![]() |
Kalbim Acıyor Bir gönül yorgunu şu kalbim benim Neden aldattın gittin ey zalim Bu kadar mıydı senin o yüce sevgin Dönüşü yok artık kalbim acıyor Bırakıp gittin ardına bakmadın Madem mutluydun neden ağladın Doğan güneşimizi sen kararttın Dönüşü yok artık kalbim acıyor Dönüp de bir bak şu maziye Ne kalmış o büyük aşktan geriye Bu uğraş, bu çabalar boş niye Dönüşü yok artık kalbim acıyor Gönül defterimden sildim ben seni Acı dolu mazime gömdüm sevgini Tanrıdan dilemem bil artık seni Dönüşü yok artık kalbim acıyor Aşkı, sevgiyi sende aradım En büyük acıları sende yaşadım Başkalarının oldun ses çıkartmadım Dönüşü yok artık kalbim acıyor |
Sana Duyuramadım Irmaklara kattım sevgimi dünyayı dolaşsın diye havaya kattım biraz da insanlar solusun diye. Biraz toprağa kattım hayat versin buğdaya biraz da çiçeklere sevgi koksun bu dünya. Mürekkeplerin içine damlattım şiir olsun okusun tüm insanlar sesimdeki yalnızca kalan kırıntılar belki de sana bu yüzden duyuramadım. |
Gecenin ardından sabaha varmadan Külhanbeyler gibi Kimseye aldırmadan sana geliyorum Ay bulutla sevişirken Gece sabaha dönerken En tatlı uykundasın Biliyorum Davran kızım Sana geliyorum Gök kara Körebe oynamakta yıldızlar Gözlerimde uyku Yüreğimde korku İçimde bin bir kuşku Sana geliyorum |
kıymet bilelim Dünyaya gelmişiz,çaresizlikten. Dost,düşman ayıramamışız tecrübesizlikten Gün gelmiş,masallarla avunmuşuz. Kırkına gelince,bitmiş çoçukluğumuz. Yalan olsa da dünya,yaşıyoruz. Dostu,düşmanı biliyoruz. Bazen,kabullenmiş görünüyoruz Sadakat denilen kelimeyi unutuyoruz. Az versen yetmez Çok versen yetinmez Bir ortası mı olmalı? Değer veren değerini bulmalı. Gün olur,harman döner, Elinden kaçıranlar ah eder, Neyleyelim ki kör gözler,sonradan görür, Bir ötedeki daha iyidir der, ileri yürür. Gel zaman git zaman,masallar biter. Dost bildiklerimiz uzaklara göçer. Gözler görmez,saçlar kalmaz. Dizler de derman ise hiç olmaz. Bilelim dostlar,kıymet bilelim İlerdeki gül daha iyidir demeyelim. Elimizdeki yaren ile yetinelim. Ah etmek boşunadır,ey güzelim.. |
boğazımda düğümlendi yine ismin herzamanki gibi söyleyemdeim dilim varmadı sana seni seviyorum demeye ellerim yine uzanamadı ellerine nefesini hissedeceğim kadar yakın buğulu sesini duyamayacak kadar uzaktın seni karşımda gördüğüm kadar yakın uzatsam ellerini tutamayacak kadar uzaktın bana neyapsam da yetişemedim sana o kadar ulaşılmaz ve imkansaızdın ki hep bir amaç oldun benim için, elde etmesi güç olan hep ulaşılamaz bir yıldız oldun, en parlak olan sadece görmekle yetindim seni ve sayısız kurulan sonuçsuz hayallerle her zaman bir yerin vardı beynimde,fikrimde ve gariban gönlümde kanadı kırık bir kuşun uçabilme gibi az bir ihtimalde yitirdim seni hiç sonu gelmeyecek uçurumlarda her zaman imkansız oldun benim için ellerim yine uzanamadı ellerine nefesini hissedeceğim kadar yakın buğulu sesini duyamayacak kadar uzaktın seni karşımda gördüğüm kadar yakın uzatsam ellerini tutamayacak kadar uzaktın bana sen benim her zaman imkansız aşkım........ ^^asi_serseri^^ |
DÜNYANIN KALBİ işte altında dolaştım ya gökyüzünün benim derdim de biraz bu mu ne? şimdi şöyle kıvrılıp kaldırım taşlarında dünyanın kalbini kucaklasam dünyanın kalbi avuçlarıma gelir mi ki? yada bağırsam gökyüzünü yırtan bir kahkaha olup dağılsam toprağın suratında yada asfalta, asfalta çınlayıp kendimde parçalansam… bu yankı sesim miydi yoksa hiçbir şey mi olmadı? |
nerdesin hayalerim gerceklesmiyor isteklerim olmuyor yüreyim doymuyor önceden ask aleviyle yanan yüreyim simdi kivilcim tanesiyle parliyor bir umut bekliyor umutla bekliyor tekrar alevlesir diye kalbim kurudu ayni cölde susuz kalmis bir fidan gibi senin sevgine suzuzum NERDESIN NERDE ? |
Sana Geç Kaldım ben gece yarısıyım sen sabahın ilk saatleri ne zaman uzansam sana hep kaybolurum sen ise; çoktan geçmişsin beni.. |
Rüzgarlarla savruluyor,içimdeki zerrenin senleri, Gözlerimde kırık bir kent masalı duruyor. Mahurluğunda öksüz düşlerimin Korkusuna gebe ıslanmış bir gece düşüyor. Ölüm şimdi kabus ; Yokluğuna düşen her hasrette,içimde senli bir şiir kırılıyor. Ve şimdi sana bu kadar dolmuşken, İçimde boş kalıyor bir yer. Kuytularıma gömüyorum hayatımı, Senli yaralar sızıyor bedenimden. Hüznün çivisi koptu bende,gözyaşımla avutuyorum yaralarımı. Ve sen daha çok acıtıyorsun, Savrulurken bendeki küller… Sonbahara inat yıpranıyorum. Kelime kelime dökülüyorum yerlere, Başucumda ıslak sokak kaldırımları. Hercailiği aşkın , yokluğuna yare, Ve şimdi kana kana içerken ayrılığı, Ağzımda yine o aşkın kekremsi tadı ! Bakışının ardındaki ayrılık korkutuyor beni, Sen olduğum kadar ayrı kalıyorum bende… Gözlerim seni soruyor aşkın nazenine, Kuytularımsa üşüyor, hasrete kapılmış cümlelerinde… Ayışığı sevinçler biriktirdim, kırılan yüreğimin kuytularına. Ve sevgine esirdim, eskidikçe zaman iklimsiz duraklarımda. Cam kırıklarında eziliyor parmaklarım, Ben yine kan revan ! Ensemden basıyor geceler, İki büklüm kalıyorum bir köşede. Sesler beliriyor, kabuslar çöküyor alnıma. Ya senden kaçıyorum , ya geceden… İki ucum da sonsuz, iki ucumda da uçurum. Şimdi adımlarım titriyor. Ve sonsuzluk bekliyor beni az ötede. Sense yine kanatıyorsun beni,aşka döküyorsun, Gitmeye sevdalı yüreğinle …! |
Seni gördügüm ilk gün Hayatta en izdirap cektigim gündü Sana merhaba deyipte elimi uzattigimda Bu ilk el sikismamizdi Carsida karsilastigimizda Ilk konusmamiz olusmustu Karsi karsiya oturdugumuzda Ilk defa seni seviyorum deyisindi Masanin üzerinden elini uzattiginda Sicacik ellerini ilk defa hissetmistim Bana sarilmak istedigin o an Ilk defa bedenimi sarmistin, birakmamistin Benimle evlenmek istiyormusun diye sordugunda Ikimiz icin ilk mutluluk gözyaslarimi dökmüstüm Bende ilk defa birsey itiraf etmek istiyorum Sen benim ilk askimsin |
| Saat: 22:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık