![]() |
YALNIZLIK RIHTIMI Hüznümün sahilindeyim, attım denize bendeki beni, Parçalayıp attım rıhtımlara, Gönlümün kıyısında konaklayanlar, Paylaşmadıgın kaç yalnızlığım, Kalbimin rıhtımı yine boş, anladım yine, Kaç gece,kaç vuslat, yaprak dökümünde yine yalnızlık, gecelerimde yine fırtına, dudaklarımda hep sessizlik, Demirledi içimi özlem yelleri, ya doğacak,ya dogmayacak güneşim, yalnızlık rıhtımında, ne zaman tutulacak sıcak ellerim. |
Sadece Ben Sevmeliyim Seni Sadece ben uyanmalıyım yaz gecelerininin sabahında.. Ben uyuyakalmalıyım tatlı anılarını dinlerken.. Delice vuruldugun gözlerin icin nefes almayım sadece Rüzgarda dagılan saclarını sadece ben düzeltmeliyim.. Ben bilmeliyim dudaklarındaki ıslak öpücükleri atesini Ve sadece ben silmeliyim gözbebeklerindeki gözyaslarını.. Ve sadece ben sevmeliyim seni delicesine.. Senin sevmenin bedeli Cehennemde sunulsa bana.. Ben sadece senin için ölmeliyim.. |
OYUN İyi ki yapmışım, Gülümsüyorum Düşündükçe İyi ki yapmışım. Baktıkça gözlerine Uzaklarda bir yerdeyim Canımı acıtıyor Pişmanım Niye yaptım ki? Sonra O Bakıyor İkimizin sırrı var gözlerinde Kaçırıyorum gözlerimi Utanıyorum, nefes alamıyorum Ben bakıyorum gözlerine Yine uzaklardayım Sonra yine gülümsüyorum İyi ki yapmışım Bu bir oyun Siz ve sen Bedenler yenik düştüğündde kendine Sen ve ben Sonra herşey yeniden Siz ve sen Bu oyun hiç bitmesin Siz ve sen Ne zaman sen ve ben İşte o zaman... İyi ki yapmışım, Gülümsüyorum. |
Susuyorum Gecenin karanlığına inat Parlayan yıldızlar toplardım Umutsuzluklara inat Ellerimi açtığımda Sonsuzluğun hiçliği avuçlarımda Adının her tanesi düşüyor yalnızlığıma Bir ışık süzülüyor pencereden koşmalı Koşup yakalamalı güneşi Tutmalı yaşam ağacının dalından Oysa ki; Ellerde yaşanmışlıkların kelepçeleri, Ayaklarda tükenmişliğin prangaları.. Gözlerimde yağmur bulutları Avuçlarımda geçmişin izleri Savurdukça tenime çarpıyor Acıtıyor canımı Kan kırmızı gözlerim Susuyorum suskunluğumla Kendimi öldürüyor Sadece sen oluyorum.. |
Benim Gibi Seversen üşütür tenini nefesinin buğusu kanatmadan içemezsin su avuçlarından kırılır göçmen kuşlarının kanatları devrilir üstüne günbatımlarında gölgeler bir gün benim gibi seversen eğer... bir bir ölür saklı vadinin kelebekleri sökülür çiçekleri yaz bahçelerinin dökülür gökmavi, tenhalaşır yüzün kumdan kalelerini yıkar durur denizler bir gün benim gibi seversen eğer... düş kırıntılarına üşüşür arsız martılar yosun kokulu rıhtımına demir atar yalnızlık uçurumlar çizgi olur yerleşir alnına yol göstermez gemilere gözlerindeki fer bir gün benim gibi seversen eğer... prangalarıyla esir doğar yarınına ay taş bağlasan bile batmaz korkuların şarkılar deler geçer yaralı yüreğini sebil olur içtikçe kurutur seni nehirler bir gün benim gibi seversen eğer... bedenini saklayamazsın sarmaşıklardan alacakaranlıklar hançerler anılarını yıldızlara yetmez boyun, erişemezsin açar açmaz solar içindeki güller bir gün benim gibi seversen eğer... kirpiklerin diken kalır devrik kışlardan tuvallere damlarsın kıskanır seni kırmızı gece gündüz yanar dinmez hummanın ateşi susarsın, adına hükmeder sessiz harfler bir gün benim gibi seversen eğer... yaşlar süzülür dudaklarına, yağamazsın güldüremez artık seni içindeki çocuk hangi kapıyı açsan yitirirsin kendini dün gitmez topraklarından, izini sürer bir gün benim gibi seversen eğer... ele verir seni,sırlarından sır tutan aynalar sığınırsın insan eli değmemiş ormanlara usul usul zehirlenirsin biriktirdiklerinden yatarsın canlı cansız, ölüm seni seyreder bir gün benim gibi seversen eğer... |
Aç perdelerini gökyüzümeEfsunlu saatlerde sıcaklığı vardı ellerinin, Ben seni seçtim sevgilim, Matemi olmayan bir bedenden, Aşkına aşkımı katarak geçtim, Gördüm ellerinde hüzün, Bir tutam sevda ile gülen yüzün vardı, Çocukluğun vardı,çocukluğum gibi, O masumluğun bana hep yüreğini anlatırdı, Ve ben özledim seni durmadan sevgilim, Yokluğuna yağan her yağmurda kendimi, Aşkına karışan sensizlik bildim, Durduğum yerde ıslanıyor şimdi gözlerim, Ben seni seçtim sevgilim,ki sen, Hasret çeken gecelerimde yüreğime bir büyüsün, Aç perdelerini aşk'ın,kaldır gökyüzünü, Seni sevdiğimi koskoca bir şehir görsün, Ve duy ama inanma, Ne dostunu dost,ne düşmanını düşman bilir bu dünya, Aşkla başlar hayat,aşkla biter her düşen gibi sevdaya, Ben seni sevdim sevgilim,seni seçtim, Ve yazacak aşkı olmayan bir şair gibi değil, Yüreğim bilerek başladım şiirlerce seni anlatmaya, Suskunluğu tanımazsın sen benim bildiğim,bu yüzden, Sen kalacaksın hayatım boyunca değer verdiğim..... |
Seven Kalp O kocaman bir yürekti Yıldızları ve doğayı sevdi Ve kucak aştı bilinmezlerine Evrenin. Ve kendi girdabına kapılıp Yok oldu döne döne... |
Ucuz Hayat Mâlûmunuz üzere ülkemizde Hayat pahalı mı pahalı Yaşam şartları zorlu mu zorlu Elektrik pahalı Benzin pahalı Et pahalı Giyim pahalı vesâire Kısacası her şey Ateş pahası bu ülkede Türkiye'de ucuz olan Bir tek şey var O da insan hayâtı Sudan bile ucuz Hadi ne duruyorsun Tepe tepe kullan Bozuk para gibi Harca hayâtını |
Cennetim Türkiyem Cennetim Türkiyem. Doğu ayrı bir güzeldir, Etsunlanmış gibidir, Van Kalesi, Ortasında gölünün, AHTAMARA adası, Gaziler diyan Antep, Halil Ibrahim Sofrası,Balıklıgöl, Tüm mevsimlerin bir arada yaşandığı Hakkâri,. Zap suyundan geçilemese de Bakir bir güzeldir Çölemerik. Kapadokyada. ihlara vadisi, Gözel bir rüyadır, Peri bacaları, Toroslardan inilince Güneye Akdeniz kucaklar bembeyaz suIarıyla, Karadenizin HA UŞAKLARİNİ unuttum sanma! Yeşilden başka renk tanımayan, Finduklar, çaylar, hamsiler diyarı Cennetim TÜRKİYEM |
BİRGÜN ANLARSIN Birgün anlarsın, Hayal kurmayı, beklemeyi, ümit etmeyi Bir kirli gömlek gibi Çıkarıp atasın gelir Bütün vucüdunu saran o korkunç geceyi Lanet edersin yaşadığına Maziden ne kalmışsa Yırtar atarsın O zaman bir çiçek büyür Kalbimde kendiliğinden Seni Sevdiğimi birgün anlarsın KAÇIŞ Ev dar gelir oldu bize gittin gideli Hatırlar çıkmayınca ben çıktım evden Her basamakta kokunu duydum Merdivenlerden inerken Zar zor attım kendimi dışarı Sanki o kadar kolay İlk köşebaşındayine sen Soğuk terler boşaldı vücudumdan Yanından geçip köşeyi dönerken Islandı gözlerimbir an,duraladım Güzelim nasıl oldu bilmiyorum ama; Yokluğunda bile inan dizlerinde ağladım... ZALİM HAYATTA HİÇ BİR İNSAN İÇİN AĞLAMAYA DEĞMEZ ZATEN DEĞEN İNSAN AĞLATMAZ YİNEDE AĞLAMA İSTİYORSAN BAŞINI DİK TUT Kİ; GÖZYAŞLARIN AĞLATAN KADAR ALÇALMASIN HİSSETTİKLERİMİ DİLİME DÖKSEM SEVGİMDEN KORKARSIN SENİN İÇİN BEN OLMASAM BİLE SEN BENİM İÇİN HEP VARSIN!!!! |
| Saat: 04:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık