![]() |
1 ek Güncelleme: Windows Live Messenger 15.4.3555.0308 Güncellemesi https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/WindowsLiveEssentials2011.png Windows Live Messenger 2011'i de içeren (WLM *15.4.3502.922) Windows Live Essentials 2011 (WLM Temel Parçalar 2011) Final sürümü yayımlanmıştır. En son beta sürümünden farklı olarak göze çarpan bir yenilik bulunmamakta. Daha önceki WLM 2011 Beta sürümleriyle ilgili konularımızı buradan ve buradan inceleyebilirsiniz. Bazı ekran görüntüleri ve indirme bağlantıları aşağıda yer almaktadır: *Güncelleme: Bazı hata gidermelerini içeren 15.4.3508.1109 sürümü yayımlanmıştır. Aşağıdaki indirme bağlantısından yeni sürümü indirebilir veya ektedeki 15.4.3508.1109.Update.zip dosyası ile WLM'yi yeniden kurmadan en son sürüme güncelleyebilirsiniz. İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYI ZİYARET EDİN: Windows Live Temel Parçalar 2011 (15.4.3508.1109) Yalnızca yeni Windows Live Messenger'ı edinmek istiyorsanız veya resmi kurulum dosyasında (wlsetup-web.exe) sorun yaşıyorsanız, 42.17 MB'lık aşağıdaki dosyayı indirin ve içeriğini masaüstüne çıkarın. https://www.msxlabs.org/forum/ambience/attach/zip.gif Windows.Live.Messenger.15.4.3502.922.zip (Rapidshare) ZIP İçeriği: Kod: Contacts.msihttps://www.msxlabs.org/forum/ambience/attach/zip.gif wllogin_wlx-x64.zip Klasördeki tüm dosyalara sırayla çift tıklayın, kurulumları teker teker gerçekleştirin. (Not: Bazı kurulumlarda ekrana kurulum pencereleri gelebilir, onaylayarak tamamlayın.) Başlat > Tüm Programlar > Windows Live Messenger kısayoluna tıklayarak WLM 2011'i çalıştırın. Eğer kısayol yer almıyorsa, C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne gidin, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Gönder > Masaüstü (kısayol oluştur) seçeneğine tıklayın. Çoklu oturum açmak ve reklamları kaldırmak için uyumlu olan A-Patch sürümü: https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/336003-windows-live-messenger-2011-icin-a-patch.html WLM 2011, Messenger Plus! ile kısmen uyumludur, MessengerDiscovery'nin uyumlu sürümü henüz çıkmamıştır. En son WLM 2011 sürümüne güncelleyen 15.4.3508.1109.Update.zip paketinin içeriği: Kod: d-Contacts.mspRapidshare: https://rapidshare.com/files/435876985/15.4.3508.1109.Update.zip |
Facebook kişilerinizle Windows Live Messenger'da sohbet edebilirsiniz: Alıntı:
|
Ben daha yeni resmi siteden indirdim ama reklam çok fazla yer kaplıyor onu nasıl kaldıracağım :) |
bende indirdim kurdum ama nick falan değişmiyor yada benmi değiştiremedim anlamadım siteye bağlanıyor ordan değiş diyor soyadını yaz diyor vs vs .. |
bende de sürekli kapaniyor anlamadım gitti yardımcı olurmusuunuz... |
valla kardeşim benımde öle kapanıyor sürekli sinirlendim kaldırdım.. |
Reklam kalsın orada arkadaşların nasıl sorunları var. Harbiden şu isim sorun ben nickimi görüntülemek istiyorum adımı değil. :D Adminimiz anlatırsa çok iyi olur. |
plus ile uyumlu olmayan msn ye tam sürüm msn denir mi ? |
hocam beni hatırla yok her defesında tekrar gırmek gerekıyo adresı şifreyle hatırla var bunla ılgılı bılgısı olan varmı |
Nick değiştirme olayı neden yok yahu ? Of moralim çok bozuldu ben nick yazmak istiyorum arkadaş . Microsoft niye böyle yapıyoki isteyen nick yazar isteyen adını soyadını : ( Sizce Plus yaparsa ilerde msnmsgr.exe si ile oynayarak nick yazma bölümü yapabilirmi ? |
Alıntı:
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Sorun yaşarsanız Windows Installer CleanUp Utility kullanarak mevcut sürümü kaldırabilirsiniz. Kaldırma-yeniden kurma işlemleri sırasında bilgisyarı yeniden başlatmanız gerektiğinde lütfen bu adımı göz ardı etmeden uygulayın. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Welcome to Windows Live Alıntı:
Alıntı:
|
Tamam anladık Neutralizer , ben bişi sordum cevap alamadımda ? :D Sence Plus ' ile Nick değiştirme özelliği yapabilirlermi kodlayabilirlermi yani ? Sonuçta renkli nick yapmıştı adamlar belki öylede yapabilirler diye düşünüyorum .. - Beni Hatırla özelliği var nasıl yok isterseniz Resim koyayım ? .. ID'mi ve Parolamı Anımsa diye :D |
Alıntı:
Eski sürümlerdeki gibi "yalnızca e-posta adresinin" hatırlanmasının mümkün olup olmadığı sorulmuştu... |
@Eski sürümlerdeki gibi "yalnızca e-posta adresinin" hatırlanmasının mümkün olup olmadığı sorulmuştu... Bunu anladım da .. Sorumun cevabını anlamadım .. Rumuz eklemeyi demiyorum . Hani nick değişme butonu varya o Plus'la falan yapılabilinirmi yani ismimizin yazdığı yere tıklayınca (isim,özel karakter vs. yazabilceğimiz kutu) yapılabilinirmi ? Sanırım sen yanlış anlamışsın sağ tıklayıp rumuz ekleden bize ne ki.Öyle yaparsak sadece bizde görünür diğer kişilerde Rumuzumuz gözükürmü ki ? |
beni hatırla sadece idme olarak direk ıkısıyle var hem msn adresı hemde parola :) eski surumler gıbı bu frsatı vermedı sadece adres |
Güle güle messenger hadi skypede toplanalım. takma adıymış, gerçek adıymış derdi yok. Kamera açtı açmadı derdi yok. Skypede aynı anda 5-6 kişi sesli konuşma yapabiliyor aynı odadaymış gibi. Fransadaki, almanyadaki, belçikadaki, isveçteki, ve tabiki güzel yurdumdaki akrabalar toplanıp sohbet ediyoruz. |
arkadaşlar çoklu yapınca bırı açık oldugunda ıkıncı açmak ıstedıgımızde dırek aynı açık olanı bır daha açık açıyo ıkı defa aynı adresde oturum:) açıyo nasıl duzeltılır bu arkadaşlar? |
Alıntı:
Alıntı:
|
adminim msn sürekli bende kapaniyor dediğiniz gibi yapıp herşeyi tek tek sildim ve temizledim... şimdi tekrardan indirip kuruyorum umarım sorunsuz olur... |
Galiba otomatik olarak oturum açmayı aktif kılmışsınız. İkinci WLM işlemi başladığında hızlıca oturum açmayı iptal edin ve oturum açmak istediğiniz hesabı kullanın. __________________ Ustam Bunu Nerden Yapabiliriz? Acaba Pasif Etmeyi Direk İkincisindede İptal Ederek Diilde Oturum Aç Gelmesi İçin? |
tekrardan kurdum aynı hata devam ediyor adminim temiz sildiğim halde gene kapaniyor yok mu bunun bir çözümü |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Başka hesaplada açtıgımda kapanma oluyor.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Windows Live Messenger 2011 Hatalımı.. :) Win 7 için Windows live Messenger kullanan bir arkadaşıma bir dosya atmaya çalıştığımda, Dosya göndermeye çalıştığınız kişi Windows live messenger eski sürümünü kullanıyor.. tarzi hata alıyorum acaba ben 2012 kıyamet yılındamiyim :) Acaba gece gece gözlerim yanlış görüp beynim yanlış yorumlamış olabilirmi? |
Windows Live Messenger 2011 üzerinden WLM 2011 ve eski sürüm WLM kullanan birkaç kişiye konuşma penceresindeki "Paylaş > Bilgisayarınızdan dosya" seçeneği ile birkaç dosya gönderdim ve bu sorunla karşılaşmadım. Karşınızdaki kişi hangi sürümünü kullanıyor? Diğer kişilere dosya göndermeye çalıştığınızda bu sorun ortaya çıkıyor mu? |
admimin benim sorun AVG'den kaynaklaniyormus az önce kaldırdım şimdi msn kapanmiyor :D |
Alıntı:
|
Sürüm yüksek Arkadaşlar windows 7 ye movie maker kurdum fakat o program istemedğim halde msn 9.0 ıda güncelledi 11 yaptı ve beğenmedim nick değişmiyor bir kere ben şimdi 9.0 kurmak istiyorum fakat olmuyor ne kadar messenger windows live aramadan artıp sildim ne yapmalıyım (ilk önce program ekle kaldırdan kaldırdım) |
Sayın Neutralizer, Msn 2011 sürümünü yükledim. Çalışıyor ancak mesela Gelen Kutusu yerinde ''Yelen kutusu'' yazıyor, farenin imlecini gelen kutusu üzerine götürünce Y harfi kendinden G harfine dönüşüyor ? Bu nasıl bir durum anlamadım. 1 Ekim itibariyle güncel Win Vista ve 2011 sürüm İngilizce Kaspersky Internet Security kullanıyorum. Sistem dilim Türkçe ve msn 2011 de kendi sitesinden Tr ve beta değil son sürüm. Lütfen yardımcı olur musunuz ? |
Alıntı:
Bu araç ile Windows Live Messenger'ı kaldırabilir, eski sürümü kurabilirsiniz. Sisteminizde Windows Live Messenger yüklü değilken Movie Maker'ı kurabilirsiniz: http://g.live.com/1rewlive4-web/tr/wlsetup-web.exe??WLI=1&WLXID=8d07a471-a722-4431-8a6b-d07f9784d069&RID=003a32529f3&TID=1286012896537&lid= Ardından istediğiniz WLM sürümünü yükleyebilirsiniz. Alıntı:
WLM 2011 Türkçe sürüme ait bir bug olabilir. |
Alıntı:
kanki o zaman plus niye çıkıyor ki ? :D yani nick olmayacağına göre renkli nicklerde olmayacak o zaman plus'a gerek yok ? .. |
benimde sürekli kopuyor msn bağlantım kaldırdım kurdum falan ama nafile hala aynı bende AVG kullanıyorum ama onu kaldırmam imkansız çok önemli benim için AVG yi windowslive messenger 2011 ile birlikte çalışması için nasıl configure edebiliriz. Biraz karıştırdım ama malesef bişi bulamadım |
isim soy isim baya güzel olmuş. Saçma saçma şiirler. Rengarenk kro nicklerden kurtulduk ya. Bu sürüm hoşuma gitti. |
Alıntı:
Alıntı:
Configuring Windows Live Messenger through AVG Firewall - Windows Live |
Plus Ne Zaman Çıkar Acaba :) |
dili nedir? kurumu yaptım türkçeydi ama msn ve mail ingilizce açıldı bu nasıl iş anlamadım:D |
Ben yeni messengerı çok beğendim. Tasarım olarak harika olmuş. Animatif öğeler güzellik katmış. Nick değiştireyemeyen arkadaşlarıda anlamıyorum ben gayet değiştireibliyorum. İsim soyisim kısmınıda değiştirebiliyorum. Tek çözemediğim olay iletilerin otomatik gurplanması. Eski sürümde bunu kaldırabiliyorduk ama bu sürümde çok baktım herhangi bir seçenek göremedim var mıdır acaba bunun çözümü? Birde msgplus uyumluluğu ne durumdadır acaba? |
Benim sorunumsa bambaşka. İlginçtir kimsede bu sorun yok sanırım. :) Yazılar yamuk yumuk görünüyor. Bu durum hem ana msn penceresinde hem de tam görünümde aynı şekilde. Aşağıdaki resimle göstereyim... Var mıdır bir sebebi veya çözümü nedir? http://i52.tinypic.com/308k5f6.jpg |
|
2011 de ki değişiklikler Arkadaşlar 2011 sürümünde Gizlilik sekmesi altında kımlerın bızı sıldıgını göremıyoruz.kaldırılmış mı ben mı açamadım. |
Alıntı:
Aynı sorun bende de var. Yukarı da sormuştum ben de. Adınız soyadınız'ın ilk harfi neyse Gelen kutusu sekmesinde ''G'' yerine adınızın ilk harfi yazıyor mesela. Çok tuhaf bir sorun. Benim sistemimin bilgisine yukarıda verdim. Kesinlikle hata yeni sürüm msnde. Pırıl pırıl, 0 güncellemeli ve 0 virüs bir sistemim var ve temiz olsun diye 2010 sürüm msni kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatıp ve de sistemi Advanced System Care Pro ile temizleyip yeni 2011 sürüm msni kurdum. Hala harfler tuhaflaşmaya devam ediyor fare imlecini üzerine getirince ya da tıklayınca düzeliyor. :( |
Selamun aleykum. Yeni msn yükledim çok beğendim ancak yükleme yaptıktan sonra PC'nin açılma süresi uzadı.örnek vermek gerekirse düğme bastıktan sonra 2 dakika gibi bir süre sonra açılıyor.daha önce bu kadar uzun sürmüyordu.bir defa windows installer ile komple sildim.CC Cleaner ile tarttırdım.Advanced system ile aynı şekilde yaptım tekrar kurdum ama açılma süresinde değişen bir şey olamdı.Diğer MSN yüklü iken PC 1 dakika da açılırdı.Ne tavsiye ederseniz. Ayrıca MSN,kişiselleştir ve orda ROZET'inizi değiştir diye bir şey gelmiş.Bu nedir.orda tıklqnacak yada yüklenecek bir şey yok.konu hakkında bilgi verirseniz minnettar kalırım. Selam ve dua ile..:) |
Alıntı:
İçindeki UXPlatform.msi ve UXPlatformLang.msi kurulumlarını gerçekleştirin. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Rozet seçeneği yeni eklendi. Listenin boş olması bölge ayarıyla alakalı alakalı. Farklı ülkelerin kullanıcıları listede çeşitli rozetler görebiliyor olabilir. |
Plus ne zaman çıkar ? |
bunda ekleme daveti ve gizlilikteki kişi listesi görünmüyo yardım lütfen |
Alıntı:
|
"x86 uyumlu dosyaların 64bit versiyonlarını bize gönderirseniz ekleme yapabiliriz." Benim problemim sanırım bununla ilgili. rar içerisindeki iki dosya 64bit olduğu için yüklenmedi, wlm yi açmak istediğimde ise wlidcli.dll dosyasının eksik olduğunu ve yeniden kurmam gerektiğini söylüyor. Yeniden kursam da fayda etmiyor, yardım :( |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/ambience/attach/zip.gif wllogin_wlx-x64.zip |
| Saat: 10:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık