![]() |
Selam Sevgiliye Selam sevgili sana bulutların içinde, Mutlulukla beraber,mutluluğum sessizce... Heyecanımla beraber,heyecanın benimle, Kaderimle beraber,kaderim seninle... |
Yalanı Yalana Katalım Oturalım Yalanı yalana katalım. Neyleyelim gerçeği Değer mi konuşmaya Gerçek duvar boyu Gerçek dağlar gibi İkimizin de yaşı geçti Duvarları dağları aşmaya. Haydi Önce sen başla yalana Filizlenmiş dağlarda Çiçek açsın zerdali . Uçursun uçurtmaları Güneşe kadar çocuklar , Bolluk bereket alabildiğine de.. Hadi gel Yalana yalanı katalım Üç günlük dünyada Yalandan da olsa Üç beş saat adam gibi yaşayalım . |
Selam Ver Sadece O Gözlerinle Beni bir yabancı gözüyle görme, yılların hatırı,hiç yok mu sende. Dilin demese de tek bir kelime, selam ver sadece,o gözlerinle. Istırap çektiğin belli halinden. Hiç bir şey söyleme,anlıyorum ben. Uzak durman değil bana zor gelen, selam ver sadece,o gözlerinle. Artık benim için,sen bir hayalsin. Sana olan aşkımı kimse bilmesin. İstemem sevgilim sana lâf gelsin. Selam ver sadece,o gözlerinle. |
Yalan Olduk Nerede yaşanan o güzel günler Nerede o boşa çıkan yeminler Böyle mi olmalıydı bizim sonumuz Yalan oldu yanan olduk sevgilim Bu sevginin mutluluğu her şeyin Bilemedik kıymetini bir şeyin Pişman olmak bile fayda etmedi Yalan olduk yanan olduk sevgilim Dönüşü olmayan bir yola sapıp Hasret zincirini boynuma takıp Yaşanan her şeye bir perde çekip Yalan olduk yanan olduk sevgilim Bir garip aşk oldu bizim sevgimiz Hep böyle bükülü kaldı boynumuz Payımıza düşen hasret, gözyaşı Yalan olduk, yanan olduk sevgilim Elveda deyip de mutluluklara Çilelerle dolu sonsuzluklara Bir kibrit çakarak tüm umutlara Yalan olduk yanan olduk sevgilim |
Gül Dudağı Çöl Susuşlum çalınmış saatler avladık zaman denizlerinden gözlerimiz hırsızlama sevişmeğe başladı yıldızsız gecelerde ışığına sığındım ne dizeler döküldü kirpiklerinden bizim oralarda geceler toynaklarıyla yürekler tepip gelen yalnızlığın atlarıdır yıldızlı karanlık büyür sonsuzca kırık bir el aynasına ömürler sığar kırk kilit vurulmuş yüreğe saklanır karasevda ki çıkamaz o dehşet tutsaklığın uçurum uçurum derinlerinden asla bizim oralarda gözbebekleri demir parmaklıklarla çevrilmiştir çocuklar gülü sorsa kanla tarif edilir baharlar bakır yeşili hüzünler kirs ferhad külüngü gerek hasretin dağlarına sevdaya değince kavallar kanar ışıklarda kelebekler karanlıklardan yanar ben işte o dağları aşıp aşıp gelmişsem ayaklarına gül dudağı çöl susuşlum ırmaklar diliyle konuş beni kanatma şimdi yangınları vurup sırtıma sevdasız gönderme beni kanın çeksin canın çeksin gözlerin çeksin bakışların saplı kalsın bağrımda gül dudağı çöl susuşlum beni gönderme bütün öpüşlerinle öp bitmesin sarsıntısı bana yağ iliklerime işle beni sevişerek kahret dinsin kuraklığımın sızısı beni yellerinle savur erit çarpa çarpa dalgalarınla varlığınla buluşayım nabzım damarlarında atsın denizlerinin tuzu olayım kanına karışayım gül dudağı çöl susuşlum beni gönderme... |
Yakamozlu Hayat Dejavudur zamanın adı Ruhum kayıptır Bir köstebek yuvasında Her yer tanıdık gelir oysa Kendimden başka Yakarım bir cigara Paket aynı paket İçen başkasıdır oysa Ölsem derim Ah be ölsem derim Toprak almaz beni Ölemem ben Derken Yaşlı bir balıkçı olurum Yakamoz avlayan Heykelli havuzun başında... Yakamozlar tanıdık ama Tutan başka...tutan başka.. |
Sürgün Bir kentin kıyısındayım Akşam Kanlı bir gül saçlarımda Bütün yüzlerde o bildik taşralık Bir soluk öncesi ayrılık Bir soluk sonrası karanlık Yitik zamanların mültecisiyim Gece firarlarının faili Elim yüzüm tedirginlik Bir adım gerisi deprem Bir adım sonrası uçurum.,. Alanlarımı tanklar çiğnedi Kalabalıklar telaş içinde Gülüşlerde polisler dolaşıyor Bakışlarda zincir sesleri Her evin karşısında bir muhbir oturuyor Sevdalarda keynesçi ekonomi politika Mübadele mübadele dostluklar Arkadaşlık-markadaş! ık Has- zeamet- timar Hüzünler dileniyor eski gramofonlarda Şehitliklerde içki meclisleri Meclislerde muhterem cemaat-i kiram Bir yanda genelevlere düşmek helâl Bir yanda başını açmak haram... Taşa kesti ağaçlar kale kale Evler mahpus damı Yıllardır yaşadığım bu kentte yabancıyım Üstüme üstüme gelir karanlık Bir aşksızlık ormanında yitiğim Bıçaklar saplı sırtımda Bıçakların sırtında yol almaktayım Bir yanım muhbir sağnağı Bir yanım zaptiye deryası Kalsın sevdiceğim çok uzaklarda Bu kenti terk ettiğimi asla bilmesin Bilmediğim bir evde-yabancı bir sokakta Saksılarını sulasın- içkisini yudumlasın İçimde bir çatlak da ondan kalsın Ve her kentten ayrılırken tazelenip kanasın Ardımdan dostlukların iskelet parmakları sallanır Parmağımda kelebeklerden kalan ışıksı bir toz Savrulur... Gülüşler yırtılır peşim sıra Nefretler akar Bir çift hasret kandili gözlerim ıssızlarda Bütün yol boylarında umuda yanar Mülteci bir akşam- sürgün bir rüzgar Bir adım öncesi taşra kentler Bir adım sonrası taşra insanlar Önüm sıra kovgunlara vatan olmuş sonsuzlar Zaten bir ayrılık mültecisini Ancak sürgünler anlar |
Sen Hayatıma girişin Bir Nisan yağmuru gibiydi Çıkıp gidişinse Fırtına gibi, Şimdi uzaksın bana, Yağmur sonrası çıkan Gökkuşağı gibi…… |
Yalancı Dünya Sen olmazsan sevdam dağlar inletir Yolum kesme çekil yalancı dünya Zulmün gözlerimden hep yaşımı akıtır Adaletin bumu yalancı dünya Mutlu musun söyle yalancı dünya. Aşıkların aşkı kalır hep baki Ne dersen de dolduracaktır saki Verdiğin çilelere boyun eğmem inanki... Adaletin bumu yalancı dünya Mutlu musun şimdi yalancı dünya. Aşıkların boynu bükük kalmadı ki dermanı Acı dolu sitem dolu sevenlerin her anı Zamansız yazmışsın bize,ölüm ferman Adaletin bumu yalancı dünya Sefil ettin bizi yalancı dünya. |
Sen Aklıma Geldin Uykularım kaçtı gece yarısı Sen aklıma geldin doldu gözlerim Gönlümün sultanı aşkı canısı Sen aklıma geldin doldu gözlerim Sensizlik hançeri girdi bağrıma Hasretin gidiyor benim ağrıma Kulak ver sevdiğim benim çağrıma Sen aklıma geldin doldu gözlerim Hayalde rüyada seni ararken Bu gönül aşkınla her an yanarken Gecenin yarısı sabahlar erken Sen aklıma geldin doldu gözlerim Latifi seviyor şaşkın biçimde Aşk ateşi yanıyor kalbi içinde Her gecenin ikisinde üçünde Sen aklıma geldin doldu gözlerim |
| Saat: 21:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık