![]() |
Beni mi Buldun? Ne istedin gönül benden? Hayatta yıkacak beni mi buldun? Bezdirdin sen beni, bendeki candan, Canını yakacak beni mi buldun? Tek suçum dünyada dürüst olmak mı? Ödülün beni; sırttan vurmak mı? Yoksa bu yaptığın gönül almak mı? Ömrünü çalacak, beni mi buldun? Bazen sevindirdin, bazen güldürdün, Bazen eğlendirdin, bazen öldürdün, Ama gönül sen beni; çok süründürdün.. Oyun oynayacak, beni mi buldun? Ne diyeyim be gönül; sen bileceksin. Hayatımı yıkacak murada ereceksin. İş işten geçecek, doğruyu göreceksin, Pişmanlık duyacak beni mi buldun. |
Ruhuma Yakışan Bir yanımda hüzün Diğer yanımda sen, Hüznüm yokluğundan.. Suskunluğum susuzluğumdan sana hep.. Ser sefil hayatın kollarında Gözlerinin ferinde buldum umudu.. Mesafe tanımayan hasret Koynumda yılan gibi dolaşıyor.. Özlemin tufan oluyor yüreğimde Nuh’u arıyor gözlerim Gemisine bizi de alsın diye.. Hani Allah emretmiş ya Her varlıktan iki tane; bir dişi, bir erkek O sefinede bir de sen ve ben gerek.. Acısına hasretinin dayanamaz, seven bir yürek Sen nerdesin, ben nerdeyim Yedilerin, kaybolmuşların şehrinden Selamlar yolluyorum sana, uzaktan.. Selam olsun sana Selamlar, seven o temiz kalbine olsun.. Süleyman (as)’ı arıyorum şimdi Rüzgarlara bindirsin beni, uçursun, Senin olduğun diyara, çok yakınına, yanına.. Belkıs’lar hayrete düşecek o an Sen şaşırıp küçük dilini yutacaksın Beni karşında bulduğun zaman, mutluluktan.. Günler ve aylar ve hatta yıllar İnsana, yokluğa alışmayı öğretirler sanırdım Yangınımdım ve şimdi yanılgımsın.. Dalgalarına tutuldum sensizliğin Yed-i beyza sahibi Musa (as)’yı arıyorum, Firakına dokundursun asasını Hasret denizinde can çeken ruhuma.. Kızıldeniz misali bir yol açsın sana Özlemi gebe yapsın vuslatımıza, Çıkmaz sokaklardan kurtulup Ölümsüzlüğü gerdanlık yapmak vardı boynuna, İmar edilmiş bir şehir kadar sükun içinde ruhum Attığım her adımda sana yol bulan bir yolcuyum.. Ve şimdi Meryem Oğlu’na bakınıyorum Meryem Oğlu İsa (as)’yı arıyorum Hani ölüye can vereni Beşikte iken koşuşan peygamberi.. Ölürsem, bana Allah’ın emriyle hayat versin diye değil Varsa eğer bir hakkım onu da sana versin isteyeceğim.. Uzun bir ömür değil Bu dünyada senli bir hayat yakışır bana.. En çok sen yakışırsın ruhuma, En çok sen… Kazanç Ortaklığı |
HASRET Ellerine hasret ellerim, Yapayalnız... Yüreğine hasret yüreğim, Çaresiz... Gözlerine hasret gözlerim, Üzgün... Sesine hasret günlerim, Bomboş... Sevgine hasret benliğim, Sana hasret... |
Ruhumdaki Bilmece gül ve gece sen ve ben dilimde üç hece sen ve ben ruhumdaki bilmece sen ve ben |
SEVDA DEDİĞİN… yüreğini eline alarak çıkacaksın bu yola seni sen yapan ne kaldı söyle ? beynin ! yüreğin ! düşüncelerin ! ideallerin . gem vurmadığın ne kaldı ? düşüncelerini mi söyleyebiliyorsun özgürce, yoksa gelecekle ilgili mutlu hayaller mi kurabiliyorsun ? ya da beynini mi geliştirebiliyorsun. özgürce yaşayabiliyormusun sevdalarını. çılgınca haykırabiliyormusun sevdiğine "seni seviyorum" diye. hangisini yapabiliyorsun. söyle seni diğer insanlardan ayıran ne kaldı ? anlat bana; ayşeden, fatmadan, ahmetten, mehmetten farkını... ben farklıyım deme boşuna göster bana... yüreğini eline alarak çıkacaksın bu yola, beynini çöp sepetine atacaksın. bırak özgürce yaşasın kalbin aşklarını. evet belki kırılacaksın, üzüleceksin; ama sonra hatırlayacaksın geçirdiğin günleri. yaptığın çılgınlıklara sende şaşacaksın. güleceksin sevdiğini 1 saniye olsun görebilmek için yaptığın şeylere gülerken ürpereceksin, özleyeceksin o saf duygularını ve : keşke diyeceksin... keşke sunsaydım kalbimi sevgiliye. delice çırpınışlarını hatırlayacaksın yüreğinin, öpüşmelerindeki tadı dudaklarında hissedeceksin. sonra onu düşüneceksin ama kesinlikle beynini katmayacaksın bu işe. aşkta mantık yoktur sevgili. mantık riskleri reddeder. ama her aşk bir risktir. "ya hep ya hiç" diyebileceksin. sonuna kadar gideceksin. sonunda uçurum olduğunu bile bile. yüreğini eline alarak çıkacaksın bu yola. yanında olduğunu o zaman göreceksin. ve hissedeceksin o zaman senin için çarpan yüreğin sesini, aşkın iki kişilik olduğunu öğreneceksin. |
Rüya Yine burdayım, Yalnızlığımla başbaşa düşüncelerdeyim, Etkisindeyim hala yaşadıklarımın, yaşadıklarımızın, geçmişimdeyim, Kurtulamıyorum bir türlü, Uğraştıkça unutmaya, daha çok hatırladığımı farkediyorum , Seni, sevgini, sevmeni, bakışlarını, Hele hatırımdan çıkmayan bir manzara var ki Çıldırtıyor kahrediyor, Uyurken bile ağlatıyor beni, En son işimiz var deyipte götürmüştün ya beni, Uçsuz bucaksız yeşilin her renginin var olduğu bu şehirde hiç bilmediğim bir yere Uçurumda bir kayanın üzerine çıkıp Eşsiz bir manzara seyretmiştik elele hani, Kayanın üzerinde değilde bulutların üzerindeydik sanki, Rüya gibi, Yıllardır kurduğun gerçekleşmiş bir hayal gibi, Evet evet rüya gibi, rüyada sonunda biter çünkü, tıpkı bizim sevgimiz gibi... Dedimya düşüncelerdeyim geçmişimdeyim , O düşünceden o düşünceye atlıyorum yine, Nedenler, niçinler, sorularla, anılarla dolu düşünceler, Sanki hepsen varmışsın şimdiye kadar, Sanki sadece sen bağlıyormuşsun hayata beni, Sanki hiç dostum, arkadaşım, ailem yokmuşta Hep sen dolduruyormuşsun hayatımı gibi, Hayatım boşlukta kaldı büyük adam... Küçüğüm, küçüksün derdin ya bana hep, Bende iyice küçük sanmışım kendimi, Şimdi babasını kaybetmiş küçük bir çocuk gibi Hep ağlamak istiyorum Herkesten kaçıyorum büyük adam... |
KİMİ SEVSEM SENSİN kimi sevsem sensin / hayret sevgi hepsini nasıl değiştiriyor gözleri maviyken yaprak yeşili senin sesinle konuşuyor elbet yarım bakışları o kadar tehlikeli senin sigaranı senin gibi içiyor kimi sevsem sensin / hayret senden nedense vazgeçilemiyor her şeyi terk ettim / ne aşk ne şehvet sarışın başladığım esmer bitiyor anlaşılmaz yüzü koyu gölgeli dudakları keskin kırmızı jilet bir belaya çattık / nasıl bitirmeli gitar kımıldadı mı zaman deliniyor kimi sevsem sensin / hayret kapıların kapalı girilemiyor kimi sevsem sensin / senden ibaret hepsini senin adınla çağırıyorum arkamdan şımarık gülüşüyorlar getirdikleri yağmur / sende unuttuğum hani o sımsıcak iri çekirdekli senin gibi vahşi öpüşüyorlar kimi sevsem sensin / hayret in misin cin misin anlamıyorum
|
Rüya Bir yer düşün,uçsuz bucaksız, Bir yer düşün insan eli değmemiş, Bir yer düşün buram buram ölüm kokan, Bir yer düşün örneğin bir uçurum kenarı… Kapat gözlerini, Ve doğanın hayran bıraktıran, Sessiz orkestrasını dinle. Yalnızca sen ve ben! Üzerimizden kuşlar geçiyor. Kanatlarında umutlarımız, Hayallerİmiz gidiyor. Çaresizlik yavaş yavaş içimize işlemiş Ansızın ellerim uzanıyor ellerine Gözlerim,gözlerine, Ve dudaklarım… Sadece masum bir öpücük. Belli için kıpır kıpır ediyor, Seviniyorsun; Gün ortasında kayan yıldızı görmüşcesine, Gülümsüyorsun; Tuttuğun dilek gerçek olmuşcasına Gülünce gamzelerin beliriyor yanaklarında Son bakışım onlarada Son bakışımız hayata. İçim burkuluyor bir an Bırakamıyorum ellerini, Ölmekten değil,beni unutmandan korkuyorum inan. Ya gelmezsen ardımdan? Ya sensiz kalırsam? Aklımdan geçenleri okurcasına Bakıyorsun gözlerime Sarılıyorsun sımsıkı, Son öpücük,son veda sözcüğü Ve sessizlik devam ediyor kaldığı yerden… Bırak artık düşünme Uçsuz bucaksız insan eli değmemiş bir yer, Bırak artık düşünme Buram buram ölüm kokan,bir uçurum kenarı. Yavaş yavaş aç gözlerini Korkma; Bak hayattayız hala… |
ADIM SONBAHAR nasıl iş bu her yanına çiçek yağmış erik ağacının ışık içinde yüzüyor neresinden baksan gözlerin kamaşır oysa ben akşam olmuşum yapraklarım dökülüyor usul usul adım sonbahar
|
Mahşere Kalmasın Hesabın sevgili Susma, Beni uçurumlarda ağlıyor bulmuşken Susma ne olur. Alevle yakılmış kelimelerinin biri bitmeden Diğeri saplasın ciğerlerime. Her kelimen ayrı bir hançer acısı versin yüreğime. Yüreğinde yara bağlamasın çıplak öfkelerin. İçinde kalmasın en gariz küfürlerin.. İşte bedenim burda, Dilinin ucunda ne varsa say sayabildiğin kadar.... Boynumu yalnızlığın ayak ucuna bükmüşken, Beni " bende " bu kadar zayıf yakalamışken Ez, ezebildiğin kadar. Öfkelerini kus avuçlarıma. Acıma, merhamet etme. Ölüm fermanlarını sun yaralı canıma. Kendim düşmüşken uçurumlara, Kendi yarınlarımı kendim hançerlemişken Bir de sen vur, vurabildiğin kadar... Tek bir kelime etmeden vur boynumu. Hayatında biriktirdiğin öfkelerin hesabını Fütursuzca benden kes sevgili. Mahşere kalmasın hesabın.. Hançeri al, gözlerime sun. Giderken son hediyen olsun kanlı hançerin. Vur hadi, vurabildiğin kadar... Hakkın varsa eğer hesabın mahşere kalsın sevgili. Yok kalmasın diyorsan; Bana gelen yolu, Ve yüreğimin adresini biliyorsun. Öfkelerini beline kuşanıp çık karşıma. Doğrulttuğun namluya, Yüreğimi usulca sürmezsem namerdim sevgili ! |
| Saat: 10:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık