![]() |
Afferder Misin Allah´ım ?.. Yüklensem günahlarimi sirtima Tüm mahcubiyetimi alsam yanima Biraz da utanc duyarak kapina Gelsem affeder misin Allah´im ?.. Gözlerim dolu yaslarla Günahlarimin verdigi pismanlikla Ama beni affedecegin umuduyla Gelsem beni affeder misin Allah´im ?.. Verecegim hesabin korkusuyla Benden geriye kalmis günahlarin tortusuyla Ama Rabbim sana duydugum büyük askla Gelsem beni affeder misin Allah´im ?.. Hatalarimi bilsem de bas koydum yoluna Sen cok affedicisin bagislayicisin ama Benim de günahlarim cok fazla Böyle iken Gelsem kapina affeder misin Allah´im?.. Belki yüzüm yok gelmeye Ama baska yerim yok gitmeye Kalbimde ki sonsuz sevgimle Gelsem beni affeder misin Allah´im ?.. |
BU GECE UYUYAMAZSIN SEN Bu gece uyuyamazsın sen! Çetin bir sızı sarar odanı, sen şimdi ağlarsın da... Umutsuzca akıtırsın göz yaşlarını. Radyonu açmış şiirler dinliyorsun, elinde kalem... Kadere sitem ederek yalnızlığına dizeler arıyorsun şarkımızı söyleyerek... Bu gece üşüyeceksin biraz anılar gelip seni vuracak, üzüleceksin. Isınmak için güneşi bekle bazı geceler soğuk eserim ben, bilirsin. Gece sana emanet... Bu şehri bir kez daha terk ediyorum, gelemediğin bir yer vardı hani İşte oraya. Yine gurbete düştü yolum... Ve bu gece seni uyku tutmaz Biliyorum.... |
Daha Tanımıyorsun Beni Daha tanımıyorsun beni Zamanla anlatırım sana kendimi İyiliğim güzeldir benim Kim görmüş kötülüğümü Bunu hep derim Niyetini bileyim İnan bana gerisi hiç önemli değil Beni satanı ben bedavaya veririm Beni tanıyanlar bilir Öyle kötü bir yanım vardır ki Dilerim hiç görmeyesin Dostluğum kadar düşmanlığımda derindir benim. |
Boşver Gülüm Boşver gitsin be gülüm Ne anlamaya Ne anlatmaya çalış beni Bırak kendi halime Kah yaşarım neşeli Kah kederlenirim Beni ben anlayamıyorum ki Sen nasıl anlayacaksın Hem anlasan ne olacak Yarama merhem mi olacaksın Olma istemem zaten Kendin yaralanıp bana Derman olacaksan Ne kıymeti var bunun Ben iki kişilik severim Sen düşünme beni Ben alıştım gülüm Ben böyle de yaşarım |
Yakamoz dalgalı saçında rüzgârın eli mehtapla oynaşır aşüfte sular yakamozlar deler suskun gecemi dingin karanlığa düşer çığlıklar dalgalar üstünde sürer soylu dans kürek hışıltısı ahengi bozar yorgun uçuşlarla yansır bordaya sırları derine gömen ışıklar |
Bu Sevda Kimse senin kadar beni candan sevmedi Kimse senin kadar bana candan bakmadı Ve kimse senin gibi yüreğimi fethetmedi Canıma girdin can oldun,yüreğimde kale. Sevgi penceremden girdin içeri Adını yazdın yüreğime ellerinle Senle çıktık aşk dağının zirvesine Seyrettik sevgi denizinde dalgaları. Vaktin en güzel dakikalarını senle geçirdik Zaman yetmedi renkli fırtınalarımızın dalgalarına Adlarımızı kazdık kalbimizin duvarlarına Yıllar sonra bu sevda anılsın diye. |
Ellerin http://www.aruz.com/ayrilik-siir/metin.gif Ellerimden çıkmıyor ellerinin izi Yalnızlık çalarken sirenlerini, Sensiz duygular da anlamsız Nasıl yığdın aramıza Bunca dağı ovayı denizi Ayaklarıma dolaşıyor gözyaşlarım Özlem yine dizi dizi Sular akmıyor Sevişmeler yakmıyor tenimizi. Ben hüzün avcısıyım bilirsin Bu yakınmalar kendime Sen üstüne alınma Yalnız da çoğaltırım gizi Gece beni çağırıyor bak Şimdi dalarım cadde sokak Yüreğimde gecikmiş boşluk Ellerimde ellerinin izi |
Özledim Özledim sevgilim seni özledim Yokluğunda o yolları gözledim Uzun gecelerin karanlığında Miski amber kokan teni özledim Yaban güllerinde aşkı kokladım Isız gecelerde seni bekledim Yaralı kalbimde onu sakladım Ahu şarap gibi seni özledim Sarı saçlarınla bir tek telini Kor ateş içinde yanan tenini Gözlerinden akan aşkın ferini Bal dudakla tatlı dili özledim! |
Bağırmak İstiyorum Sokulmak istiyorum kollarına Bir gitar sesi ile Gecenin karanlığında Boşalan ellerimin teri soğumadan Beni bırakma diye Bağırmak istiyorum. Koşmak istiyorum şehrin sokaklarında Ansızın durup gözü yaşlı Vitrin camlarından yıldızlara bakıp Bağırmak istiyorum. Sıyrılmak istiyorum Kalabalığında şehrin Beni terk edip gittin ya Hayatımda ilk defa Yorganıma sarılarak Defolun diye. Düşlerime bağırmak istiyorum. |
| Saat: 13:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık