MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

mavzer60 11 Ekim 2010 14:59

arkadaşlar hepinize saglıklı huzurlu günler dilerim.ben yeniyim bu siteyi gezinirken buldum faydalı bir siteye benziyor.kullanmayı bilmiyorum ben .sizlere göre yaslıyım 48.gibi bana yardımcı olursanız sevinirim ne yapabilirim .. selamlar

asi_girl 11 Ekim 2010 19:15

öde yapıyordum ve sürekli bu site çıktı karşıma ve bende üye oldum çok mutluyum

metaliq Mine 12 Ekim 2010 17:13

Bn burayı blgi araken buldum ve bidaha bırakamadımm müthişş biyerr ....!!!

barisando 13 Ekim 2010 18:06

ödevlerimi yaparken araştırdığım her şeyi burda buluyodum
bu yüzden siyee kayıt olmak istedim...çok güzel bi site:)

Skyguy 13 Ekim 2010 18:43

sokaktan geçiyordum öyle tanıştık. :S genelde ödev falan amaçlı görüyordum. birinin nicki çok hoşuma gitmişti. onund etkisi oldu. bende üye oldum =)

UnknowN 14 Ekim 2010 19:54

Alıntı:

mavzer60 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1840771)
arkadaşlar hepinize saglıklı huzurlu günler dilerim.ben yeniyim bu siteyi gezinirken buldum faydalı bir siteye benziyor.kullanmayı bilmiyorum ben .sizlere göre yaslıyım 48.gibi bana yardımcı olursanız sevinirim ne yapabilirim .. selamlar

Yardımcı olundumu bilmiyorum ama size ve yeni üyelere yardım etmeye çalışım .

>Forumu Nasıl Kullanırım? (Resim, Müzik, Video, Animasyon Ekleme)
>Foruma Yeni Konu Açmadan Önce Mutlaka Okuyun
>MsXLabs.org'u Yasal tutmak hakkında

blackmesa26 19 Ekim 2010 16:55

uzun zamandır takip ettiğim bir site fakat üye olmak bu güne kısmetmiş :) elimden geldiğince bu siteye yararlı olmayı düşünüyorum herkese iyi forumlar :)

~DarDemon~ 21 Ekim 2010 20:36

Dünyaca Ünlü Arama Butonu Olan'Google' den Kelime Ararken Bu Site Denk Geliyordu Genelde:) Benim de böyle bir etkinliğin olması hoşuma giiti Ve üye oLdum Süper Bir Forum

melek plus 22 Ekim 2010 16:29

merhaba arkadaşlar bende yeni geldim aranıza bende burayı yemek tarifleri ararken buldum tesadüfen değişik bir yer güzele benziyo :smiley9: biraz kendimden bahsedeyim kısacık ismim melek istanbulda yaşıyorum 23 yaşındayım sizlerle tanışacağımı umuyorum umarımda tanışırız birde isimlerinizi yazarsanız sevinirim sizleri tanıma imkanım olur zamanla (F)(F)(F)(F)

ako700 23 Ekim 2010 09:55

ben buraya ilk başta bi odewımı araştırıken gırdım. :D:Ddaha sonralarında hep odewlerımı burdan buldum.:):) daha sonrada uye olmaya karar werdımm;););)

elektra_99 26 Ekim 2010 15:55

Burası Super Bır Sıte Bence...
Ben sans eserı buldum bu sıteyı ama bısey aradıgımda da her seferınde karsıma cıktı ben de uye oldum ve ıyıkı uye olmusum dıyorum baska da bısey demıyorum :](rotfl):smiley9:(sw):cici::cl::)

Sasuke Uchiha 28 Ekim 2010 21:23

ThinkerBeLL söyledi, o hep burada zaten. Ben de üye olmak istedim (H)

ALEST 31 Ekim 2010 12:40

alest

adım alest bi arkadaşım 3 sene önce önerdi bu siteyi gayet güzel fırsat buldukça bakıyom siteye herkese selam

ruska 31 Ekim 2010 15:46

siteyi iternete gezer ken buldum ve üye oldum ama mütiş bir site herkese öneri olurum çok güzell bir sitee buu

Esmeralda 31 Ekim 2010 16:44

ben villa resimlerina bkiyodum googleden ilk once msxlabs oldugunu bilmiyodum sonradan uye olunce anladim ve cok seviyorum.

Ladyfall 6 Kasım 2010 19:33

Google'a teşekkürler getirdi beni buralara :p

nil 15 Kasım 2010 09:10

ben bi ödev arıyordum birden bu siteyle karşılaştım pek giremiyorum ama çok güzel bir site bir kac anlamadığım sey olsada... bu arada benim ismim nilay...

cizcik 15 Kasım 2010 18:38

ben 6 seneden fazla oldu sanirim uyeligim bir trafik kazasi gecirdim islevligim tam degil yine de her bir yeni sey ogrenmek istedigimde ilk basvurdugum yer burasi oluyor.Tabii yarim islevligim yuzunden her zaman internete giremiyorum.2 kere uzun sure ugramadigim icin ev sahiplerim beni unutmus:) her seferinde yeniden uye oluyorum.Hani derler ya kapidan kovsan bacadan girerim aynen oyle iste.Bana gore bir kutuphane burasi ve sizleri seviyorum.

diLara 16 Kasım 2010 21:50

Msnle ilgili problemimi çözmek için arama yaparken buldm.. Cevap yazmak ve cevabını almak için üye oldum..Umarım bir çözüm blunur.. Gerçekten snirlendm çnkü :/

heleni 19 Kasım 2010 06:31

üniversite öğrencisiyim konu araştırırken buldum ve bayağı faydalı oldu bulduğum bilgiler ( teşekkürler ) daha sonra kayıt oldum umarım fayda sağlamaya devam eder

legh1914 23 Kasım 2010 17:47

selam ben izmirden ahmet

aLmys 28 Kasım 2010 04:28

(: ve son olarak ben. Burayı hep biliyordum sanırım üye olmak bugüne nasipmiş. Oldukça iyi bir site her konuda herşeyi bulabildiğim. Adminlere teşekkürler böyle bir siteyi yönetmek kolay değildir. Tebrikler.

SorCevaplayak 8 Aralık 2010 16:52

ben burayı googleden birşey araştırıken buldum ve iyiki bulmuşum çok güzel bir site :D

ilketırpancı 9 Aralık 2010 16:58

slm ben ilke bir konu araştırıyordum.. burayı gördüm ve üye oldm çok iyi bir site bi şey sorcam kurucu kim?

AndThe_BlackSky 10 Aralık 2010 19:56

Bir arkadaşımın vermiş olduğu link tanıştırdı beni mavinin karanlığıyla tasarımı çok hoşuma gitti ilgi çekiciydi bir çok konuda zamanın değerini anladım boş değil hoş geçen vakitlerim oldu zamanla.. başarılarınınz devamını dilerim paylaşımcı arkadaşlarıma teşekkür ederim

undead 17 Aralık 2010 13:38

:skull::skull::skull::skull:ben burayı tesadüfen buldum . bana kimse söylemedi.ama bu site çoook güzel:skull::skull::skull::skull:

oltuluronaldo 19 Aralık 2010 22:52

meraßa ßen oLtuLu ronaLdo ... sTeyi Çoq ßeqendim ßide Şu maçLarın qeniş Özetini buLaßiLsem çoq memNun OlLacam :D

OrginaL 24 Aralık 2010 12:56

Her şey 1 - 2 ay önce başladı...

Bir gün performans ödevim vardı. Aradım aradım burada buldum ve sayenizde 100 aldım :) tesşekkür ederim bu arada. Ondan sonra ödevlerdede aramaya başladım ne ararsam bu site cıkıyodu siteyi acaip bir şekilde sevmiştim. Valla ne desem azdır teşekkürler...

bekhaos 27 Aralık 2010 13:05

2 yıl öncede buraya takılıyodum. Tekrar dönmek geldi içimden aranıza . Daha iyi yerlere gelmesini temenni ederim.

Güneş Tanrıçası 27 Aralık 2010 19:03

Aslında daha önceden de düşünmüştüm üye olmayı ama olmadım.Google'da aradığım soruların hemen hemen hepsinin cevaplarını burada buldum.
Ondan sonra üye olmaya karar verdim ve iyikide olmuşum diyorum şimdi kendi kendime...

yağmur 27 Aralık 2010 22:45

MSXLABS SAYESİNDE BİLİMEDİĞİM ŞEYLERİ ÖĞRENDİM :cici:

Cloe 28 Aralık 2010 19:30

Adım:Barkın
Soyadım:Temel
Ogretim:Lise 2

Nasıl Biriyim Derseniz Aşağıdaki Gibi Biriyim (N) (N)

Sessiz,Saf,Temiz,İyi Kalpli Biriyim Herkez Beni Sever

Bide Basketbolcuyum Fenerbahcede Oynuyom Boyum:1.94

Fazla Söze Gerek Yok Tanıştıgımı Memnun Oldum

sevgi86 30 Aralık 2010 20:43

bu siteyi 4 yıl önce,bir dvd'yi riplemeye çalışırken keşfettim.
ve sonuç olarak o dvd'yi ripledim.(dracula) ve arkadaşıma bir kopya yaktım götürdüm.
ara ara sorunlarımı çözmek içn buraya gelirdim.
bugün de güzel bir dvd yazma programı bulmaya geldim bir de ne göreyim hesabım silinmiş.
sınav döneminde bilgisayarımı dolaba kaldırdığımdan olsa gerek,180 gündür online olmamışımdır tabi :D :D :D
tekrar merhaba.buraları,kurallarını biliyorum.zaten kurallara göre yaşayan uslu bir forum kullanıcısıyım.resim eklemeyi ve yazı yazmayı da biliyorum daha ne olsun.sabah akşam buradayım artık.
müzik sayfalarında görüşmek üzere.

kiragazerock 30 Aralık 2010 23:04

msxlabs.org her zaman arama motorlarında karşıma çıkıyordu, üye oldum. aslında önceden de üye oldum da ne şifre ne kullanıcı adı hiçbiri hatırlamadığımdan tekrar üye olma gereği duyma kararı aldım.

ilgi ve araştırma alanlarım: japonya, almanya, türkiye, tabi bu ülkelerin müzikleri: özellikle de rock, metal gibi ağır basan olaylar..
film, anime ve manga aşinasıyım. tabi anime ve manga olayına biraz ara verdim: malum üniversite...

Kira demeniz yeterli, memnun oldum (bah)

tugce20 1 Ocak 2011 22:17

ödev konumu ararken bu site karşıma çıktı ve beğendim üye oldum:D:D

teknomar 4 Ocak 2011 14:22

Güzel beğendim teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.

ResurrecTion 4 Ocak 2011 14:26

Download Yaparken , Program Ararken Genellikle Hep msxlabs.org sitesi görüyorum . genellikle bu site çıkıyor. merak ettim girip ne var ne yok diye bakayım dedim :) siteniz çok güzel , elinize sağlık :)

StephanWalker 5 Ocak 2011 23:00

Zaten Eski Bir Üyeydim.
Eski Adım ; B.L.A.C.K ( VIP Üyeydim )
Uzun Zaman Girmediğim İçin Rütbem Alınmıştı. Bende Biraz Başka Forumlarda Takıldıktan Sonra ( Yaklaşık 2 Sene )
StephanWalker Adıyla Geri Döndüm. :)
Herkese Merhaba..8-|

Theni's 6 Ocak 2011 15:17

siteyi asistanlıkla ilgili bi kaç bilgi toplarken buldum iiyikide bulmuşum ;)

alp_235 7 Ocak 2011 08:40

Merhaba

Ben alp_235
Emekli bankacıyım
Sitede tanışma kaynaşma kısmını bulamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım. Bankacılık mesleğinin içerisinde ki hobilerim arasında bilgisayar ve uydu alıcıları da bulanmaktadır.Bu hususta oldukça iyi deneyim uygulama ve gelişmelerim vardır.
Bunları sizlerle paylaşmak beni mutlu edecektir.
Sagılar

Mc MeRt 13 Ocak 2011 16:59

Merhaba beyler yeniden geldim 2. Tatilim benim 1. Tatil'e kullandım gelir gelmez tabiikide yattım :D Sonrasında PC açtım yani benim eski püskü makineyi .. Ispartadan , Hakkariye düştük şans'a bak :D . Her neyse yakında tezkeremi alığ geliyorum .. :)

Özlemişim forumu

Mc MeRt (H)

PrinceOfPersia 16 Ocak 2011 09:00

Ben ödevlerimde gerken her şeyi internete yazıyorum.Ve bu site herzaman yanıt veriyo.Ondan kayıt oldum

selimepp 17 Ocak 2011 16:40

:$ben ilk önce ödevimi araştırıyordum daha sonra bu siteye girdim ve daha yeni şu anda kayıt oldum ve çok mutluyum teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmm (h5)

Pinkey 18 Ocak 2011 01:24

Adım Ezqi =) Stardoll, Clup Penguin, OurWorld gibi oyunların hastasıyım (lol) Eğlenceliyimdir =)
Burayı Nasıl Buldum Pekiy???
Ben her ne ararsam arıyım ilk olarak msxlabs çıkıyor karşıma bende artık üye olmaya karar verdim...

theschk 18 Ocak 2011 10:37

theschk parlak dan

hatipcan 19 Ocak 2011 18:03

meraba ben bi internet kafeci olarak sizlere cok tesekkur ediyorum ve boyle paylaşımlar sundugunuz için ben genellikle hep ögrencilere ödev çıkartırım ve hemen hemen butun ödevleri bu siteden cıkartıyorum cok begendim ve uye olmaya karar verdim tekrar admin arkadaşlarıma tesekkur ederim ...............hatipcan......

MoR kElEbEk 21 Ocak 2011 19:44

merhaba

Merhaba ben MoR kElEbEk sitenize yeni katıldım. Ama iyi ki de katılmışım!!!!!!
Bu siteyi arkadaşlarımdan hiçbiri kullanmıyorlar.Ancak ben araştırma ödevlerimde hep bu siteyi kullanıyordum. Bu yüzden üye olamk istedim.
Herkese merhaba!!!!!
:):):):D:):):):D:):):):D:):):):D
:smiley9::smiley9::smiley9::smiley9::smiley9::smiley9::smiley9:

tıkla 23 Ocak 2011 00:04

Birkaç kez yardım için girmiştim ne zaman bir sorunum olsa ampul yanıyor MsXLabs'a giriyorum :)

dasein 23 Ocak 2011 01:08

sörf yapan insan sallanır.sağa sola sallanır.zaten sörf gölde nehirde felanda yapılmaz.Uzun laf kısa olmaz yeterindende çokk uzayıverdi zatenn.Bu site denizdeymiş yani...

Misafir 28 Ocak 2011 01:36

merhaba ben kısaca ırmak mavi karanlığı yakalaşık 1 ay önce bulmuştum ve bu siteyi çok beğenmiştim bir kaç sorulara yanıt yazıyor ve srular yazıyordum.sonra bu siteyi en sevdiğim dostlarıma önerdim onlarda çok beğendiler derken efendim bugün buraya üye oldum aslında bir hafta önce üye olucaktım ama elektrikler kesilmişti ama bugün hiç bişey yok:)))

Saat: 16:43

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık