![]() |
Hata Kodu 1603 : "Microsoft.Windows.Networking.RtcDll, type="win32", version="5.2.2.1", publicKeyToken="6595b64144ccf1df", processorAchitecture="x86"" derlemesi yüklenirken bir hata oluştu. Daha fazla bilgi için lütfen Yardım ve Destek'e bakın. HRESULT: 0x80070002. Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:
|
Bütün nette aradım hertarafta bu çözüm var ama bu çözümler işe yaramıyor.. Sanırım hatanın çözümünü Microsoft bile bulamamış ki ; yazmamışlar..:P Nereye baksam aynı çözümler var... Varmı bu sorunu çözebilen bir babayiğit !!:*( |
Alıntı:
|
Yardım Edin lütfen bende teknik destekde dediğiniz gibi 1603 hatası verior kurumunda her nese msnyi kurdum pc ye ama sağ alt köşede duruor üstüne tıklıorum açılmıor mouseun imlecini masaüstüne getiririorum tekrar sağ alt köşeye gelip messengere tıklıcağımda ordan kalkıor Lütfen Yardm Edn:*(:*(:*(:*(:( |
arkadaşlar bilgisayarında msni olan biri lütfen buraya windows live klasörünü upload etsin işime çok yarıycak böyle olmuyor |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html |
şincik windows 2000 kullanyorum ve tüm Türkiye de ki şubelerle windowsun kendi içindeki messengerla haberleşiyoruz. ayrıyertten ben 2000 oldugu için msn 7.0 kurmaya çalışınca windows messenger ı kaldır diyor ve bir türlü kuramıyorum... yardım bekliyorum teşkürr |
slm arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz acil olarak msn de sorun yaşıyorum bana şu iletiyi veriyo... kullanmaya çalıştığınız özellik şu anda kullanlımayan bir ağ kaynağı üzerindedir lütfen yardımcı olun |
Alıntı:
|
Merhaba arkadaşlar ben massenger in 9. sürümünü yüklemiştim.Sonra bilgisayarı kastıgı için kaldırdım ama hala bilgisayarda yüklü gibi görünüyor.8.5 yüklemek istedigimde bilgisayarınızda üst sürüm yüklü önce onu kaldırın diyor.ve 1603 hata kodunu veriyor.program ekle kaldırda ve program files te live massenger ait dosya yok.Ne yapabilirim lütfen yardım edin.:( :( :( :*( |
Alıntı:
Windows Installer CleanUp Utility |
Teşekkürler cevabınız için ama ben erken davranıp format attırdım bilgisayara.şu anda live massenger in 8.1 sürümü yüklü bilgisayarımda 8.5 yüklenmiyor hala nedense aynı problem devam ediyor olabilirmi? Devam ediyosada uğrasmıcam artık 8.1 de görüyo sonuçta işimi.Evdeki bulgurdanda oluyoruz sonra :) |
arkadaşım 1603 hata kodu sadece kullandığın versiyonun bir düşüğünü kurmayı denediysen çıkar. Bende 9.0 kullanıyodum. sildim 8.5 kurmak istedim ama bir yerlerde dosyaları kaldığından ...1603 hata kodunu gösterdi....................... |
Alıntı:
|
temp klasörü nerede lütfen yardımmmm |
ya kafayı yıcem yapamadım bı trLu biri yardım etsİn pLs ! Msn yukLemeye calısıorum yuklemek istedğinis prgrm pcde bulunan sürümden daha eski dio prg. ekle ve kaldırdan kaldır diorum ama kaldırmıo :S yardm ednnn !! :S |
1603 sorununa kesin sonuç Arkadaşlar ben msn 9 betayı yükledim ve bi süre kullandıktan sonra sildim...8.5 e geri dönmek istemiştim fakat 1603 sorunu çıktı..msn 9 u tamamen ortadan kaldırmama rahmen yüklü gösteriyordu...işte size araştırmalarım sonucu bulduğum net sonuç.... Description of the Windows Installer CleanUp Utility windows installer cleanup utility...bu programı indirip yükleyin....sonra da programı açıp messenger a ait herşeyi remove ye basarak silin... ben bu sorundan çok çile çektin arkadaşlar...herkezin teşekkür cevabını bekliyorum....;););) |
ben çözdümmmm sorunu...öğrenmek isteyenler açtığım konuya girip baksınlar.... arkadaşlar çok zor oldu ama sorunu yok etmeyi bulduk sonunda ;) |
Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı. Ben live ile ilgili bütün uzantıları sildiğimi zannediyordum ama silmemişim. silinmediği içinde yukarıdaki sorunlarla karşılaşıyordum. Ama arkadaşın dediği gibi Windows Installer CleanUp programını yükledim. Orada messenger live ilgili uzantlıarı sildim. daha sonra ise messenger 8,5 i yükledim. Artık çalışıyor. Yoksa bende format atacaktım. opps arkadaşıma teşekkürler. bu sorunun bu siteden başka bir yerdede çözümü yok. Tekrar teşekkürler |
Alıntı:
arkadaşım gerçekten çok teşekkür adiyorum sana nette baya aradım herşeyi yaptım tam ümidimi kaybettim format atmayı düşünüyordum senin dediğini yaptım ve işe yaradı.tekrar teşekkür ederim... |
1603 Hata kodu alanlar herşeyi sildiniz halde silinmemiş gibi gözüküyorsa şu adımları yapın:.. 1)https://www.msxlabs.org/forum/attachments/22184d1277574025-windows-live-messenger-guncel-kamera-sorunu-ve-cozumu-msicuu2.zip bunu indirin kurun 2)Kurduktan sonra Msn İle alakalı her şeyi seçip sağ alt köşede Remove' e diyoruz ve sorun ortadan kalkıyor Msn 8.5 veya istediğiniz sürümü yükleyebilirsiniz |
arkadaşım süper çok güzel saol |
(Özlem68) Aynı Soun Bnde de Var Aynısı.Sn Bi Çözüm Bulduysan Lütfn Bna Da Söylermisin?Acilllll!!!!!!!! |
lütfen yardım edinn:( |
arkadaşlar bu programı indirdim ama nasıl silinceni bilmiyorum program sadece yükleniyor o kadar |
arkadaşlar işinizeyararmı bilmem ama bendede 1603 hatası veriyodu gezginler sitesinden amsn mesenger i indirdim ve açıldı sizede ünerürüm ama kamera falan çalışmıyo heralde herkeze teşekkürler:D(H) |
bndede böle bi sorun vardı bnde çzödüm zapmessenger die bi program yükledim sonra tekrar kurdum oldu :D |
:/ nemesis nasıl silineceğini öğrendin mi ya bende yükledim programı nerden seçip silcem |
windows installer cleanup utility indirdim ama pc ye yükliyemedm next next fln dior onlara basıorm finish dio sonada bise yok ltfn yardmm please |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu aracı indirip kurun. Listeden Messenger'ı bulup kaldırın. |
Sagolasin Arkadasim sorunu cözdüm, Eline Emege saglik. ama bir sorun var MSN 8.1. acmak istediyimde, Ekrana bu yazi geliyor Eine neuere Version ist verfügbar. Um den Vorgang fortzusetzen, müssen Sie die neue Version installieren. Möchten Sie dies jetzt tun ? Bende Hayir diyorum ama eski MSN acilmiyor, tekrar ayni mesaj yaziyor her acmak istedigimde. |
Arkadaslar msn'de 1603 hatası alıyorsanız: msnmsgr.exe' i bulun özellikler uyumluluk windows 2000 yapın.Tekrar tıklayın .exe'ye yüklesin.Sonra açılacaktır.Hadi geçmiş olsun http://zalim.net/forum/images/smilies/smile.gif |
yok cöze bılen yaw arkadaslar |
Bende Yeni Sürüm Vardı Snra Hata Verdi Sildim snra Eskisini Yüklücektim 1603 Hatası Verior Hiçç Bi Yerdede Yüklü Deil Senın Dedigin Programları Kurdum Baslattım Yeniden Gene Olmadı |
bende msn nin son sürümünü yükledim fakat donma olduğu için kaldırdım. 8,5 yüklediğimdeyse eski sürümü kaldırın diyo ama eski sürümü zaten kaldırdım lütfen yardım edinn... |
ben msn yüklicem ama yüklenmio bana yardımcı olurmusunuz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar benimde 1603 nolu hatayı veriyor 3 gün oldu çözemedim nolur yardım |
clean programı yükledim kurdum ama nerden çalıştırcaz bu programı ne bi ikon var nede başka bişi kurmasına kurdukta bi numarası cok hala msn kuramadım delircem yardımcı olursanız sevinirim |
aynen pro yu yükledik e kısayolu neredE????? bari bir işi tam yapın.......Programı açmak için kısayolu nerede?? |
slm arkadaşlar ben buldum çözümü bilgisayarım dosyasını açtıktan sonra "c" dosyasını tıklıyoruz ve documents dosyasını açarak adımızı yazan dosyayı açtıktan sonra "contacts" dosyasını göreceksiniz orayıda açtıkdan sonra "desktop" haricindeki tüm yazılanları siliyoruz ve sorun kalkıyor bu işlemi yaparken sağ alt kösedeki mns işaretini kaldırıyoruz.KOLAY GELSİN |
yaw arkadaşlar bnm pcye yenı format atttım lınke tıklıyorum guvenllık ayarı activexden bahsediyor |
msn kurulmuyor net ler hepsi aynı yazmış 1603 hata kodu veriyor antispyware de yok 2 gündür uğraşıyom arkadşlar olmuyor bunu çözecek kimse yokmu yaaa yardımedin c de 3gb lık boş yerde var kurulmuyor |
30 day proudest bendeki liste allta hangisini silmem gerek hangisi msn ile ilgili yardım lütfen (All Users) [14.0.8064.0206] (All Users) [14.0.8064.206] (All Users) [14.0.8081.709] (All Users) [14.0.8089.0726] (All Users) [14.0.8089.0726] (All Users) [14.0.8089.0726] (All Users) [14.0.8089.726] (All Users) [14.0.8093.805] (All Users) [14.0.8098.930] (All Users) Adobe AIR [1.0.8.4990] (All Users) Adobe Reader 9.3 [9.3.0] (All Users) DolbyFiles [2.0] (All Users) ImagXpress [7.0.74.0] (All Users) J2SE Runtime Environment 5.0 Update 3 [1.5.0.30] (All Users) Java(TM) 6 Update 10 [6.0.100] (All Users) Junk Mail filter update [14.0.8089.726] (All Users) Kaspersky Anti-Virus 2009 [8.0.0.506] (All Users) LightScribe 1.4.39.1 [1.4.39.1] (All Users) Menu Templates - Starter Kit [9.0.4.0] (All Users) Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2 [2.2.30729] (All Users) Microsoft .NET Framework 3.0 Service Pack 2 [3.2.30729] (All Users) Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 [3.5.30729] (All Users) Microsoft Application Error Reporting [12.0.6012.5000] (All Users) Microsoft Choice Guard [2.0.48.0] (All Users) Microsoft Search Enhancement Pack [1.3.59.0] (All Users) Microsoft Sync Framework Runtime Native v1.0 (x86) [1.0.sonrası görülmüyor (All Users) Microsoft Sync Framework Services Native v1.0 (x86) [1.0.sonrası görülmüyor (All Users) Movie Templates - Starter Kit [9.0.4.0] (All Users) MSVCRT [14.0.1468.721] (All Users) MSXML 6.0 Parser (KB933579) [6.10.1200.0] (All Users) Opera 10.10 [10.10] (All Users) Segue UI [14.0.4327.805] (All Users) SoundTrax [4.0.18.0] (All Users) WebFldrs XP [9.50.7523] Windows Installer Clean Up [3.00.00.0000] |
jibbed cherkasky ya arkadaşlar bende deli olcam artık 1 haftadır forumları tarıyorum yok halledemedim sorunu ne bilgisayarda ne de registry de adı windows live, windowslive, msnmsngr, messenger, msn olan herhangi bir dosya yok tek tek arayıp sildim. Yok windows cleanup utility yok revo uninstaller yok zapmessenger yok your uninstaller yok tuneup utility vb... ama yok yine yüklemeye calıstıgımda msn zaten yüklü gözüküyor kaldıramıyorum da nerden kaldıracaksam yok emaresi yok bilgisayarda msn in. |
Alıntı:
Bu arada "Windows Installer CleanUp Utility'yi kurduktan sonra nasıl çalıştıracağız?" diye soran arkadaşlar var. Başlat > Programlar altında kısayolu yer alıyor. (sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır seçeneğini kullanın) |
sistem geri yüklemeden 8.5 yklediğin tarihe geri al pc ni |
| Saat: 13:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık