![]() |
Denizin üstünde ala bulut yüzünde gümüş gemi içinde sarı balık dibinde mavi yosun kıyıda bir çıplak adam durmuş düşünür. Bulut mu olsam, gemi mi yoksa? Balık mı olsam, yosun mu yoksa? .. Ne o, ne o, ne o. Deniz olunmalı, oğlum, bulutuyla, gemisiyle, balığıyla, yosunuyla. |
Öylesine Sevmiştim şimdi gidiyorsun, git Bütün sabahları üşüdüğüm Bütün gördüğüm senli günlerim, onlar da gitsin İçimde bir şarkı Gözümde bir ışık kalmıştı her şeye inat Kapat gözlerimi, sevdiğim anlar da gitsin Yıldızları da alsana yanına gökyüzünden Sevdiğimiz şarkıları da Pencereme konan yusufcukları da Bana karanlığı bırak Beni bırak, beni böyle bırak Böyle ansızın, böyle yakışıksız Böyle anlamsız, böyle dağınık Öyle kapıda susuşun Öyle sarsak, öyle serkeş, öyle çerkes duruşun Koy beni sensizliğe Ve otursun içime kül gibi kor yangının şimdi gidiyorsun, git Hadi git Hepsi hepsi bir sevda benimkisi, al da git Hadi kanatma Hadi yıkma Hadi dokunma Zaten ben seni öylesine sevmiştim şimdi gidiyorsun, git Bütün sabahları üşüdüğüm Bütün gördüğüm senli günlerim, onlarda gitsin İçimde bir şarkı Gözümde bir ışık kalmıştı herşeye inat Kapat gözlerimi, sevdiğim anlar da gitsin |
akşamın acı su karanlığı içinden soğuk kadife teması yalnızlığın şuh bir kahkaha balkonun birinden gizli işareti midir bir başlangıcın sevmek için geç ölmek için erken başbaşa çay elele yürümek derken boğaz vapurları mı iskele sancak telefonda kaybolmak sesini beklerken insan insanı yeniler doğrudur ancak sevmek için geç ölmek için erken içimdeki gökkuşağı besbelli neden bulutların içinden kuşlar yağıyor bir şiire başlarsın birini bitirmeden hiç kimse gözlerine inanamıyor sevmek için geç ölmek için erken sevmek sevildiğini bile farketmeden yaklaştıkça ölüm soğuk bir yağmur gibi sevmek zehir zemberek ve yürekten gecikerek de olsa vuruşur gibi sevmek için geç ölmek için erken |
Özelimsin-1 Bu dizeler kalbimden Çok özel birisi için dökülüyor kağıda Bu satırları yazarken ne duygular içerisinde olduğumu Ve beni neyin beklediğini bilmiyorum Sonumun da ne olduğunu Belki sonum aşk acısı yüzünden Bu dünyaya elveda demek Bu aşk hikayesi seneler önce başladı Sen bir dağın doruğundaki Ulaşılmaz bir çiçektin benim için Yıllardır uğraştım,çabaladım ve dağın zirvesine geldim Elimi tam sana uzattığımda Bir engel çıktı karşıma geçilemeyen bir engel Adına aşk diyorlar, sevgi diyorlar Ben olsun diyorum Sana bu kadar yaklaşmakta yeterdi bana Sevmek kadar beklemek, katlanmakta gelir elimden Diyorum ve yanı başına uzanıyorum Gözümü mavinin hakim olduğu benim sana hakim olamadığım Gökyüzüne dikiyorum Elimi sana uzatıyorum Ve ansızın amansız, umarsız bir sabah Can veriyorum yanı başında Üzülme, ağlama Ben seni toprakta da severim diyorum.. |
Nargile Tam unuttuğumu düşünürken seni Haber gönderdi yeni sevgilim "Beyazıt'taki tarihi nargile salonunda Bekle" dedi beni Hava da aynı seninle ayrıldığımız günkü gibi O da aynı senin gibi Korkum senden değil Nargilenin kokusundan Ya ağlarsam Gitmesem mi? |
Özelimsin-2 Bu şiir gene özel birisi için Dökülüyor yüreğimden kağıda Bilmiyorum ne duygular içerisinde olduğumu Bilmiyorum Seni seviyorum demek istiyorum Ama seni kaybetmekten korkuyorum İstiyorum ki tüm günüm seninle geçsin İstiyorum ki Dizlerimde uyu Ve başını omzuma yaslayıp beni sevdiğini sayıkla İstiyorum ki dünyaya bin kere daha geleyim Bin ömrüm daha olsun Ve yine seni seveyim İstiyorum ki her nefesimi senin yanında alayım Bilmiyorum sen neler düşünüyorsun Bilmiyorum sen ister misin Bildiğim tek bir şey var Yaşadığım sürece Hatta nefesim kesilip kara topraklara Düşene kadar seni sevebileceğimdir Bundan hiç şüphen olmasın canım |
Herşeyim İlkler özel, sonlar değerliymiş. Sen benim için ne ilk ne de sonsun. Sen benim için hem İLK hem de SONsun Sen herşeysin. Sen hem fırtına, hem de dinginliksin. Hem ateş, hem karlı dağın zirvesisin. Hem sarp bir uçurum, Hem alabildiğine düz bir ova. Hem isyanım, hem sabrım. Hem nefretim, hem aşkım. Sen herşeysin... Sen BENİM herşeyimsin... SADE KAHVE - 04/09/2006 |
Özel Sözler Yok İle Biter aşkta hayır yok gönlümde yerin yok artık sende burada yok ama artık bende yok |
Sen gülerken yanındakiler de güler, Ama ağlarken yalnız ağlarsın, Onun için öyle bir ağaca yaslan ki, Asla yıkılmasın. Öyle bir dost edin ki, Seni asla bırakmasın. Öyle bir sev ki yüreğinden kimse ayırmasın, Ve öyle birini sev ki seni gözleriyle bile aldatmasın... |
Özgür Aşklara Karanfilin bir avuç toprağa hapsedildiği Taş irisi balkonlarda yaşamışız aşklarımızı Çiçeklerini sayamadığımız vadilerin edasıyla Gösterememişiz yüreğimizin atışlarını Görememişler sanmışız Suçlar bakışlarla Okyanuslara yelken açmamışız Kağıttan gemiler yüzdürdüğümüz Su birikintilerinin aldatısıyla Yıldızlara uzatmışız ellerimizi Koparamamışız tek tane bile Defterimize hatıra Tüm zamanlarımızı boyamışız Küçük zaferlerin Ürkek fırçasıyla Oysa... Yüzlerce bulutun yağmuruyla Islanmalıydı dünya Her damlası da Özgür aşklara... |
| Saat: 13:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık