![]() |
Sana Ulaşır Şiirlerim Her nerede ve ne yapıyor olmanı bilmememe rağmen Biliyorum ki, sana ulaşır şiirlerim Dolu dolu yaşarken hayatın anlarını, bir eksiklikler hissettiğimde Kim olduğunu bilmeden seni düşünerek avuturum kendimi. Yaşanılan anın her damlasında bir gurbet sancısı, Sana duyduğum his hasret acısı, Her günün sonunda sana yaklaşmanın, seni yaşamanın heyecanı. Biliyorum, sana ulaşır şiirlerim. Seni sensiz yaşamakla veriyorum hayatın en acı sınavını Biliyorum geçeceğim, zor da olsa bu imtihanı Unuturum seni düşündüğümde çektiğim sıkıntıları Sen duymasan da sana ulaşır şiirlerim Bir bilmece gibi oldu bu aşk Her anı, her saniyesi karmaşık bir senle dolu Her anım ancak seni düşündüğümde dopdolu Sen bilmesen de sana ulaşır şiirlerim Bir şiir yazıyım diyorum, Mısra mısra, kafiye kafiye.. Her şeyiyle beni ve aşkımı yansıtan Bir şiirim olsa diyorum bizi birbirimize kavuşturan |
Ayrılık Sevdaya Dahil Acilmis sarmasik gulleri kokulariyla baygin En gorkemli saatinde yildiz alacasinin Gizli bir yilan gibi yuvarlanmis icimde kader Uzak bir telefonda aglayan yagmurlu genc kadin Ruzgar uzak karanliklara surmus yildizlari Mor kivilcimlar geciyor daginik yalnizligimdan Onu cok ariyorum onu cok ariyorum Heryerimde vucudumun agir yanik sizilari Bir yerlere yildirim dusuyorum Ayriligimizi hisettigim an demirler eriyor hirsimdan Ay isigina batmis karabiber agaclari gumus tozu Gecenin irmaginda yuzuyor zambaklar yaseminler unutulmus Tedirgin gulumser Cunku ayrilik da sevdaya dahil cunku ayrilanlar hala sevgili Hic bir ani tek basina yasayamazlar Her an otekisiyle birlikte hersey onunla ilgili Telasli karanlikta yumusak yarasalar Gittikce genisliyen yakilmis ot kokusu Yildizlar inanilmiyacak bir irilikte Yansimalar tutmus butun sahili Cunku ayrilmanin da vahsi bir tadi var Oyle vahsi bir tad ki dayanilir gibi degil Cunku ayriliklar da sevdaya dahil Cunku ayrilanlar hala sevgili Yanlizlik hizla alcalan bulutlar karanlik bir agirlik Hava agir toprak agir yaprak agir Su tozlari yagiyor ustumuze Ozgurlugumuz yoksa yalnizligimiz midir Eflatuna calar puslu lacivert bir sis kusatti ormani Karanlik coktu denize Yanlizlik cakmak tasi gibi sert elmas gibi keskin Ne yanina donsen bir yerin kesilir fena kan kaybedersin Kapini bir calan olmadi mi hele elini bir tutan Bilekleri bembeyaz kugu boynu parmaklari uzun ve ince Simsicak bakislari suc ortagi kacamak gulusleri gizlice Yalnizlarin en buyuk sorunu tek basina ozgurluk ne ise yarayacak Bir turlu cozemedikleri bu olu bir gezegenin soguk tenhaligina Benzemesin diye ozgurluk mutlaka paylasilacak suc ortagi bir sevgiliyle Sanmistik ki ikimiz yeryuzunde ancak birbirimiz icin variz Ikimiz sanmistik ki tek kisilik bir yalnizliga bile rahatca sigariz Hic yanilmamisiz her an dusup dusup kristal bir bardak gibi Tuz parca kirilsak da hala icimizde o yanardag agzi Hala kipkizil gulumseyen sanki atesten bir tebessum zehir zemberek ASKIMIZ |
Sana Ulaşmak Gecenin karanlığında gözlerim tavana çakılı Seni düşünürken beynim sızlarcasına Neler yapmaktasın kömür gözlüm Bilirim, uyumaktasın Bir an kapanır gözlerim Sen uyurken odanda gezinir Başucunda oturur seni izlerim Ölümün kardeşiyle randevundayken sen Saçlarında gezinir ellerim Durmaz dost sandığım düşmanlar Ayrılığı dokur akreple yelkovan Tanyeri ağaranda çıkar giderim usulca Gözlerimi açmış, sonraki buluşmayı beklerim İnan güç değil sana ulaşmak kömür gözlüm Önce şöyle bir uzanır yatağıma, seni düşünür Ardından kaparım gözlerimi... Sana Veda Edeceğim Bu şarkıyı sana yazmak Yıllarımı aldı inan Kaderimden çile çekmek Aşkın ile doğdu inan Sana yalansın diyemem Gönlümdeki dertlerimden Acı çekip yalvaramam Sevmiyorsun beni inan Yaşamayı isteyensin İnat edip direnensin Seven kalbi kıran sensin Gidiyorum yüzün gülsün Acı çeken şu gönlümün Dermanını bulacağım Sana veda edip bu gün Bu diyardan gideceğim Yeter artık yüzün gülsün Seni seven toprak olsun Yaptığın bu zulümlerden Sevenler hep ibret alsın.....! |
Birden Bire Beklenmedik bir anda bastırdı yağmur Sağanak halinde geldi Bereketinden yeşerdi her yer Güneş ışıdı aydınlattı evreni Açıldı tüm çiçekler Kuşlar kanat çırpar oldu sevgiye Mutluluğa döndü kederler Hiç hesapta yoktu yeniden sevmek Kırık dökük yüreğim kapatmıştı kapılarını Bir daha üzülmemek adına Sen Kırdın zincirlerimi Özgür kıldın alabildiğine İçimdeki ikinci beni Aşk mı Sevgi mi Adı her neyse Yaşamak istiyorum bu güzelliği Seninle elele Yürek yüreğe Nursen Ateş |
O Kadar Zor Ki... Beyaz bir sayfaya karagül çizmek gibi Aydınlıktan karanlığa geçiş çizgisi Seviyorken sevmiyorum demek gibi O kadar zorki seni sevebilmek... Yaşlar dökülürken vedalaşmak gibi Kötü olduğun halde iyiyim demek gibi Zorluklar getirir akla ölüm düşüncesi O kadar zorki seni sevebilmek Zor benim için siyaha beyaz demek Zor benim için noktası olana virgül getirmek Benim için çok zor seni sevebilmek Bir ihtimal belki de beni sevmeni beklemek... O kadar zorki ellerini tutmak, Hiç görürmü baktığımı diye çekinmeden gözlerine bakmak... Sana sıkıca sarılmak O kadar zorki bu hayallerden kendimi almak... 21 Temmuz 2006 CUMA saat:18.43 Buket Turgut |
Ey, aşkında gönüllü tutsak olduğum... Ey, aşkında gönüllü tutsak olduğum Kıblem, Kabem misali kutsal bulduğum Mabedimsin gönlünde huzur duyduğum Bendeki değerini anlıyor musun? Çatmadın kaşlarını bir gün yüzüme İncitmedin gönlümü, giderken bile Çekerim hasretini başım üstüne Yüreğimin sesini duyuyor musun? Bir aziz sevdan var ki, hep yaşanacak Bu kalp ölürken de, sen diye atacak Mecnun, Kerem, Ferhat seni kıskanacak Nasıl sevildiğini görüyor musun? Varsın kınasın beni aşk bilmeyenler Sevdamı, hasretimi sen bilsen yeter Kanma, unuttu derse yalancı diller Mıh gibi aklımdasın biliyor musun? (Seynur İnal) |
Sana Vuruluyorum Her Sabah yıldızları seyrettim, gökyüzünün eşsiz dekorlarını yanı basımda kahvem, fincanımda sen derdim sen iken, keyif alıyorum seni düşlerken. sarkar gelirim, en yüksek tepeden. sızar gelirim, en kuytu geceden Sivas’tan, Hakkari’den mersinden, dersimden ummandan, yemenden sen yeter ki çağır. ben çıkar gelirim, taa! cehennemden... bugünde sensiz geçti. sabahın dördü. ezan sesleri, köpek ulumaları, sensiz yeni bir gün yanıp sönen ışıklar. içim kanar. ben ise her sabah böyle vuruluyorum yar... |
Sen Beni Unutalı... Sen beni unutalı, Kabus kozalarında esir uykularım Esmedi seherlerimde saba yelleri. Her şey tersine döndü devranımda Lâkin, sen yine sevdalın bil beni... Sen beni unutalı, İlmek ilmek efkâr dokudu ömrüme hayat gergefi. Sükûtun yamaçlarında kalan hayallerim gecenin karanlık göğsünden sabır emdi. Ayaz sevdalarda kaldım, Dağlara yaslanan yorgun bulutlar gibi... Sen beni unutalı, Hoyrat ellerde inci inci saçıldı en nadide çağım. Muamma vakitlerin Kör kuyularında kurudu umut bekleyişleri. İklimler hiç bıkmadan değişti ama, Gönül mevsimlerim sensizliğe kilitlendi... N’olur, Azat edince baharı kışların sinesi, Toprağın göğsünde ağlarken yağmurlar, O lâhza, değsin kalbine vefanın sıcak nefesi Ve Makamı unutulmuş nağmeler misali Son kez hatırına düşür beni... (Seynur İnal) |
AŞK yalnızca bir kere karşılaşmak seninle anlatıvermektir içindekileri sessizce imkansız olduğunu bile bile durdurabilmektir o anı ellerinle soluk almadan dokunabilmektir kalbine gizlice bakakalmaktır orada öylece seni seviyorum diyebilmektir belki de eğer aşk mükemmeli görmekse MÜKEMMELİ GÖRDÜM GÖZLERİNİN İÇİNDE. |
Sana Yar Diyebilmek Sana yar diyebilmek çırılçıplak bir ağaçta meyva olmaktı Kör bir kurtçuğun aşkını aradığı bedenimde kemirilmiş ne kadar duygu varsa, çürütülme korkusuyla teninde kışı yaşarken yüreğinin yapraksız dallarına tutunmak kadar çaresiz, bir daha geri dönemeyecek kadar yorgun, ve sevgisiz yaşayamayacak kadar ölümdü, Sana yar demeden yardan düşmek. Sana yar demeden; yardım edin çaresizliğime dememek için son bir cesaretin kılıksız kıyafetsiz korkularıyla ilk kez haykırıyorum. Rengi senin olsun okyanusların,bana gözlerin yeter Vazgeçtim ilkbaharın ılık rüzgarından,bana nefesin yeter Söz verdim kendime, sen yoksan deymeyecek tenime topraktan başkası Sana yar diyeyim yeter. Ve bilki,sana yar demeden yardan düşmek ölmektende beter |
| Saat: 00:46 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık