![]() |
Benim uzun boylu selvi çınarım Yüreğime bir od düştü,yanarım Kıblem sensin,yüzüm sana dönerim Mihrabımdır kaşlarının arası.. Dizelerdeki anlam olayı nedir? Cevap:Benzetme Dip Not=Dönem itibariyle beraber çözdüğümüz ilk Türkçe sorumuz:inlove:04.10.08 MY_MMD ;) |
Sadıkâne belki ol âlemde serdâr olur, yâr olur ağyâr olur serdâr olur didâr olur. ... |
Bir ihtimal daha var Belki sen gelirsin Bir ihtimal daha var Belki sen gelirsin Bu bir hayal bilirim Yüreğim affedersin Benimle olmyacaksın kuvvetle ihtimal Benimle olmayacaksın kuvvetle ihtimal Belki de kalırsın.. ne güzel bir ihtimal.. :( |
Ey Rabbim, Yoktum ben sen varettin! Unutulmuştum. Ki sen sevdin, Sevdiğin için varettin. Bir sen sevdiğin için var edildim. Bir sen beni andığın için ihya edildim. Öyle ise, Ey Rabbim! Varlığımı aşkına armağan eyle, Yak beni aşkının ateşinde, Al beni bu rüyadan, Al beni bu dünyadan, Bu kırılgan varlığımı ebedi baharına toprak eyle… |
Acının gamzesi yok.....................yasarken zamasızsım:)onu anladım |
ilk önce gözünü kapat biraz bekle sonra ac şimdi kapattıgın ana geri dön.... |
Bir şarkısın dilimde Bozuk plak gibiyim bütün gün aklım fikrim hep sende Nasıl bir duygu ki bu Ne zaman seni düşünsem koşmak geliyor içimden Nereye gitsem ne yapsam Gözlerim hep seni arıyor Tüm yollar sana çıkıyor şimdiden Nasıl bir duygu ki bu Ne zaman seni görsem bir kuş kanatlanır göğsümden Zaman sensiz geçmiyor senleyse yetmiyor Daha şimdiden özledim bir dahaki gelişini Sanki dünyam küçüldü barıştım bak hayatla Ama yokluğun korkutuyor Ben ki küskünüm en az bin yıldır Yılmışım boşvermişim derken Ne ara çaldın kalbimi bilmem Üstelik bir davet bile etmedin geldim sana Ama gözlerin herşeyi anlatıyor Aşk sen nelere kadirsin :uf::uf: |
Durum kritik:moo: pozisyon ofsayt:kart: |
Hayatıma giren herkese, yaşanmış herşeye Teşekkürler, Büyüyorum sizinle.. * |
|
| Saat: 16:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık