![]() |
herkese merhaba Siteye yeni üye oldum .İçindeki bilgiler hakikaten herkese çok yardımcı ve yapıcı olarak hazırlamış. Benim sorum ise:Live messengerda anlık iletileri bilgisayarıma kaydetmeden önceki iletilerimi okuma şansım var mıdır?Yani iletileri bilgisayarıma kaydetmeden okuma şansım varmıdır? Arkadaşlarımla msn de olan konuşmalarım otomatik olarak benim dahilim dışında bir yere kaydedilmiş midir?Eğer kaydedilmiş ise bunu nasıl bulabilirim Bu konu hakkındaki görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim Saygılarımla |
Alıntı:
Alıntı:
Ama o bilgisayarda Messenger Plus! varsa ve siz yapılandırma sihirbazını okumadan kapattıysanız, iletileriniz kaydedilmiştir. Gidin, silin. WLM normalde Belgelerim/Alınan Dosyalarım burda bir yerde kaydeder. Messenger Plus! da Belgelerim/My Chat Logs veya İleti Geçmişim diye bir klasörde kaydeder. Tabi bu iki konum varsayılan konumlardır ve genelde insanlar değiştirmez. |
Cevabınız için teşekkür ederim. Peki mesela 3 ay önce bir arkadaşımla msnde konuştuğum iletileri görebilme şansım var mıdır acaba? Cevabınız için şimdiden teşekkürler Saygılarımla |
Alıntı:
|
ben chat log şifremi unuttum sanırım, aklımdaki şifreyi deniyorum olmuyor ve ulaşmam gereken bikonuşma dosyam var ama açamıorum yardımcı olursanız sewinirim acil:*( |
msn live geçmiş iletiler kodlanmış değişik yazım karakterinde çıkıyor. bunları okuyabilirmiyim. |
Alıntı:
Alıntı:
|
kullanıcı adı bilinen bir kullanıcının ileti geçmişine nasıl ulaşılabilinir live messengerda şifresini e kullanıcı adını bildiğim birinin kendi bilisayarımda olmayan ileti geçmişine yani konuşmalarına internet üzerinden nasıl ulaşabilirim acaba. bunlara ulaşılabilecek bir site var mı .ileti geçmişi msn messengerın kullanıldığı bilgisayarda saklanıyor biliyorum ama dışarıdan bir şekilde bu bilgilere şifre ve kullanıcı adı bilinerek ulaşılabilinir mi acaba yardımcı olursanız sevinirim . |
Alıntı:
|
İleti Gecmişi Parola(soru?) merhaba arkadaslar, sorunum var :( wındows live 8.5 beta (plus live) kullanıyorum. menü cubugunda plus live sekmesınde bulunan /tercıhler sekmesınde parola istiyor.Şifremi unuttum.İletı gecmısını de sfrelemek ıstıyorum.Fakat sıfreyı unuttugum ıcın her konusmadan sonra sılmek zorunda kalıyorum İletı gecmısı adlı klasoru.Şifreyi nasıl sıfırlayabılırım boyle bırsey var mı? |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ın artık beta olmayan 8.5 sürümü var. Onu indirmenizi ve yüklemenizi tavsiye ederim >> Windows Live Messenger Plus! Live'ın son 4.50.312 sürümünü indirmenizi ve yüklemenizi tavsiye ederim >> https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6531-windows-live-messenger-plus-live-final.html Çünkü Messenger Plus! Live'ın son sürümünde şifreli sohbet günlükleri için bir parola ipucu girebiliyorsunuz, bu yeni özelliği kullanmanızı öneririm. Parolalarını unuttuğunuz günlük dosyalarını açmanın herhangi bir yöntemi yok parolayı hatırlamaktan başka. Not: Biliyorsunuz değil mi, sohbet günlüklerinin parolaları ile Tercihler paneline erişim parolası ayrı olabilir, birbirlerini bağlayan parolalar değiller yani. |
msn kayıt msn de yaptığım konuşmalari kayıt edip mail ile gönderebileceğim bi porgram varmı ? teşekkürler |
??? ileti geçmişini nasıl iptal edebilirim
seçeneklerden iletilerde ileti geçmişini sakla seçeneği işaretli değil ama ilk konuşmayı kapatırken EVET'i tıkladığım için kaydediyor. iptalini bilen varmı ??? teşekkürlerr |
Alıntı:
Sizin kaydediyor dediğiniz şey muhtemelen Messenger Plus!'ın sohbet günlükleridir. Kapatmak için Messenger Plus! Tercihler paneli>Konuşmalar>Sohbet Günlükleme>"İleti günlüklemeyi varsayılan olarak etkinleştir" seçeneğinin işaretini kaldırın. |
Msn Plusta İleti Geçmişi msn plusta ileti günlükleme varsayılan olarak etkinleştir işaretli olmadığı halde ileti geçmişim pcde saklanır mı? *-)eğer saklanırsa pcnin neresine atar bu konuşmaları. ilgilenirseniz sevinirim. iyi forumlar:) |
Merhabalar , Size hikayeyi anlatayım.Bir bilgisayar var ve bu bilgisayardaki MSN Messenger programını 3 kişi kullanıyor.Bir accountu log tutmaya ayarlandığından biri log tutuyor fakat diğerleri ayarlı olmadığından haliylen log tutulmuyor. Benim isteğim bütün bilgisayardan girilen tüm accountların günlüklerinin sohbetlerinin bir yerde toplanması , böyle birşey mümkün müdür ? Öyle bir program kurmak istiyorum izin vereyim vermeyeyim MSN ayarlarından bütün o bilgisayarda açılan accountların günlüklerinin kaydedilmesini istiyorum. Teşekkürler.. |
Çok önemli bir durum... Eski bir MSN görüşme metnimizi öğrenmek istesek tarih ve saat belirterek bunu hangi kaynaklardan öğrenebliriz? Karşı tarafın IP numarasını ve yazılanları? Gerekirse resmî yollardan. Yardımcı olabilecek var mı acaba? |
Alıntı:
Windows Live Messenger ın kurulum dosyalarıyla oynaman gerekli. Standart olarak yazılı olan Belgelerim altında Alınan dosyalarım diyerek kendine klasör oluşturur. Bunu sonradan (3 oturum için) ayrı ayrı oturumlarda seçenekler ve ileti günlükleme bölümünden gözat seçeneği yardımıyla aynı klasörü seçebilirsiniz. Ancak bu olayın sonrasında açılacak herhangi bir oturumda bu klasör altına kaydedilmeyecektir. Bu seçenek yalnızca Alınan dosyalar (sadece veri alış-verişinin kaydedilmesi) için klasör seçmini kapsayıp her değişik açılacak oturumda da aynı kalmaktadır. |
MSN DE YAPILAN YAZIŞMALARA ULAŞILABİLİR Mİ? BUNDAN 3 YIL KADAR ÖNCE YAPMIŞ OLDUĞUM MSN YAZIŞMALARIMA ULAŞMAM MÜMKÜN MÜDÜR ACABA? MAHKEME DELİL OLARAK KULLANILABİLECEK BAZI BİLGİLERE ULAŞMAM GEREKİYOR. KENDİ BİLGİSAYARIMA FORMAT ATILDI TABİ... AMA YİNE MSN ŞİRKETİ OLARAK BU TÜR BİLGİLERİN SAKLANDIĞI VEYA DEPOLANDIĞI BİR YER VAR MIDIR. BU KONUDA ACİL YARDIMA İHTİYAÇ DUYMAKTAYIM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER... ELİF BAYKAN PEYZAJ YÜKSEK MİMARI |
benim bilgisayarımda plus yüklü ama karşı tarafla görüştükten sonra onun penceresindeki resim msn den çıkınca kapanıyor başka yerde bilgisayarda açtığımda karşı taraf kapalıda olsa msn i fotosu çıkıyor... soru 2: msn de ikinci yani konuşma penceresini açtığımda pencere altta çıkıyor neden |
msn de konuşmalari kendi sisteme kaydetme hayırlı günler .ben msn de konuştugum kişilerle konuştugum yazilari pc ye degilde kendi sistemime msn ye nasil kaydedebilirim.böyle bişe mumkunmu |
Alıntı:
Yani diyorsunuz ki sohbet kayıtları hesap içerisinde tutulsun ve oturumu hangi bilgisayarda açarsam açayım orada görebileyim ve yine yazışmalarım oraya kaydolsun. Eğer bunu demek istiyorsanız. Bu mümkün değil. Ben şahsen denemedim ancak Messenger Plus dan deneyip de http adresi vererek herhangi bir yere kaydolmasını deneme gibi bişey yapabilirsin. Olacağına pek ihtimal vermiyorum ancak olsa bile yine de başka bir bilgisayarda oturum açtığınızda yine bu günlükleri göremeyeceksiniz. Kısacası MSN hesabının kendi üzerine günlük kaydetme özelliği bulunmuyor |
Alıntı:
Alıntı:
Şu Messenger Plus! Live scriptine de bakabilirsiniz: Messenger Plus! Live - Script - Online Chat Logger |
merhaba ben başkasının msn de konuştuğu logları görmek istiyorum aynı bilgisayarı kullanıyoruz ama şifresini bilmiyorum onun konuştuğu logları görebilirmiyim ? bunun için proğram felanmı indirmem gerekiyor.sitenize bu sebeple girdim ama nasıl proğram indirildiğini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim merhaba ben bir başkasının msn de konuştuğu logları görmek istyiorum aynı bilgisayarı kullanıyoruz bu mümkünmü? msn şifresini bilmiyorum..yani şifresini bilmeden o kişinin msn de konuştuğu logları görmem mümkünmü?.bunun proğram felanmı indirmek gerekiyor.sitenize bu sebeple girdim proğram indirme ile ilgili bir şey göremedim..yardımcı olursanız sevinirim. |
Alıntı:
Evet istediğiniz şekilde bunu yapmak mümkün. Diğer okuyanlar tarafında yanlış anlaşılma olmasın, başka bilgisayardaki kayıtları almaktan söz etmiyorum. Sadece aynı bilgisayarı bikaç kişi paylaşıyor ve sizden hariç kişilerin konuşmalarını okuyabilmek için onların izinlerinin dışında kayıt edilmesidir bahsettiğim MessengerLog Pro isimli program böyle bir kaydı tutuyor. MessengerLog Pro |
merhaba.ben messengerlog pro programını bilgisayarıma kaydettim ama bunu nasıl kullanacağımı bilmiyorum.benim bilgisayarımdan msn açan birinin iletilerini nasıl,nerden görücem,bu konuda detaylı bir açıklama yapabilirseniz sevinirim. |
merhaba bende sitenize yeni kayıtlardanım öncelikle siteniz içerik açısından gerçekten çok iyi tebrikler. benim sorunun başka bi bilgisayardaki msn konuşmalarını görebilirmiyim veya anlık göremesem bile bunu kaydeden bi program varmı. biraz araştırdım karşıma msn snifferr die bi program çıktı ama o program aynı ağdaki konuşmaları gösteriyo ben uzaktaki bilgisayardaki konuşmaları istiyorum teşekkürler şimdiden... |
ben eskı konusmalarımı bulmak okumak ıstıorum nasıl bulabılırım |
ya lutfen yardımcı olurmusunuz msndekı gecmıs konusmalarımı bulabılecegım bı program bılıyormusunuzzzzzz |
Alıntı:
|
ileti geçmişi discovery kurduktan sonra ileti geçmişimi görüntüleyemez oldum. bu konuda ne yapabilirim? |
Alıntı:
|
belgelerim\sohbet günlüklerimde başka yerde olma şansı yok |
Alıntı:
|
İleti geçmişinin görünmemesi Herkese merhaba, Live messenger 8.5 Live!Plus Stuff Msn Discovery programları bilgisayarımda kurulu.. İleti geçmişimi farklı bir klasöre depoluyorum.Daha önceden bilgisayarıma format bile atsam ileti geçmişim ve özellikle son konuşmalarım ekrana geliyordu. Ancak msn discovery ve stuffplug'ı yükledikten sonra son iletilerim ekrana yansımamaya başladı.Sorunumun çözümü hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. |
Alıntı:
MessengerDiscovery'nin yüklediğiniz sürümü 1.5.800 ise buradan eski sürümü indirip kurun. Bu sürümde o sorun yok. |
Msn Geçmiş Dosyası yardım salamunaleyküm arkadaşlar ben yeniyim sitenizde baya inceledim gayet guzel ve hoş bi site elinize sağlık benimde bi yardima ihtiyacim var yardim ederseniz çok sevinirim msnde kayıt altında tutugum geçmis dosyalarindan 1 tanesine ulaşamiyorum şu şekilde uyari veriyor yardimci olabilirseniz sevinirim.... XML sayfası görüntülenemiyor XML girişi stil sayfası kullanılarak görüntülenemez. Lütfen hatayı düzeltin ve Yinele düğmesini tıklatın veya daha sonra yeniden deneyin. Metin içeriğinde geçersiz karakter bulundu. 'file:///D:/aysetok2383712682.xml' kaynağı işlenirken hata oluştu. |
Alıntı:
|
contacts de toplanan ileti geçmişini nasıl okurum merhaba ben msn iletilerimi normal iletilri kaydet alarak işaretlemedim ve kaydetmedi şimdi onları okumamlazım bildiğim kadarla contacts klasörü içine kaydediliyor ama bu dosyalar normal ileti geçmişi görüntüleri gibi görüntülenip okunamıyor bunları okuyacağım bir program varmı contacts dosyasına baktım kaydedilmiş dosyalar var ama açamıyorum yardım edin lütfen şimdiden teşekkürlwer |
Alıntı:
|
Sohbet Günlükleri Hakkında Sohbet günlükleri her pencere açtğımda birtane daha kaydediyor.. Örneğin : konuştuğum kşi 123@hotmail.com diyelim buna her yeni pencere açtğımda konuştuklarımız sohbet günlüklerime fazladan kaydediliyor.. (123@hotmail.com , 123@hotmail.com(2) , 123@hotmail.com(3) .4.5.6 die gidio böle her yeni pencerede..) Nedendir sizce?? Yüklü olanlar : Msn Live 8.5 Discovery Live Plus Live StuffPlug 3 yardım bekliyorum lütfen.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ya ben üniversitemin sağladığı bir ftp sunucusundan faydalanıyorum orası tamam ... ama sizde indirdiğinizde farkettiyseniz indirdiğimiz dosyayı aç dediğimizde direkt yükleniyo yani herhangi bir ayar yapma bölümünü göremedim... bu ftp sunucusunu fln nereye gireceğiz kullanıcı adını şifreyi fln nereye gireceğiz ki ??? Ne kadar yararlı olduğu konusunda haklısınız ama hiç yoktan iyidir şimdilik bu kadarıyla yetineceğiz ... Tabi doğru dürüst kullanımını ayarlayabilirsem ... |
Aşağıdaki pencereden ayar yapılıyor, bu pencereyi siz de görmüşsünüzdür. Buraya ise kişi listesi ya da konuşma pencerelerindeki Scriptler düğmesinden "Online Chat Logger > Settings"e tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ama şimdi oluşturduğu günlük dosyasına baktım '...\Scripts\Online Chat Logger' dizininden ve tam bir hayal kırıklığına uğradım. Siz de bakın, orada "chatlog.xml" diye bir dosya var. Eğer günlük dosyasının son hali oysa sonuç tam bir hüsran :) Tercih sizin. |
bendeki dosyada tüm konuşmalarım var tek dosya üzerinde tüm konuşmalar bu yüzdenmi hüsran dediniz ? |
Alıntı:
Aslında konuşmaları tek bir yerde tutmanın güzel bir yöntemi geldi aklıma. Bir flash belleğin olacak, hep yanında taşıyacaksın, Messenger kullandığın her yerde de kayıt yeri olarak bu flash belleği göstereceksin. |
ya şimdi işin açıkçası ben bu proğramı kendi kullanımım için istemiyorum :naughty: kız arkadaşımın konuşmalarını takip etmek amacı ile düşünüyordum ama bayı bi hüsrana uğradım 1. her gittiği kafede mçplus olacakmı 2. si olsa bile çalışıp işe yarayacakmı bu proğram ... teknolojinin biraz daha ilerlemesini beklemeye mahkum gibiyiz sanki :(:( (N) :sopa::sopa::sopa::sopa: :haha::haha: :muz::muz: :noangel: :smiley35::kart: :smiley32: |
Kaydettiğim yerde daha önceki ileti kayıtlarını okuyamıyorum Arkadaşlar meraba benım sorunum ben daha önceki msn sohbet günlüklerimi D' de kendi klasörümde saklıyordum ve istediğim zaman okuyordum fakat bilgisayarı bi kere formata verdik ondan sonra hiçbirini okuyamamaya başladım ( yanılmıyorsam Dye de format atıldı ve atılmadan önce biz hepsini dvdye çekmiştik dosyaların sonra formattan sonra dvdyi geri takınca tüm kayıt dosyaları çıktı fakat tıklatılınca boş bi sayfa gelmeye başladı her defasında ) . Hiçbiri okunmuyordu ama dediğim gibi formata gitmeden önce okuyabiliyordum daha sonra bi kez daha formata verdik sonra bi tanesine rastgele tıkladığımda açıldı ve okudum ama sadece o açıldı diğerleri hala açılmıyor..Belki de ilk formattan döndüğünde de açılıyordu ama yeni farkettim bilemiyorum.Lütfen buna bi çare bulun arkadaşlar bunun derdi ne olabilir ne yapmam lazım çok lazım bunlar bana ...:S |
YARDIM EDİNNNN ARKADAŞLAR BENİM SORUNUM EŞİM LE AYNI BİLGİSAYARI KULLANIYORUZ.İLETİLERİNİ KAYDETMEK İSTİYORUM.AMA ARAÇLAR MENÜSÜNDE KAYDET DEDĞİMİNDE İLETİLERİNİ SAKLANAN KLASÖRDEN SİLİYOR.BAŞKA KAYIT YAPILACAK VE ONUN ÖĞRENMİYCEĞİ BİR ŞEKLİ VARMI.DAHA ÖNCEKİ İLETİLERİ KAYDETMEDEN GÖRME ŞANSIM VARMI.LÜTFEN YARDIM EDİNNNN. |
| Saat: 06:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık