işte :) |
(= .:: CinneT - GusiN ::. =) Gecelere Seni Sorarım, Duramamki Uzak Diyarlarda.! Ara Sıra Seni Ararım Ellerim Bomboş Kaldığında.. :-# Sarıl Bana Diyemem Uzaktayım Çağre Yok, Kalbim Sancır Ağrı Çok...:*( Elimde Bir Sigara İnadına Boğuldum, Fotoğrafın Karşımda Seni Bana Doğursun.. (L) |
"Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi deðil özlediðimi bil her an hiçbir þey seni sevmek deðil!" (F) |
Geceler Güneş kurtarıcı rolüne soyundu yine Geldi geçti, zordu ama bak bitti işte Yalnızlığa katlandığımız bu gecede... Sonunda kavuşacağımızı bilsem de, Yine de kavgalıyım gecelerle. Sensiz beni, Bensiz seni üzerler diye... (L) |
"Ya sözlerin aklımda, yada aklım adında. Ya hayalin karşımda, yada sesin kulağımda. Ya ben çıldırıyorum, yada çok özlüyorum. Ya özlemek çok güzel, yada özlenen çok özel...." (L) |
http://img156.imageshack.us/img156/3339/stresanalizi3vr.png selam,kendimizi kontrol edelim bakalım ne olacak.... |
Beni devirmek çok kolaysa tarihinden adımı sil En temiz denizde bile var gözden ırak koli basil Fil şirindir amma onca sineğin başını ezendir bil Ben humusla rahat uyurken seni saracak kill bill Sözlerimdir kulaklarına kabartma tozu Her ustanın sırrı gizli sağ elinde saklı kozu Şaşmamakta şaşı bakışla bakmamakta kantarın dozu Selametle .... |
"Çok kere söylediklerimiz yüzünden kazandığımız düşmanlar, yaptıklarımız yüzünden kazandığımız dostlardan daha fazladır." *-) Elbert Hubbart |
Canımdaki her nefes nefesine eklensin, içimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gönlüm varlığınla renklensin, sen benim gönlümde yaşadıkça özelsin! |
Elimde bi kalem sabaha karşı 3buçuk Gözlerimde yaş RAPse bir küçük çocuk Deftere kalem kaleme silgiler konuk Ve mahvolan bu müsvette Gusin'de son soluk" |
Ben Sen'i bugünde düşündüm...! |
ben zaten hep düşünüyorumm aklımdan bir an olsun çıkmıyor |
Gün bir gün, sevdalanmis geceye gecede yakomoz düsürmüs denize o günden bugüne geceyle gündüz ayrilmaz olmus taki günes tutlup gölge düsürene dek sevdalara.. |
Seni seviyorum" demek her ne kadar onüç harfle sinirliysada bu senin için daima sonsuzdur.. ARWEN'İN KALBİNDESİN HEP SAKLI BİR KÖŞESİNDE İYİGECELER SİZEE |
Gece midir insani hüzünlendiren,yoksa insan midir hüzünlenmek icin geceyi bekleyen?gece midir seni bana düsündüren yoksa ben miyim seni düsünmek icin geceyi bekleyen ? |
yine yalnızım buralarda kimse yok :) SAHTE .HERŞEY SAHTE SÖZLER SAHTE...İNANMA ARWEN İNANMA Aşk, yepyeni kalabilen eski bir masaldır. En tatlı gelen sevinç ve en kötü gelen acı aşktır Geçmişi hatırlamayanlar, onu bir kere daha yaşamak zorunda kalırlar. |
Bir gün daha geçti yanlız yapayanlız bir başıma anlayınız Bitmeyen derdimi bedenimi topraktan ayıran bu RaP oldu Kanımız akacak tarzımız yakacak Dostlar soracak aklını yoracak ama anlayacak dünya işini Girişimci çekecek fişini Korkma fani olaylara aklını yorma Karanlıklara muhtaç olma oldurma soldurma tüm çiçekleri Çektim kaderi Fondip yaptım ama yine kralına resti çaktım Dünya penceresinden baktım şelalelere durmaksızın aktım Arkadaşlar müsadenizle; Felç olabilirmiyim triplerindeyim Ben giderim uyumaya iyi geceler iyi sohbetler ... |
selam uykusuzlar bende katıldım yav her gece sabahlardım ama burdan haberim yoktu bu gün de kalamıcam hay aksi şey arkadaşıma gidiyorum artık buraya takılırım ben ben burayı seviyorum ya:smiley9::wave: |
uykusuzlar kervanına hoşgeldin bekleriz... |
Sakin üzmesin seni karsılıksiz sevgiler, Bagrına tas basarsin acılar bir gün biter. Giden gitsin aldirma yanginlar da söner, Sakin bakma ardina kalanlar önde gider.. giden gitti ben sevdiğini sanarken meğer beni hiçmi hiç sevmemiş |
''Uyku öyle güzel bir şeydir ki, uğrunda bütün gün uykusuz kalmak gerekir.'' |
Rüyanın bittiğini anlamak için; önce uyanmak, sonrada uyandığının farkında olmak gerekir. |
Sokaklar sessiz, Geceler karabasan... Ellerim titrer, Kim bu ben? Kim bu susan? |
Yürüdüğün yollardan geçebilirsin bir daha fakat anılardan,ASLA! |
|
SENSIZ KALDIGIM ILK GUNDEN BERI ICIMDE BIR UMUT VUSLATA DAIR. AKSAMLARI IMZALADIM GOZYASLARIMLA.SENI ARAMIYOR SENI SORMUYORSAM BUM SENDEN VAZGECTIM DEMEK DEGILDIR BIRDAHA BOYLE SEVECEK OLSAM BIR KALEMDE SILERDIM SENI... |
Birine sevginizin tümünü sunmak, asla sizi de aynı şekilde seveceğinin garantisi değildir. Sevgiye karşılık beklemeyin; sadece sevginin karşınızdakinin kalbinde büyümesini bekleyin; fakat olmazsa da, sizin kalbinizde büyüdüğüne emin olun. Birine çarpılmak için bir an yeterlidir, birinden hoşlanmak için bir saat, ve birini sevmek içinde bir gün yeterlidir, ama birini unutmak ise bir ömür sürer. ADI BENDE SAKLI.... |
Geceler Yar Yar 4 Duvar Efkar Geceler Yar yar başımda SEvdan var diye bir şarkı vardı Ama kim sölüyo unuttumm..:S Neyse gelim konuya benim çok uykum geldi gibi. Zaten bütün gece forumda dolan dolan başım döndü..(N) Cinnet kendi halinde . Hali yok Hayat Peşinde koşturmaya(ci) (W) Acıyı giydim krşum geçirmez ki Yüreğim sözlük oldu Kalbin sırasında ben nerdeyim Uzatmaları oynıyan CinneT ise Derviş Kılan LaDy Gusinim Güneşe gözünü açan bin kırat eymenim Ben ve EsEn rüzgarla kesen sahile atılmış hep bir çapa kemikten... :smiley35: :smiley35: |
bende uyumayanlardanım şu an uyanık olan warmıııı canım çok sıkılıo msn de de kimse yokkkkkkkk |
Şaşarım Her Güne Ve Geceye... Dilimi Bağlarım... Ne varsa Dİlediğim Acımı Sağladılar... Aklıma uysam olmas Ben DuyarıM o DuymaZ Kalbim kavga kaldırmaz... sora sora bitmiyor Hİç bir cevap Yetmiyor Hayatın terazisi ÇEkmiyoR .... Hayat böle işte Duruldum DalgalandıM.. Bütündüm ParçaladıM... (U) |
arkadaşlar iyi hoş güzelde burayı şiir nehrine çevirdiniz yaww. şiirlerinizi şiir nehrine yazsanız hani. Ben şimdi burda nasıl sohbet edim durmadan şiir yazıyosunuz yahu :S :S |
Gusin haklı :) buraya gece gece aklımızdakileri, gece son sohbetimizi etmeye geliyoruz şiir okuyoruz :P Çöktü yine gece ve karşımda 2-3 şiir, bir kaçını okudum hüzünlendim, sohbetimi ettim rahatladım hadi iyi geceler :) |
Alıntı:
düşüncelerinizi paylaşın şiir değil yahu.. :) Nereye mahmut daha karpus geçces yaaa nere gidiyonn.. Bugün zaten sana çatamadım kaçtın son andaa:D Neyse bidahakine sen gelip buluyon beni nede olsa Sinirliyken (H) Bak şuan iyim çok iyi varsa bişey gel sölee :msn_party |
doğru valla ya haklısınız gusimde mahmutcukda haklı ben şuan o kadar üzgünümki anlatamam yani ne olacak benim bu halim arkadaşlar offf diyorummm..... SABIR SABIR YA SABIR ARWEN'E BİRAZ DAHA SABIR |
Gece midir?İnsana hüzün veren İnsanlar mıdır?Hüzünlenmek için geceyi bekleyen Gece midir?Seni bana düşündüren Yoksa benmiyim Seni düşünmek için GECEYİ BEKLEYEN.. Ve bende öylece bekliyorum.. |
Alıntı:
geceler sende karabasan olmuş gibi gördüm seni.. haklısın sende havalar sıcakk.. Dert keder çok ... vs vs falan Yani demek istediğim şu şiir yazılıcak okadar çok bölüm varki sitede Bari burası farklı olsun .. NE bilim forumda her yerde böle şir şiir gına geldi yani.. Machmood güzel söledi buraya SİTEDEN ÇIKARKEN SON SOHBETİMİZİ ETMEYE GELELİM YANİ AMAç SÜREKİL POST POST PSOT ATMAK DEĞİL.. giderken böle son halimiz duygularımıs düşüncelerimis vs vs... Bazı yerleri farklı tutalım Sınırlamıyalım kendimizi arkadaşlar ... Ay bu gecede saatler geçmiyo gibi GEceler Karanlık 4 duvar arasında banada böle duvar göre göre bi hal oldu göslerim biri benim manzaramı değiştirsin evde Duvar değilde deniz olabilir mesela:D :D |
Gusin sende taktın şiire :P Tamam anlaşıldı buraya şiir yazmıcaklar bi daha. Sen yat bak hem zaman cabuk gecer hemde manzaran değişir,Belki deniz olan bir oda görürsün rüyandaaa :P LapTop'ın elinde şöööle denizin ortasında, wireless bağlantı oooh..Yat sen yat uyu hadi bak :P Bu sefer gittim, uykum geldi, iyi geceler... |
YARIN SINAV VAR BEN ÇALIŞMADIM DEFTER BANA BAKTI BEN DEFTERE BAKTIM NE YAPICAM BİLMİYORUM YA ...UYKUM VAR AMA GİDİPTE YATMIYORUM BİLE NEYSE YA ŞİMDİLİK İYİGECELER ARKADAŞLAR SİZEE |
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık