![]() |
Soru Beni şiirlerimle anlıyabilirmisin? Ağladığım zaman Sesimi duyabilirmisin? Bu günümü aç ve susuz geçirsem Kelimelerimdeki açlığı görebilirmisin? Yada,yada Canım seninle sevişmek istese Beni hissedebilirmisin? Ellerimin sıcaklığını teninde, Dudaklarımın ıslaklığını dudaklarında, Nefesimi nefesinde Hissedip bana dokunabilirmisin? |
Acıları Kurşunlamak Yüreğimi aç , kapıları arala , Uçurumlarda yürütme beni. Çalınmış özlemlerin yası, Atılan kurşunlardan değil , Acılardan, tâ içlerdeki acılardan. Acıları kurşuna dizseydim , Ölürler miydi? Yoksa yüreğimi sakat mı bırakılardı ? Doğar mıydı özlemlerle yeniden ? Vursaydım yüreğinden sevdanın , Ölür müydü ölümüne ? |
Sana Benziyor Bir sevgili buldum yıllardan sonra Gözleri saçları sana benziyor Dilinde şarkılar öyle güzel ki; Her adım atışı sana benziyor. Kalbimi adadım ben artık ona, Bütün şarkılar armağan ona. Bir gece yarısı geldi yanıma, Kalbimi yakışı sana benziyor... |
Acıya Alışılmaz Hangi çığlık bir çığ gibi yarıyorsa gecenin gerilmiş karnını bu saatte acı tükenip bitmiştir orada artık çırılçıplaktır tarihin bu sayfası Fiziğin armağan ettiği bu teller keçeleştirirken cinsel organımı haykırıyorum insan olduğumu ve çatlatıyor alnımın en gergin teli |
Sana Bir Adım Kalalardayım Sana bir adım kalalardayım Canım sana susuyor, Sana ölüyor zamanlarım... Darağacına asılıdır yağmurlar. Her nedense, Sana muhtaç, bu rengi soluk bahtım. Şafaklarına türküleri yakmışlar. Bu memlekette sevmek sana sevmek değil artık. Kocaman bir yürekte yeşerir Sensiz açan kalabalıklarım Teslimiyetim kaderime... Himayesi altında yok oluşlarım. Sen giderken bıraktığın yerde, Ben sana bir adım kalayım... Cama vuran her damlada anmaktayım seni, Kadehime dolmakta sensiz dakikalarım. Cennete küsen bir melek, Başucunda beklenir. Gülsen ne hoş olurdu şimdi... Ömrüme ömür katmakta eylül dokunuşların Sabahıma doğmuyor sensiz güneşler. Bulanık sevdalarla meşgul şu gönül ocağım. Saçların papatya bahçesi zalim Koklamaya doyamayacağım. |
YALAN DA OLSA Sokak ortasında bir kadın, bar bağırıyor Kendini arıyor, kendini soruyor, bağırıyor Sesi kulaklarımda bir kurşun gibi patlıyor Yalan da olsa haklılar diyoruz Ama, bu da yetmiyor Gece yarısı vardiyada işçiler tedirgin üşümekte İş’ten değil, güç’ten değil, içten üşümekte Zaman geçmekte, zaman gecikmekte, zaman üşümekte Yalan da olsa birleşiyorlar Ama, bu da yetmiyor Gece yarısı bir müzisyen evine yine geç dönüyor Taksi parası bile yok cebinde, ama evine dönüyor İki damla yaş geliyor gözlerinden, cigarası sönüyor Yalan da olsa zenginiz Bu bize yetmiyor Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte Yalan da olsa ne var ki bu şarkıyı söylemekte Yalan da olsa içimden bir bulut akıp gidiyor Yalan da olsa mutluyum Bu bana yetiyor... |
Sana Bir Canı Anlatmak Sana bir canı anlatmak istiyorum Her an seninle olan, her an seni yaşayan Sana bir canı anlatmak istiyorum Her an sevdana koşan, yalnız sevdanla coşan Notalara dökeyim bir şarkı olsun Sözcüklere dökeyim bir şiir olsun Gitarın tellerinde bir nağme olsun Sana ölümsüz aşkı anlatmak için Sana bir canı anlatmak için Gönlümü vurdular demiştim sana İçimdeki duygular hep senden yana Sevdalar akıyordu kalbinden bana Sana bir canı anlatmak istiyorum Sana bir canı anlatmak istiyorumm.. |
Gökten Öte Şiirini çaldılar göğün, Gök ağlar göksüzlüğüne... Ben ki gökten öte sürgün, Ağlarım öksüzlüğüme... Yitip giden gün gördüğün, Bugün oluyor dün yine... Nedir içine gömdüğün, Akıt hüznünü şiirine... |
Acılar Denizi Ben acılar denizinde boğulmuum İşitmem vapur düdüklerini, martı çığlıklarını Dalgalar her gün bir başka kıyıya atar beni Duyarım yosunların benim için ağladıklarını Ölüyüm çoktan, bir baksana gözlerime Gör, içindeki o kanlı cam kırıklarını bu ne karanlık, bu ne zindan gece böyle Bütün gemiller söndürmüş ışıklarını Ben acılar denizi olmuşum, yaklaşma Sularım tuzlu, sularım zehir zemberek Baksana; herkes içime dökmüş artıklarını bu karanlık bitse artık, bir ay doğsa Bir deli rüzgar çıksa; alıp götürse Yılların içimde bıraktıklarını... |
Sevmiştim Kimi aşklar Parayla satın alınırken Bir gülümsemene Sevgimi sundum sana Sen de sevseydin beni Ruhumu da verirdim inan ki... İşte böylesi Sevmiştim ben seni. |
| Saat: 22:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık