![]() |
Ay ay ay kıyamammm sen hakket yakmışsın abayı Makalele:moo: İnşallah karşılığınıda alırsın:tender: |
vay vayyvayyy makalele aşıkmı oldun anaaaaaaa hayırlı uğurlu olur inş... bense bu gece mutsuz üzgün halbuki gündüzüm ne güzeldi akşamımda gerçi ama saat 10 dan sonra :( bana gerçekten mutluluk uzakkk .. |
İnşallah hayırlısı olur:$yunanca kursuna gidiyomus değişiklik olsun diye:D Yüzük mü?Arith sen harikasın yav:kiss: Ben sana abayı yaktım,ben sana kafayı taktım:P Arwen neden üzülüyosun sen:(Neden uzak olsun bak ben bile bişeyler olsun diye uğrasıyom,herşey yoluna girer umarım |
Makalele Benden sana tavsiye sende hamen kaydol yunanca kursuna ;):D Arwoşum üzülme be aşkum geçecek inş.:) |
makelele ol ol kursa kayıt oll aşkum inş... size soru ben bidenemi sizce ne kadar seviyorum :) |
O ben yokken neler olmuş burda gerçi artık sabah oldu ama :) Arwen sen bitaneni çok çok çok ama çok seviyorsun ;) Makalele de katılmış aşıklar kervanına hee hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin Makalele :):):) |
hemde çokkkkkkkkkk :) seviyorum makalele naptı acep kursa kayıt oldumu ?? :) |
Arwen kursa kayıt olmuştur umarım Makalele :) Ben bu gün gene iyi değilim niye böyle oluyor anlamıyorum beterin beteride var diyorum kendimi avutmaya çalışıyorum ama bu aralar mutsuzluk hiç bırakmıyor peşimi. |
merhaba aranıza banada yer varmı ????? |
Minikmelek hoşgeldin tabiki sanada yer var bu forum hepimizin.. Arwen gittim sordum bisürü para istiyolar tamam aşığım falan ama ben onların kıytırıktan yunancasını öğrenceğime onlar gelsin bizim anlı şanlı türkçemizi öğrensin:D Burdayım ama yeter artıkın noldu sana anlamadım boxada yazmıyosun..arada bigelip ses vermeden gidiyosun.Umarım çok önemli bi sorunun yoktur benim gibi:P |
| Saat: 20:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık