![]() |
Ben Kimim Ben toprağım mevcudatı taşırım Güller açar bülbül öter tenimle Ben dört mevsim yaşatırsam yaşarım Ölmek varsa feda olsun canımla Ben azığım ben ekmeğim ben aşım Ben tevazu ben insanım ben eşim Ben anayım ben babayım kardeşim Ben arıyım esrar vardır fenimle Ben ırmağım aşkla çağlar dereler Ben çiçeğim şifa bulur yaralar Ben tevazu benden çirkin huriler Ben sen varsan dirilirim hilimle Ben komşuda yara varsa hastayım Ben güzele ballı dilli besteyim Ben hicranlı Irak'tayım yastayım Ben yaşadım hoşgörüyle dinimle Ben şehidim Çanakkale şahittir Ben faniyim her şey Ona aittir Ben bir hiçim hiç olanlar yiğittir Ben insanım oynamayın genimle Ben Yunus'u Mevlana'yı dinlerim Ben Çeçenim Çeçenya'da inlerim Ben Ömer'im Filistin'de kinlerim Ben bir devim elleşmeyin benimle |
Bitkin Ellerin Bitkin ellerini sarmıştı ya ellerim Ve o kadar kötü bir haldeydim ki Uyuşmuş ellerime batan hasret dikenleri Üzerime giydiğim beyaz elbiseyi Hissettirmemişti gömülürken... Ağlama artık sen de Yakında geleceksin istemesen de Gelme derdim ama... Yazılmış bir kere Söz ver bozulmasın.. Söz ver.. Sesin kulaklarımda yankılansın.. Söz ver ağlama... AĞLAMIYACAKSIN... |
Seni Senden KISKANIRIM... Kiskanirim, seni benden, Seni, senden kiskanirim, Uykumdaki düslerimden, Birine söz söylemenden, Bir baskasini özlemenden kiskanirim, Kiskanirim, inan ki kiskanirim, Seni senden kiskanirim, Seni benden kiskanirim, Allahim, bu nasil sevgi, Yakiyor kor gibi beni, O sevdali gözlerini, Dogan günesten tenini, Tuttugun gülden elini, Kiskanirim, Ynan ki kiskanirim, Seni senden kiskanirim, Rüyalardan gerçeklerden, Dudagini kadehlerden, Kokladigin çiçeklerden, Kiskanirim, Ynan ki kiskanirim, Seni senden kyskanirim, Seni benden kiskanirim, Kiskanirim seni senden, Seni benden kiskanirim, Yürüdügün sokaklardan, Saçlarini yagmurlardan, Cemalini aynalardan, Kiskanirim, İnan ki kiskanirim, Seni benden, seni senden kiskanirim, kiskanirim, kiskanirim … |
Sana Deliyim Öyle imkansız ki sana yaklaşmak, Çelik yeleğe çakılan kurşun gibiyim, Kurşun hedefine ulaşıp zarar vermek ister, Benimse tek istediğim, senin o sevgi dolu kalbinde bir ömür hapsolmak, İnan sana zarar vermek değil niyetim, Engin denizleri yüzerek aşmak kadar zormuş sana kavuşmak, Varsın olsun, Şu kısacık ömrümde bir tek seni sevmişim, Engeller neye yarar ki, İşte ben bunu bile göze alabilecek kadar deliyim... |
Gecenin Sensizliği Dün akşam gün batımında Bir tek başıma tükenmiş Umutlarımla, Yürüyorum, sahil boyunda Gözlerim denizde Yakamozlara daldım Sessizlik hüküm ederken geceye Ben seninle yaşanan anıları andım Oysa ne kadar özlemişim seni Cebimden çıkardım resmini Ve bakıyorum gözlerine Her zamanki gibi Güzelsin sevginle Zaman geçiyor Vakit karışıyor birbirine Sensiz ve sessiz geçen gecem Gündüze merhaba demeye hazırlanırken Ben ayın batışına dalmışım Gözlerim güneşin doğuşunda Ve işte, Bir bir silindi gökteki yıldızlar Kayboldu denizdeki yakamozlar Bu gecede geçti sensiz anılar Daha kaç kez yaşanacak Sensiz karanlık akşamla sensiz yarınlar |
ZAMAN BiTMESE...! Akar gider,duyduğumda ....................................Su/lar... Dönüp,dönüp görmek isterim. Zaman bitiverir Akşam olur da... Dönüp her güzeli, ....................................Sevmek isterim... Tutuşur da bir kaç bulut ....................................Gün batısında. ....................................Kanar gibi Kaybettiğim her saniye ....................................Sızılar.! Soğuk rüzgar Çıkıp gelir, ....................................Su/lar/dan... Bitişlerin hızında,iki kat ....................................Biraz daha... ....................................Biraz daha... ....................................Durmak isterim...! |
Ben Sana Mecburum Ben sana mecburum bilemezsin Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor Bu şehir o eski İstanbul mudur? Karanlıkta bulutlar parçalanıyor Sokak lambaları birden yanıyor Kaldırımlarda yağmur kokusu Ben sana mecburum sen yoksun Sevmek kimi zaman rezilce korkudur İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur Tutsak ustura ağzında yaşamaktan Kimi zaman ellerini kırar tutkusu Birkaç hayat çıkarır yaşamasından Hangi kapıyı çalsa kimi zaman Arkasında yalnızlığın hınzır uğultusu Durup köşe başında deliksiz dinlesem Sana kullanılmamış bir gök getirsem Haftalar ellerimde ufalanıyor Ne yapsam ne tutsam nereye gitsem Ben sana mecburum sen yoksun Belki Haziranda mavi benekli çocuksun Ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor Bir şilep sızıyor ıssız gözlerinden Bütün ıslanmışşıntüylerin ürperiyor Belki körsün kırılmışsın telâş içindesin Kötü rüzgâr saçlarını götürüyor Ne vakit bir yaşamak düşünsem Bu kurtlar sofrasında belki zor Ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden Ne vakit bir yaşamak düşünsem Sus deyip adınla başlıyorum İçim sıra kımıldıyor gizli denizlerin Hayır başka türlü olmayacak Ben sana mecburum bilemezsin.. |
Sana Doyamıyorum Doyamıyorum sessizliğe ve yalnızlığa, Kandırmaya çalışıyorum beni... Ben kanmıyor aşk'ın yokluğuna ve sensizliğe, İstiyor seni... |
Aramak yalnız seni aramak hep seni aramak gönlünün sevdiğince kalbinin sevdiğince tüm benliğinle aramak işte budur aşkların en güzeli budur mutluluğun zirvesi zor değil seni bulmak ama en güzeli seni aramak Biliyorum ömrüm boyunca aramalıyım seni durmadan soluklanmadan aramalıyım sen limandan bir geminin rıhtımına binmelisn ben bir balıkçı kayığıyla aramalıyım seni sen bir kum tanesi olmalısın ben teker teker saymalıyım kumları sen bir çakıl taşı olmalısın suyun dibinde ben yüzme bilmeden dalmalıyım okyanusa baktınki seni buldum kaç saklan görmemeliyim seni duymamalıyım yalnızca aramalıyım soluksuzca armalıyım ve seni bulduğum anda işte o anda ÖLMELİYİM... |
Sen Ne Verdin SEN NE VERDIN Neden askim dedin bana Asik olsan boyle olmaz Ben canimi verdim sana Sen ne verdin soyle bana Yillardir yandim askina Sevdandan dondum saskina Yalanin benzer piskine Sen ne verdin soyle bana Kurumus bir gulmu verdin Yikilinca elmi verdin Su selime bentmi oldun Sen ne verdin soyle bana Aci zulum dertten baska Lanet olsun boyle aska Sevmeseydim seni keske Sen ne verdin soyle bana Yillardir aglattin beni oyle cokki saymadim Seneler gecip gitti hic sana doyamadim Bu dunyada deli gonlu bir tek sana bagladim Pinar oldum irmak oldum nehir oldum cagladim Ben askimi canimi sevdami verdim Sen ne verdin soyle bana |
| Saat: 00:46 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık