![]() |
Paylaşmak Bu Kadar Zor Olmamalı Paylaşmak bu kadar zor olmamalı, Yapılanlar sevgi uğrunaysa. Aşk bu kadar acı olmamalı, Süründürürcesine. Bağlılık kalpte olmalı, Hayallerde. Bir yerlerde kalan umutlar olmalı, Yaraları saracak ve ruhunu okşayacak... Süründürmek olmamalı aşk... Sevdiysen gerçekten,kalbini verdiysen birine. Yeri yerler değil,sevdiğinin kalbi olmalı bence. Ben hep eski bendim, Üstünü sen ekledin ve çıkamayan duygularımı çıkardın ortaya. Sevgimi anlatmamı sağladın içimi döktüğüm şiirlerde. Şiirlerim hâla sevdiğime, Şiirlerim hâla yeşil zannettiğim gökyüzüne... |
Can Canıma Canan OlsaCan canıma canan olsa Yelleri yorgan ederim Bilmiyor ki yokluğunu Boynuma urgan ederim Umut verse,ışık tutsa Dağları arkam ederim Tipi boran kara kışta Karları hırkam ederim Hiç düşünmem derdi varsa Canımı derman ederim Onun için krallara Sözümü ferman ederim Çok değil az gönlü yansa Dünyayı alkan ederim Candan öte cananıma Özümü kalkan ederim Uzak yakın hatır sorsa Sevinir bayram ederim Kapısında biri dursa Çıldırır isyan ederim Ey sevgili sözüm sana Duymazsan çeker giderim Eyvallah etmem cihana Sen hariç yemin ederim |
Pembe Mavi Siyah kirpiklerinin ucunda Pembeleşen dudaklarda... Mavi yapraklı bir sayfa Kimbilir gökyüzüne sarılıyordu Ve gökyüzü bana soruyordu ''Sen hiç düşlerinin resmini yapabilir misin? '' -Düşlerimin resmi mi var orda Gökkuşağının arkasındaki pembe çizgilerle Kaplı bir kelebekle onları maviye, mora boyuyorum Ta ki karşıma mutluluk çıkana dek! |
Olmasa Mektubun Olmasa mektubun, Yazdıkların olmasa Kim inanırdı Senle ayrıldığımıza. Sanma unutulur, Kalp ağrısı zamanla Her şeyi unutarak Yaşanır sanma. Neydi bir arada tutan şey ikimizi Birleştiren neydi ellerimizi Bırak bana anlatma imkânsız sevgimizi Sevmek birçok şeyi göze almaktır. Baksana geçmişe, Ne çok anıyla yüklü Nerde o taverna, Nerde sinema Harcanmış zamanla Yeniden yaşanmaz ki; Geç kaldıktan sonra Arama boşa |
Pembe Panjurlu Hayaller Küçük ellerimle beyaz tuvallere Pembe panjurlu hayallerimi çiziyorum Kasımpatılar, menekşeler doldurmalı eteklerini Yıldızlar sevişmeli gözbebeklerinde Göçmen kuşlar yorulduğunda Senin omuzlarında soluklanmalılar Kağıttan gemiler yapıp Meriç'in sularına bırakıyorum Mutluluk sahillerine baharlarını getirdim Utangaç yanaklarında üşümez artık makber çiçekleri Hiç ıslanmamalı ateşten kirpiklerin Umutlarımı tütün sarar gibi sigarana sarıyorum Çektiğinde içindeki acıların iyileşsin diye.. Gözyaşında bin bahar solacaktır Güldüğünde avuçlarımda çitlembikler açacaktır Yeter ki ; sen pembe panjurlu hayallerimden gitme.. |
YIKILMADIM BURDAYIM Günler geçti çok zalimler tanıdım Hainlerin yanlışına alıştım Pes etmedim hep savaştım,savaştım Hiç yılmadım! yıkılmadım! burdayım! .. Nice maskeli yüzleri çözmüşüm Nice dostu düşmanımla görmüşüm Örmüşüm; hayatı zorla örmüşüm Hiç yılmadım! yıkılmadım! burdayım! .. Yalan yanlış diz boyuydu üzüldüm Kar boran yerlerde gezdim üşüdüm Kahraman’ ken hain gibi göründüm Hiç yılmadım! yıkılmadım! burdayım! .. İhanet: hain içindir... öğrendim Zorluk: direnmek içindir...direndim Körelmedim... imanımla bilendim Ezilmedim! ezemezler! burdayım! .. |
Peri Sen masal perisisin.... Uzaktan sevmeye mahkum oldugum Asla ulaşamıacağım serapsın sen Sen bir düşsün uyandığımda kaybolan Ve sadece rüyalarımda benim Ben bilirim.... Sana asla dokunamam Gökteki yıldızlar kadar uzak yüreğim kadar derinsin bana Tutsam tutamam elleri ni Öpsem öpemem seni Gayet iyi bilirimki ben sokak serserisi sense bir PERİ |
Doluyorsa Gözlerim... Bitti diyorken bile hala doluyorsa gözlerim Sana olan özlemim büküyorsa hala belimi Bil ki sen benim için, içinde kurutulmuş siyah güllerin olduğu Kaderi tozlu raflara bırakılmış anı defterinde değil Kalbi her defasında sevdiği için çarpan benim hala yüreğimde olduğunu gösterir Benim ne kalbim ne de gönlüm İçine başka başka aşkların, başka başka sevdaları misafir etmez Bir hakkım vardı onu da senden yana kullandım Bitti derken hala doluyorsa gözlerim Bil ki sen benim için hala aynı sevdasın |
Perişanım Düşüyorum yollara, bir ışık bulmak için O karanlığın içinde kaybolmuş Yolunu bulamayan,güvercin gibi Perişanım ben. Gecenin sessizliğinde Bir haykırış gibi inleyen Ormandaki kurt gibi Perişanım ben. Yollara çıkıpta yorulan Kendine bir dal arayan Arayıp bulamayan, kuşlar gibi Perişanım ben. Birbirine kavuşamayan Hep aynı yerde duran O dağlar gibi Perişanım ben. |
Hayaller Bozar Silmek isteyince silinmiyor yaşanmışlar Edilen isyanlar hep boşuna Ben bilirim seni sensizken yaşamasını Ama hayeller bozar tüm oyunları Razı gelirsin kaderine Işıklar sönünce tek tek üstüne Şen şakrak gönlün boğuluverir o bedeninde Küçük umutlar beslersin kapının ardında Aşkını verirsin her dalına yaprağına Ne de nankör olur solunca anlarsın Dilinden dökülür keşke ile başlayan pişmanlık İlk anı gelir aklına ve bir de son hali Lanet olsun dedim ya Silmek isteyince silinmiyor yaşanmışlar |
| Saat: 14:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık