![]() |
::: KORKUYORUM ::: Sessizce daldığım şu uykudan Korkuyorum çıkmadan ölür gidersem Sessizce daldığım şu kuyudan Korkuyorum çıkmadan ölür gidersem Korkuyorum, nazlı sevgilinin, O cemali aklımda ölür gidersem Bir yudum içtiğim "şu" sevginin, Tadı damağımda ölür gidersem. Hiçbir şey alamazsa yerini senin, İçimi kemiren ürperişinin, Korkuyorum, esrarlı "şu" hayalinin, Sesi kulağımda, ölür gidersem. Oğuzhan TUNÇER (2005) |
KİMİ SEVSEM SENSİN http://www.e-sehir.com/siirler/images/503bar.gif her şeyi terk ettim / ne aşk ne şehvet sarışın başladığım esmer bitiyor anlaşılmaz yüzü koyu gölgeli dudakları keskin kırmızı jilet bir belaya çattık / nasıl bitirmeli gitar kımıldadı mı zaman deliniyor kimi sevsem sensin / hayret kapıların kapalı girilemiyor * * * kimi sevsem sensin / senden ibaret hepsini senin adınla çağırıyorum arkamdan şımarık gülüşüyorlar getirdikleri yağmur / sende unuttuğum hani o sımsıcak iri çekirdekli senin gibi vahşi öpüşüyorlar kimi sevsem sensin / hayret in misin cin misin anlamıyorum |
Sadece Senin İçin Görüyorum, Uzak diyarları görüyorum Sadece senle benim olduğumu görüyorum Bize adanmış bir ülke görüyorum, Sensiz ama hala güzel bir ülke Senin gibi canlı Senin gibi rengarenk, Her an mutluluk saçan bir diyar Pamuklar kadar yumuşak tenine Dokunduğumu hissettiriyor bana Ilık esen rüzgar Teninin kokusu yayılıyor her yere Hayat nefesim oluyor her an Masmavi gökyüzü Yeni umutlar açıyor yüreğimizde Yaşam suyumuz Nehirler gibi çağlıyor tabii bunların hepsi sensiz oluyor benim küçücük düş penceremde yalnız başlarına yaşıyorlar hepsi birazdan bitecek uyandığım an küçük düşümde bitecek rüyalar diyarım bitecek sen biteceksin,ben biteceğim fakat sadece bir şey bitmeyecek sana olan ve sonsuza kadar sürecek olan rüyalarımda, düşlerimde anlattığım aşkım işte o hiçbir zaman tükenmeyecek ta ki hayat beni ölüme götürene kadar bebeğim!!! Sadece bil sadece anla istedim Aşkımın senin için ne kadar büyük Ufuklar, diyarlar yaratabileceğini Zaten ölümümde düşlerim bittiği zaman olacak Minik bebeğim |
SEVGİLİM http://www.e-sehir.com/siirler/images/503bar.gif Ey sevgilim, nerelerde dolaşıyorsun böyle? Geliyor seni candan seven aşığın dur onu dinle. Elemi de, neşeyi de beste yapmış diline. Uzaklaşma şirin yarim. Yolculuklar ,aşıkların buluşmasıyla nihayetlenir. Her tanrı kulu bunu bilir. Aşk nedir? Ahret demek değildir her halde. Çınlamalıdır neşesi bu anın gene bu anın kahkahalarıyla Çünkü ne olacağı yarının meçhulümüzdür hala, Boş yere vakit geçirmekten artık yoktur bir salah: Öyle ise gel öp beni,genç ve tatlı sevgilim, Ömrü pek azdır gençliğin. |
..........ACI KADERİM.......... Sensizlik tarifsiz bir acı veriyor bana Yokluğunun her anında Ölüp ölüp diriliyorum Yorgun yüreğim günden güne yok oluyor Geçen zaman Uzatıyor aramızdaki mesafeyi Bir gün Ulaşmak istesende ulaşamayacaksın bana Bir gün Gelmek istesende gelemeyeceksin Korkuyorum ve çok iyi biliyorum Suskunluğumun feryadı olacak yokluğun Ağlayışım gözbebeklerimin çığlığı Geç kalmışlık ise en acı kaderim benim... Selim (18.12.2005) |
Sadece Sevdim Bildiğim her şeyi bir yana atıp, Bütün yaşadıklarımdan hiç ders almadan sevdim seni. Sadece sevdim.. Sonra yeni şeylerle birlikte öğrendim seni. Sen en yenisi oldun öğrendiklerimin. En iyisiydin sevdiklerimin. Senden sonra bütün öğrendiklerimi sevdim; Gerçeklerin acı olduğunu öğrendim, Gerçekleri sevdim, Hasreti, sensizliği, gece çöken hüznü Öğrendim ve yine sevdim. Ben, Sadece sevdim.. |
alışıyorum alışıyor muyum dersin yokluğuna yok... hiç bir şey sen değilken hiçbir yüz seninkine benzemezken söylesene nasıl alışırım bu duruma bir boşluk ki doldurulamaz bir boşluk ki kapkara, zifiri geceler günlerime karıştı şimdilerde yağmurlar yağıyor senin yerine zifiri günlerde bir su damlası işliyor içime ne olduğunu nerden geldiğini bilmediğim buhar oluyor o da yanan yüreğim seni arıyor özsuyunu arıyor diğer damlalar buhar oluyor yerini tutmuyor |
UNUTMAK Zaman unutma zamanıdır Köreltmek gerek artık bu sevgiyi Unutmak gerek seninle geçen o günleri Artık seni sevmenin ne anlamı var ki Sen ki beni hiç sevmeyen, Şerefsizce seviyorum diyen yalancı Olmamalı kalbimde artık bir sancı Sevgimin yerini koca bir nefret kaplamalı Gerekirse bu yüregi taş yapmalı Ne olursa olsun bu sevgiyi bırakmalıyım İçimdeki bu feryedı susturmalıyım İnan tek sevdigim inan; bunları bigün yapacagım Seni bu kalpten söküp atacağım! |
BEN SENİ ASLA http://www.e-sehir.com/siirler/images/503bar.gif Sen hayatımın en vazgeçilmez aşkı Sen uğrunda en çıldırdığım esmer Sen yolunda savaşlar verdiğim sevdam Sen uğrunda ölümlere gidip geldiğim Sen beklediğim Sen özlediğim Sen gizlediğim... Güneş doğmayı unutabilir Sabah olmayı Yağmur yapmayı Ama ben seni asla... Çiçekler açmayı unutabilir Kuşlar uçmayı Baharlar gelmeyi Ama ben seni asla... Ne zaman bir şiir okunsa aklımdasın Ne zaman bir telefon çalsa karşımdasın Sen tanrımın en güzel armağanı Sen hayatımın en gerçek yalanı Sen bütün huylarımı ezbere bilen Sen gözyaşlarımı en iyi silen Sen dünyanın en güzel kadını Sen yemeğimin tuzu Yüreğimin buzu Anasının en güzel kızı Sen kalbimde en tatlı sızı Sen bütün varlığımın en sevimli hırsızı Sen sevdikçe sevilesi Övdükçe övülesi Öptükçe öpülesi aşkım... Sen beni yokluğuyla delirten varlığıyla yolumu yolundan çeviren Sevdasıyla beni bir dağ gibi deviren kadın Bundan böyle senden sorulsun günahlarım Sende bütün sorularım Sende bütün cevaplarım Adam olmuşsam senden Katil olursam senden Ben çoktan vazgeçtim kendimden Ama senden Asla kadınım ASLA! ... |
unutmak şimdi sen beni bırakıp gidiyor musun ardına bile bakmadan öylece bıraktığın yetmiyor unutuyorsun demek demek bu kadar kolay öyle mi tabii hatırlamanın ne önemi var ki ne önemi vardı ki geçen günlerin ben şimdi o geçen günlerin ardına saklanıyorum sessiz sedasız çocuk misali elimden biri tutuyor hiç tanımadığım sensin sanıyorum ama yanılıyorum beni ona götürür müsün diyorum o seni unuttu diyor oturup ağlıyorum sarılıyor bana ağlama diyor eğilip kulağıma üşüyorum yokluğunda üşüyorum diyorum sana ama sen duymuyorsun senin yerine o ısıtıyor beni senin yerinin tutmasa da |
| Saat: 04:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık