![]() |
DENİZİN HAYALİ Denizin ortasında kalsaydım yapayalnız Senden bir iz arardım dalgalarda Haber beklerdim martılardan Senden konuşurdum balıklarla Geceleri ise hayal eder Gözlerini dolunay'a Saçlarını yosunlara benzetip Teselli arardım yalnızlığıma... |
http://img387.imageshack.us/img387/2397/a1yi5.jpg Gözlerindeyim Yüreğim sende rehin kalsın Geri verme almayacağım Bir gün mutlaka Gözlerinden kalbine akacağım Bağıracağım Haykıracağım Duvarlara adını yazacağım Sen istemesen bile Bir gün mutlaka Gözlerinden kalbine akacağım ..! |
Sen Benim Gülen Yüzüm Sen benim gülen yüzüm sağ yanım, ayışığım sen ki Altay topraklarında yüreğimde kır atımı koşturduğum , tuna boyunca yüreğimde serinlediğim sen memleket gözlüm sen gözlerine bakmayı ibadet saydığım ve yüreğimin yarısı amansız sevdam gözlerinde gördüğüm annemsin. Sen bile bilir misin sevilmeden sevmeyi görmeden hissedebilmeyi ben bunları yıktım da geldim anayurttan koptum da geldim seni bağrıma bastımda sevdim. |
Hayat denen bu sahneden Bi rol seçip ilerle Beğenmezsen bi yerde Darılmak yok Devam et.. Kader benim diyorsan Değiştir istiyorsan Oturmuş bekliyorsan Acınmak yok Gocunmak yok Alınmak yok Devam et.. Kendin oldun Zengin oldun Sen kim oldun bu oyunda? Bencil oldun Anladın durumu Yalnızlık sonunda.. |
Önce Kar YağdıÖnce kar yağdı... Sanki gözyaşlarımdı. ... Sonra sen geldin... sanki bu bir hayaldi. O Aydınlık Yüzün, O Kara Gözlerin Senin bütün güzelliklerin gözlerim önündeydi. Benimle konuştun... Sesini duydum.. Gözlerine baktım, Öyle yakınımdaydın ki... Yıllar var...yıllar var görmüyordum seni Duymuyordum sesini. Sana ait olan her şey.. herkes oradaydı Ellerim titriyor... Gözlerim dalıyor... Gitmeni istemiyorum Uyanmak istemiyorum Önce kar yağdı... Sanki gözyaşlarımdı Sonra sen geldin... Sanki bu bir hayaldi ... Oysa bu rüyaydı ... ...ve ben uyandım ...ve hayatımda ilk defa uyandığım için ağladım. |
İmkansız birini sevdim Gözlerinde hüzün olan, İmkansız birini sevdim, Ellerindeydi kalbim. İmkansız birini sevdim, Sanki O’da bir gün severmiş gibi. İmkansız birini sevdim, Benden çok uzaklarda.... İmkansız birini sevdim, Anılarımın en özeli. İmkansız birini sevdim, Yanındayken kalbimin güvercin olduğu. İmkansız birini sevdim, Bir gün gideceğini bilerek. İmkansız birini sevdim, Bana cennetin kapısını gösteren. İmkansız birini sevdim, Hayallerimde büyüttüğüm. İmkansız birini sevdim, Sadece bir nefes alış süresinde. İmkansız birini sevdim, Kendimi unuturcasına... İmkansız birini sevdim, Bugün seslense döneceğim, İmkansız birini sevdim, Bana asla gel demeyecek, İmkansız birini sevdim, O’na sevdiğimi söyleyemedim... İmkansız birini sevdim, Hala geleceğini beklediğim. |
Ebru ÇiçekleriSana söyleyecek bir sözüm olsun Ebru çiçeğim hep yüzün gülsün İçini yakmasın zalimce hüzün Yaşayalım aşkı olsa da güzün Karagözün sevda diye yanmasın Gönlünü yakacak aşklar olmasın Gül dudaklı senin o yüzün gülsün Aşklar yaşamaya gidelim güzün Yüreğini yakan sevda ve aşklar Dertlerin baharda çiçekle başlar Hüzünler içinde eğilen kaşlar Sevda ateşinde gül olup yaşar Gönlünde sevdanın acısı bitsin Çileli başından dertlerin gitsin Ağlayan gönlüne sevda ne yapsın Ebru çiçeklerin solmuşsa bu gün Gülen yüzün aşka derman ve pare Osman’ın derdine bulunmaz çare Yetim kalıp gönlün alsa da yare Aşkı yaşamaya sen zaman ara |
Dayanamıyorum Sabahları kovalıyorum şimdi o kaçıyor ben kovalıyorum... geceler geçmez hasret bitmez oluyor, dayanamıyorum... o çok sevdiğim geceler geçmiyor işte cıgaramın dumanıyla yakıyorum ıslığımı ve ardından da örseleniyorum burnuma tütüyor dışarının kokusu yanıyorum... Ama yine de suskunum bana mı düşmüş sabahları beklemek; Ağzımdaki çürük türküyü atıp sevmem gerek hemde nasıl sevmek hem ölümüne hemde ölesiye kara kaplı gözlerini atıp içime Neyse... derken son kullanma tarihi geçmiş bir türkü yakıyorum geceler geçmiyor yine dayanamıyorum... |
İ t i r a f Umudunda güneşi çimlendiren biriyim... Dallarımda kasırga, köklerimde sancı var! Çoktan ölmüş ateşim, zannederim diriyim Derlenmeyen arzumda imgelerin tacı var! Yokuşları tırmandım, tıkandım düz yollarda... Olgunlaşmayı umdum, hep ham kalmış kollarda... Meyvesiz çiçek gibi içim buruk, dallarda... Bir sevdâm var; burcunda beklenti var, acı var! Koşuyorum içimde, bilmeden inkılâbı... Hislerimi kuşatmış arzumun iltihâbı... Kaybedeli çok olmuş, hazinemden hicâbı... Kör ruhumda, mânamın akkor eden sacı var! |
Sana yazıyorum sana Hiç kimse umrumda değil anlasana Seni sevdim diye mi bunlar Yoksa sevmenin değierini anlatamadım diye mi Kalktım bi gece yarısı Sana olan aşkımı yazmak için Odamda küçük bir mum ışığı Sana olan sevgimi anlatmak gibi zor mum ışığımda Yazmak adını Sen uyuyorsun Belki başkası var ruyanda Ama ben uyumadım Yaşamak için seni düşünüyorum eskiyi Ne kadar zor bilirmisin yazmak seni Hangi ruyada olduğunu düşünüp anlamak seni Nerde olursan ol yaşamak seni Belki bir mum Belki de bir gece lambası düşündürdü seni Bahane hepsi Uyku girmedi Ve böldü düşüncelerimi Ne kadar yazsamda anlatamam seni Sen uyurken ben sana hala aşığım Sen düşünürken ihanetimi İnan hala seviyorum seni Bırakıpta gitmek kolay peki ya sevmek seni Kolaymı sevmek seni Oturupta ağladığım yanlızlığa dönmek kolay mı Yaşayıpta anlatamamak İçine düşüp senin boğulmak Ya sev ya terket beni Kapanmaya özlem duymuş gözlerimi Ya ağlat ya guldur Yada terket akıtayım içimdeki seni Bırak tutayım elini Bırak sarılıp beline Bakıp gözüne Seni seviyorum deyip uyuyayım bu gece Bırak bırak kendini Nedensiz kurkulardan kurtul Ve eskisi gibi sev beni Ya sev ya terket beni Ya uyuyayım uyanmacasına Yada seni seviyorum deyip Öleyim kollarında |
| Saat: 17:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık