![]() |
Sevmiyorum Seni seni çiziyor yalnızlık marazi eskizlere seni çalıyor ney seni yazıyor söz dolduruyor gece katlanılmaz boşluğu ayrıksı bir sorgu yapışıyor beynimin eskiyen kıyımına zaman denilen illet yinelenen günlerin sahte akışına sıcak habisler döllüyor gecenin uyuz akışından çekip alıyorum siyahı gündüz yapıyorum bahar yapıyorum leylak yapıyorum sevmiyorum seni gördüğüm tüm suretlere tükürüyorum umudu |
******* Seninle Hayat yollarında yapayalnızdım Canıma can kattım, inan seninle İçimde canlandı yeniden aşklar Gönülden gönüle, coştum seninle - Can buldum baktığım,aşk dolu gözden Sevda denizine düştüm seninle Sevda çeken yürek geçer kendinden Ben senli düşlere, daldım seninle. - Ne yollar tükettim,ne dağlar aştım Özlemlere nokta koydum seninle Sildim yüreğimden ki ile pası Tertemiz sevgiler, gördüm seninle - Geceler ışıdı,yıldızlar yandı Çok güzel düşlere daldım seninle Bir başka coşkuyla çaldım sazımı Her tele bu aşkı, yazdım seninle - Seni düşündükçe kabardı içim Her coşkuda sana kandım seninle Şarkılar söyledim,şiirler yazdım Sana kara sevda,sundum seninle - Şunu bil ki canım,hep özlenensin Her özleme nokta koydum,seninle Sevdikçe ben seni,bitiyor sırlar Gerçeğin sırrına, erdim seninle. - Sana CANIM dedim,dünyam değişti Dünyaya yeniden geldim seninle Seven sevdiğine,her dem kavuştu Sevdayı yeniden, yazdım seninle - Gelmezsen tükenir sözlerin hepsi Üstüme hüzünler yağar seninle Hiçbir hüzün değmesin gül yüzüne Bir sevda yoluna,çıktım seninle - Bir gün geleceğim elbet kapına Bütün kilitleri kırdım seninle Tükettim yılları, attım dertleri Sonunda vuslata,erdim seninle |
Ah Be İstanbullll Ben göçümün 2. günündeyim, İstanbul büyü gibi. Aldı kollarına sanki, Sımsıkı sardı beni. Yine seni düşündüm, Ahh düşünmez olaydım. Yine yüreğimde sıcaklık, Yine sancılı gecelerim. Ve.. Yine sensizliğim düştü Yüreğime, Daha ne kadar sabahlayacak, Vee.. Daha ne kadar Kadehlerde tüketeceğim seni.. Düşünür,düşünmez, Uyanır, uyanmaz, Yine sen.. Ah be İstanbul gelmese miydim? Sen yine beni sevdalara saldın... Zeliha Bicer |
SENİN GİBİ Aşkı bakışlarında aradım yıllar yılı Andım ismini ta sabahlara kadar Bilki seni ölümsüz bir aşkla sevmişim Gönül tahtına eş seçtim bir güzel senin gibi Kazıdımda ismini kalbimin has yerine Yıkadım gözlerimden dökülen yaşlarla İçtim ta fecre kadar onları yudum yudum Gönlüme eş aradım bir güzel senin gibi Elbet gönüllerde birgün sabah olacak Bizim şu ruhumuz aydınlıkla dolacak Dökülen gözyaşları kuruyacak duracak Ve eş olacak bana bir güzel senin gibi... |
Ya Benimsin Ya BenimGezdirme peşinden nafile beni Yaktırma yıktırma bana alemi Benim kadar kimse sevemez seni Ya benimsin,ya benimsin,ya benim Eyvallahım olmaz bir başkasına İstersen gel dene istersen sına Sokmam hiç kimseyi yar dünyasına Ya benimsin,ya benimsin,ya benim Ne gül istiyorum ne bağ ne bahçe Ne saray ne koltuk ne il ne ilçe Bu sevda uğrunda ömrümde geçse Ya benimsin,ya benimsin,ya benim Yayılsa dünyaya kol kol tellallar Kulaktan kulağa geçse fermanlar Elimden alamaz gelse krallar Ya benimsin,ya benimsin,ya benim Bu dünya bir yana sen bir yanasın Seninle yaşarım içimde cansın Sen bana,bu dünya ellere kalsın Ya benimsin,ya benimsin,ya benim |
Biz İnsanlar BİZ İNSANLAR Ne ben ilk mahkumum Nede son mahkumum Hapishanelerin göreceği Biz insanlar Biz insanlar dünyanın efendileri olarak Önce zalim olmayı Sonra zulüm etmeyi öğrendik Hapishaneler inşa ettik Özgürlüğümüz için! ... |
Sel Olmayınca sen olmayınca ne yapayım? o güzel gözlerin o sıcak ellerin olmayınca yanımda en sevdiğim olmayınca burada olmak ne işe yarar? gözlerim gözlerine bakmayınca ellerim ellerine dokunmayınca kalbinin sıcaklığı beni ısıtmayınca burada olmak yaşamak ne işe yarar? tek başına olmuyor ki insanın sevdiği olmayınca yaşanmıyor ki nefesini solumayınca mis kokunu koklamayınca saçlarına dokunmayınca burada olmak yaşamak bir işe yaramıyor ki |
Yalan Aşklar Yalan sevgiler gördüm İhanetler. Sahte sözler, Acılar gördüm Sevgi adına…. Leyla ile Mecnun görse, Kahrından bir kez daha ölürdü. Sevgi, her şey gibi kolay tüketildi Bu yüzyılda… Boşuna bu aşk şarkıları Yalan, bu kadar aşk adına Yazılan şiirler, Yalan aşklar Yalan hayatlar Yalandan yaşamaya mahkûm olmuşuz Suçumuz sahte kişiliklerimiz… |
Selam Sana Sevgili Sevginle yaşattığın, İhanetinle öldürdüğün gönlümden Selam sana Sevgili! Gecenin umutsuzluğundayım şimdi Karanlığın tam ortasında… Yıldızların bile aydınlatamadığı Şu kara gecemden selam sana! Gülemiyorum artık… Sadece ağlamayı beceriyorum. Günlerce, gecelerce aklıma takılan Neden? Sorusuyla boğuştuğum Sana ağladığım yatağımdan Selam sana! Sana sitemden, bitmek, tükenmek Bilmeyen acımdan bahsediyorum Aşkımdan… Hiç yaşamadığın duygular belki de… Anlayamazsın… Çaresizlik bunun adı bilir misin? Sevipte nefret etmek… Sitemle, nefretle, çaresizlikle Aşkla selam sana sevgili! |
HÜZÜN KADIN Bahçemde beni heyacanlandıran biri uyuyor Yürek kapım açık ama cesareti yok içeri girmeye Kal orada hüzün kadın kal ki Bahçem gül çiçeklerle birlikte hazan vaktinide yaşasın.. Kal hüzün kadın kal ki belki şen ama sevgi açlığı yaşayan yüreğim seninle tanışsın Kimbilir belki sende açsındır yüreğin sevgisizlikle titriyordur!!!! Gir yürek kapımdan içeri hüzün kadın Belki sevgi dolu yüreğime sarılır aç yüreğini yüreğimle doyurur üşüyen yüreğini ısıtırsın Belkide soğurup alırsın sevgimin tamamını Gir be hüzün kadın gir kapımdan içeri Hem senin hüznün bitsin Hemde benim çaresizliğim..... zeki KARABAĞ. |
| Saat: 21:06 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık