![]() |
Resmin Sen gitsen bile Aşkımızı bitirsen bile Dünyada tek kalsam bile Yinede resmin hep elimde Umutlarımı yıksan bile Hayallerimi kırsan bile Gençliğimi harcasan bile Yinede resmin hep elimde Herkes unut dese de Kalbinden sil dese de Bu aşka son versen de Yinede resmin hep elimde Kalacak da ömür boyu benimle |
Zindan Zindanlardaki umutlar gelir aklima, Geceler karabasan gibidir... Şarkilar duygusuz,şiirler anlamsiz,resimler renksiz olur. Kahir çeken yankilar duyulur etrafta, Ve dargin kuşlarin sesleri. Zindanlardaki umutlar gelir aklima... Tipki sevgimiz gibi... Ayrilik mektuplari bile aglatmaz beni, Irmaklar gibi derinden ve gür, Çocuklar gibi içten ve sessiz konuşurum. Iplere bagli toplarla avunurum... Yarinlarin inadi biner bazen, Inadina çalişmak,yaşamak isterim Ama.... Yarinlarim dünden bitmiştir, Kalemim düşer,kagidim yanar... Gölerimden birkaç damla yaş akar. Zindanlardaki umutlar gelir aklima, Tipki müebbet bir asi gibi çikmak isterim içimdem. Hergün çikar ama herzaman kalirim duvarlar,zincirler arasinda. Yildizsiz,bulutsuz ve mutsuz. Zindanlardaki umutlar gelir aklima... Umutsuzlarin umutlari... Tipki sevgimiz gibi, Tipki sevincimiz gibi... |
Bilir misin? Söyle canım; Bu şehrin ışıklı akşamlarında, Yokluğunu şiirlerimin içine gömmenin Ve yokluğunda, varlığını yaşatmanın, Ben de tükenip yok oldukça sende çoğalmanın Ne demek olduğunu bilir misin? Söyle canım; Dudaklarının arasında beliren bir tebessümün Gönlüme yeterli olduğunu, Canım Can demen ve tek bir gülüşün için Beklerken hüzzam makamında Ömrümün sararıp solduğunu bilir misin? Söyle canım; Sensizliğin bitmeyen, tükenmeyen ıssızlığını solumanın Aşkını; kokunu saklayan parfüm şişelerinde Öksüz şiirlerimde yaşatmanın Ve seni sensizken yaşamanın Ne demek olduğunu bilir misin? |
SITEM Bir hata ettiki gönül Dayanilir gibi degil Ben derim ki vaz gec gönül O der bana mümküm degil Kolay degil zordur isim Iyi degil bu gidisim Basima bir dert almisim Cekilecek bela degil Aldirmayin feryadima Gitmez bu cile yadima Sitem uslanmaz gönlüme Derdim yardan yana degil |
Romantik İçtenlikle yazıyorum Adresi mechul mektuplara Başka pencereler Hiç beklemediğim zamanı bekliyorum Sürprizin için Uzadıkça uzuyor Uzadıkça sabırsızlanıyorum Gün geçtikçe daha güzel oluyorsun eminim Geçmişimden parçalanıyorum Yere düşüyor yavaşça Ve sen hepsini süpürüp atıyorsun Adını bilmediğim o kitaba Sayfalarla dolu Ve iki farklı ağaca kazılı ismimiz Yer altından gizlice elele tutuşuoruz Yalnızca hangi ağaçtasın bilmiyorum Romantikçe.. |
İsimsiz Gündüzümde, gecemde sen varsın Bir de hala kanadı kırık, hiçbir yere uçamayan Hep bende kalan sevdan Biliyor musun Gecenin en acımasız anında yazıyorum bu şiiri Kalemim sana hasret dokuyor Ben de biliyorum bu şiiri Bir gece, bir ben, bir de bende kalan Hiçbir yere uçamayan, kanadı kırık sevdan okuyor Bu kuşun kanadına hiçbir lokman dokunmayacak Biliyorum bu yaraya, senden başka kimse deva olmayacak Ve yine biliyorum Hep gam, keder, hasret benim sonum Dayan Sevmesini, aşık olmasını, nasıl göze alıyorsan Sabretmeyi de göze al gönlüm Biliyor musun Gecenin en acımasız yarısında Yalnızlık ummanına demir attı gönlüm Ve yine biliyorum ki Gecenin böyle bir acımasız anında Seni düşünürken, hayalinle söyleşirken Tükenecek ömrüm |
Sensiz Duramam Anasiz cocuklar gibiyim Gitme can sensiz yapamam Delicesine sevdim seni Ben sensizlige dayanamam Benim umut askim sendin Gitme can sensiz yapamam Can canimdan ayrilirmi Ben sensiz yasiyamam Ne olur gitme kal bende Ben sensiz yapamam Baska baska yar sevip Kucaklarda yatamam Yasar,i aglar durur Gozum yasli birakma Nolur gitme kal burda Beni boyle birakma |
Ruhum Bedenime Düşman ruhum bedenime düşman bedenim unut ruhum yaşat diyor seni filizlerin saklı içimde onları besleyip büyüteceğim taa ki parlak bir güneş sağanak bir yağmur onu keşfedinceye dek........ keşfedilirse söyle bir düşüneceğim öyle atlamayacağım yunusların mavi denizlerde en derin yeri bulunca dalmaları kendince oyun oynamaları gibi hiç düşünmemiştim nedense. Seninle sonun başlangıcındayken ne yapacağımı Umutlarım,hayallerim çılgınlıklarım sana yapacağım kaprislerim nazların cilvelerim sabırla beklediğim yuvam evliliğim belki de doğacak küçük sevimli ikimizden bir parça olacaktı Bebeğim hep içimde saklı kaldı.sonbaharın kuruttuğu sararttığı yaprakların düşmek ve kaderlerine razı olduklarını gördükçe, Tek tek toplayıp yerlerine geri yapıştırmayı ve yeşermelerini istiyorum Ne onlar yeşermeye, ne sen dönmeye meyillisin Böyle bir şey her halde aşk acısı Daha beteri var mı denemedim İmkansız burada başlıyor herhalde Güneşim soldu artık bana gülmüyor kendi kendini yedin bitirdin diyor Yaratmaya çalışma artık diyor Kendin ettin kendin çek diyor Anladım ki düşene gerçekten kimse acımıyor O an dostun kalmıyor Aradığın herkes başkalaşmış senden uzak Seni dinleyemeyecek kadar yorgun kendinle bir hesaplaşma başlıyor ayrılığın hesaplaşması Bedeli ağır Cezası ise sen uzaklara sürgünlüsün Ben burada mühürlüyüm |
Hissediyorum Gözlerim karanliga daldigi zaman Umutlarimin Biraz daha boguldugunu hissediyorum Her günün akşamina vardigim zaman Topraga biraz daha yaklaştigimi Hissediyorum Sevmelerden bezdi artik yüregim Her sevgi sonrasi biraz daha taşlaştigini Hissediyorum Çizgiler sarkiklar belirdikçe yüzümde Gülmenin aci verdigini Hissediyorum Her tabut, her naaşin arkasindan Siranin bana geldigini hissediyorum Leyla leyla diye çölleri arşinladigim günleri aşip Leyla’nın yalan, mevlanın gerçek olduğunu Hissediyorum Herkes ağlar, gidenin ardından gerçeğe gittiğini unutup Gidenin geleceği yok ama ben ona gideceğimi Hissediyorum |
Ruhum Gülmüyor Bitap düştüm ruhum gülmüyor, Nedensiz değil hiç bir şey, Ruhumun gıdası yok artık, Her geçen gün tükeniyorum, Ruhum içimden çekiliyor, umutlarım yok olmuş. Ortada gösterilemeyecek, boş sevgi bu bir yok oluş mu? yoksa yeniden diriliş mi sevmek istiyorum, yeniden sevmek doyasıya sınırsız sevmek, sevgime hasret birisini arıyorum gecemde gündüzümde her anımda. Boşa çırpınışlar içindeyim yok oluyorum her geçen an ruhum ve bedenim tükenişte gideceğim buralardan herkes huzurlu ve mutlu olacak ruhum gülmüyor artık. |
| Saat: 10:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık