MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

lockermehmet 23 Aralık 2009 10:02

ben bursadan volkan bilgisayar prg cısıyım web sitesi üzerine ve domein bilgisayar gsm teknik servis ustagsm mühendisim güzel formunuz behendim elimden gelen yardımı yaparım
grafik tasarım web tasarım

freechild55 23 Aralık 2009 15:20

Googleda konu ararken buldum ilgimi çekti üye oldum.Güzel siteye de benziyor.Özellikle program ve teknik konularda yardim alinabilecek bir yer.Başarilarinizin devamını dilerim.Okan-Samsun

selın 24 Aralık 2009 21:23

merhaba arkadaşlarr benn selin...
aranıza yeni katıldımm umarım sürekli iletişim içinde olur görüşürüz...
aramızınn iyi olması dileğiyylee...hepinizi öpüyorummm

ketir 24 Aralık 2009 21:48

Ben burayı keşfedeli aylar oldu , üyelerden biri( Volare) arkadaşım .
Sizin neşeli ,esprili , teknik donanımdan zengin ve çoook güvendiği bir site olduğunuzu söyledi . Eh bende burdayım ...

yuzcan 27 Aralık 2009 00:25

herkese merhaba gta san andreasa bugün 6 7 saat boyunca ara vermeden tek tek araç yükledim tek amacım oyunda sadece araçları değiştirmekti diğer herşey aynı kalacaktı fakat bu kadar uğraştıktan sonra oyuna girdim ve loading ekranında hata verip windowsa geri döndü bunca emek boşunaymış onu gördüm. bunun üzerine adam gibi bir mod bulup denemek için googleda araştırma yaparken bu sitedeki ultra süper moda rastladım şuan indiriyorum.sitenin tasarımı çok hoşuma gitti diğer sitelerden farklı olması falan çok hoş. ilk izlenimim bu çok dikkat çekici bir sitedeyim

MuratUckun 29 Aralık 2009 16:50

Merhaba ben bu siteyi daha önceleri konular ile ilgili bilgi arar iken rastlardım,Tesedauf benimde bir sanal radyom var,bir arkadasım dinledi onun tarifi ve tafsiyesi ile burayı öğrendim,O benim ricamı kırmadı bende onun yönetici olduğu bu foruma uye olmak boynumun borcu diye uye oldum,herkese merhaba,ve Tüm herkesin yeni yılını kutlarım,

serdem3176 30 Aralık 2009 15:48

İnternet cafede çalışıyorum bildiğiniz üzere öğrenciler ödevlerini netten alıyorlar cafeye gelen öğrencilerin sayesinde desem yerinde olur aradığım her konuyu burda buldum ve inanınki her ödev araştırmasında ilk bakmak istediğim site oldu size ve ekibinize teşekkürlerimi sunarım ....

Mavi karanlık değilde mavi aydınlık desek daha mantıklı olur bence kolay gelsin...

rapishare 30 Aralık 2009 22:01

ben, burayı bir araştırma ödevi yaparken keşfettim. üye oldum ve çok güzel bir site

zgrkdr 3 Ocak 2010 18:55

Ben bi kitap yasmaya çalışıorum günlerden bi gün google amjadan bana şöle fantastik resimler bulmasını reja eddim oda saolsun beni buraya yönellti ama eykide yönelldi yaane :D dabi bu olay yaklaşık 2 yıl önjeydi baya bi hesap açıp kapattım o sürede allah izin edrse de daa da ayrılmaaamm :D

BiriXs 3 Ocak 2010 20:50

Ben BiriXs ilk başta bir sorum vardı onu arıyordum sonra burayı buldum güzel bir yer olduğunu anlayınca hemen üye oldum ve çok eğleniyorum burada :) :skull: MaVİKaranlıK -->Kısaca MK :[

YaRaLı_KıZ 4 Ocak 2010 19:35

Bu siteyi bana rapishare tavsiye etti.
Ve şimdieen çok beğendim.

bee_irm 4 Ocak 2010 21:40

Ben de geçen seneden beri üyeydim. Sanırım üyeliğim silinmiş :S
Ben irem.
6.sınıfa gidiyorum.
Bu siteyi çok seviyorum :)
Beyoncé Knowles fanıyım.
O benim aşkım,güneşim,hayatım,herşeyim!

Darkstar 5 Ocak 2010 21:23

Selamlar, adım Çağlar. Devamlı mavikaranlıkta üyelikli/üyeliksiz gezinip duruyorum zaten.
Aradığım dosyaların bir kısmını barındırıyor site. Başarılı bir site teması olsun, konuları
olsun hoşuma gidiyor. Dedim bir üye olayım görüneyim:) Geldim işte umarım kalıcı olurum:)
Yalnız çok kasıyor forum sanırım chatbox yüzünden.

ddenizdd 6 Ocak 2010 00:47

Hoşbulduk:cici: arama motorundan buldum burayı.Yağlı boya resimler yazdım buraya üye oldum:)bende resim yapıyorum ve burdaki resimlere hayran kaldım.O yüzden herkeze merhaba...:wave:

wolborg_tr 6 Ocak 2010 15:47

Her araştırma yaptığımda site geliyordu.Bende çoğu ödewimi burada yapıyordm:D

dj_burak 7 Ocak 2010 02:48

sa ben burak googleden buldum difriz lazımdı uye oldum yardımcı olursanız sevinirim ok tsk

KillEmAll 8 Ocak 2010 01:03

Google arama motoru ile sorunlarıma derman ararken buldum :D

ates37 9 Ocak 2010 15:56

Slm ark lar ben ahmet silkroad oynuyorum venüs serverinde ismim hacı herkes hanır :D
16 yaşındayım Siteyi Ark selim in face sinden duydum

ferdi82 10 Ocak 2010 12:41

benim adım ferdi saygılarımla bundan 3 sene öce idi belki 5 sene önce ben zaten üye idim ama bilgisayarım yoktu ve nette acemiydim şimdi pc kurdu olduk ve zaman zaman bir konu ararken hep siteniz karsıma cıkıyor aradığım bilgi sizin formda sunuluyor o yüzden tekrar geldim arkadaslar tekirdaglıyım adım ferdi 27 yasındayım saygılar

hayat felsefesi 11 Ocak 2010 00:00

bende bu siteyi tesadüf eseri gördüm ve üye oldumm evet artık bende buradayımm :D:Dgüzel bi sitee

saykolojik 13 Ocak 2010 01:07

pc programları ararken keşfettim ama hemen üye olmadım zaman kaybetmişim

iyakar 13 Ocak 2010 16:02

Daha yeniyim MsXLabs ile araştırmalarımda tanıştım. 13 ocak 2010 çarşamba... saat 15:30
umarım çabuk alışırım......

cHatLaqLady 13 Ocak 2010 16:11

msxlabsla ilk defa araştırma yaparken karşılştım snra üye oldum ama o zmnlar çok tecrübesizdim hiçbirşey bilmiy0rdm bunları farketmem uzun bi süre aldı snra yeni bir üyelikle bu duruma geldim aslına bakarsanız bu halimden çok memnunum etrafımdaki arkadaşlarım ve diğer herkes bni buraya bağladı.. iiki varlar ..=)

eskisehir2010 19 Ocak 2010 03:37

Esesli.com sesli chat sitesinde forumda msn hakkinda yazi gördüm tikladim burasi çıktı bende üye oldum facebook connect ile

cadomiss 21 Ocak 2010 18:17

mixcraftın v2.1 sürümünü arıyordum bu forum sayfası geldi üye oldm ama çok yararlı oldu :)

B£R£N TAN 23 Ocak 2010 15:31

bi program ararken tesadüfen buldm bi kaç kes dha görmüştüm fakat bakmamştm bu kdr :) bugnde üye oldum işde aranzdaym artq :p

veli_43 24 Ocak 2010 15:32

arkadas tavsıyesı ile geldim muhabbet ii miş sevdim burayı :D

binnur 25 Ocak 2010 19:02

Daha buqn üye oLdm ama $mdden bya bi işime yaRıo WazgçLmzm oLcak gibime geLio :D:D

sebastian05 25 Ocak 2010 20:41

mrb

merhabalar herkeze iyi akşmalar ben gizem namı diyar gsebastian.. istenizdeki yazılar şiirler çok hoşuma gitti ve bende burda olmalıyım dedim aranıza aldığını ziçin teşekkürler ama biraz yardıma ihtiyacım var kimler war benimle ilgilenecek....

DevilWarez 25 Ocak 2010 21:25

Fikrek Kızılok dinleyicisi ve hayranıyım !

bi on onbeş senedir.

Gold 28 Ocak 2010 14:21

Ben Gold'um Altın Programlar Paylaşırım.MsXLabs'la tanışmam çok uzun zaman olmadı bu günden 3-4 gün önce üye oldum.Ben Paylaşmayı Seven Biriyim.Ben Bilgisayar Mühendisliğindeyim Genelde Bilgisayarlarla ilgilenirim.Burayı birgün güzel bir forum ararken buldum ismi gibi forumun kendiside güzeldi bu yüzden sadece buraya üye oldum ve uzun zamanda burada olacağım.

Daha çok yazacaklarım vardı ama kısa keserek daha iyi yapmış oluyorum.

Gold :)

BloodySaLvo 29 Ocak 2010 02:26

Bilgisayarıma Virüs Girdi we DüzeLtmeye ÇaLışırken bu Siteye BuLdum :D:D . Süper Bi Site. Artık Burdan BiLgiLeri BuLabiLcem :D

_yaqmur_ 30 Ocak 2010 17:56

mükemmel bir site ders çalışıyordum ve kafama bazı sorular takılmıştı.Burası aklıma geldi. göndedim soruyu, umarım işime yarar ki yarayacağa da benziyor . cidden çok beğendim, Adminlerin eline sağlık :)

orhan025 30 Ocak 2010 20:18

Selam Ben Kimya Öğretmeniyim. Halen Bursada bir dershanedeyim. Ayrıca Öss ve orta öğretim ara sınıfların yayınlarıyla uğraşıyorum. Sitenizle İşyerindeki arkadaşlar aracılığı ile tanıştım. Selamlar İyi günler

ozgurbeyin 3 Şubat 2010 02:39

siteyle internette gezinirken tesadüfen tanıştım içeriği hoşuma gitti üye oldum.
ayrıntılı şekilde kendimi tanıtan yazım aşağıdaki linkte

Turan Dursun Sitesi - ANA SAYFA

kiracı 4 Şubat 2010 11:03

Es Selam-un Aleykum
merhaba ben kiraci
MsXLabs ile tanışmam uzun bir zaman sürecide oldu. her taşın altından bu form çıkıyordu.
yani google'ye bir kelime arattırmak için yazdığımda ve tıkladığımda bu mavi şiyle karşılaşıyorum.
konyada oturuyorum, o gün bu gündür hiç kalkmıyorum. hala oturuyorum.
evliyim, 82 modelim, muhasebecilik yapıyorum, ama devlet sırtını bana dayasın diye :) memur olmaya çalışıyorum.
Aklıma gelmiyor ve siz form kardeşliğini özel ve genel ilgileri nedir bilmediğim için hakkımda ne anlatsam bilmiyorum. hakkımda sorusu ve tanışmak isteyen buyursun.
Ve aleykum Es Selam

manga buket 6 Şubat 2010 14:12

mrblar ben yeni üye manga buket umarım en kısa zaman da hepimiz tanışırız.

fındıl 7 Şubat 2010 01:13

Merhabalar ..
Tamamen güzel bir tesadüf.. :)
Buraya eşdeğer başka bir site bulunacağını sanmıyorum...Teşekkürler..

bouncelove 8 Şubat 2010 20:21

mrb hosgeldin karga :D

Live_ki 10 Şubat 2010 16:27

Neredeyse 3 yıl olmuş foruma üye olalı...
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?
Bu konuya rastlayınca şaşırdım:).. MsXLabs hep güvendiğim bir forum oldu. Bu hiç değişmedi.

Resim galerisine bayılıyorum:)

Nursel 11 Şubat 2010 13:11

merhaba bende nursel mavi rengini severim :)

bahar_45 11 Şubat 2010 18:14

selamlar...ben Bahar...daha fazla bişey gerek yok sanırım ;)

atar 14 Şubat 2010 01:11

googlede resim ararken tesadüf eseri buldum. ne diyeyim bir iki resim derken üye olayımda reklamlardan kurtulayım dedim. neyse zamanla tanışırız.

yaybat 15 Şubat 2010 21:32

msn icin cozumsuz bir sorunla karsilasmistim pc de (msn de cok iyi oldugum soylenemez) ve sorunun cozumunu buradan baska hicbiryere bulamadim. O gunden beri bu siteyi cok begendim ama zamansizligimdan dolayi cok fazla gorunemiyorum etrafta. Yinede bu, bu siteyi iyi bir dost olarak gormemi engellemiyor ve arada online oluyorum.
Yollar biraz karisik veya gorseller icinde kayboluyor ya da ben daha alisamadim:)
Ama bu siteyi seviyorum...

akcancafe 16 Şubat 2010 15:35

SELAM BEN ZEKİ İST CAFE İŞLETİYORUM PROGRAM KUNUSUNDA YARDIMCI OLURUM ARADIĞINIZ PROGRAMLARI SÖYLEMENİZ YETERLİ

rap_quzeli 16 Şubat 2010 23:15

Merhaba Ben Esra
Bu siteyi ödev araştırıken buldum ve çok sık rastladım
bende üye olmaya karar verdim bu sitede bana yardımcı olursanız
çok sevinirim çünkü nasıl bir site oldugunu bilmiyorum ama şunu söyleyim [kalıcıyım]

_KleopatrA_ 16 Şubat 2010 23:21

Alıntı:

rap_quzeli adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1697692)
Merhaba Ben Esra
Bu siteyi ödev araştırıken buldum ve çok sık rastladım
bende üye olmaya karar verdim bu sitede bana yardımcı olursanız
çok sevinirim çünkü nasıl bir site oldugunu bilmiyorum ama şunu söyleyim [kalıcıyım]

Hoşgeldiniz.İyi forumlar.

Ne konuda yardım almak istiyorsanız biz burdayız.Hemen hemen aradığınız herşeyi bulacağınız forum.Aradığınızı Google aramada aratırsanız göreceksiniz ve takıldığınız konularda da sorularınızı çekinmeden bizlere sorabilirsiniz.

ve ayrıca inceleyiniz;

Site ve Forum Kuralları

Forumu Nasıl Kullanırım? (Resim, Müzik, Video, Animasyon Ekleme)

Foruma Açılacak Konu ve Mesaj Düzenleri Hakkında

Foruma Yeni Konu Açmadan Önce Mutlaka Okuyun

cLeopatra 17 Şubat 2010 20:04

merhaba ben öykü ödev araken hep karşılaşıyorum

file_elif 17 Şubat 2010 20:09

beni adım elif zeynep bana kısaca elif diyebilirsiniz ben birkaç gündür sitenizi geziyorumdum harika arkadaşlık ve harika konular olduğu için üye oldum
TEŞEKKÜRLER...

ßLacK 18 Şubat 2010 18:13

MerhabaLar Elif ßen uzun süredir qörüyorum ßu siteyi üye oLasın qeLdi xP
10.sınıf sayısal okuyorum.İmam Hatip'e qidiyorum.Umarım iyi qeçer herşey... (:

Saat: 00:46

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık