![]() |
Yetkili Notu:Plus! ve WLM 2011 uyumsuzluğu hakkında bilgi için tıklayın. Sitede bulunan msn plus'ı indirip son güncel live messenger'in üzerine kurduğum zaman sürekli olarak bağlantım kopuyor. ( Msn bağlantısı sadece ) ancak msn plus'ı kaldırdığım zaman bu sorun ortadan kalkıyor. Bunun sebebi plus ile msn live sürüm uyuşmazlığı diye düşünüyorum. bu sorunlar karşılaşmış olan arkadaşlar var ise bilgi verebilirlermi ? Teşekkürler. |
|
arkadaşlar bende de aynı sorun var (Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe ve Messenger Plus! Live Finalyüklü) yardım ederseniz sevirim şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
Alıntı:
Messenger Plus! Live sürümünü; Alıntı:
Windows Live Messenger'ın en son sürümü: Windows Live Messenger 8.1.0178.00 Messenger Plus! Live'ın en son sürümü: Messenger Plus! Live 4.20.0.262 |
Windows Live messenger ile Plus 4.01 kurulu idi bende, bugün otomatik olarak kalkmıştı ve kurulmadı, Plus 4.20 Finaşi yükledim problem ortadan kalktı. |
bendede Windows Live Messenger'ın en son sürümü: Windows Live Messenger 8.1.0178.00 Messenger Plus! Live'ın en son sürümü: Messenger Plus! Live 4.20.0.262 yüklü ama devamlı kopuyorum baglanıyorum yaklasık olarak 45 sn. sonra kopuyor msn den. nedne acaba ? |
Alıntı:
|
bendede Windows Live Messenger'ın en son sürümü: Windows Live Messenger 8.1.0178.00 Messenger Plus! Live'ın en son sürümü: Messenger Plus! Live 4.20.0.262 yüklü.Ancak msnyi her açışımda plus açılmıyo.sanırım gizli çalışıyor,ve bir çok kez tekrar tekrar yükledim her iki proguda ama sonuc alamadım(gizli çalıştıgını olay bildirimlerinin değişmediğinden anlıyorum.sanırım yani) her defasında plus progunu kurmam gerekıyo..yardımcı olabılırmısınız.. yardım edecek birileri yokmu? |
Bilgisayarınızda hangi güvenlik yazılımları yüklü? Onları geçici olarak kapatıp kaldırma/yükleme işlemi yaptıktan sonra bir değişiklik oluyor mu? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Plus!'ı kaldırdıktan sonra aşağıdaki kayıt girdilerini silin, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar kurulum yapın. Güvenlik programlarının Plus!'ın çalışmasını engellemeleri, Plus!'ın bazı dosyalarını silmeleri ya da işletim sisteminizin gerekli güncellemelere sahip olması (Service Packs) bu soruna neden olabilir. Alıntı:
|
çok teşekkür ederim.bende SweetIM vardı,onu kaldırdım ve sorun çözüldü.:D tekrar teşekkürler.. |
selam arkadaslar:)) ya ben messenger live 8,1,0178 i yani son versiyonu kullanıyom ayrıca plus 4,20 yi yukledım pc ye ama pc yi her yeniden açtıgımda plus messenger live den ayrılıyo yapıstırmak ıçın plus ı yeniden kuruyom kafayı atlatacak kadar sınır oluyorum ya neden sureklı bağlı kalmıyor bu plus anlamıyorum aslında her ıkısını de yenıden kurmayı denemekten bıktım bıryerde nasıl hata yapıyorum sınırden artık analız edemıoyorum lutfen bana bu konuda yardımcı olun saygılar sunarım hepınıze selamlar numan....:)) |
Alıntı:
Ya da SweetIM kuruluysa, Plus!'la uyumlu olmadığı için kaldırmalısınız. |
Messenger'ı kaldırmak Windows Live Messenger'ı eklentileriyle birlikte tamamiyle bilgisayarımdan kaldırmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim? |
Alıntı:
Diğer eklentileri de Program Ekle veya Kaldır listesinden bulup kaldırabilir, kaldırdıktan sonra C:\Program Files\ altındaki klasörlerini silebilir, \Belgelerim\ klasörüne de onlarla ilgili herhangi bir dosyanın olup olmadığını anlamak için göz atabilirsiniz. |
live messenger 8.1 msn plus 4.20 yüklü ancak live messengerda msn plus görünmüyo yardımcı olurmusunuz lütfen çok kez kaldırıp tekrar yükledim olmuyo olmuyo |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/23-messenger-plus-teknik-destek-mesaj470390.html#post470390 |
Alıntı:
|
ya arkadaşlar benim sorun biraz farklı harhalde. Benim Msn Plus ve msn birlikte sorunsuz çalışıtordu. Bende mssgres.dll nin office 2007 teması için olanı vardı.onu kullanıyordum bayadan beri ondada sorunsuz çalışıyordu . ama bugün tema dosyasını orjinal olanla değiştirince hatlar karıştı . msn plus çalışyor ama düğmeleri yoq. Lütfen yerdım edin ayarlarından baktım orda ekli button lar |
Program Ekle veya Kaldır'dan Windows Live Messenger'ı onarmayı dene. Kaldırıp tekrar yüklemeyi demiyorum, sadece onar! Hala düzeltemediysen tabi. |
benim messenger plus yüklüydü sorun yoktu şimdi sorun çıkıyor hata raporu falan geliyor msn plusu siliyorum sorun gidiyor yüklüyorum geri geliyor sorun yardım edermisiniz?? |
Önceden çalışıp şimdi çalışmıyorsa muhakkak bir şey yapmışsınızdır, değil mi? Ne yaptınız ki acaba bilgisayara? Bir de WLM ve MsgPlus!'ın sürüm numaralarını yazar mısınız? Bu hatayla karşılaşmadan az önce bir script almış mıydınız Messenger'a? Cevabınız evetse o scripti devre dışı bırakıp deneyin önce? |
WLM : sürüm 8.1 (derleme 8.1.0178.00) msgplus! :sürüm4.21 bir kaç script yüklü idi ama açık deildi kapalıydı şimdi discovery yüklü sorun yok . anti virsü porgramım avast ben her zaman pc yi açtığımda görev yöneticisinden kapatıyorum tam kapatırken o sorun oluştu ve ne kadar silip yüklediysemde geçmedi. |
Messenger Plus!'ın son sürümü 4.22 yayımlandı. Belki o sorun bilinen bir sorundur ve düzeltilmiştir. Son sürümü yükle, ondan sonrasını ben de bilemiyorum. Belki Windows Live Messenger ve Messenger Plus! Live'ın temiz yüklemeleri sorunu çözebilir. |
Messenger Plus! Live 4.23.276 sürümü msn 8.5 Beta ile uyumlumudur acaba? |
Alıntı:
|
ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM LÜTFEN... MESENGER PLUS'I KURDUM. ÇALIŞIYOR. FAKAT ÖZLELLİKLERİNDE ÇOKLU MSN AÇABİLECEĞİM YAZIYORDU. BEN BİR TÜRLÜ BECERİP İKİNCİ MSNİ AÇAMADIM.ÖZELİKKLER KISMINDA ÇOKLU MSNI KULLNAMAYI DA ONAYLADIM AMA YOK. NERDEN AÇIYORUZ.HANGİ BUTONDA,VEYA NERDEN OLUŞTURUYORUZ. LÜTFEN AYRDIM EDİN YOKSA ÇILDIRACAĞIM.... |
Alıntı:
|
evet arkadaşım plus bende de sorun yaptı sürekli reset atıyor ben de kaldırdım hata vermeyen bi program linkiyle birlikte önerebilirmisiniz:) |
Alıntı:
wlm 8.x Messenger Plus! Live 4.23.276 |
merhaba arkadaşlar aynı sorunla bende karşılaştım. bendeki msn 8.0'dı ve 8.1' e yükselttim ama bilgisayarı her açıp kapatmamda plus gidiyo baştan kurmam gerekiyo. şimdi en son sürümü yükledim plus 4.23 ama yine olmuyo. acaba hangi msn sürümü ile hangi plus sürümlerinin sorunsuz olarak çalıştığını yazabilirmisiniz. bende ona göre yükleme yapayım. yardımlarınızı bekliyorummm :( |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
aaaa, bakın ne buldum: Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/../images/smilies/smiley32.gif |
iyi gunler ben live messenger 8.1 kullanırken, live messenger ile uyumlu messenger plus 4.23 yukledim. Fakat yuklemeyi tamamladıgı halde messenger ile plus butunlesmiyor. Tekrar baslıyor messenger ama plus olmadan. Bilgisayar ı yeniden baslattım ama halen sorunum devam ediyor. forumlardan okudugum kadarıyla sunu soyleyebılırım herhangi bir smiley programı bilgisayarımda yüklü degil. simdiden cok tesekkurler.. |
mrb arkdaşlar öncelikle bende şöyle bir sorun var msn 8.5.1283.0601 ve discovery 1.3 yüklü msn 4.23 plus! ı yüklemeyi deniyorum fakat bu msn messenger 8.0 yada windows live messenger yada üstünü gerektirir.Msn Plus!ın uyumlu bir sürümü indirmek için tıklayın die bir hata veriyor lütfen yardım edin . teşekkürler.... :) |
Alıntı:
|
benmkisi ztn türkçe |
Alıntı:
virus programı olarak nod 32 kullanıyorum.. Ne yapabilirim... bu arada daha once de yazmıstım ama cevabı bulamadım..rıca etsem cevabı bır de ozel mesaj olarak atar mısınız? Biraz acemılık var da:$ |
Alıntı:
Peki Plus!'ı yükledikten sonra kendisini Program Ekle veya Kaldır'da görüyor musunuz? Eğer görüyorsanız, onu tamamen bir kaldırın. Ardından Messenger'ı kaldırın. Şimdi ikisini yeniden yüklemeyi deneyin virüs yazılımlarınızı devre dışı bırakarak. Umarım bu yöntemi daha önce denememişsinizdir :) ve şimdi işe yarar. |
ya bnde plusı indiriyorum ama livemessenger üzerinde ilk kurulduğu zmn ingilizce açıyor türkçe olanı açıncada msn plus bulunmuyor yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:*(:*(:*( |
Alıntı:
Windows Live Messenger sürümü ve dili Messenger Plus! Live sürümü Türkçe olanı açmak ne demek??? Bunu da anlatın. |
s.a arkadaşlar benimde bu konuda bir sorum olacak benim bilgisayarda MsgPlusLive-401 MDL_1.1.0152 msn 8.1 kullanıyorum ama bir sorunla karşılaştım her msnde oturum açtığımda sadece benim adresimde oluyordu bu sorun açıyordum msnimi ve hata raporu veriyordu gönder gönderme seçeneği çıkıyordu bu rahatsızlıktan dolaözür dileriz yazıyordu ama msnde yinede konuşuyordum kişi listemdekilerle ben msni onardım olmadı sonra gittim msnle ilgili herşeyi kaldırdım plus ve discovery yi sorun düzeldi ama tekrar aynı sürümlerini yükleyemedim yüklediğimde üstte yüklendi olarak görünmüyordu ben daha öncedende böyşe bir sorunla karşılaşıyordum format atmıştım yinede düzelmemişti yüklüyordum msn plus ve discoovery yi üstte görünmüyordu ve çalışmıyordu sonra baktım yeni versiyonları çıkmış onları yükledim olama yarınbirgün yine kaldırdığımda yeniden yüklediğimde sorun olacağını sanıyorum bunun kayıt defteri ile ilgili bir sorun olduğunus anıyorum orada eski dosyalar olduğu için üstüne yükleyemiyor olabilir beni bu konuda aydınlatırmısınız aynı sorun arkadaşlarımda da var |
bende sitede bulunan messenger plus'ın final versiyonu yani 4.50 sürümü var WLM8.5 Tr kullanıyorum fakat plusu yükleyemiyorum çünkü bana şu uyarıyı veriyor; messenger plusun bu sürümü msn messeger 8.0 yada daha üstünü gerektirir diyor benim şuan ne yapmam gerek yardımlarınızı bekliyorum.. |
Alıntı:
Yukarıdaki mesajda biraz birşeyler anlatmaya çalışmıştım. NeutralizeR'ın da bu konuyla ilgili önerileri şu mesajında: https://www.msxlabs.org/forum/631527-mesaj148.html |
Selam 8.5.1302.10018 sürümünün msn plusu bulamadım |
Alıntı:
|
Windows Live Messenger 8.1 kullanıyorum MsgPlusLive yülüorum böle bi hata ile karşılaşıyorum yardım edebilirmisiniz..:( http://img386.imageshack.us/img386/79/adszsd7.jpg |
Alıntı:
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\ içinden şu dosyayı kopyalayın "msimg32.dll" C:\Program Files\MSN Messenger\ içine atın. Yine sorun devam ederse, Windows Live Messenger 8.5 i kurmanız gerekecek. |
Alıntı:
|
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık