![]() |
DELİ YANGINIM Deli yangınım sana dargınım Hani söz vermiştin gelecektin Çok bekledim Deli yangınım sana doymadım Hani söz vermiştin dönecektin Niye yalnızım Deli yangınım söyle Yokluğun neden böyle Seni benden alan,bırakmayan Sonum olan şey ne? |
Doğum Günü Hediyem İki tel ağarmış saçım, Birkaç damla gözyaşım, Uğruna harcanan hayatım, Sana, doğum günü hediyem... Uykusuz geçen gecelerim, Gerçekleşmeyen hayâllerim, Karşılıksız kalan bu sevgim, Sana, doğum günü hediyem... Bana çektirdiğin çileler, Yıktığın pembe hayâller, Kırdığım şişeler, kadehler, Sana, doğum günü hediyem... Beni, bıraktığın için üzgün, Ecelin gelsin, doğduğun gün, Hatıralardan, bir demet hüzün, Sana, doğum günü hediyem... |
Çaba Bir tek sen değilsin, sevmeyi bilen, Yıllarca severek, sevgisiz kalan. Sevda sana göre, en büyük yalan, Bendeki sevgiyi anlayamazsın Yüreğim ne kadar, vurgunum dese, Gönlün gömülmüştür, kuşkudan sise. Sana her yaklaşan, sahtekâr ise, Bendeki sevgiyi anlayamazsın. Yapyalnız gidersin, kendi yolunda. Aç kurt gözleri var, sağ ve solunda. Kâbuslar gördüğün, aşk masalında, Bendeki sevgiyi anlayamazsın. Sevda yarasıyla, kaldıktan sonra, Suçlayacak seven, bulduktan sonra, Sen hakim, ben suçlu, olduktan sonra, Bendeki sevgiyi anlayamazsın. Gönül denizinden, bu kadar çaba, Zemzem doldurmakmış, bir dipsiz kaba. Aşkım bende kalsın, katma hesaba, Bendeki sevgiyi anlayamazsın. |
Renklerden Maviyi SevdimBir sarı renk gördüm sabahın erkeninde Gözlerime değdi parlaklığı uyandım Bir sağa, kıskanmasın diye bir sola baktım Baktım, baktım sarıya aldandım Bir yeşil renk gördüm toprağın yorganında Gözlerine bulandı muradı, sakındım Bir ağaçlara, alınma diye bir gözlerine baktım Daldım, yandım yeşile aldandım Bir mavi renk gördüm dünyamın çatısında Bulutlar kapadı semayı yakındım Bir okyanusa, darılmasın diye bir gök maviye baktım Sevdim en çok maviyi sevdim. |
Belki Bir Gün Hiç belli olmaz bir gün kader birleştirir bakarsın yollarımızı Umulmadık bir yerde yüz yüze geliriz seninle belki Gözlerine inanamayacaksın o büyük tesadüfe şaşırarak Oysa bu dünya düşünüldüğü kadar büyük değil ki..... Sakın o an sanma yoluna kırılmış bir kadeh olduğumu Yaşanan anıların mazideki bulanık düğümüdür gözlerimden akan Bir tükenmişliğim olacak bu sevdadan yana ağlamaklı Kadere küskünlüğümdür boynu bükük ardından bakan... Aldırma sakın sen bana geç git yanımdan gülümseyerek Sakın acıma hüzünlü yalnızlığıma istemem titremesin sesin Bakışlarımla yıllanmış bir sevgiyi getirirsem yılların ötesinden Bilki hala o ilk gün ki güzelliğinle çarpan şu kalbimdesin...... Hiç belli olmaz kader bu karşılaştırır bizi bir yerde Bir yerde göz göze geliriz seninle elbet bir gün belki Kaldığımız yerden başlarız bu sevdaya yeniden Dua ediyorum her an ikimizden birimiz ölmesin yeterki..... |
Yalan AşklarYalan sevgiler gördüm İhanetler. Sahte sözler, Acılar gördüm Sevgi adına…. Leyla ile Mecnun görse, Kahrından bir kez daha ölürdü. Sevgi, her şey gibi kolay tüketildi Bu yüzyılda… Boşuna bu aşk şarkıları Yalan, bu kadar aşk adına Yazılan şiirler, Yalan aşklar Yalan hayatlar Yalandan yaşamaya mahkûm olmuşuz Suçumuz sahte kişiliklerimiz… |
* O *GüN Anlat, İlk buluştuğumuz günü, Rüzgarlara... Ağaçların,çiçeklerin arasında Utangaç,çekingen adımların Yaklaştığını,birbirine. Seven iki kişinin, Birbirine, Bakıp bakıp Uzaklaştığını, Anlat... İstersen, Arkadaşlarına da anlat... Seni, Nekadar çok sevdiğimi Sevgimi, Neye benzettiğini Ve Sonrasını... Anlat...! |
Sana Geleceğim Sana Geleceğim Bekle! ,,, Sana geleceğim ansızın Gecenin koynundan güneş Doğarken. Sessizce süzülüp veda Etmeden. Usulca koynuna sokulacağım Ertelemeden. Şimdi zamanımı sanki? Vuslatın. Ben hep sevdalıyken,sevenim Varken. Sevgi ağacının meyvesi,dalı Yeşilken. Bu günlerde olmaz,henüz, Çok erken. Seni seven,bir can kalmadı! ,,, Dersen? Bekle! ,,,geliyorum,ey kara Toprak, meçhul karanlık.? |
Dünya Bu Dünya dönmekte Umutlarımızın ilk sabahında Açıldık yumak yumak Seni gördüm Hazan mevsimine girdi gönlüm Henüz ilkbaharında. Uçtum deli rüzgârın önünde bir yaprak gibi Zılgıt yemiş çorak toprak gibi. Her şey olur Ummadıkların bir bir önüne çıkar, İnan bana dünya bu! Gün gelir hasta düşersen, Güvenme hiç kimseye. Çünkü acıyıp da vermezler Bir yudum su. Gelecek günlerim çok karanlık ve karışık, Seninle de değil artık yıldızım barışık. Felek bana engel oluyor Sevdaya kapatıyorum kapılarımı Bütün zamanları tutmuş endişem; Dünya bu, Ya felek dönerse, ya felek dönerse? |
Başbaşa Kaldım Sabaha darılmış, geceler boyu, Göklerden gözkırpan sırdaşa kaldım. Çıkışı olmayan yılanlı kuyu, İçinde sabırla, bir taşa kaldım. Tavşan gönlüm küstü, habersiz dağa, Bir yaban çiçeği sığmadı bağa, Meleğin hayali kaçtı uzağa, Kâbuslarla dolu bir düşe kaldım. Sevgi dürbünüyle maziye bakan, Giden sevgiliye türküler yakan, Çırpına çırpına gözyaşı döken, Göğüs kafesinde bir kuşa kaldım. Gidenin günahı, suçu yok bunda, Bütün günahların tamamı bende, Gözümü yummadan bu kör düzende, Küskün duygularla uğraşa kaldım. Ne yapsam sığmadım, dünya ne darmış? Bahtımda hasretle uslanmak varmış. Genç ölen sevdama saygıya durmuş, Sızlayan gönlümle başbaşa kaldım. |
| Saat: 04:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık