![]() |
Alıntı:
|
81000306 nolu hata veriyor :((( |
slmlar ben telefondan msne giriyorum fakat başka birinin bilgin de hareketli yazmasına ragmen msn in adamı sarı degil de yeşil gözüküyor onu nasıl degiştire bilirim?? |
bende msn today açılmıyo |
Alıntı:
Mesela hangi MSN Messenger sürümünü kullanıyorsunuz? Hangi işletim sistemini? Varsayılan web tarayıcınız hangisi? Messenger'ınızda hiç eklenti yüklü mü? Temiz bir MSN Messenger kurulumu yapmayı denediniz mi? ... MSN Türkiye ile ilgili geçici güncelleme sorunlarından dolayı da olabilir. Alıntı:
|
marhaba kolaygelsin mesenger 7.5 kullanıyordum diyorum çünkü artık kullanamıyorum geçen günlerde office hasar görmüştü ozanada aynısorun olmuş ve güncelleme yapınca düzelmişti (tabi bana göre) daha sonra office 2003 yükledim serial girdim ama kullanıcı adını vediğerini oem olarak bıraktım şimdi msn ye bağlanmak istediğimde bağlantı kablosu hatalı diyor msn anasayfadan araçlardan bağlanmak istediğim de parola hatalı diyor isim olmaya bilir diyor sistem i test ettirdiğimde sistem sorunzus çalışıyor diyor güncelleme sayfasına girdiğimde microsoft ta güncelleme yapamıyorum bu sorunların office i yüklerken isim yazmamadan kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorum öylemidir yada sorun herne ise düzeltme şansım varmı bu arada hiçbir eklenti yüklü değil msn ile ilgili hiçbir şey yüllemedim umarım yeterince anlatabilmişimdir şimdiden teşekkür ediyorum |
Office yazılımı ile msn messengerin hiç bir bağlantısı yoktur ...tamamen ayrı birimlerdir...salt messenger ile girişi denediniz mi ( eski sürüm messenger xp sistemle gelen)...web messengerle girmeyi denediniz mi....başka makinallardan girmeyi denediniz mi ....aynı adrese bağlı mail adresinizin inboxuna ulaşabiliyormusunuz....tüm bu sorulara yanıtınız evet ise mevcut msn messengerinizi sistemden tamamen kaldırıp yeniden kurulum sağlayın...son testiniz ise....araçlar > seçenekler > bağlantı sekmesi altında "bağlantı sorun gidericisini" çalıştırın en doğru kararı ordaki rapor size bildirecektir ...saygıllar |
Telefonumun markası 6680 kullandıgım messenger yazlımı Turbo msn. Benim anlamadıgım o otomatik olarak sarı olması lazım degilmi hareketli iken? Sizin önerdiginiz bir şey var mı onu da yukleye bilirim.. İnginiz için tşkr |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
...şayet durum devam etse üzgünüm adresiniz hacklenmiştir...yok aksi olsa messenger açılsa ve mailinize girebilseniz o zaman makina ve sistem hatasıdır.. bu arada geçici server sorunu olacağını da göz önünde bulundurun tabiii....müsterih olun bill amıca bu çeşit ufak işlerle uğraşmıyor .....bilginize |
msn de bi yeni bi kişi eklediğimizde ,sanki o bizi eklemiş gibi yukarıdan kutucuk çıkıyor,onu da kabul ettiğimizde de,engelli gözüküyor. bu sorunu nasıl halladebiliriz, şimdiden ilginize teşekkürler.. |
Msn çalıştıgı zaman kişi listesi yuklenmeye baslarken program kıtlenıyor ve program yanıt vermıyor uyarısı alıyorum.10-15 dk hıcbıseye basmadan beklersem acılıyor program.karsı taraf cam acarkende bu kıtlenme oluyor. format attım,defalarca her surumu kurdum kaldırdım ama bu sorun hala devam ediyor.yardımcı olabılecek biri varmı ? baglantıdan bır sorunmu acaba bu işletim sistemim xp , msn uzantım gmail |
Alıntı:
Alıntı:
|
arkadaşlar mrb benim bi sorunum war messenger ı kaldıramıyorum yardımlarınıx için şimdiden teşekkurler (: |
Kaldiramiyorum Derken ? Program Ekle\Kaldir'dan Kaldirdiniz'mi ? Kayit Defter'inden Kaldirdinizmi ? |
her yerden denedim klasorleri bile sildim pro ekle kaldırdan ikon gitmio ne yeni nede eski sürümüde yukleyemiyorum ps:siteden indirdiğim uxaylı skini yuklu onuda kaldıramıorum |
Alıntı:
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular |
Alıntı:
avg var ancak onu kapatıyorum açarken.windows messengerdada durum aynı,eski versiyonlarıda denedim. msn listemde 85 kişi var,ve hiçbir eklentide kullanmıyorum.Buna rağmen bu sorun var. az önce onar dediğim zaman aşağıdaki linkteki gibi bir tablo çıktı karşıma.host file vs dns de hata veriyor. http://img456.imageshack.us/my.php?image=msnhata0vz.jpg program ekle kaldırdan silip kayıt defterinden silmiyorum msn i bir alakası olabilirmi.ordan nasıl silebilirim.şu anki versionum 8 hızlı cevabınız için teşekkürler |
Alıntı:
Alıntı:
|
3-) MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? konusundaki ilgili klasörü bulup silin. bu sayfayı açamadım ben ? otomatık dns ıle baglanıyorum birde laptopla baglanıyorum wireless baglantı ıle hıcbır sorun cıkarmadan calısıyor msn.hakkaten kafayı yıcem |
Alıntı:
|
Alıntı:
sayın NeutralizeR pc destek konusunda nasıl bir yol izlemem lazım mesela googleda arama yaparken neler yazayım,cogu seyi denedim İşlemcim amd den baslayarak ama bişey bulamadım.birde bu sorun 10 gun once cıktı formata ragmen devam ediyor.acaba contact list geniş diyemi oluyor.bir arkadas boyle dedi.Contact listte 70 kısıye ındırdım ama sılınenlermı yer kaplıyor ? hotmailde bunları hotmaıl comdan sılebılıyoruz ama gmaıl kullananlar nerden sılecek bunları ? passport nette mumkun degıl sanıyorum.bunları silebilmek için bir program buldum sizin sıtenizde onunda gmail destegi yok. ayrıca aynı kıtlenme ve 15 dk sonra acılma outlooktada oluyor valla sorunun nedenını bılmedıgımden cozum konusundada caresızım,kafanıızı sısırdım sızınde |
Alıntı:
|
başkabir makinadan emailime girebildim ama hala kendi makinamdan email ve msn me ulasamıyorum araçlar>seçenek>bağlantı>(suanda net mesenger service ile bağlantınız yok diyor)yenile>gelişmiş ayarlar>sına diyorum proxy adı çözümleniyor (81000388) mesajı geliyor hiçbir ayar değişikliği yapmamıştım ama proxy ayarlarını düzelmek için ne yapmalıyım özür dilerim sizi konuyla defalardır uğraştırıyorum makinamda başka hiçbir sorun yok sadece msn ve hotmail e bağlanamıyorum tüm yardımlarınız için tekrar tekrar teşekkür ediyorum sayenizde bu sorunuda halledeceğimden eminim kolay gelsin iyi çalışmaler |
Alıntı:
|
mrb. benim msn silinmişti. tekrar yüklediğimde ise göz kırpmaları vs.hareketli şeyleri alamıyorum.bana flash player yükle diyor.ama kaç kere denedim yüklenmiyor .yine aynı sonuç oluyor.ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olursanız sevinirim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Bu adresten exe olarak indirip kurabilirsiniz. Kurma işleminde problem yaşarsanız, aldığınız hata mesajını bir sonraki mesajınızda belirtin lütfen. |
mrb. verdiğiniz adresi denedim.ama yine aynı .olmuyor. |
Alıntı:
|
Arkadaslar ben dun saat 9 dan beri msn ne giremiyorum ne msn e girebiliyorum nede hotmail den emaillerime bakabiliyorum msn de adresimi ve sifremi yazıyorum bana hemen sorun gider hatası veriyor orda onar diyorum bana verdigi hata ((ag gecitiniz cevrimdısı gorunuyor)) ne passport.net acılıyor nede hotmail deki oturumum bu sorunu niye veriyor :*( :*( :*( dun virus aramasında makinede virus buldu onuda sildim ama hala acılmıyor msn oturumum tek bu adres degil butun aadreslerim acılmıyor (gmail mynet hotmail) ne yapmam gerekiyor bu hatayı nasıl duzeltirim bana bir yardım ederseniz cok sevinirim ________________________________ 80048820 (ag gecitiniz cevrim dısı gorunuyor) ______________________________________ Lutfen arkadaslar biriniz yardım etsin ya nasıl duzelticem bu sorunu:*( :*( *-) :*( :*( :*( *-) Sizden yardımızı istiyorum |
msne açılmıyor yardım edinnnn site görevlileri msnem açılmıyor onar diyince anahtar bağı noktasında hata veriyor yani olmuyor msnin eski sürümündede oluyor aynı şeyler olmuyor yardım edin ne olur |
Alıntı:
Alıntı:
Merhaba İLk OLarak Msn ni Kapat Daha Sonra Monitörün Sağ ALt Köşesinde ki Saat e İki Kere TıkLa ve Gün/Ay Hatta Saatin DoğruLuğunu KesinLeştir.. Daha Sonra SırasıyLa BaşLat > ÇaLıştır > regsvr32 softpub.dll Yazıp Enter Yapın....kolay gelsin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
http://forum.donanimhaber.com/m_5803572/tm.htm |
selam benim de bi sorunum war. xp kullanıcısıyım ve 7.5 kullanıyorum artı birde plus war.sorunum,konuşma penceremdeki kendi remimin düzgün çıkmaması. sadece siyah beyaz ve çizikli çıkıyor bütün ayarlarını gözden geçirdim ama malesef yapamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler. |
Alıntı:
|
kişi ekleme engeli kaldıramadı lütfen daha sonra tekrar deneyin hatası acilll plzz.. msn kişi engeli kaldıralamadı hatası alıyorum ve bi ünülünün msn adminliğini yapıorum acil çözüm için yardımınızı bekliorum msn suanda yaklasık 2500 kişi bağlanıor ve kişi listesinde görülen yaklasık 100 kişi war yani silip yeni ekleme taleplerini kabul ediyordum velistemde olmasada onlar biz online görüyordu şimdi ise yeni eklemelerde hata verior ve msn kişi ekleme engeli kaldıramadı lütfen yeniden deneyiniz dior yardımlarınızı bekliyorum. |
Alıntı:
|
arkadaslar msn8 betada benim msn adresim için izin verilmiyor yani diyorki hatada the passport ID is used the sign in is not allowed to this beta version of messenger 810003cc hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim tesekkurler bu arada kullandığım hesap hotmail hesabı yani hersey normal ama anlamadımm sorun nedir diğer msn adresimi kabul ediyor ama diğerine izin vermiyor |
Alıntı:
Bu işlem için aşağıdaki otomatik davet bağlantısına tıklayın: https://www.msxlabs.org/forum/attachment.php?attachmentid=5816&d=1143041118 Windows Live Messenger Beta: Otomatik Kabul Bağlantıya tıkladıktan sonra hesabınızla giriş yapın ve "I Agree" tuşuna tıklayın. Hepsi bu kadar, artık siz de Windows Live Messenger Beta (Messenger 8.0) kullanıcısısınız. |
Yardım? Nicki Kaydetmiyor! Msn Listesinde bir ilginçlik var arkadaşımda online olan birisi bende ekli olduğu ve beni engellememiş olmasına rağmen bende offline görünüyor bu sorunu aşmak için msnden herkesi silip kişi listemi tekrar ekledim,eklemeden önce 10 kişi online dı ekldikten sonraysa 43 kişi online oldu ve bu sorun düzeldi ama sanırım tekrar aynı sorun olmaya başladı, bu sorun NEDEN KAYNAKLANIYOR? Diğer şikayetimse MSNi açtıktan sonra Nick bölümünde mail adresim yazıyo ben nickimi yazdığımda ve msni kapatıp açtığımda herşey sıfılanıo ve Nick orada kalmıo tekrar mail adresim orada yazıo. Bu Sorunlar Neden olabilir?Ne yapmam Gerek? |
Alıntı:
MSN Messenger'ın Hangi Sürümünü Kullanıyorsunuz? Nick'inizi Değiştirdikten Sonra Saatin Ordan MSN İşaretine Sağ Tıklayın ve Oturumu Kapatın. Yeniden Oturum Açtığınızda Nick'iniz En Son Bıraktığınız Gibi Olması Lazım. Sorun Devam Ederse Bağlantınızı Kontrol Edin.. |
benim msn imde bi sorun var...bazen gonderdigim mesajlar ve bana gonderilen mesajlar gelmiyo....bi hata falanda vermiyo iletilmedi die....titresim atinca bi ara duzeliyo..elemanlara soruyom yazilarim gelmedimi diye.gelmedi diyolar.. Acaba neden dolayi olusuyodur bu sorun ve nasil duzeltebilirim??????? |
bazen msn de yazdığım iletiler bana ulaşmıyor yada diğerlerinin yazdığı bana ulaşmıyor bunun neden olduğu hakkında bir bildiğiniz varsa yardımcı olursanız sevinirim...kaspersky anti-virus kullanıyorum adsl bağlantım var...şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bağlantınızla ve karşı tarafın bağlantısıyla ilgili bir sorun. MSN bağlantı yoluyla alakalı ve geçici. Windows Live Messenger'da böyle bir sorun olmaması lazım.Denemediyseniz tavsiye ederim. https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/4413-windows-live-messenger-t-rk-e-public-beta.html ^ Yukardaki linkten indirip sisteminize kurabilirsiniz. Saygılar |
| Saat: 03:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık