![]() |
ALIŞAMADIM.. Sen geçtin yine ben sınıfta kaldım; Bir türlü yanına ulşamadım. Sevda sınavından teşekkür aldım; İhanet dersine çalışamadım... Gözlerim kapansa uykusuzluktan, Korkarım hocama saygısızlıktan, Bir örnek istedi duygusuzluktan; Seni diyecektim konuşamadım... Vefasız olmayı bilmedim diye, Adını kalbimden silmedim diye, Okuldan atıldım gülmedim diye; Tebessüm etmeye alışamadım... |
Kapat Gözlerini Bir gün gelecektir sevdiğin Bakışı yakacak kirpiklerini Aşk pırıltısı güneşinde Uçacaksın pembeliklere Bekle sevgili, gülecektir gamzelerin Topraktan fışkıracak filizlerin Kavuracak ateşi ellerinin Enginlere açılan dualarında Çağlayacaksın kokusuna sevginin Bekle sevgili, bitecektir hasretlerin Rüyalarında uyanacaksın apansız Saçlarında sarmaşıkların Vuslatın nur ışığında Sevdaya sarılacak bedenin Bekle sevgili,olacaktır dileklerin Nefesin yanacak kalp atışlarında Suskun kelimelerin şakıyacak Günbatımlarında elele Şaşkın telaşın ürpertisinde Bekle sevgili, kavuşacaktır gözlerin Maviliklerde bulacaksın tenini Uçsuz bucaksız sevgiye Kucak açmışlığın gölgesinde Berrak sularda bulacaksın kendini Bekle sevgili, yeşerecektir ümitlerin Ömür boyunca, sızlatan özlemi Sona erecek..gelecek sevgili Bir tatlı düş saracak benliğini O gün gelecek…şimdi kapat gözlerini Bekle sevgili…yeniden doğacaktır yüreğin.. |
Peşimde Yalnızlığım "Günlerden kahrolası bir pazar, İçimde dün gecenin ıstırap şarkıları." Elimde fitili ateşlenecek bir sevda, Gönlümde aşkın hazirun cetvelleri. Nedir ulan senden çektiğim? Krizantemler gibi işliyorsun benliğime. Ben kurtarmaya çalıştıkça kendimi, Daha da giriyorum köklerine hazanın. Günlerden yine kahrolası bir pazar... Söz vermiştin, Ay yıkanmayacaktı batarken sularımda, Patlamayacaktı maytapların her kahkahanda. Ne oldu şimdi!!! Geride bıraktığım ****** gecenin Kalıntılarında perişanlığım Ve zifiri karanlık gecenin tek ışığı olan Safran sarısı saçların refakatındayım. Bir de; Bir de tabii ki, Yaşam boyunca, Peşimde yalnızlığımın... |
Adı Yok / Sevdamın.. olmuyor böyle sevgili olmuyor! ne bir ses ne bir haber günler saatler sensiz geçiyor sevda keyif ehli yaşanmaz... seveceksen kendinden vereceksin sevdikçe karşılığını göreceksin taviz vermemek aşkı öldürür... aşk acısıyla tatlısıyla tuzuyla pişmeli ki olsun aşk kalıcı.. engeller inişler çıkışlar zorluklar aşkı yormaz zirveye yüceltir.. sevgi aşk sabırla emekle istekle ilmek ilmek renk renk dokunmak ister.. sevgiyi tatmak için sevgiyle bakmalı hesapsızca karşılıklı gönülden akmalı ihmal aşkı unutturur soldurur sevgili... Şimdi..! ya herşeyinle benim ol, yada her şeye rağmen benim ol... varlıkta yoklukta sevinçte üzüntüde yanımdalığına güvenirsem eğer yakarım dünyayı ben seninle... ya bana seni ver en şeffaf yürekle ve kal seviş benimle sonsuza dek yada dön git eflatun sevgilere... karar senin yârim tamam mı aşkım tamam aşkım..! |
Peşindeyim Hep imkansızlıklara mı yenik düşecekti benim sevgim. İstediğim neydi ki, kusursuz bir aşktı sadece, uğruna bir ömür feda edebileceğim, Herkese örnek olsun, Herşeyin sahte olduğu şu hayatta, tek o gerçek olsun istedim. Aslında gerçekleşmesi imkansız hayallerin üstüne kurulmuş, sabahının olmamasını ümit ettiğim tatlı bir rüyaydı işte, Herşey gibi o da yalandı belki, Peki sırf bu yüzden sevmekten vazgeçecek miyim? Aksine, artık sonu gelmeyecek uykuların peşindeyim... |
Eskidendi, çok eskiden. Hani erken inerdi karanlık, Hani yağmur yağardı inceden, Hani okuldan, işten dönerken, Işıklar yanardı evlerde, Eskidendi, çok eskiden. Hani ay herkese gülümserken, Mevsimler kimseyi dinlemezken... Hani çocuklar gibi zaman nedir bilmezken, Eskidendi, çok eskiden. |
Sevgi Damlalarıdır Gönülleri Besleyen Düşlerim semada yoldaşım oldu, Uçmayı bilen aklım gönüldaş buldu. Uçtukca uçtum başka diyarlara, Güneşle günün dansettiği ufuklara. Yükseldim yedi kat göklere, Ulaştım ömür boyu beklenenlere. Benliğim vücudumun dışına çıktı. Aranan kapılar ardına dek açıktı. Ruhum, bir yaprağın üzerinde titreyen, Berrak yağmur damlası gibi temizlendi. Kalbimdi; canımdan içre canla bezenen. Yüce aşktı, göklerden yağmur olup çiseleyen. Sevgi damlalarıdır gönülleri besleyen, Gül açtırıp, ebemkuşağı gibi renklendiren. |
Pişman mısın Hayal ettiğin oluyor mu güzel günleri Yıldızlara bakarken, Pişman mısın yoksa Sahilde yakamozları izlerken Gözlerini kapadığında Görüyor musun beni? Ve açtığın da gözlerini Yaş diye süzülen ben miyim? Mutlu musun acaba şimdi? Her akşam yalnızlığınla ve pişmanlığınla Neler anlatıyor acaba sana Benle, senle, bizle ilgili Hayat böyledir işte Yaşatarak dersler verir insana Ve öğretir insana pişman olmayı Pişman olsan da öğrendiğinden sonunda.... |
en zayıf anımda Daha düne kadar sensiz olamam, Ben senin gölgende varım diyordun. Sensiz okuyamam ,sensiz yazamam, Sensiz aklım bile yarım diyordun. Sen beni en zayıf anımda vurdun. Şarapla tütünle açtım arayı, Bir de sen terk ettin bahtı karayı, Bir seni düşündüm bir sigarayı, Demek ki şeytanca bir tuzak kurdun. Sen beni en zayıf anımda vurdun. Bir yandan gönlümün işret çağrısı, Bir yandan midemin ince sancısı, Tetiği vaktinde çektin doğrusu, Demek ki aylarca pusuda durdun, Sen beni en zayıf anımda vurdun. Övgüye değerdi oyun takatin, Alkışlık bir roldü her hareketin, Giderken vicdanın ve sadakatin, Lügatçe manası ne diye sordun, Sen beni en zayıf anımda vurdun. Hayrını umsan da hain kararın, Eyvah’la telafi olmaz zararın, Yarama tuz bastı ani firarın, Düşerken tuttuğum son dalı kırdın. Sen beni en zayıf anımda vurdun |
Pişmanlık önce bir rüzgar hissediceksin, yavaaş yavaş üşümeye başlayaksın. her yer soğuyacak, yaşlandığını hissedeceksin. aynaya bir bakacaksınki, tanımyacaksın kendini. üzüleceksin, ağlayacaksın. birden geçmişin gelecek aklına. ve bir damla gözyaşı daha süzülecek güzel gözlerinden. neleri kaçırdığını anlayacaksın. bir şans daha isteyeceksin, verilmeyecek. keşke diyeceksin keşke; "beni tekrar sevseleri tekrar peşimden koşsalar" ama kimseyi göremeyeksin etrafında. işte o an ben geleceğim aklına. beni gerçekten sevmişti diyeceksin. tabi geç olmuş olacaksın. ben kendi yuvamda mutluyken sen gelmeyeceksin aklıma. demişti diyeceksin; "gidiyorum tut ellerimden, ileride pişman olma" diye., pişman olacaksın. |
| Saat: 13:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık