![]() |
Kiwee Ücretsiz Göz Kırpmaları - MSN İfadeleri - Görüntü Resimleri Bunu yapmak için ilk olarak aşağıdaki bağlantıya tıklıyoruz ve Kiwee nin sitesine giriş yapıyoruz. Kiwee Siteye giriş yaptıktan sonra bu içeriklerden ücretsiz olarak yararlanabilmek için Kiwee ye kayıt (ücretsiz) olmamız gerekiyor. Kayıt olmak için "Sign Up" butonuna tıklıyoruz. https://dts.msxlabs.org/Morrigan/kiwee1.png "Sign Up" butonuna tıkladıktan sonra bilgi girişi yapacağımız küçük bir pencere açılacaktır. O pencerede yer alan bilgileri dolduruyoruz ve "Sign Up" butonuna tıklıyoruz. https://dts.msxlabs.org/Morrigan/kiwee2.png Kayıt işlemimizi tamamladıktan sonra istediğimiz içeriği bilgisayarımıza yükleyip messengerımızda kullanabiliriz. İndirmek istediğimiz içeriğin (winks, backgrounds, emoticons...) yer aldığı kategoriyi seçiyoruz. Seçimimizi yaptıktan sonra açılan yeni sayfada seçtiğimiz kategoride yer alan içerikler listelenecektir. Yüklemek istediğimiz içeriğin üstüne tıklıyoruz. Açılan yeni pencerede yüklemek istediğimiz içeriğin önizlemesini görebilir ve "Download Now" butonuna tıklayarak bilgisayarımıza yükleyebiliriz. https://dts.msxlabs.org/Morrigan/kiwee5.png Hepsi bu ;) Kiwee ye yeni içerikler eklendikçe bu konu altında eklenen yeni içeriklere yer verilecektir. |
Vista üzerinde sorun olusuyor :( |
Alıntı:
|
kurulumu çok zor olmuyor yada vistaya uymuyor yardım türkcesiyokmu tesekkürler yardımınıziçin |
yüklüyo diyo sonra yükleme bitiyo ama msn de bişe yok ? |
vistada denedim kurulumda problem yok... direk ordaki install download herneyse butona tıklayınca otomatik msne atıyor... kendi msn penceremde görüyorum yüklediğimi yazma yerinde de görünüyor... buraya kadar problem yok ama karşıya sadece *af006 gibi smiley kodu gidiyor yani resim çıkmıyor_??? ama saol... |
ya ban yardımcı olun yapamıyom |
evet çok güzel çalışma olmuş:) ya bana da yardımcı olurmusunuz bu siteye yeni üye oldum ve hiç bilgim yok ama güzel bir siteye benziyo bana yarddımcı olcak bir insan var mı acaba bilgi vercek:( |
arkadaş beni anlamadı galiba winkslerde bazılarında resim ekleme özelliği var make winks diye biyer kendi resmini ekleyip göz kırpması yapıyor. Ben resmi upload edip göz kırpmasını yüklüyorum ama benim resmi göstermiyor gözkırpmasını oynatırken |
Kardeş virüs falan olmaz deqil mi??? |
inanılmaz torunla ben bayıldık. sagolun... |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Not:** konudaki teşekkür mesajları temizlenmiştir. |
tşkler ellerinize sağlık... |
paylaşım için teşekkür |
E-MAIL SIFREMI ISTIYOR Benim e-mail sifremi istiyor.Emeil sifremi niye vereyimki.ilk kez burda karsilasiyorum e-mail sifresi istenirmi nasil bir sacmalik bu? |
Cok guzel bir yermis Gercektende cok cesitli ve cok guzel seyler varmis TESEKKURLER |
dinamik sesli görüntü oluşturamıyorum |
Muhteşem teşekkürler |
:) Benimkide Vista Aynı ProGram Vistaya Uymuyo Bencede Ama yinede PayLaşım İçin saoL... |
..::ELLERİNE SAGLIK ARKADASIM....YALNIZ DİGER ARKADASLARIN SOYLEDİGİ GİBİ VİSTA İCİN MCO İNSTALLER UYUMLU DEGİL ...YUKLEME YAPIYOR AMA MSN'DE GORUNMUYOR::.. |
Denediniz mi? Windows Vista kullanıyorsanız ve WinksInstaller'da sorun yaşıyorsanuz bu mesajı inceleyiniz: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu |
Süper yaaa bunlar :):):):) |
Teşekkürler üstad ... |
:sOLMUYO |
hiç bir şey gelmedı ya nasıl oluyoo :S |
Alıntı:
Alıntı:
|
paylaşım için sağol ben kullanıyorum gayet memnunum |
ya bu nasıl yuklenıyo be.kafayı yiycem offffff boşyere üye olduk bişe yapamıyom:( |
mrh |
Vistayada sOrun vériO :S :S |
ya aynen ya yuyleyemedimm :) |
''Your browser does not seem to be allowing us to set cookies. Please click here for more information. Please correct the errors above.'' Kayit islemim bu hata yuzunden gecersiz kiliniyor. Ilerleyebilmenin bi yolu var mi sizce? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Fakat ayni hatayi tekrar vermekte. Sanirim sansim yok... |
emeginize saglik arkadasim sagolasiniz |
ARKADASLAR YA BEN YENI GIRIS YAPTIMD DA BU MSN .COM SEKLINDE MSN ALMAK ISTIOMDA NASIL ALICAGIMI BILMIOM BANA BI YARDIM EDERMISINIZ |
Alıntı:
|
Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer hazırdır: https://www.msxlabs.org/images/winksinstaller.gif |
Alıntı:
Çoklu Msn Açma ( Multi Msn ) Windows Live Messenger için çoklu msn yaması istiyorsanız tıklayın. 7 sürümünden 8.1 (WLM) sürümüne kadar tüm sürümleri destekleyen yama için tıklayın. İndireceğiniz şu andaki yama MSN Messenger 7.5 (-) sürümü için geçerlidir. Bu program ile istediğiniz kadar MSN Messenger penceresi ve oturumu açabilirsiniz. Kullanımı çok kolay ve çok küçük bir boyutu olan bu program çok işinize yarayacaktır... Programı açtığınızda önünüze gelen küçük pencerede MSN Messenger'in seçili olması ve Load botonuna basmanız bilgisayarınızda yeni bir MSN Messenger'in açılmasını sağlayacak [sağ alt köşede görebilirsiniz] ve ordan istediğiniz gibi oturum açabilirsiniz. ARKADAŞ BEN BUNU İNDİRMEDİM AMA SEN BİLİRSİN VALLAHA AMA BİR VİRÜS KONTROL YAP MUTLAKA BU SİTELERE PEK GÜVEN OLMAZ... İSTERSEN GOOGLEYE YAZ ORADA ÇOK ÇIKAR:):):) |
EVET GOOGLE DENE .. |
guzel kaynak sagolasin kardes ellerine salgik |
her bilgisayar uyumlumu |
Alıntı:
|
BEN YENİYİM NASIL İNDİRİLCENİ BİLMİYOM NASIL İNDİRİLİYO:bilmem: |
saol walla kardeşşşşş;);););););) |
Teşekkürler. Ama bilgisayarı kapatınca indirdiğimi winksler gidiyo neden? |
Alıntı:
|
çok güzel (: Saol ... inş. Devamı Gelir... ;):)(H)(H) |
İngilizcem olmadığı için,Kiwee yi indiremiyorum. onun için türkçesi olsa iyi olur. <<<<<<Teşekkürler>>>> |
TeşekkürLer Dostum |
| Saat: 06:06 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık