MsXLabs
Sayfa 1 / 2

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Kişi Listesi Kaydetme (E-posta adresi olarak) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/311490-kisi-listesi-kaydetme-e-posta-adresi-olarak.html)

NeutralizeR 15 Mart 2010 03:25

Windows Live Messenger (MSN) kişi listenizdeki kişilerin e-posta (e-mail) adreslerine toplu halde ihtiyacınız varsa, aşağıda anlatılan yöntemi uygulayarak bu listeyi edinebilirsiniz.

Windows Live Messenger ana penceresinde "Kişiler > Anlık ileti kişilerini kaydet..." seçeneğine tıklayın.

Menü çubuğu görünüyorsa, aşağıdaki resimde gösterilen şekilde yapabilirsiniz:

https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/Snap175.png

Görünmüyorsa bu https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/Snap221.png tuşa tıklayarak yapabilirsiniz.

Kişi listenizi masaüstüne kaydedin:

https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/Snap31.gif

Ardından "Başlat > (Tüm) Programlar > Donatılar > Not Defteri" uygulamasını başlatın.
("Başlat > Çalıştır" ekranına notepad yazıp enter tuşuna da basabilirsiniz.)

Not Defteri açılacak. Az önce masaüstüne kaydettiğiniz "Kişiler....ctt" dosyasını Not Defteri'ne sürükleyip bırakın. Aşağıdakine benzer bir içerik göreceksiniz:

https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/Snap61.gif

<contact type= ile başlayan satırlar haricindeki satırları silin.

Şimdi ekranda sadece <contact type="1"> ile başlayan ve </contact> ile biten satırlar kalmış olmalı. Yalnızca e-posta adreslerinin yer aldığı bir listeye sahip olmak için bu <contact> ifadelerinden kurtulmamız gerekiyor.

Bunun için aşağıdaki resimde de gösterildiği gibi boşluklar da dahil olmak üzere bir ' <contact type="1">' satırını seçin ve sağ tıklayıp "Kopyala" seçeneğini kullanın. (veya seçtiktan sonra Düzen > Kopyala) :

https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/snap71.gif

Sonra "Düzen > Değiştir" ekranına gidip "Aranan" bölümünde sağ tıklayıp "Yapıştır" seçeneğini kullanın. Başındaki boşluklarla birlikte <contact type="1"> bu bölümüne yapıştırın. "Tümünü Değiştir" tuşuna tıklayın:

https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/Snap8.gif

Bir kez daha "Düzen > Değiştir" ekranına gelin. Bu sefer "Aranan" bölümüne </contact> yazıp yine "Tümünü Değiştir" tuşuna tıklayın:

https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/Snap9.gif

Bu anlatım yapılırken kullanılan örnek hesapta birkaç tane <contact type="1"> olmayan, farklı türde hesaplar mevcuttu. (Yahoo Messenger kullanıcıları, bazı MSN robotları vs)

Sizdeki listede de bu türde hesaplar yer alıyorsa, onların başındaki <contact... satırlarını elle silebilirsiniz.

Son olarak "Dosya > Farklı Kaydet..." seçeneğini kullanıp listenizi kaydedin. (Dosya adı bölümüne örnek olarak eposta_adresleri yazabilirsiniz)

Artık elinizde Windows Live Messenger kişi listenizdeki tüm kişilerin e-posta adreslerinin yer aldığı bir liste mevcut.

https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/snap9.gif

Not: Kişi listenizi kaydetmek için farklı yöntemler de mevcut. Mesela Sign In adresine hesabınızla giriş yaptıktan sonra "Kişiler > Messenger'da" ekranındayken "Yönet > Ver" seçeneğini kullanarak, kişi listenizi WLMContacts.csv dosyası olarak kaydedebilirsiniz. Ancak bu listede, zamanında WLM kişi listenizden silerken "Windows Live Hotmail kişilerimden de kaldır" seçeneğini işaretlemeden sildiğiniz kişiler de yer alacaktır. Bununla birlikte kişi listenizi, yalnızca kişilerin e-posta adreslerinin yer alacağı şekilde kaydeden Messenger Plus! scriptleri veya başka yardımcı programlar da olabilir.

Bu yazıda anlatılanlar standart bir WLM yüklemesinin olduğu her Windows işletim sistemi için geçerlidir.

NeutralizeR 15 Mart 2010 04:00

Elinizdeki e-posta listesini ihtiyaçlarınız doğrultusunda çeşitli şekillerde kullanabilirsiniz.

Listenin nasıl "Microsoft Outlook" gibi bir programa ekleneceğini öğrenmek isteyen varsa,
bununla ilgili başka bir mesaj daha gönderebilirim.

Alıntı:

Messenger Kişi Listesi Nasıl Kaydedilir ve Alınır?

Messenger kişi listenizin bir kopyasını bilgisayarınıza kaydetmek için:

1. Windows Live Messenger'ı başlatın.
2. Kişiler menüsünde, Anlık İleti Kişilerini Kaydet'i tıklayın.
3. Messenger Kişi Listesini Kaydet iletişim kutusunda, Kaydet'i tıklayın ve ardından TAMAM'ı tıklayın. Kişi listeniz,
Belgelerim klasörüne <oturum açma adınız> için Kişi Listesi olarak kaydedilir.

Not: Dosyanın dosya adı uzantısı .ctt şeklindedir.

Kaydedilmiş bir dosyadan (.ctt) kişilerin alınması:

1. Windows Live Messenger'ı başlatın.
2. Kişileri almak istediğiniz hesaba ait e-posta adresiyle oturum açın.
3. Dosya menüsünde, Anlık İleti Kişilerini Kaydedilmiş Bir Dosyadan Al'ı tıklayın.
4. Kayıtlı dosyayı bulun ve ardından Aç'ı tıklayın.

Not: Listeyi kaydettiğiniz anda engellenmiş durumda bulunan Kişiler, listeyi aldığınızda hâlâ engellenmiş halde olacaklardır.

NOScar 17 Mart 2010 23:37

peki bişey soracam normalde engellediğimiz kişiler galiba kişi listesini kayıt ederken geliyordu yani en azından öle hatırlıorum biz bu engellediğimiz ve sildiğimiz kişileri yeni kişi listesinde istemiyoruz bu şekilde emaillerini bularak burdan silersen sorun olurmu yada başka yöntemi varmıdır bence sorun olmazda çok kişi var şimdi hepsini silmeye kalksak bayabi zaman alir eski msn bide :)

NeutralizeR 18 Mart 2010 11:33

Alıntı:

NOScar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1732283)
peki bişey soracam normalde engellediğimiz kişiler galiba kişi listesini kayıt ederken geliyordu yani en azından öle hatırlıorum biz bu engellediğimiz ve sildiğimiz kişileri yeni kişi listesinde istemiyoruz bu şekilde emaillerini bularak burdan silersen sorun olurmu yada başka yöntemi varmıdır bence sorun olmazda çok kişi var şimdi hepsini silmeye kalksak bayabi zaman alir eski msn bide :)

Eğer kişi listenizden silmediyseniz, engellediğiniz kişiler de kaydettiğiniz listede yer alacaktır. Bu listede yer almasını istemiyorsanız, hem engelleyip hem de silmelisiniz.

odevci 31 Mart 2010 14:29

NeutralizeR kulladığın temanın adı nedir acaba lazımda indirdiğin yeri sölermisin acil

NeutralizeR 31 Mart 2010 16:15

Alıntı:

odevci adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1744890)
NeutralizeR kulladığın temanın adı nedir acaba lazımda indirdiğin yeri sölermisin acil

Neyin temasından söz ettiğinizi anlayamadım maalesef?

umut21 6 Nisan 2010 22:05

ne oldu

yaptımda ne oldu?|-)

NeutralizeR 9 Nisan 2010 03:42

Alıntı:

umut21 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1750655)
yaptımda ne oldu?|-)

:) Üyelerimizden birisine lazım olmuştu, belki başkalarına da lazım olur diye resimli anlatım yapmıştık...

NoDRy 10 Nisan 2010 14:31

Msn De NaSıL Yazı Tipini Msn Letter Gibi Yapabilirim ?

MsnDe NaSıL Yazı Tipini Msn Letter Gibi Yapabilirim ? Bilen varmi ? Lütfen Bildiginiz YükLemek İçin Bir Link Atarmısınız ? Yardımcı Olursanız Sevinirim. :D Ve de MsnMe RenK Yok Başlıgımı RenKLi Yapmak İçinde Bir Linke İhtiyacım Var . Onada LütFen YardımCı Olabilir Misiniz ?

Teşekkür Ederim.

İyi OyunLar / ForumLar ...:D

NeutralizeR 10 Nisan 2010 14:34

Messenger Plus! forumunu inceleyin. Orada işinizi görecek scriptler mevcut.

biruni 25 Nisan 2010 00:23

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1728867)
Elinizdeki e-posta listesini ihtiyaçlarınız doğrultusunda çeşitli şekillerde kullanabilirsiniz.

Listenin nasıl "Microsoft Outlook" gibi bir programa ekleneceğini öğrenmek isteyen varsa,
bununla ilgili başka bir mesaj daha gönderebilirim.

selamlar,
word sayfalarında (tahmini 10-12 sayfa) yazılı bulunan e-mail adreslerini, "Microsoft Outlook" kişi listesine,
veya, gmail veya msn kişi listesine şipşak;) atabilirmiyiz?

NeutralizeR 25 Nisan 2010 18:01

Alıntı:

biruni adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1764275)
selamlar,
word sayfalarında (tahmini 10-12 sayfa) yazılı bulunan e-mail adreslerini, "Microsoft Outlook" kişi listesine,
veya, gmail veya msn kişi listesine şipşak;) atabilirmiyiz?

Microsoft Outlook > Dosya > Al ve Ver... > Başka bir program veya dosyadan al

Sekmeyle ya da virgüllle ayrılmış değerler seçeneğini kullanın. İşlem başarılı olmazsa, e-mail adreslerini Not Defteri'ne kopyalayıp txt olarak kaydedin ve o şekilde deneyin.

Misafir 2 Mayıs 2010 14:21

mrb,
bana mail göndermiş tüm kişiler hotmailde kişilerime ekleniyor galiba.
bana mail göndermiş tüm kişilerin mail adreslerini txt dosyasına almak istiyorum.yani hotmail kişilerimde olsun olmasın bana mail göndermiş herkesin mail adresini kolay bir şekilde çekmek istiyorum.yardımcı olursanız memnun olurum.saygılar..

NeutralizeR 2 Mayıs 2010 16:42

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1769028)
mrb,
bana mail göndermiş tüm kişiler hotmailde kişilerime ekleniyor galiba.
bana mail göndermiş tüm kişilerin mail adreslerini txt dosyasına almak istiyorum.yani hotmail kişilerimde olsun olmasın bana mail göndermiş herkesin mail adresini kolay bir şekilde çekmek istiyorum.yardımcı olursanız memnun olurum.saygılar..

Alıntı:

Not: Kişi listenizi kaydetmek için farklı yöntemler de mevcut. Mesela Sign In adresine hesabınızla giriş yaptıktan sonra "Kişiler > Messenger'da" ekranındayken "Yönet > Ver" seçeneğini kullanarak, kişi listenizi WLMContacts.csv dosyası olarak kaydedebilirsiniz. Ancak bu listede, zamanında WLM kişi listenizden silerken "Windows Live Hotmail kişilerimden de kaldır" seçeneğini işaretlemeden sildiğiniz kişiler de yer alacaktır. Bununla birlikte kişi listenizi, yalnızca kişilerin e-posta adreslerinin yer alacağı şekilde kaydeden Messenger Plus! scriptleri veya başka yardımcı programlar da olabilir.
Bununla bereber, önce Outlook veya benzeri bir programdan Hotmail - Kişiler ekranındayken > Al seçeneğini kullanıp tüm kişileri listeye alabilirsiniz. Sonra yukarıda anlatılan şekilde CSV dosyası oluşturabilirsiniz.

Misafir 2 Mayıs 2010 21:01

ben normal olarak yani outlook olmadan belirttiğiniz yöntemi denedim.sadece messenger kişilerini aldı.
outlook kurduğumda izleyeceğim yol nedir?
sorunumu kısaca yine özetliyim.bana mail gönderen herkesin adresini almak istiyorum.adet biraz fazla oldugu için kısayol arıyorum.herkesin mail adresini çekip toplu bir cevap göndericem.
yardımınız için şimdiden teşekkürler

NeutralizeR 2 Mayıs 2010 21:41

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1769336)
ben normal olarak yani outlook olmadan belirttiğiniz yöntemi denedim.sadece messenger kişilerini aldı.
outlook kurduğumda izleyeceğim yol nedir?
sorunumu kısaca yine özetliyim.bana mail gönderen herkesin adresini almak istiyorum.adet biraz fazla oldugu için kısayol arıyorum.herkesin mail adresini çekip toplu bir cevap göndericem.
yardımınız için şimdiden teşekkürler

Maalesef size e-posta gönderip de kişi listenizde yer almayan kişilerin e-posta adreslerini toplu halde listeleyebileceğiniz ve kaydedebileceğiniz bir bölüm mevcut görünmüyor.

biruni 3 Mayıs 2010 16:06

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1764606)
Microsoft Outlook > Dosya > Al ve Ver... > Başka bir program veya dosyadan al

Sekmeyle ya da virgüllle ayrılmış değerler seçeneğini kullanın. İşlem başarılı olmazsa, e-mail adreslerini Not Defteri'ne kopyalayıp txt olarak kaydedin ve o şekilde deneyin.

üstad,
info'mda kişi listesi kuramıyorum. şimdiye kadar iletlerine cvpverdiklerim çıkıyo.
yani, info emailimde sol tarafta;
gelen
giden,klasör
vb varya, buraya kişi listesi ekleyemiyorum.

ikincisi, öneriniz ile txt olarak da kaydettim. yine, tek tek almaya çalışıyor. bıraktım.
varmı üstad aşka önerin veya, kulağıma eritip dökebileceğiniz ;) anlatım.
tşk

NeutralizeR 3 Mayıs 2010 16:10

Alıntı:

biruni adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1769751)
üstad,
info'mda kişi listesi kuramıyorum. şimdiye kadar iletlerine cvpverdiklerim çıkıyo.
yani, info emailimde sol tarafta;
gelen
giden,klasör
vb varya, buraya kişi listesi ekleyemiyorum.

ikincisi, öneriniz ile txt olarak da kaydettim. yine, tek tek almaya çalışıyor. bıraktım.
varmı üstad aşka önerin veya, kulağıma eritip dökebileceğiniz ;) anlatım.
tşk

txt olarak kaydettikten sonra toplu halde Outlook'a aktarmada herhangi bir sorun yaşamadım. Sekmeyle ayrılmış değerler seçeneğini kullanıp adres defterine aktarabilirsiniz.

biruni 4 Mayıs 2010 14:57

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1769758)
Sekmeyle ayrılmış değerler seçeneğini kullanıp adres defterine aktarabilirsiniz.

tamam da, bu sefer txt dosyasını görmüyor.
kendi; virgülle ayılmış dosya/sayfa istiyo

Misafir 4 Mayıs 2010 17:13

bi sorum olacaktı size.
hotmailde kelimeyle arama yapıyorum.mailimin içeriğine göre.
sonucları buluyor fakat şöyle bir uyarı veriyor.
arama sonuçları ilk 400 maille sınırlandırıldı.lütfen aramanızı geliştirin diyor.
4017 mailim var bu adreste ve aradığım sonuçlar tahmini 1000 mailimde var.
diğer arama sonuçlarıma nasıl ulaşabilirim acaba?
bana ilgili tüm sonuçlar lazım.bu 400 sınırı değişebiliyormu yada farklı bir teknik varmı arama sonuçlarını genişletmek için.hotmailin yardımına baktım fakat ilgili bir sonuç bulamadım.
tarihi eskiden bugüne şekline sıraladım birde tersten geleyim diye fakat aramaya yine son tarihten başlıyor ve aynı sonuçları veriyor.
yardım edebilirseniz memnun olurum.teşekkürler

NeutralizeR 4 Mayıs 2010 19:44

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1770479)
bi sorum olacaktı size.
hotmailde kelimeyle arama yapıyorum.mailimin içeriğine göre.
sonucları buluyor fakat şöyle bir uyarı veriyor.
arama sonuçları ilk 400 maille sınırlandırıldı.lütfen aramanızı geliştirin diyor.
4017 mailim var bu adreste ve aradığım sonuçlar tahmini 1000 mailimde var.
diğer arama sonuçlarıma nasıl ulaşabilirim acaba?
bana ilgili tüm sonuçlar lazım.bu 400 sınırı değişebiliyormu yada farklı bir teknik varmı arama sonuçlarını genişletmek için.hotmailin yardımına baktım fakat ilgili bir sonuç bulamadım.
tarihi eskiden bugüne şekline sıraladım birde tersten geleyim diye fakat aramaya yine son tarihten başlıyor ve aynı sonuçları veriyor.
yardım edebilirseniz memnun olurum.teşekkürler

Denemedim fakat yeni klasörler oluşturup e-postalarınızı bu klasörlere bölerseniz, klasör içinde arama seçeneği çıkabilir.

Misafir 15 Mayıs 2010 21:57

arkadaşlar bendekı sorun anlık kışılerı kaydet seceneklerının kaybolması ve tek tek cam yollayamıyorum tek yollamak ıcın resmın kenarındakı cam işaretıne tıkladıgımda ıkı yazı cıkıyodu kendı camınızı ve coklu gonderın dıye sımdı o işarete tıkladıgım an en ustte goruntulu donderme gıbı gonderıyo yardımcı olursanız sevınırım

anac0nda 16 Mayıs 2010 17:41

WLM 2009 Kişi listesi hakkında

http://img17.imageshack.us/img17/6052/msn1gy5.png

yukarıdaki son 2 şık bende gözükmüyor :|

http://img130.imageshack.us/img130/2651/38559004.png

jaws 19 Mayıs 2010 20:02

engellenen kişileri silmek de gerekli sanırım yoksa onlarda gözüküyor

Misafir 15 Haziran 2010 20:33

msndekı kışılerımı kaydetmek istedım ama kişiler bölümünde ''anlık ileti kişilerını kaydet'' ve bı altındakı ''anlık ileti kişilerini al'' kısımları yok nasıl yapabılırım

DéJâ Vu 20 Haziran 2010 14:54

Kişi Listesini Kaydetme

İyi günler.

Messenger in eski sürümünde olan kişi listesinin tamamını kaydetme özelliğini Live sürümünde bulamadım.
Bu sürümünde böyle bir özellik var mı ? Yoksa plus vb. programlar ile yapılabilir mi ?

Teşekkürler.

efe216521 21 Haziran 2010 09:08

iyidie ßen win7 ultimate kulanıyorum benim kulandığım msn sürümünde öyle bi şey yok kişi listesini kaydet die bi seçenek bulamadım

NeutralizeR 21 Haziran 2010 15:32

O seçeneğin mevcut olmaması Windows Live Messenger 14.0.8117.416 sürümü ile alakalı bir durum.

Bir önceki Windows Live Messenger 2009 sürümüne dönmeyle ve konuyla ilgili daha fazla bilgi şurada mevcut:
Windows Live Messenger Güncel Kamera Sorunu ve Çözümü

Maziden1i 27 Haziran 2010 10:03

o Secenek yok

Kardes Bende 9.0 Son Sürüm o Seçenek yok ne yapabiLirim Ben

tugrulkara 6 Temmuz 2010 13:30

Teşekkürler....

Misafir 14 Temmuz 2010 10:26

msn kisi listesi alma

benmkinle ole birsey ckmıor :( acil

HandSome 22 Temmuz 2010 10:54

Live Messenger'ın son sürümünde bu seçeneği göremezsiniz.Live Messenger 14.0.8089.726 sürümünü ve daha eski sürümleri yüklerseniz görebilirsiniz.

Logirap 5 Ağustos 2010 23:04

Kişiler'i tıkladığımda anlık ileti listesini kaydet diye bir seçenek yok?

Misafir 14 Ağustos 2010 00:10

msn son sürümde kişi listesini nasıl haydedebilirim ??

msn son sürüm kullanıyorum ve kişiler sekmesinde anlık ileti kişilerini kaydet diye bir secenek yok?
yardmcı olabilirmisiniz?

Misafir 26 Ağustos 2010 15:47

asd

arkadaslar bende o kısı lıstesnı kaydek sekmesı yok ksorun o ztne :@

Misafir 26 Ağustos 2010 20:28

üstad benim 'kişiler' menümde 'kişi listeni kaydet' diye bi seçenek çıkmıyo, yok ne olacak şimdi?

Misafir 2 Eylül 2010 12:51

msn kişi listesi

arkadaşlar öncelikle herkeze slmlar

HAKAN ben.bende windows xp işletim sistemi var son sürümünü kullanıyorum.Yeni bir msn aldım.Kişi listemin hepsini aynı anda diğer yeni açdığım msn ye aktarmak istiyorum ama sizin bahsettiğiniz gibi kişiler menüsüne girdiğimde anlık ileti kişilerini kaydet diye bir seçenek yok bu sorunu nasıl çözebiliriz.Ekstra birşey indirmem gerekiyormu (plas falanda yüklü) başka bir şekilde yapabilirmiyiz beni aydınlatırsanız çok sevinirim.Verdiğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.......serserim_1846@hotmail.com msn adresim.

babac 4 Eylül 2010 11:19

yok

menümde 'kişi listeni kaydet' arkadaslar bende o kısı lıstesnı kaydek sekmesı yok ksorun o ztne

NeutralizeR 4 Eylül 2010 11:40

Kullandığınız Windows Live Messenger sürümü ile alakalı bir durum. Yakında WLM 2011 çıkacak. Bu gelişmeden sonra bu konuyu da güncelleyeceğiz.

theniksiz 7 Eylül 2010 22:09

Arkadaşlar son sürüm msnlerde bu yok neutralizerinde dediği gibi ama şu şekilde yapabilirsiniz msn panelinde arama kutucugunun yanındaki kişi ekle simgesi (küçük olan)orda diğer hizmetlerden yükle diye bir seçenek var oradan facebook kullanmayan yoktur sanırım ordan facebook kişilerini alabilirsiniz... saygılar Şevket...

Misafir 15 Eylül 2010 15:22

KİŞİ LİSTESİNİ ALMAK İÇİN HOTMAİL GİRİŞ SAYFASINDAN KİŞİLER KISMINDAN YAPACAKSINIZ.

Misafir 24 Eylül 2010 00:48

wlm'ın son sürümünde anlık kişi ile alakalı bir button yok yardımcı olursanız sevinirim..

Misafir 26 Eylül 2010 11:39

kardeşim bu windows 7 de nasıl oluo digerlerinde oluo ama wndows 7 de kişi listesini kaydet yok bi yardım edin

alixcan 9 Ekim 2010 14:20

2009 14.0.8117.416 sürümünde bu özellik yok malesef.

http://www.alixcan.net/demo/site/up/dosya/alixcan_161.jpg

Misafir 13 Kasım 2010 17:21

Merhaba, ben eski adresimden kişi listesini kaydettim önce, silmek istediğim kişiler vardı yeni adrese geçirirken. Tıkladım kaydedilen listeye uzantısı farklıydı (ctt) açılmadı. Not defteri şekkinde açıp istemediğim adresleri sildim. Fakat daha sonra yeni adrese alamıyorum bu kişileri. Kişi listesi al seçeneğine tıklayınca gözükmüyor bu liste. Uzantısını .ctt yapmama rağmen? Ne yapmam gerekiyor, teker teker eklemek işkence gibi olacak çünkü.. :/

Misafir 13 Kasım 2010 17:50

Kişi listesini not defteri şeklinde düzenledikten sonra, Dosya > farklı kaydet. yaptım ve uzantısını tekrar .ctt haline getirdim. fakat bu seferde "kişi listenizin 98.satırının 7 konumunda başlayan bir sorun var. Veri geçersiz veya yeniden biçimlendirilmesi gerekiyor. Adları messengere kişi listenize alamadık." uyarısı veriyor. 98. satırı baktım, yukarıdan bir kaç isim daha silip tekrar denedim ama hep aynı bildirim çıkıyor. Lütfen yardımcı olunuz.

NeutralizeR 13 Kasım 2010 18:07

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1864809)
Kişi listesini not defteri şeklinde düzenledikten sonra, Dosya > farklı kaydet. yaptım ve uzantısını tekrar .ctt haline getirdim. fakat bu seferde "kişi listenizin 98.satırının 7 konumunda başlayan bir sorun var. Veri geçersiz veya yeniden biçimlendirilmesi gerekiyor. Adları messengere kişi listenize alamadık." uyarısı veriyor. 98. satırı baktım, yukarıdan bir kaç isim daha silip tekrar denedim ama hep aynı bildirim çıkıyor. Lütfen yardımcı olunuz.

Kişi listesini parça parça kaydedip yüklemeyi denedin.

loverman1980 20 Kasım 2010 19:39

http://i1011.hizliresim.com/2010/11/20/5175.jpg
ben de böyle bir sorun var?
başka bir hotmail adresimden kişilerimi csv dosyası olarak kaydettim (hatta sonra outlook ve excelde açtım sorun çıkmadı) fakat buna rağmen yeni hotmail adresime kişilerimi eklerken böyle bir uyarı aldım...
nedenini öğrenebilir miyim?
teşekkürler...
saygılar.

Misafir 28 Mayıs 2011 11:34

Anlık ileti listesi

Sizin Bu Anlattıgınız ....Anlık ileti kişilerini kaydet.... Windows live Messenger son surumunde yer almıyor....

NeutralizeR 28 Mayıs 2011 15:12

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2101205)
Sizin Bu Anlattıgınız ....Anlık ileti kişilerini kaydet.... Windows live Messenger son surumunde yer almıyor....

Welcome to Windows Live adresinden hesabınızla giriş yapın. 'Arkadaşlar' bağlantısına tıklayın. Üst taraftaki Yönet menüsünden 'Ver' seçeneğine tıklayın. Resimdeki 8 karakteri girip kişi listesinizi CSV olarak kaydedin.

Saat: 00:49
Sayfa 1 / 2

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık