![]() |
Eski ve yeni Messenger sürümlerini tek tıklama ile indirebilir, eski sürümler için hazırlanan yamalanmış msnmsgr.exe dosyalarını kullanarak eski sürümlerde de oturum açabilirsiniz. Ayrıca aşağıda Messenger'ı kaldırma ve yeniden kurma ile ilgili bağlantılar da mevcut. Download: MSN Messenger 7.5 + (msnmsgr.exe) Windows Live Messenger 8.1 + (msnmsgr.exe) Windows Live Messenger 8.5 + (msnmsgr.exe) Windows Live Messenger 2009 + (msnmsgr.exe) Windows Live Messenger 2011 msnmsgr.exe: İndirdiğiniz dosyayı C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne çıkarmanız gerekiyor. Eski msnmsgr.exe dosyasıyla değiştirebilmeniz için Messenger kapalı olmalıdır. WLM 8.5 için C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne gitmeniz gerekiyor. Daha fazla bilgi için şu konulara göz atınız: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/326030-windows-vista-ve-seven-icin-sifirdan-windows-live-messenger-kurulumu.html https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/325680-windows-xp-icin-sifirdan-windows-live-messenger-kurulumu.html Windows Installer CleanUp Utility (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri |
Çok iyi düşünmüşsünüz. Elinize sağlık. |
msn 8.5 kamera açılmıyor msn 8.5 kurdum fakat kamera çalışmadı.ne yapabilirim |
Alıntı:
|
1-) Windows Live Messenger 2011 de Servis Pack vb. istekleri nerden temin ederim ? 2-) Windows Live Messenger 2011 Kurulumunu bilmiyorum |
Alıntı:
|
msn 8.5 kurdum kamerada sorun oldu. son sürümü yükledim sorun kalktı ama cam çok donuyo. Acaba msn 7.5 kursam aynı sorun olur mu ? Kamera çalışır mı ? |
Eski sürümlerde görüntülü görüşmelerde problem yaşarsınız. Yeni sürümdeki web kamerası problemleri için sitede arama yapabilirsiniz. |
Eski sürümlerde görüntülü görüşmelerde problem yaşarsınız. Yeni sürümdeki web kamerası problemleri için sitede arama yapabilirsiniz. __________________ Adım Mavi... Soyadım Karanlık... Denedim 8.5 dan sonra 7.5 de kamera çalışmadı. Yapmadığım aramadığım şey kalmadı sitede. Tek cam isteği gönderilmediği gibi görüntülü konuşmada 5-10 dk sonra görüntü takılmaya donmaya başlıyo. Pc de acayip kasıyo. Neyse sağlık olsun boyle idare edecez. Ayrıca söylemeden geçemicem, siteniz müthiş. Kolay gelsin |
msn 7,5 derlemesine yaptığınız exe artık işlem görmüyor derlemeye baktığımda 8.1 dio bunu daha yüksek bir sürüm nasıl gösterebilirim ve ya siz yaparmısınız... sitedeki exe açılabilir bir exe yapabilirmisiniz.. |
Alıntı:
|
çok teşekkürler. çok işime yaradı :D |
problem sana 2 sorum var 1-arkadaş ben cinsiyetimi yanlış girmişim onu nasıl değiştireceğim?:( 2-msnyi çalıştırdığımda program eski yenisini indir diyor indir dediğimde ise windows installer programı eski yenisini yükleyin diyor :*( bu problemlere cevap yazarsan sevinirim :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
yeniden indirip kaç defa denedim ama her seferinde aynısını diyor eski sürüm kullandığınızdan açamazsınız diyor.. bu arada windows 7 kullanıyorum.. bununla bir ilgisi olurmu die düşünüyorm ama önceden rahatca kullanabiliyordum msn 7,5 i son 3 gündür açamıyorum.. |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/attachment.php?attachmentid=25997&d=1294698536 |
Alıntı:
süpersin ya oldu busefer:) |
xp kullanıyorum..wlm2009 açılmıyor ve yeni sürümü yüklemeniz gerekiyor diye uyarı çıkıyor sürekli.. wlm 2011 xp uyumlu değil.. wlm 2009 kullanmaya devam edebilmek için burda verdiğiniz bağlatıya tıkladığımda ''wl.dlservice.microsoft.com konumundaki sunucu bulunamıyor.'' yazıyor.. mobil modem kullanıyorum..o yüzden olabilirmi?? ve wlm 2009 kullanmaya devam edebilmem için ne yapmalıyım..?? sanırım xp kullananların wlm 2011 kullanmak gibi bi şansı hiç olmicak..:( cevabınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.. çalışmalarınızda başarılar dilerim.. ayrıca mükemmelsiniz..!! ;) |
Alıntı:
Windows Live Messenger 14.0.8117.416 |
Alıntı:
sonuç mükemmel.!!;) çalışmalarınızda ve hayatnızda daima başarılar diliyorum.. |
[kaldırıldı] adresıne mesaj atarmısın guncellerı iptal etmek ıcın ne yapmak gerekıyodu |
Alıntı:
|
arkadaslar önceden 7.5 de yeni sürüm istiyordu fakat uyumluluktan 2000 yapınca girilebiliyordu 2011 i kurmak istemiyorum bununda vardır bi çözümü |
neutralizer bu exelere sınırsız titreşim ve çoklu oturum yamaları eklenicekmi? |
en son msn 8.5 kurdum yalnız coklu oturum yok onu nasıl yapacaz ustam birde sınırsız titreşim olayını sormayı unutmusum o nasıl olacak ustam |
tamam ustam çözdüm sağol şimdiden msn plus bu işe yardımcı :D ama başka çözüm yöntemi varsa onuda öğrenebilirim saygılar sevgiler:D |
Uyumlu A-Patch sürümünü bu forumdan bulup uygulamayı deneyebilirsiniz: Çoklu Oturum Açma ve Yamalar - MsXLabs |
:) Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar bana yardım benim bilgisayımdan xp şimdi ben msn 2011 yüklesem kabul edermi baktım yorumlara etmez gibi görünüyor ddediler .. ben bu arada msnyi sildimm şimdi yeniden yüklüyorum 8.5 msn yüklüyorumm yüklesemmi |
Alıntı:
XP için WLM 2009 sürümünü var. 8.5'i msnmsgr.exe dosyasıyla kullanabilirsin ancak kamerayı çalışmıyor admininde önceki mesajlarda söylediği gibi... |
Forumdada çok aradım o kadar çok sormuşlarki kimseyede net cevap verilmemiş! eski sürümlerin olduğu link verilmiş! 2011 msni kaldırıp 2009 kurduktan sonra tekrardan 2011 kurmalısınız güncellemesi çıkmaması için ne yapabilirim söyleyebilirmisiniz? |
İlk mesajı dikkatlice okuyacak olursanız msnmsgr.exe dosyasını indirip ilgili klasöre koymanız gerektiği belirtiliyor. Bu sayede güncelleme zorunluluğu ortadan kalkar. |
Alıntı:
Uzun süredir MSN kullanmıyorum arkadaşla aynı konuda bişey sorucaktım WLM 2009 için msnmsgr.exe dosyası hangisi diğer sürümlerin yanında belirtmişsin WLM 2009da yok? MSN Messenger 7.5 + (msnmsgr.exe) Windows Live Messenger 8.1 + (msnmsgr.exe) Windows Live Messenger 8.5 + (msnmsgr.exe) Windows Live Messenger 2009 + ? 2. Sorum XP kullanıyorum XP için son sürüm 2009 olduğuna göre uyarı vermeme gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Yani sadece WLM 2009'u yüklesem güncelleme uyarısı almayabilir miyim? |
WLM 2009 için msnmsgr.exe dosyasına ihtiyaç yok. En son sürümü zaten güncel sürüm olarak kabul ediliyor (XP için). Windows Live Messenger 14.0.8117.416 |
normal olarak kullandım taki bu gün pcimde windows 7 yi kullaniyorum msnyi açmaya çaliştim normal olarak pencere geldi birşey yazarken cok yavaş yaziyor mesela mail adresi yazarken zaten acc name ve passwordumu girdikten sonra beni hatirla şifremi hatirla gibi seçeneklere tiklayamiyorum tıklamayı kendi kaldirmiş hack yediğimi düşündüm sonra kaspersky lisanslı kullanıcııyım tarattım birşey bulamadım. |
sorunu hallettim windows 7 kullanyorum kullanıcı hesabımda parola var parala uygulamasını kaldırdım ve msn açildi nekadar saçma değilmi |
artık win 7 de işe yaramıyor defalarca yükledin patch ledim ama her defasında güncelleme istedi mecbur güncelledim faka 2011 de ise bi türlü ses problemini iaşamdım benim ses gidiyor karşı tarafın sesi bana gelmiyor ne yaptımsa işe yaramadı. :( |
Alıntı:
|
son 10 gündür 8.5 sürümünde (karşımdaki arkadaşta da 8.5 var) kamera gönderiyoruz, 30 saniye sonra istek iptal oluyor... 10 gün öncesine kadar normaldi... (xp de de denedim, win7 de de) |
Alıntı:
|
200-2010-2011 sürümlernin hiç birini sevmedim. son çıkan sürüm bir öncekinden kötümü olmak zorunda... |
Bende eski sürümden yani 7.5 çok sevmeme rağmen,kameralı görüşeme olmuyordu.Acaba düzeltilme durumu olabilir mi diye düşünürken bunun mümkün olmadığını söylemişiniz.Bende MSn 9 yükledim.Ama gözüm bir türlü alışamadı.Ahh 7.5 sen ne kadar da güzelmişin....Neyse benim sormak istediğim 3 şey var... 1.Bu son sürümde msn yi her açışımda kullanıcı adını ve parolayı yazmak zorunda kalıyorum.3 şıkkı da işaretlememe rağmen....7.5 ne güzel böyle bir sorun yoktu.... 2.Aynı anda 2 yada 3 hesap nasıl açabilirim bu sürüm de? 3.Burada tekrardan 7.5 eklemek isteyenler için imkan var da;exe dosyası ne oluyor?Ben mesela sadece msn 7.5 indiriyorum.Bazen bu sürümden sıkıldığımda 7.5 tekrar yüklemek istiyorum da... |
Alıntı:
2 - MSN 9'dan kastınız WLM 2009 olmalı. Bu yamayı uygulayarak çoklu oturum açabilirsiniz: Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch 3 - Tekrar güncel olmayan bir sürüme dönmek isterseniz hazırlamış olduğumuz exe dosyalarını kullanmanız gerekiyor. Aksi halde oturum açmaya çalışırken "Yeni bir sürüm mevcut, şimdi güncellemek ister misiniz?" gibisinden bir uyarı alır ve oturum açamazsınız. |
Teşekkürler.Eski sürümü kurduğumda böyle bir uyarı almıyordum.Ama exe dosyasının ne işe yaradığını anladım.Anında cevap geldiği için yeniden teşekkürler....Kolay gelsin... |
Adım Mavi... Soyadım Karanlık... |
İyi akşamlar.Çoook büyük bir sorunum var.Msn 9 yükledim yukarda yazdığım gibi.Geçen gün pc de sorun oldu ve bende kaldırmak zorunda kaldım.Bugün tekrardan kurmak istiyorum.Kuruyorum,ama msn kurulmuyor.Yani kuruldu diyor;ortada birşey yok.2 3 defa denedim,olmadı.Ne yapmam gerekiyor.7.5 ile kamera görüşmesi olmadığı için malesef bunu kurmak zorundayım. |
C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörü içinde, msnmsgr mevcut mu? |
Ben hepsini sildim.Yani Windows live ile ilgili hiçbir dosya gözükmüyor.Yalnız şöyle bir durum oluştu.Ben bunu ilk Belgelerim klasörüne atmıştım.Dikkatsizlikle birşey yaptım ve belgelerim klasöründeki bütün dosylarım silinmişti.Ondan sonra oldu.Prog.ekle/kaldırdan da zor kaldırmıştım o zaman. Resim ekleme olayı var mı?Bir resim atmak istiyorum. |
Beyler Cam sorunu için sadece Regedit ayarlarını yapmanız Yeterli.. |
| Saat: 03:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık