![]() |
Deli gibi yürekten sevmeli... Uğruna dünyaları vermeli... İncitmemeli sevenleri... Değerlerini bilmeli... Değerlime:tender: Seni Çok Seviyorum ben bea:hih!: tı ıı :D :inlove: |
kim boynumu kesmeye calısır |
Geçer bu zor günlerde... |
Kader sayfalarından bir yazıydı belki de tesadüf dediğimiz... |
Bugün Evimi yaktım,kitapları attım.. Yıkandım temizim artık.. Bugün çok giyindim çok pot yaptım.. Ütülüyüm jilet gibi bugün... Siz de mi Dostlarım? dedim.. Öyleyse düş SEZAR! bugün.. Ama Eminim Tanrı Var Bugün... |
Tanrı elbette yanımızda, bu asla değişmez, ben bu gece sabaha kadar bir kez daha yalvarıyorum, herkes bizimle olsun ve dua etsin Bitaneme, sabaha kadar bize dönmeli. |
Tanrım dualarımızı kabul etti,yakında Bitanem bize dönüyor. Şükürler olsun,son birkaç riskli günümüz ve gecemiz daha var. Yaşamak iste Bitanem,yalvarırım iste. Kimse seni üzmeyecek, herkes seni çok ama çok seviyor. Duy sesimizi. |
Yarın ve öbürgün tam kadro yanınızdayız. Bitanem için. |
Yarın çok güzel bir gün olsun. |
Aynaya sordular Güzel miyim ? diye.. Dedi bırak yüzünü bak şu gözlere.. Eğer parıltı varsa.. Yüreğin çarpıyorsa.. Bu dünyada senden güzel mi var? Bu dünyada her şey güzel bi bak... Keyfin kalmamışsa.. Susar bu şarkılar.. Giyinip boyansan da renkler solar.. Sebebin kalmadıysa.. Varolmak ıstırapsa.. Yüzünde maskeyle geçer yıllar... Hadi beni güldür biraz... Hadi beni güldür biraz... Daha yolumuz var... Daha çocuğuz inan... :tender: (A) |
| Saat: 20:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık