![]() |
arkadaşlar hepinize saglıklı huzurlu günler dilerim.ben yeniyim bu siteyi gezinirken buldum faydalı bir siteye benziyor.kullanmayı bilmiyorum ben .sizlere göre yaslıyım 48.gibi bana yardımcı olursanız sevinirim ne yapabilirim .. selamlar |
öde yapıyordum ve sürekli bu site çıktı karşıma ve bende üye oldum çok mutluyum |
Bn burayı blgi araken buldum ve bidaha bırakamadımm müthişş biyerr ....!!! |
ödevlerimi yaparken araştırdığım her şeyi burda buluyodum bu yüzden siyee kayıt olmak istedim...çok güzel bi site:) |
sokaktan geçiyordum öyle tanıştık. :S genelde ödev falan amaçlı görüyordum. birinin nicki çok hoşuma gitmişti. onund etkisi oldu. bende üye oldum =) |
Alıntı:
>Forumu Nasıl Kullanırım? (Resim, Müzik, Video, Animasyon Ekleme) >Foruma Yeni Konu Açmadan Önce Mutlaka Okuyun >MsXLabs.org'u Yasal tutmak hakkında |
uzun zamandır takip ettiğim bir site fakat üye olmak bu güne kısmetmiş :) elimden geldiğince bu siteye yararlı olmayı düşünüyorum herkese iyi forumlar :) |
Dünyaca Ünlü Arama Butonu Olan'Google' den Kelime Ararken Bu Site Denk Geliyordu Genelde:) Benim de böyle bir etkinliğin olması hoşuma giiti Ve üye oLdum Süper Bir Forum |
merhaba arkadaşlar bende yeni geldim aranıza bende burayı yemek tarifleri ararken buldum tesadüfen değişik bir yer güzele benziyo :smiley9: biraz kendimden bahsedeyim kısacık ismim melek istanbulda yaşıyorum 23 yaşındayım sizlerle tanışacağımı umuyorum umarımda tanışırız birde isimlerinizi yazarsanız sevinirim sizleri tanıma imkanım olur zamanla (F)(F)(F)(F) |
ben buraya ilk başta bi odewımı araştırıken gırdım. :D:Ddaha sonralarında hep odewlerımı burdan buldum.:):) daha sonrada uye olmaya karar werdımm;););) |
Burası Super Bır Sıte Bence... Ben sans eserı buldum bu sıteyı ama bısey aradıgımda da her seferınde karsıma cıktı ben de uye oldum ve ıyıkı uye olmusum dıyorum baska da bısey demıyorum :](rotfl):smiley9:(sw):cici::cl::) |
ThinkerBeLL söyledi, o hep burada zaten. Ben de üye olmak istedim (H) |
alest adım alest bi arkadaşım 3 sene önce önerdi bu siteyi gayet güzel fırsat buldukça bakıyom siteye herkese selam |
siteyi iternete gezer ken buldum ve üye oldum ama mütiş bir site herkese öneri olurum çok güzell bir sitee buu |
ben villa resimlerina bkiyodum googleden ilk once msxlabs oldugunu bilmiyodum sonradan uye olunce anladim ve cok seviyorum. |
Google'a teşekkürler getirdi beni buralara :p |
ben bi ödev arıyordum birden bu siteyle karşılaştım pek giremiyorum ama çok güzel bir site bir kac anlamadığım sey olsada... bu arada benim ismim nilay... |
ben 6 seneden fazla oldu sanirim uyeligim bir trafik kazasi gecirdim islevligim tam degil yine de her bir yeni sey ogrenmek istedigimde ilk basvurdugum yer burasi oluyor.Tabii yarim islevligim yuzunden her zaman internete giremiyorum.2 kere uzun sure ugramadigim icin ev sahiplerim beni unutmus:) her seferinde yeniden uye oluyorum.Hani derler ya kapidan kovsan bacadan girerim aynen oyle iste.Bana gore bir kutuphane burasi ve sizleri seviyorum. |
Msnle ilgili problemimi çözmek için arama yaparken buldm.. Cevap yazmak ve cevabını almak için üye oldum..Umarım bir çözüm blunur.. Gerçekten snirlendm çnkü :/ |
üniversite öğrencisiyim konu araştırırken buldum ve bayağı faydalı oldu bulduğum bilgiler ( teşekkürler ) daha sonra kayıt oldum umarım fayda sağlamaya devam eder |
selam ben izmirden ahmet |
(: ve son olarak ben. Burayı hep biliyordum sanırım üye olmak bugüne nasipmiş. Oldukça iyi bir site her konuda herşeyi bulabildiğim. Adminlere teşekkürler böyle bir siteyi yönetmek kolay değildir. Tebrikler. |
ben burayı googleden birşey araştırıken buldum ve iyiki bulmuşum çok güzel bir site :D |
slm ben ilke bir konu araştırıyordum.. burayı gördüm ve üye oldm çok iyi bir site bi şey sorcam kurucu kim? |
Bir arkadaşımın vermiş olduğu link tanıştırdı beni mavinin karanlığıyla tasarımı çok hoşuma gitti ilgi çekiciydi bir çok konuda zamanın değerini anladım boş değil hoş geçen vakitlerim oldu zamanla.. başarılarınınz devamını dilerim paylaşımcı arkadaşlarıma teşekkür ederim |
:skull::skull::skull::skull:ben burayı tesadüfen buldum . bana kimse söylemedi.ama bu site çoook güzel:skull::skull::skull::skull: |
meraßa ßen oLtuLu ronaLdo ... sTeyi Çoq ßeqendim ßide Şu maçLarın qeniş Özetini buLaßiLsem çoq memNun OlLacam :D |
Her şey 1 - 2 ay önce başladı... Bir gün performans ödevim vardı. Aradım aradım burada buldum ve sayenizde 100 aldım :) tesşekkür ederim bu arada. Ondan sonra ödevlerdede aramaya başladım ne ararsam bu site cıkıyodu siteyi acaip bir şekilde sevmiştim. Valla ne desem azdır teşekkürler... |
2 yıl öncede buraya takılıyodum. Tekrar dönmek geldi içimden aranıza . Daha iyi yerlere gelmesini temenni ederim. |
Aslında daha önceden de düşünmüştüm üye olmayı ama olmadım.Google'da aradığım soruların hemen hemen hepsinin cevaplarını burada buldum. Ondan sonra üye olmaya karar verdim ve iyikide olmuşum diyorum şimdi kendi kendime... |
MSXLABS SAYESİNDE BİLİMEDİĞİM ŞEYLERİ ÖĞRENDİM :cici: |
Adım:Barkın Soyadım:Temel Yaş:16 Ogretim:Lise 2 Nasıl Biriyim Derseniz Aşağıdaki Gibi Biriyim (N) (N) Sessiz,Saf,Temiz,İyi Kalpli Biriyim Herkez Beni Sever Bide Basketbolcuyum Fenerbahcede Oynuyom Boyum:1.94 Fazla Söze Gerek Yok Tanıştıgımı Memnun Oldum |
bu siteyi 4 yıl önce,bir dvd'yi riplemeye çalışırken keşfettim. ve sonuç olarak o dvd'yi ripledim.(dracula) ve arkadaşıma bir kopya yaktım götürdüm. ara ara sorunlarımı çözmek içn buraya gelirdim. bugün de güzel bir dvd yazma programı bulmaya geldim bir de ne göreyim hesabım silinmiş. sınav döneminde bilgisayarımı dolaba kaldırdığımdan olsa gerek,180 gündür online olmamışımdır tabi :D :D :D tekrar merhaba.buraları,kurallarını biliyorum.zaten kurallara göre yaşayan uslu bir forum kullanıcısıyım.resim eklemeyi ve yazı yazmayı da biliyorum daha ne olsun.sabah akşam buradayım artık. müzik sayfalarında görüşmek üzere. |
msxlabs.org her zaman arama motorlarında karşıma çıkıyordu, üye oldum. aslında önceden de üye oldum da ne şifre ne kullanıcı adı hiçbiri hatırlamadığımdan tekrar üye olma gereği duyma kararı aldım. ilgi ve araştırma alanlarım: japonya, almanya, türkiye, tabi bu ülkelerin müzikleri: özellikle de rock, metal gibi ağır basan olaylar.. film, anime ve manga aşinasıyım. tabi anime ve manga olayına biraz ara verdim: malum üniversite... Kira demeniz yeterli, memnun oldum (bah) |
ödev konumu ararken bu site karşıma çıktı ve beğendim üye oldum:D:D |
Güzel beğendim teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim. |
Download Yaparken , Program Ararken Genellikle Hep msxlabs.org sitesi görüyorum . genellikle bu site çıkıyor. merak ettim girip ne var ne yok diye bakayım dedim :) siteniz çok güzel , elinize sağlık :) |
Zaten Eski Bir Üyeydim. Eski Adım ; B.L.A.C.K ( VIP Üyeydim ) Uzun Zaman Girmediğim İçin Rütbem Alınmıştı. Bende Biraz Başka Forumlarda Takıldıktan Sonra ( Yaklaşık 2 Sene ) StephanWalker Adıyla Geri Döndüm. :) Herkese Merhaba..8-| |
siteyi asistanlıkla ilgili bi kaç bilgi toplarken buldum iiyikide bulmuşum ;) |
Merhaba Ben alp_235 Emekli bankacıyım Sitede tanışma kaynaşma kısmını bulamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım. Bankacılık mesleğinin içerisinde ki hobilerim arasında bilgisayar ve uydu alıcıları da bulanmaktadır.Bu hususta oldukça iyi deneyim uygulama ve gelişmelerim vardır. Bunları sizlerle paylaşmak beni mutlu edecektir. Sagılar |
Merhaba beyler yeniden geldim 2. Tatilim benim 1. Tatil'e kullandım gelir gelmez tabiikide yattım :D Sonrasında PC açtım yani benim eski püskü makineyi .. Ispartadan , Hakkariye düştük şans'a bak :D . Her neyse yakında tezkeremi alığ geliyorum .. :) Özlemişim forumu Mc MeRt (H) |
Ben ödevlerimde gerken her şeyi internete yazıyorum.Ve bu site herzaman yanıt veriyo.Ondan kayıt oldum |
:$ben ilk önce ödevimi araştırıyordum daha sonra bu siteye girdim ve daha yeni şu anda kayıt oldum ve çok mutluyum teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmm (h5) |
Adım Ezqi =) Stardoll, Clup Penguin, OurWorld gibi oyunların hastasıyım (lol) Eğlenceliyimdir =) Burayı Nasıl Buldum Pekiy??? Ben her ne ararsam arıyım ilk olarak msxlabs çıkıyor karşıma bende artık üye olmaya karar verdim... |
theschk parlak dan |
meraba ben bi internet kafeci olarak sizlere cok tesekkur ediyorum ve boyle paylaşımlar sundugunuz için ben genellikle hep ögrencilere ödev çıkartırım ve hemen hemen butun ödevleri bu siteden cıkartıyorum cok begendim ve uye olmaya karar verdim tekrar admin arkadaşlarıma tesekkur ederim ...............hatipcan...... |
merhaba Merhaba ben MoR kElEbEk sitenize yeni katıldım. Ama iyi ki de katılmışım!!!!!! Bu siteyi arkadaşlarımdan hiçbiri kullanmıyorlar.Ancak ben araştırma ödevlerimde hep bu siteyi kullanıyordum. Bu yüzden üye olamk istedim. Herkese merhaba!!!!! :):):):D:):):):D:):):):D:):):):D :smiley9::smiley9::smiley9::smiley9::smiley9::smiley9::smiley9: |
Birkaç kez yardım için girmiştim ne zaman bir sorunum olsa ampul yanıyor MsXLabs'a giriyorum :) |
sörf yapan insan sallanır.sağa sola sallanır.zaten sörf gölde nehirde felanda yapılmaz.Uzun laf kısa olmaz yeterindende çokk uzayıverdi zatenn.Bu site denizdeymiş yani... |
merhaba ben kısaca ırmak mavi karanlığı yakalaşık 1 ay önce bulmuştum ve bu siteyi çok beğenmiştim bir kaç sorulara yanıt yazıyor ve srular yazıyordum.sonra bu siteyi en sevdiğim dostlarıma önerdim onlarda çok beğendiler derken efendim bugün buraya üye oldum aslında bir hafta önce üye olucaktım ama elektrikler kesilmişti ama bugün hiç bişey yok:))) |
| Saat: 16:43 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık