MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

NeutralizeR 14 Mart 2006 07:35

Alıntı:

Lütfen teknik destek talebinde bulunmadan önce bazı teknik bilgileri vermeye çalışın.

Kullandığınız Messenger sürümü, işletim sisteminiz, internet bağlantı türünüz ve yüklü olan güvenlik yazılımları gibi... (anti-virus, firewall)
Yukarıdaki basit bilgiler olmadan son mesajlara cevap vermek pek mümkün değil.

Sentenced 14 Mart 2006 18:03

81000306 nolu hata veriyor :(((

tores123 15 Mart 2006 13:53

slmlar ben telefondan msne giriyorum fakat başka birinin bilgin de hareketli yazmasına ragmen msn in adamı sarı degil de yeşil gözüküyor onu nasıl degiştire bilirim??

AlwaysSad 15 Mart 2006 19:30

bende msn today açılmıyo

NeutralizeR 16 Mart 2006 01:22

Alıntı:

AlwaysSad adlı kullanıcıdan alıntı
bende msn today açılmıyo

İlk mesajda istenen teknik bilgileri verirseniz...

Mesela hangi MSN Messenger sürümünü kullanıyorsunuz? Hangi işletim sistemini? Varsayılan web tarayıcınız hangisi? Messenger'ınızda hiç eklenti yüklü mü? Temiz bir MSN Messenger kurulumu yapmayı denediniz mi? ... MSN Türkiye ile ilgili geçici güncelleme sorunlarından dolayı da olabilir.

Alıntı:

tores123 adlı kullanıcıdan alıntı
slmlar ben telefondan msne giriyorum fakat başka birinin bilgin de hareketli yazmasına ragmen msn in adamı sarı degil de yeşil gözüküyor onu nasıl degiştire bilirim??

Telefonunuzun markası, modeli ve telefonunuza uyumlu Messenger yazılımı konusunda bir bilgimiz yok. Kişisel durumunuzu değiştirmeyi deneyin. Herhangi bir değişiklik olmazsa bu kullandığınız telefon yazılımıyla ilgilidir.

necati1 16 Mart 2006 11:53

marhaba kolaygelsin mesenger 7.5 kullanıyordum diyorum çünkü artık kullanamıyorum geçen günlerde office hasar görmüştü ozanada aynısorun olmuş ve güncelleme yapınca düzelmişti (tabi bana göre) daha sonra office 2003 yükledim serial girdim ama kullanıcı adını vediğerini oem olarak bıraktım şimdi msn ye bağlanmak istediğimde bağlantı kablosu hatalı diyor msn anasayfadan araçlardan bağlanmak istediğim de parola hatalı diyor isim olmaya bilir diyor sistem i test ettirdiğimde sistem sorunzus çalışıyor diyor güncelleme sayfasına girdiğimde microsoft ta güncelleme yapamıyorum bu sorunların office i yüklerken isim yazmamadan kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorum öylemidir yada sorun herne ise düzeltme şansım varmı bu arada hiçbir eklenti yüklü değil msn ile ilgili hiçbir şey yüllemedim umarım yeterince anlatabilmişimdir şimdiden teşekkür ediyorum

Misafir 16 Mart 2006 12:23

Office yazılımı ile msn messengerin hiç bir bağlantısı yoktur ...tamamen ayrı birimlerdir...salt messenger ile girişi denediniz mi ( eski sürüm messenger xp sistemle gelen)...web messengerle girmeyi denediniz mi....başka makinallardan girmeyi denediniz mi ....aynı adrese bağlı mail adresinizin inboxuna ulaşabiliyormusunuz....tüm bu sorulara yanıtınız evet ise mevcut msn messengerinizi sistemden tamamen kaldırıp yeniden kurulum sağlayın...son testiniz ise....araçlar > seçenekler > bağlantı sekmesi altında "bağlantı sorun gidericisini" çalıştırın en doğru kararı ordaki rapor size bildirecektir ...saygıllar

tores123 16 Mart 2006 17:36

Telefonumun markası 6680 kullandıgım messenger yazlımı Turbo msn. Benim anlamadıgım o otomatik olarak sarı olması lazım degilmi hareketli iken? Sizin önerdiginiz bir şey var mı onu da yukleye bilirim.. İnginiz için tşkr

NeutralizeR 16 Mart 2006 17:43

Alıntı:

Telefonunuzun markası, modeli ve telefonunuza uyumlu Messenger yazılımı konusunda bir bilgimiz yok. Kişisel durumunuzu değiştirmeyi deneyin. Herhangi bir değişiklik olmazsa bu kullandığınız telefon yazılımıyla ilgilidir.
Alıntı:

Telefonumun markası 6680 kullandıgım messenger yazlımı Turbo msn. Benim anlamadıgım o otomatik olarak sarı olması lazım degilmi hareketli iken? Sizin önerdiginiz bir şey var mı onu da yukleye bilirim.. İnginiz için tşkr
Cep Telefonundan MSN'e Bağlanın - Agile Messenger (Agile Mobile)

necati1 16 Mart 2006 18:25

Alıntı:

HerCahi adlı kullanıcıdan alıntı
Office yazılımı ile msn messengerin hiç bir bağlantısı yoktur ...tamamen ayrı birimlerdir...salt messenger ile girişi denediniz mi ( eski sürüm messenger xp sistemle gelen)...web messengerle girmeyi denediniz mi....başka makinallardan girmeyi denediniz mi ....aynı adrese bağlı mail adresinizin inboxuna ulaşabiliyormusunuz....tüm bu sorulara yanıtınız evet ise mevcut msn messengerinizi sistemden tamamen kaldırıp yeniden kurulum sağlayın...son testiniz ise....araçlar > seçenekler > bağlantı sekmesi altında "bağlantı sorun gidericisini" çalıştırın en doğru kararı ordaki rapor size bildirecektir ...saygıllar

kendi makinamdan tüm girişleri denedim netmessenger de açılmıyor hotmail ede ulaşamıyorum değiniz testi defalarca yaptım yanlış proksy yada güvenlik duvarı ayarları diyor güvenlik duvarını kapatıp öyle denedim ama olmadı acaba bill amca bana bir ceza vermiş olabilirmi öyleylse kurtulma şansım varmı sizleri uğraştırdığım için üzgünüm başka bir malinadan giriş yapmayı denemedim

Misafir 16 Mart 2006 19:05

Alıntı:

necati1 adlı kullanıcıdan alıntı
kendi makinamdan tüm girişleri denedim netmessenger de açılmıyor hotmail ede ulaşamıyorum değiniz testi defalarca yaptım yanlış proksy yada güvenlik duvarı ayarları diyor güvenlik duvarını kapatıp öyle denedim ama olmadı acaba bill amca bana bir ceza vermiş olabilirmi öyleylse kurtulma şansım varmı sizleri uğraştırdığım için üzgünüm başka bir malinadan giriş yapmayı denemedim

Önce başka makinadan deneyin ...mailinizi de açmayı deneyin
...şayet durum devam etse üzgünüm adresiniz hacklenmiştir...yok aksi olsa messenger açılsa ve mailinize girebilseniz o zaman makina ve sistem hatasıdır.. bu arada geçici server sorunu olacağını da göz önünde bulundurun tabiii....müsterih olun bill amıca bu çeşit ufak işlerle uğraşmıyor .....bilginize

kurmanco 16 Mart 2006 20:54

msn de bi yeni bi kişi eklediğimizde ,sanki o bizi eklemiş gibi yukarıdan kutucuk çıkıyor,onu da kabul ettiğimizde de,engelli gözüküyor. bu sorunu nasıl halladebiliriz, şimdiden ilginize teşekkürler..

jesuli 17 Mart 2006 02:02

Msn çalıştıgı zaman kişi listesi yuklenmeye baslarken program kıtlenıyor ve program yanıt vermıyor uyarısı alıyorum.10-15 dk hıcbıseye basmadan beklersem acılıyor program.karsı taraf cam acarkende bu kıtlenme oluyor.
format attım,defalarca her surumu kurdum kaldırdım ama bu sorun hala devam ediyor.yardımcı olabılecek biri varmı ? baglantıdan bır sorunmu acaba bu

işletim sistemim xp , msn uzantım gmail

NeutralizeR 17 Mart 2006 05:05

Alıntı:

kurmanco adlı kullanıcıdan alıntı
msn de bi yeni bi kişi eklediğimizde ,sanki o bizi eklemiş gibi yukarıdan kutucuk çıkıyor,onu da kabul ettiğimizde de,engelli gözüküyor. bu sorunu nasıl halladebiliriz, şimdiden ilginize teşekkürler..

Windows Messenger'da da durum aynı mı?

Alıntı:

jesuli adlı kullanıcıdan alıntı
Msn çalıştıgı zaman kişi listesi yuklenmeye baslarken program kıtlenıyor ve program yanıt vermıyor uyarısı alıyorum.10-15 dk hıcbıseye basmadan beklersem acılıyor program.karsı taraf cam acarkende bu kıtlenme oluyor.
format attım,defalarca her surumu kurdum kaldırdım ama bu sorun hala devam ediyor.yardımcı olabılecek biri varmı ? baglantıdan bır sorunmu acaba bu

işletim sistemim xp , msn uzantım gmail

Herhangi bir anti-virüs, firewall yazılımı kullanıyorsanız onu geçici olarak kapatın ve Windows Messenger'da oturum açmayı deneyin. MSN Messenger'ın yeni sürümleri biraz daha fazla donanım gücü gerektiriyor. Hele ki çok kalabalık bir listeniz varsa... Windows Messenger'da oturum açmayı deneyin. Son olarak herhangi bir eklenti kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız onları da devre dışı bırakın. Messenger'ı mümkün mertebede sadeleştirin ve öyle oturum açmayı deneyin...

most_wanted 17 Mart 2006 15:13

arkadaşlar mrb benim bi sorunum war messenger ı kaldıramıyorum yardımlarınıx için şimdiden teşekkurler (:

BrookLyn 17 Mart 2006 15:22

Kaldiramiyorum Derken ?
Program Ekle\Kaldir'dan Kaldirdiniz'mi ?

Kayit Defter'inden Kaldirdinizmi ?

most_wanted 17 Mart 2006 17:19

her yerden denedim klasorleri bile sildim pro ekle kaldırdan ikon gitmio
ne yeni nede eski sürümüde yukleyemiyorum

ps:siteden indirdiğim uxaylı skini yuklu onuda kaldıramıorum

Misafir 17 Mart 2006 17:24

Alıntı:

most_wanted adlı kullanıcıdan alıntı
her yerden denedim klasorleri bile sildim pro ekle kaldırdan ikon gitmio
ne yeni nede eski sürümüde yukleyemiyorum

ps:siteden indirdiğim uxaylı skini yuklu onuda kaldıramıorum

Aşağı linki tıklayın baştan itibaren okuyun sorunuza cevap o bölümde bulacaksınız ...bilginize

MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular

jesuli 17 Mart 2006 21:17

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Herhangi bir anti-virüs, firewall yazılımı kullanıyorsanız onu geçici olarak kapatın ve Windows Messenger'da oturum açmayı deneyin. MSN Messenger'ın yeni sürümleri biraz daha fazla donanım gücü gerektiriyor. Hele ki çok kalabalık bir listeniz varsa... Windows Messenger'da oturum açmayı deneyin. Son olarak herhangi bir eklenti kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız onları da devre dışı bırakın. Messenger'ı mümkün mertebede sadeleştirin ve öyle oturum açmayı deneyin...

avg var ancak onu kapatıyorum açarken.windows messengerdada durum aynı,eski versiyonlarıda denedim. msn listemde 85 kişi var,ve hiçbir eklentide kullanmıyorum.Buna rağmen bu sorun var.
az önce onar dediğim zaman aşağıdaki linkteki gibi bir tablo çıktı karşıma.host file vs dns de hata veriyor.
http://img456.imageshack.us/my.php?image=msnhata0vz.jpg

program ekle kaldırdan silip kayıt defterinden silmiyorum msn i bir alakası olabilirmi.ordan nasıl silebilirim.şu anki versionum 8
hızlı cevabınız için teşekkürler

NeutralizeR 18 Mart 2006 01:31

Alıntı:

avg var ancak onu kapatıyorum açarken.windows messengerdada durum aynı,eski versiyonlarıda denedim. msn listemde 85 kişi var,ve hiçbir eklentide kullanmıyorum.Buna rağmen bu sorun var.
az önce onar dediğim zaman aşağıdaki linkteki gibi bir tablo çıktı karşıma.host file vs dns de hata veriyor.
http://img456.imageshack.us/my.php?image=msnhata0vz.jpg

program ekle kaldırdan silip kayıt defterinden silmiyorum msn i bir alakası olabilirmi.ordan nasıl silebilirim.şu anki versionum 8
hızlı cevabınız için teşekkürler

Önce modem ve internet-ağ ayarlarınızı kontrol etmenizi önereceğim. Internet'e Otomatik DNS kullanarak tekrar bağlanmayı deneyin. Başka bir bilgisayarda oturum açmaya kalktığınızda durum aynı mı?
Alıntı:

MSN Messenger'ı sıfırdan kurmak için bu adımları uygulamanız gerekiyor:

1-) Program Ekle veya Kaldır listesinden MSN Messenger'ı bulup kaldırın.
2-) \Program Files\MSN Messenger klasörünü silin.
3-) MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? konusundaki ilgili klasörü bulup silin.
4-) Başlat > Çalıştır > regedit yazıp enter'layarak Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni çalıştırın.
Alıntı:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger anahtarlarını silin.
5-) Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve MSN Messenger'ı kurun.

jesuli 18 Mart 2006 02:10

3-) MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? konusundaki ilgili klasörü bulup silin.

bu sayfayı açamadım ben ?

otomatık dns ıle baglanıyorum
birde laptopla baglanıyorum wireless baglantı ıle hıcbır sorun cıkarmadan calısıyor msn.hakkaten kafayı yıcem

NeutralizeR 18 Mart 2006 02:14

Alıntı:

bu sayfayı açamadım ben ?

otomatık dns ıle baglanıyorum
birde laptopla baglanıyorum wireless baglantı ıle hıcbır sorun cıkarmadan calısıyor msn.hakkaten kafayı yıcem

Bağlantı düzeltildi. Sizin sorununuz MSN Messenger sorunundan ziyade internet bağlantısı-ağ ayarları sorunu. PC - Teknik Destek konusunda yardım talebinde bulunun. Google'da donanımınızdan yola çıkarak arama yaptırın...

jesuli 18 Mart 2006 18:22

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Bağlantı düzeltildi. Sizin sorununuz MSN Messenger sorunundan ziyade internet bağlantısı-ağ ayarları sorunu. PC - Teknik Destek konusunda yardım talebinde bulunun. Google'da donanımınızdan yola çıkarak arama yaptırın...

msn ı dedıgınz sekılde kaldırdım ancak benım documents and settıngs klasorunde app.data diye bir bolum yok ?
sayın NeutralizeR pc destek konusunda nasıl bir yol izlemem lazım mesela googleda arama yaparken neler yazayım,cogu seyi denedim İşlemcim amd den baslayarak ama bişey bulamadım.birde bu sorun 10 gun once cıktı formata ragmen devam ediyor.acaba contact list geniş diyemi oluyor.bir arkadas boyle dedi.Contact listte 70 kısıye ındırdım ama sılınenlermı yer kaplıyor ? hotmailde bunları hotmaıl comdan sılebılıyoruz ama gmaıl kullananlar nerden sılecek bunları ? passport nette mumkun degıl sanıyorum.bunları silebilmek için bir program buldum sizin sıtenizde onunda gmail destegi yok.

ayrıca aynı kıtlenme ve 15 dk sonra acılma outlooktada oluyor

valla sorunun nedenını bılmedıgımden cozum konusundada caresızım,kafanıızı sısırdım sızınde

Misafir 18 Mart 2006 18:30

Alıntı:

sayın NeutralizeR pc destek konusunda nasıl bir yol izlemem lazım mesela googleda arama yaparken neler yazayım,cogu seyi denedim İşlemcim amd den baslayarak ama bişey bulamadım.birde bu sorun 10 gun once cıktı formata ragmen devam ediyor.acaba contact list geniş diyemi oluyor.bir arkadas boyle dedi.Contact listte 70 kısıye ındırdım ama sılınenlermı yer kaplıyor ? hotmailde bunları hotmaıl comdan sılebılıyoruz ama gmaıl kullananlar nerden sılecek bunları ? passport nette mumkun degıl sanıyorum.bunları silebilmek için bir program buldum sizin sıtenizde onunda gmail destegi yok.

valla sorunun nedenını bılmedıgımden cozum konusundada caresızım,kafanıızı sısırdım sızınde

Öncelikle Pc Destek kısmı malümünüz başka yerde bilmediğinizi farz ederek burda cevaplayacağım ....sorunuzdan şu anlaşılıyor yeni bir makina bileşenleri mi arıyorsunuz google da...şayet konu bu ise Pc destek kısmına mesaj geçin tam isteğinizi bir alternatif bileşen listesi yapabilirim...veya Google de ne aramak istiyor iseniz tam açıklayın...pc destek, Amd, google, contct list dörtlemesine mantık veremedim sorununuzu açık ve net yazmanız dileği ile...saygıllar

necati1 18 Mart 2006 21:35

başkabir makinadan emailime girebildim ama hala kendi makinamdan email ve msn me ulasamıyorum araçlar>seçenek>bağlantı>(suanda net mesenger service ile bağlantınız yok diyor)yenile>gelişmiş ayarlar>sına diyorum proxy adı çözümleniyor (81000388) mesajı geliyor hiçbir ayar değişikliği yapmamıştım ama proxy ayarlarını düzelmek için ne yapmalıyım özür dilerim sizi konuyla defalardır uğraştırıyorum makinamda başka hiçbir sorun yok sadece msn ve hotmail e bağlanamıyorum tüm yardımlarınız için tekrar tekrar teşekkür ediyorum sayenizde bu sorunuda halledeceğimden eminim kolay gelsin iyi çalışmaler

virtuecat 18 Mart 2006 22:09

Alıntı:

başkabir makinadan emailime girebildim ama hala kendi makinamdan email ve msn me ulasamıyorum araçlar>seçenek>bağlantı>(suanda net mesenger service ile bağlantınız yok diyor)yenile>gelişmiş ayarlar>sına diyorum proxy adı çözümleniyor (81000388) mesajı geliyor hiçbir ayar değişikliği yapmamıştım ama proxy ayarlarını düzelmek için ne yapmalıyım özür dilerim sizi konuyla defalardır uğraştırıyorum makinamda başka hiçbir sorun yok sadece msn ve hotmail e bağlanamıyorum tüm yardımlarınız için tekrar tekrar teşekkür ediyorum sayenizde bu sorunuda halledeceğimden eminim kolay gelsin iyi çalışmaler

buraya bakabılırsın

arzu123321 18 Mart 2006 23:38

mrb. benim msn silinmişti. tekrar yüklediğimde ise göz kırpmaları vs.hareketli şeyleri alamıyorum.bana flash player yükle diyor.ama kaç kere denedim yüklenmiyor .yine aynı sonuç oluyor.ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olursanız sevinirim.

jesuli 19 Mart 2006 00:03

Alıntı:

Öncelikle Pc Destek kısmı malümünüz başka yerde bilmediğinizi farz ederek burda cevaplayacağım ....sorunuzdan şu anlaşılıyor yeni bir makina bileşenleri mi arıyorsunuz google da...şayet konu bu ise Pc destek kısmına mesaj geçin tam isteğinizi bir alternatif bileşen listesi yapabilirim...veya Google de ne aramak istiyor iseniz tam açıklayın...pc destek, Amd, google, contct list dörtlemesine mantık veremedim sorununuzu açık ve net yazmanız dileği ile...saygıllar

önceki mesajlarımda anlatmaya calıstıgım msn problemımın donanımdan kaynaklandıgını dusunuyorum,bunun sebebı nedır onu sorucaktım

NeutralizeR 19 Mart 2006 07:14

Alıntı:

msn ı dedıgınz sekılde kaldırdım ancak benım documents and settıngs klasorunde app.data diye bir bolum yok ?

ayrıca aynı kıtlenme ve 15 dk sonra acılma outlooktada oluyor

Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Klasör Seçenekleri > Görünüm > Gizli Dosya ve Klasörleri Göster seçeneğini işaretleyin. Bahsedilen klasörü görebileceksiniz. Fakat sorununuz hesabınızda mı, yoksa kullanmakta olduğunuz bilgisayarda mı, bunu belirlemeniz gerek... Windows Messenger'da oturum açmayı denediniz mi? 8.0 beta kullandığınızı yazmışsınız önceki mesajınızda, MSN Messenger 7.5'te de durum aynı mıydı? Hotmail hesabınız var mı ? O hesabı kullanarak oturum açmayı denediniz mi? Sorunlu hesabınızla başka bir bilgisayarda oturum açmayı denediniz mi? Bütün bunları denedikten sonra sorunun laptop'ınızda olduğuna kanaat getirirseniz, bir teknik servise götürmeniz gerekebilir. Format atmanıza rağmen düzelme olmadığını yazmışsınız. Bizim çözüm getirmeye çalıştığımız sorunların çoğu tipik windows işletim sistemi kullanan tipik pc'ler için. Bir uzmanın bilgisayarınızı elden geçirmesi iyi olacaktır.

Alıntı:

arzu123321 adlı kullanıcıdan alıntı
mrb. benim msn silinmişti. tekrar yüklediğimde ise göz kırpmaları vs.hareketli şeyleri alamıyorum.bana flash player yükle diyor.ama kaç kere denedim yüklenmiyor .yine aynı sonuç oluyor.ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olursanız sevinirim.

http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/install_flash_player.exe

Bu adresten exe olarak indirip kurabilirsiniz. Kurma işleminde problem yaşarsanız, aldığınız hata mesajını bir sonraki mesajınızda belirtin lütfen.

arzu123321 19 Mart 2006 11:17

mrb. verdiğiniz adresi denedim.ama yine aynı .olmuyor.

NeutralizeR 19 Mart 2006 12:36

Alıntı:

arzu123321 adlı kullanıcıdan alıntı
mrb. verdiğiniz adresi denedim.ama yine aynı .olmuyor.

Olmuyor'u tanımlayın lütfen. İşletim sistemi olarak ne kullanıyorsunuz? (windows'un hangi sürümü) Web tarayıcısı olarak ne kullanıyorsunuz? (internet explorer-firefox) Bu sitedeki flash animasyonları görüntüleyebiliyor musunuz? Mesela en üstteki animasyon...

Kalinti 19 Mart 2006 12:40

Arkadaslar ben dun saat 9 dan beri msn ne giremiyorum ne msn e girebiliyorum nede hotmail den emaillerime bakabiliyorum msn de adresimi ve sifremi yazıyorum bana hemen sorun gider hatası veriyor orda onar diyorum bana verdigi hata ((ag gecitiniz cevrimdısı gorunuyor)) ne passport.net acılıyor nede hotmail deki oturumum bu sorunu niye veriyor :*( :*( :*( dun virus aramasında makinede virus buldu onuda sildim ama hala acılmıyor msn oturumum tek bu adres degil butun aadreslerim acılmıyor (gmail mynet hotmail) ne yapmam gerekiyor bu hatayı nasıl duzeltirim bana bir yardım ederseniz cok sevinirim

Sizden yardımızı istiyorum

iskocyali_kemal 19 Mart 2006 12:49

msne açılmıyor yardım edinnnn

site görevlileri msnem açılmıyor onar diyince anahtar bağı noktasında hata veriyor yani olmuyor msnin eski sürümündede oluyor aynı şeyler olmuyor yardım edin ne olur

Misafir 19 Mart 2006 12:54

Alıntı:

Kalinti adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaslar ben dun saat 9 dan beri msn ne giremiyorum ne msn e girebiliyorum nede hotmail den emaillerime bakabiliyorum msn de adresimi ve sifremi yazıyorum bana hemen sorun gider hatası veriyor orda onar diyorum bana verdigi hata ((ag gecitiniz cevrimdısı gorunuyor)) ne passport.net acılıyor nede hotmail deki oturumum bu sorunu niye veriyor :*( :*( :*( dun virus aramasında makinede virus buldu onuda sildim ama hala acılmıyor msn oturumum tek bu adres degil butun aadreslerim acılmıyor (gmail mynet hotmail) ne yapmam gerekiyor bu hatayı nasıl duzeltirim bana bir yardım ederseniz cok sevinirim

Alıntı:

iskocyali_kemal adlı kullanıcıdan alıntı
site görevlileri msnem açılmıyor onar diyince anahtar bağı noktasında hata veriyor yani olmuyor msnin eski sürümündede oluyor aynı şeyler olmuyor yardım edin ne olur

Merhaba İLk OLarak Msn ni Kapat Daha Sonra Monitörün Sağ ALt Köşesinde ki Saat e İki Kere TıkLa ve Gün/Ay Hatta Saatin DoğruLuğunu KesinLeştir.. Daha Sonra SırasıyLa BaşLat > ÇaLıştır > regsvr32 softpub.dll Yazıp Enter Yapın....kolay gelsin

NeutralizeR 19 Mart 2006 16:01

Alıntı:

Merhaba İLk OLarak Msn ni Kapat Daha Sonra Monitörün Sağ ALt Köşesinde ki Saat e İki Kere TıkLa ve Gün/Ay Hatta Saatin DoğruLuğunu KesinLeştir.. Daha Sonra SırasıyLa BaşLat > ÇaLıştır > regsvr32 softpub.dll Yazıp Enter Yapın....kolay gelsin

Ek olarak bilgisayarınızın saatinin doğru olup olmadığını ve MSN Messenger sürümünüzün 7.5.0324 olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Kalinti 19 Mart 2006 18:18

Alıntı:

arkadas dedigini yaptım ama yine hata verdi sanırım bu regsvr32 sofpub.dll yapıp enterledim ama bana (dllregistersever in softpub.dll succeeded) diye bir sey gosteri bende haliyle ok dedim:) ve denedim yine aclımadı yine o lanet hata yine karsıma cıktı simdi ne yapıcam duzelmiyecekmi yaauhh bu lanet hata :^) :^) yardım edebilicek misiniz:*( :*( :*( :*( :( :(

necati1 19 Mart 2006 19:14

Alıntı:

üstad defalardır seni konuyla rahatsız ettiğim için özür dilerim aynı kodu aldığım için bu söylediğinide yaptım başarıyla yerine getirildi diyor fakat hala msn de tıkyok silsorulanlar sayfanızdaki hemen herşeyi uyguladım diye bilirim güvenlilk duvarı ayarlarına dabaktım ağ kurulum sihirbazını çalıstırdığımda kablosu takılı olmayan bir ağbağlantısı var diyor fakat yalnız tek bir bağlantın var onulada görüldüğü gibi sorunsuz bağlanı yorum diye yanlış yorummu yaoıyorum bağlantıların hepsini tekrar kontrolettim hepsi tamam hala aynı hatayı alıyorum acaba internet ayarlarında msn yi güvenilir site olarak işeretlememi gerkir bu bölümde işaretli hiçbir siteyok gerçi heryere ulaşırken msn ve hotmail e bu sebepten ulaşılamamasıda saçma ama denize düşen misali oldum aklıma ne gelirse yapıyorum yaklaşık 10 gündür malinamdan buralara giremiyorum daha önce söylediğiniz gibi başda makinadan emailime ulaşmayı denedim sorun yok ama benim makinamdan başka hotmail ve msn adreslerine ulaşılmıyor bu sorun başlamadan önce internet bağlantılarından sanıyorum kendi adımın yazılı olduğu bir bağlantıyı silmiştim ama adsl eşimin adına ve o bağlantıyı yanlışlıkla eklediğimizi düşünüyorum aklıma gelen herşeyi deneyip sizi öyle rahatsız ediyorum ama neyazıkki beceremiyorum defalardır upraştırıyorum bir şeyleri eksik yaptığım ortada ama onu bulamadım zaman ayırdığınız için teşşekkür ederim kolay gelsin

NeutralizeR 20 Mart 2006 08:24

Alıntı:

üstad defalardır seni konuyla rahatsız ettiğim için özür dilerim aynı kodu aldığım için bu söylediğinide yaptım başarıyla yerine getirildi diyor fakat hala msn de tıkyok silsorulanlar sayfanızdaki hemen herşeyi uyguladım diye bilirim güvenlilk duvarı ayarlarına dabaktım ağ kurulum sihirbazını çalıstırdığımda kablosu takılı olmayan bir ağbağlantısı var diyor fakat yalnız tek bir bağlantın var onulada görüldüğü gibi sorunsuz bağlanı yorum diye yanlış yorummu yaoıyorum bağlantıların hepsini tekrar kontrolettim hepsi tamam hala aynı hatayı alıyorum acaba internet ayarlarında msn yi güvenilir site olarak işeretlememi gerkir bu bölümde işaretli hiçbir siteyok gerçi heryere ulaşırken msn ve hotmail e bu sebepten ulaşılamamasıda saçma ama denize düşen misali oldum aklıma ne gelirse yapıyorum yaklaşık 10 gündür malinamdan buralara giremiyorum daha önce söylediğiniz gibi başda makinadan emailime ulaşmayı denedim sorun yok ama benim makinamdan başka hotmail ve msn adreslerine ulaşılmıyor bu sorun başlamadan önce internet bağlantılarından sanıyorum kendi adımın yazılı olduğu bir bağlantıyı silmiştim ama adsl eşimin adına ve o bağlantıyı yanlışlıkla eklediğimizi düşünüyorum aklıma gelen herşeyi deneyip sizi öyle rahatsız ediyorum ama neyazıkki beceremiyorum defalardır upraştırıyorum bir şeyleri eksik yaptığım ortada ama onu bulamadım zaman ayırdığınız için teşşekkür ederim kolay gelsin

Aynı çözüm önelerini daha önceki sayfalarda biz de verdik. Fakat gözden kaçırmış olduğunuz bir adım olabilir. Aşağıdaki bağlantıda bu konuyla ilgili mesajlar var, göz atmak isteyebilirsiniz.
http://forum.donanimhaber.com/m_5803572/tm.htm

sladecraven 23 Mart 2006 00:37

selam benim de bi sorunum war. xp kullanıcısıyım ve 7.5 kullanıyorum artı birde plus war.sorunum,konuşma penceremdeki kendi remimin düzgün çıkmaması. sadece siyah beyaz ve çizikli çıkıyor bütün ayarlarını gözden geçirdim ama malesef yapamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Misafir 23 Mart 2006 14:29

Alıntı:

sladecraven adlı kullanıcıdan alıntı
selam benim de bi sorunum war. xp kullanıcısıyım ve 7.5 kullanıyorum artı birde plus war.sorunum,konuşma penceremdeki kendi remimin düzgün çıkmaması. sadece siyah beyaz ve çizikli çıkıyor bütün ayarlarını gözden geçirdim ama malesef yapamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Resmin dosya uzantısı ne türdedir (jpeg. png. gif. gibi)....boyutu nedir esas resmin...ve bu resim sistemde bağımsız resim düzenleyicide açılsa ne hatası var....karşı taraf aynı hattalı tabir ettiğiniz resmi nasıl görüyor....bilginize

voice22 25 Mart 2006 17:02

kişi ekleme engeli kaldıramadı lütfen daha sonra tekrar deneyin hatası acilll plzz..

msn kişi engeli kaldıralamadı hatası alıyorum ve bi ünülünün msn adminliğini yapıorum acil çözüm için yardımınızı bekliorum
msn suanda yaklasık 2500 kişi bağlanıor ve kişi listesinde görülen yaklasık 100 kişi war yani silip yeni ekleme taleplerini kabul ediyordum velistemde olmasada onlar biz online görüyordu şimdi ise yeni eklemelerde hata verior ve msn kişi ekleme engeli kaldıramadı lütfen yeniden deneyiniz dior yardımlarınızı bekliyorum.

Misafir 25 Mart 2006 17:16

Alıntı:

voice22 adlı kullanıcıdan alıntı
msn kişi engeli kaldıralamadı hatası alıyorum ve bi ünülünün msn adminliğini yapıorum acil çözüm için yardımınızı bekliorum
msn suanda yaklasık 2500 kişi bağlanıor ve kişi listesinde görülen yaklasık 100 kişi war yani silip yeni ekleme taleplerini kabul ediyordum velistemde olmasada onlar biz online görüyordu şimdi ise yeni eklemelerde hata verior ve msn kişi ekleme engeli kaldıramadı lütfen yeniden deneyiniz dior yardımlarınızı bekliyorum.

Msn Messenger üstünde > araçllar > seçenekler > gizlilik > kişi üstlerine sağ tıklayın ve sil seçeneği açıksa silin > diğer taraftan forumda çoklu kişi silmek için program mevcuttur msn bölümünde onla da 5 kişi olarak her silme işlemini yapabilirsiniz muhtemelen silmeleriniz yerinde uygulanmadı o yüzden sıkıntı taşıyorsunuz...zira kapasitesi en fazla 600 kişi ile sınırlıdır messengerin ...kolay gelsin

risingmoon 2 Nisan 2006 22:49

arkadaslar msn8 betada benim msn adresim için izin verilmiyor yani diyorki hatada the passport ID is used the sign in is not allowed to this beta version of messenger 810003cc hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim tesekkurler

bu arada kullandığım hesap hotmail hesabı yani hersey normal ama anlamadımm sorun nedir diğer msn adresimi kabul ediyor ama diğerine izin vermiyor

Misafir 2 Nisan 2006 22:56

Alıntı:

risingmoon adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaslar msn8 betada benim msn adresim için izin verilmiyor yani diyorki hatada the passport ID is used the sign in is not allowed to this beta version of messenger 810003cc hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim tesekkurler

bu arada kullandığım hesap hotmail hesabı yani hersey normal ama anlamadımm sorun nedir diğer msn adresimi kabul ediyor ama diğerine izin vermiyor

Güncelleme: Haberi yayınlamamızdan bir gün sonra Microsoft prosedürde bir değişiklik yaptı. Windows Live Messenger Beta (Messenger 8.0) kullanarak oturum açabilmeniz için kendi kendinizi beta programına davet etmeniz gerekiyor (Bir nevi kullanım sözleşmesi kabulü).
Bu işlem için aşağıdaki otomatik davet bağlantısına tıklayın:
https://www.msxlabs.org/forum/attachment.php?attachmentid=5816&d=1143041118
Windows Live Messenger Beta: Otomatik Kabul

Bağlantıya tıkladıktan sonra hesabınızla giriş yapın ve "I Agree" tuşuna tıklayın. Hepsi bu kadar, artık siz de Windows Live Messenger Beta (Messenger 8.0) kullanıcısısınız.

Cl@n 3 Nisan 2006 18:55

Yardım? Nicki Kaydetmiyor!

Msn Listesinde bir ilginçlik var arkadaşımda online olan birisi bende ekli olduğu ve beni engellememiş olmasına rağmen bende offline görünüyor bu sorunu aşmak için msnden herkesi silip kişi listemi tekrar ekledim,eklemeden önce 10 kişi online dı ekldikten sonraysa 43 kişi online oldu ve bu sorun düzeldi ama sanırım tekrar aynı sorun olmaya başladı, bu sorun NEDEN KAYNAKLANIYOR?

Diğer şikayetimse MSNi açtıktan sonra Nick bölümünde mail adresim yazıyo ben nickimi yazdığımda ve msni kapatıp açtığımda herşey sıfılanıo ve Nick orada kalmıo tekrar mail adresim orada yazıo.

Bu Sorunlar Neden olabilir?Ne yapmam Gerek?

Misafir 3 Nisan 2006 19:08

Alıntı:

Cl@n adlı kullanıcıdan alıntı
Msn Listesinde bir ilginçlik var arkadaşımda online olan birisi bende ekli olduğu ve beni engellememiş olmasına rağmen bende offline görünüyor bu sorunu aşmak için msnden herkesi silip kişi listemi tekrar ekledim,eklemeden önce 10 kişi online dı ekldikten sonraysa 43 kişi online oldu ve bu sorun düzeldi ama sanırım tekrar aynı sorun olmaya başladı, bu sorun NEDEN KAYNAKLANIYOR?

Diğer şikayetimse MSNi açtıktan sonra Nick bölümünde mail adresim yazıyo ben nickimi yazdığımda ve msni kapatıp açtığımda herşey sıfılanıo ve Nick orada kalmıo tekrar mail adresim orada yazıo.

Bu Sorunlar Neden olabilir?Ne yapmam Gerek?

MSN Adresinde Ekli Olan Kişiyi Kişi Listenizden Silin, ve Araçlar Seçenekler Gizlilik Bölümündende Kişiyi Bulun Sağ Tıklayın ve Ordanda Silin.! Ancak Karşı Tarafta Aynı İşlemleri Sizin İçin Yapması Gerekiyor. Karşılıklı Birbirinizi Silip Gizlilik Bölümündende Silip Birbirinizi Yeniden Ekleyin...

MSN Messenger'ın Hangi Sürümünü Kullanıyorsunuz? Nick'inizi Değiştirdikten Sonra Saatin Ordan MSN İşaretine Sağ Tıklayın ve Oturumu Kapatın. Yeniden Oturum Açtığınızda Nick'iniz En Son Bıraktığınız Gibi Olması Lazım. Sorun Devam Ederse Bağlantınızı Kontrol Edin..

dIoksIt 3 Nisan 2006 23:48

benim msn imde bi sorun var...bazen gonderdigim mesajlar ve bana gonderilen mesajlar gelmiyo....bi hata falanda vermiyo iletilmedi die....titresim atinca bi ara duzeliyo..elemanlara soruyom yazilarim gelmedimi diye.gelmedi diyolar..
Acaba neden dolayi olusuyodur bu sorun ve nasil duzeltebilirim???????

civilengineer 5 Nisan 2006 20:57

bazen msn de yazdığım iletiler bana ulaşmıyor yada diğerlerinin yazdığı bana ulaşmıyor bunun neden olduğu hakkında bir bildiğiniz varsa yardımcı olursanız sevinirim...kaspersky anti-virus kullanıyorum adsl bağlantım var...şimdiden teşekkürler

dIoksIt 5 Nisan 2006 21:41

Alıntı:

civilengineer adlı kullanıcıdan alıntı
bazen msn de yazdığım iletiler bana ulaşmıyor yada diğerlerinin yazdığı bana ulaşmıyor bunun neden olduğu hakkında bir bildiğiniz varsa yardımcı olursanız sevinirim...kaspersky anti-virus kullanıyorum adsl bağlantım var...şimdiden teşekkürler

bendede ayni sorun var ve bazen deli oluyorum bu yuzden...yazdiklarim gitti saniyorum cevap bekliyorum ama bi ogreniyorum sonra gitmemis yazilar

Misafir 5 Nisan 2006 22:10

Alıntı:

dIoksIt adlı kullanıcıdan alıntı
benim msn imde bi sorun var...bazen gonderdigim mesajlar ve bana gonderilen mesajlar gelmiyo....bi hata falanda vermiyo iletilmedi die....titresim atinca bi ara duzeliyo..elemanlara soruyom yazilarim gelmedimi diye.gelmedi diyolar..
Acaba neden dolayi olusuyodur bu sorun ve nasil duzeltebilirim???????

Alıntı:

civilengineer adlı kullanıcıdan alıntı

Alıntı:

dIoksIt adlı kullanıcıdan alıntı
bendede ayni sorun var ve bazen deli oluyorum bu yuzden...yazdiklarim gitti saniyorum cevap bekliyorum ama bi ogreniyorum sonra gitmemis yazilar

Bağlantınızla ve karşı tarafın bağlantısıyla ilgili bir sorun. MSN bağlantı yoluyla alakalı ve geçici.

Windows Live Messenger'da böyle bir sorun olmaması lazım.Denemediyseniz tavsiye ederim.

https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/4413-windows-live-messenger-t-rk-e-public-beta.html

^ Yukardaki linkten indirip sisteminize kurabilirsiniz.

Saygılar

Saat: 03:19

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık