![]() |
veb filtre 1.0 programını silmeyi bilen arkadaşlarımız varsa yardımlarını bekliyorum ben her yolu denedim format dışında bir yol arıyorum herkese tşk |
Web filtre Programını kaldırmanız için programı ilk kurarken belirlemiş olduğunuz bir şifre var onu girmeniz gerekiyor, bunun dışında kaldırılamayan programlar için TuneUp Utilities 2007 öneririm ya da RegCleaner 4.3.0.780 kullanabilirsiniz türkçe desteği de bulunmaktadır. |
güvenli moddan silmeyi denedinmi ? |
BU PROGRAM İŞE YARAMAZ |
HİÇ DENEMEDİM |
bence kaldırma eger kulanıcı ayarlarını yaparsan faydalı bir program illa kaldırıcam dersen (ctrl alt p )tuşlarına bas program kendini ortaya cıkarıcak ordan şifresini ğir eyer ayarlamadıysan 123456 tuşlarına bas ordan proğramı deaktif et sonra denetim masasından kaldır kardeşim |
işe yaramıyo cafede:S |
bu işi cafeden nasıl yaparız????? |
Hocam bende bunu çok aradım ve sonunda buldum 1.web filtre mozillada işe yaramıyor 2.C:\Program Files\TieV-Volsoft\Filtre\YFKontrol Dosyasının uzantısını değiştir 3.Görev Yöneticisinden YFKontrolu işlemi sonlandır diyerek sonlandır 4.sonrada vfiltreyi işlemi sonlandır diyerek sonlandır Bu Kadar... İşinize Yarasa Bi Teşekkür Yeter |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tiev Volsoftun şifresini öğrenmeyi de biliyordum ama şimdi hatırlamıyorum. Ancak kurulu olan bir yerde bir daha bulmayı denemeliyim. |
Alıntı:
|
ya arkadaşlar kusura bakmayın ben yeni pc kullanıcısıyım yfkonturele kadar geldim ama uzat derken işte orda takıldım kaldım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler:( |
Alıntı:
|
VEB FİLTRE KALDIR |
[QUOTE]web filtre şifre kırma[/QUOTEkendime ait bir şifre yapmak istedim ve o şifreyi malesef unutttum lutfen yardımcı olun |
filtreyi kaldırmak istiyorum |
arkdaşlar bu ayle koruma şifressi nsıl kalkıyor. bilginiz varsa yardımcı olsanız.ilginiz için şididen teşekkürler.roket. |
web filtre nasıl açılır |
nasıl kalkar o bilionuzmu formatı basarsın kalkar ::) |
Alıntı:
|
ben bii turlu web filitreyı kaldıramıyorum nasıl kaldıracammm |
bu filtre programı bir türlü kalkmıyor |
Ben filitre programı kuruyorum da kaldırmak istersem nasıl kaldıracam |
web filtresin kaldırmak için ne yapmak lazım lütfen yardımcı olurmusunuz |
web filtre için şifre almak istiyorum |
cafede filitre kaldırma nasıl yapılır |
yassak adlı filtre ekranda yanıp sönüyor ya şifreyi bilmiyorum yardı lütfn |
web filtresini kaldırmak istiyorum olmuyo şifreyide bilmiyorum lütfen yardımcı olun web filtresini kaldırmak istiyorum ama olmuyor şifreyide bilmiyorum lütfen yardımcı olun |
Bydehsetttttt Arkadaşlar İstediğiniz Programı Atıım Programı Kurmadan Önce Dosya İçindeki Kayıt Girdilerini Girin Ardından Kurun. Kurduktan Sonra Tasks a Basın Kaldırmak İstediğiniz Programı Seçin (ki Çoğumuzun Kaldırmak İstediği Program Belli) Ondan Sonra Sağ Tıklayıp "Suspend, Terminate Then Delete Task" ı Tıklayın Ok Evet Deyın Sonra Startupsa Tıklayın Kaldırmak İstediğiniz Program Halen Orda Olacak Bi Daha Sağ Tıklayıp "Delete İs Startup Entry" yazısına basın Ok Deyın Program Kalkmış Olacak Arkadaşlar Replerınızı Beklıyorum Programın Linki http://rapidshare.com/files/369653908/ae_stediae_in_Programae__Kaldae_rma.rar BYDEHSET |
ya ben cafeden pc aldın ama webfilitre v.1.0.8 açamamiyom yardım edin ya |
Alıntı:
|
silemedim uzuntı nasıl değiştiriliyo |
arkadaşlar bunun için çok uraştım ama sonunda buldum. ilk önce programın yüklendiği dizini bulacaksınız bu genelde C:\Program Files\TieV-Volsoft\Filtre bulunur. ve sonra bu klasörde VFILTAYA isimli dosyayı bulun ve not defteriyle açın. ve not defterinde bulunan düzen sekmesine girin ve bulu tıklayın açılan pençereye admin yazın bulu tıklayın ve admin yazısını işaretliyecek ve yanındaki karekterler paroladır. hayırlı uğurlu olsun parolayı kırdınız. msn:yusf8c@gmail.com |
benim msnemi caldılar msnem |
ben yapamadım bi yardım etseniz şimdiden teşekkürler ;) |
yardım :D durum çubuğunda saatin yanında bulunan proğramı diyorsanız onun üzerine çift tıklayın. F4 e basın parola yerine de volsoft yazın daha sonra proğramı kaldır deyin kalkar:D |
benim facede ve msn de sorun var filtre koydu bi tanıdık bende kaldımak istyorum ne denediysem olmadı bana ayardımcı olursanzı sevinirim |
[QUOT filtre şiremi kldıramıyorum E=Misafir;1603142]webfıltreyı kaldırmak ıstıyorum[/QUOTE] Alıntı:
filtre programı indirdim şire girdim amma şimdi kaldıramıyorum birde gelen mesajlarınızı nereden okuyabilirim |
of yardım uzantı nasıl degıstırıcem lutfen yardm |
merhaba arkadaşlar programın şifresi unutanlar veya kaldırmak isteyenler internet explorerın adres kısmına aşağıdaki adresi yazın; c:/windows/system32/ayar.txt intcb=1 grsyf=www.eaxsoft.com grsyfcb=1 filtresyf=www.eaxsoft.com acsure=12 prl=eax ftp=ftp:// gopher=gopher:// home=http:// mosaic=http:// www=http:// otoguncel=1 ekyssitevs=1,0 yskelvs=1,0 gvsitevs=1,0 filtrevs=4,1 duzey=1 dkaydet=1 sayac=387 baggonder=0 bagdene=0 kekran=1 gekran=0 sirano=1 wcver=1 ekranver=1 listegonder=1 kurbitti=1 grupadi=GENEL karşınıza ayar bilgileri gelecek burdan prl= eax sizde farklı olabilir. şifrenizi bu şekilde öğrenebilr veya programı kaldırabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. |
srdrr kardesm web filtre için yaptgn acıklamada hepsni yaptm fakat sonc yok kalkmıyor program , yfkontrol un uzantısını da deiştrdm ama :S:s |
şifremi onurum nassıl kaldıra bilirim |
kardeşim birde bu yolu dene istersen.. bilgisayar açılırken [delete] tuşuna basıp bios ayarlarına gir ve bilgisayarın tarih ve saatini 2010'sa 2000 yap ve kaydet kendi bilgisayarımda denedim oldu seninkinde olurmu bilmiyorum hem deepfreze , hem webflitre'de işe yarıyor.. şimdiden kolay gelsin :) [Cenk CiHangir-Crazy ToFann] |
Webfilitre Sonlandırma bu arada hiparcı ardeşimin verdiği yöntemde işe yarıyor ama eğer uzantısını değiştirmesini bilmeyen arkadaslarımız varsada sunu deneyebilirler belirtmiş oldugu (( C:\Program Files\TieV-Volsoft\Filtre )) << dosyasını açtıktan sonra aynı zamanda görev yöneticisinide açın YFKontrol adlı dosyanın işlemini görev yöneticisinden sonlandırdıgınız gibi hemen YFKontrol dosyasını (( C:\Program Files\TieV-Volsoft\Filtre )) << klasöründen siliyoruz ve daha sonra webflitre programının görevini görev yöneticisinden sonlandırıyoruz işte bu kadar hiparcı arkadasımada verdiği bilgiden dolayı teşşekkürlerimi sunarım hayırlı akşamlar... [Cenk Cihangir - Crazy ToFann ] |
DEEPFREEZE WARSA NSL OLCAK YHA |
ya arkadaşlar bu uzantı meselesini anlamadım pc den fazla anlamıyorum uzantıtı nasıl yapıoruz :( |
yardım edin inter filtrenin şifresini unuttum nasıl kaldır cam : |
web filter violation kırma yöntemi AŞAMALARI İZLEYİNİZ: Başlat>Çalıştır...>[Açılan Pencereye] "msconfig" Yazın [Tırnaklar Hariç]>Açılan Program Penceresinde WebFiltre[Filtre,VFiltre vb.] Yazan Programın İşaretini Kaldırıp Uygula Diyin...Sonra Bi Pencere Açılır Orda da Pc'yi Yeniden Başlat a Basın Ve WebFiltre Safdışı... |
Başlat>Çalıştır...>[Açılan Pencereye] "msconfig" Yazın [Tırnaklar Hariç]>Açılan Program Penceresinde WebFiltre[Filtre,VFiltre vb.] Yazan Programın İşaretini Kaldırıp Uygula Diyin...Sonra Bi Pencere Açılır Orda da Pc'yi Yeniden Başlat a Basın Ve WebFiltre Safdışı... |
| Saat: 00:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık