MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Hata Kodu 80004005 Windows Live Messenger Hatası (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/47478-msn-hata-kodu-80004005-windows-live-messenger-hatasi.html)

Morrigan 15 Ağustos 2007 20:00

Hata Kodu 80004005 : Windows Live Messenger Oturumu Açamıyorsunuz

Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:

Bu hatayı alıyorsanız, Windows Live Messenger ürününün 8.0.792 veya daha yeni sürümüne sahip olduğunuzu doğrulayın.

En son Windows Live Messenger sürümüne sahip olduğunuzu doğruladıktan sonra da bu hatayı almaya devam ederseniz:

Windows Gezgini ayarlarınızı değiştirin
  1. Araç çubuğunda, Başlat'ı tıklatın ve sonra Araştır'ı seçin.
  2. Araçlar'ı tıklatın ve sonra Klasör Seçenekleri'ni seçin.
  3. Klasör Seçenekleri penceresinde Görünüm sekmesini tıklatın.
  4. Gelişmiş Ayarlar listesinde, Gizli dosya ve klasörleri göster'i seçin, Bilinen dosya türleri için dosya uzantılarını gizle'nin seçili olmadığından emin olun ve sonra Tamam'ı tıklatın.
  5. Windows Gezgini penceresinde, Görünüm'ü tıklatın, Gezgin Çubuğu'nu seçin ve Klasörler'in işaretli olduğunu doğrulayın.
Kişi Önbelleği klasörünüzü silin
  2. Sol bölmedeki klasör listesinde, C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
  3. Sonra, Messenger e-posta adresiniz klasörü içindeki tüm dosyaları silin.
  4. Sol bölmedeki klasör listesinde, C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
  5. Sonra, Messenger e-posta adresiniz klasöründe real (gerçek) ve shadow (gölge) klasörlerini silin.
  6. Windows Gezgini uygulamasını kapatın ve yeniden Messenger oturumu açmayı deneyin.

matraxgk 14 Kasım 2008 20:29

yardıma ihtiyacım var ama

Morrigan adlı kullanıcıdan alıntı https://www.msxlabs.org/forum/ambience/buttons/viewpost.gif
80004005 nolu hata için;

C:\Documents and Settings\(kullanıcı adınızın olduğu klasör)\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts

Bu klasöre gidin ve Windows Live Contacts klasörünün içinde ne var ne yoksa silin.

Daha sonra giriş yapmayı bir daha deneyin..

ben bunu bulamadım ama yardımcı olurmusunuz

game_breed 19 Kasım 2008 06:02

Burada söylenen yolda ''C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\Messenger e-posta'' adresime mail adresime ait bir dosya yok.Ben daha önce silmiştim.Fakat yine hata verdi bu defa 80004005 hatası veriyor.Ama ben messengerımı açabiliyourm.Windows Live Mail'imi açtığım zaman birden internet bağlantısını kopartıyor.Netten düşüyorum ve bu hatayı veriyor.Ne yapmalıyım?

Mailimin verdiği hata mesajı şu şekilde:

Unable to send or receive messages for the Mutti/1 account. To send and receive messages in your Hotmail account, go to Sign In on the Web, or try again later. To get help from Windows Live Customer Support, go to http://support.live.com and click Windows Live Mail in the list of services.

Server Error: 0x80004005
Server: 'http://mail.services.live.com/DeltaSync_v2.0.0/Sync.aspx'
Windows Live Mail Error ID: 0x80004005

Unable to send or receive messages for the Mutti/2 account. To send and receive messages in your Hotmail account, go to Sign In on the Web, or try again later. To get help from Windows Live Customer Support, go to http://support.live.com and click Windows Live Mail in the list of services.

Unable to send or receive messages for the Mutti/3 account. To send and receive messages in your Hotmail account, go to Sign In on the Web, or try again later. To get help from Windows Live Customer Support, go to http://support.live.com and click Windows Live Mail in the list of services.

ahmetseydi 28 Şubat 2009 15:03

Alıntı:

matraxgk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1227942)
Morrigan adlı kullanıcıdan alıntı https://www.msxlabs.org/forum/ambience/buttons/viewpost.gif
80004005 nolu hata için;

C:\Documents and Settings\(kullanıcı adınızın olduğu klasör)\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts

Bu klasöre gidin ve Windows Live Contacts klasörünün içinde ne var ne yoksa silin.

Daha sonra giriş yapmayı bir daha deneyin..

ben bunu bulamadım ama yardımcı olurmusunuz

İşlemleri yapmadan önce Klasör Seçeneklerinden Gizli Dosyaları Görünür duruma getirmelisiniz.

Misafir 15 Eylül 2009 11:59

Hotmail de gelen mail leri açamıyorum

Misafir 15 Eylül 2009 11:59

Hotmailde mailleri açamıyorum

Misafir 15 Eylül 2009 17:25

Alıntı:

support live com
email posta alamıyorum surunu gidermeniz taleb ederim

Misafir 15 Eylül 2009 17:29

email posta geliyor şu anda 30 posta iletyisi var ama açılmıyur

Misafir 18 Eylül 2009 10:22

Alıntı:

support live com

mesajlarım gitmiyor ve bana gönderilenler gelmiyor

Misafir 18 Eylül 2009 14:32

Alıntı:

support live com

message c0000139parameters hatası alyorum yardım edermısınız tşk.

Misafir 19 Eylül 2009 07:27

Alıntı:

support live com

AWACYJ mesajlarım gelmiyor ve benim gönderdiklerim gitmiyor.

Misafir 30 Eylül 2009 20:16

2. Sol bölmedeki klasör listesinde, C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.

olmuo

Misafir 4 Ekim 2009 16:44

Alıntı:

support live com
live messenger temel parçaları proğram kaldırdan silemiyorum

Misafir 3 Kasım 2009 15:33

Alıntı:

support live com
Windows live Messenger oturumu açamıyorum .Hata bildiriyor. hata kodu 80004005 ve sürekli kendiliğinden kapanıyor.Bir kaç yerle görüştüm beni bu adres yönlendirdiler.

Misafir 10 Aralık 2009 17:08

messengerimi açamıyorum yardıma ihtiyacım var messengerimi açmak istediğimda karşıma hata raporu çıkyo ama ben bu sorunumu halledemedim lütfen yardım edermisiniz

Unregistered 14 Aralık 2009 14:17

msn nin posta kodu nedir

fadedliver 14 Aralık 2009 14:23

Alıntı:

Unregistered adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1605257)
msn nin posta kodu nedir

Bulunduğunuz yerin posta kodunu yazmalısınız.MSN'nin posta kodu yoktur.

Misafir 24 Aralık 2009 07:57

Alıntı:

support live com
messengerimi açamıyorum

Misafir 5 Ocak 2010 18:37

Alıntı:

support live com
açılmıyor iki farklı adresle denedim şifre yanlış diyor .ayrıntıları göstere bastıgımda hata nosu ,80048823 ğösteriyor

Misafir 6 Ocak 2010 10:06

Alıntı:

support live com
msn açılmıyor parola yanlış diyor hata kodu 80048823

Misafir 21 Şubat 2010 23:00

msn açamıyor yardım

Misafir 8 Mart 2010 15:43

msn de wab cam actığımda karşı tarftan ses alamıoyrum.hopoler ve ses ayrlarında bi sorun bulmadım??

Misafir 11 Mart 2010 11:21

MESSENGER OTURUMUMU AÇAMIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.HATA VERİYO

Misafir 13 Mart 2010 22:10

msn mi açamiyorum yardımcı olurmusunuz

Misafir 5 Nisan 2010 18:55

Alıntı:

support live com
şifrem çalındı msnyi açamıyorum

Misafir 14 Nisan 2010 17:45

şifre yenilemesi hakkında

Alıntı:

support live com
merhaba
msn oturumaçma şifremi değiştirdikten sonra unuttum. şifre yenilemeleri denerkende yanlış yazmış olacağımdan hiç bir şekilde hotmail e giremez oldum.gelen kutum benim için çok önemli (banka extreleri vs. gibi) ne yapmam gerektiği hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim. tülay esen

Misafir 19 Nisan 2010 17:07

hotmaili açamıyorum

Alıntı:

support live com
merhaba ben hotmail hesabıma ulaşamıyorum gırmek ıstedıgım zaman sıfre yanlıs dıyor. . .

Gizli soru ıle şifremı değiştirmek ıstıyorum fakat bana gızlı soru seçeneğini vermıyor

hotmailim de. . (kockral35)@hotmail.com lutfen yardımm :(

Misafir 20 Nisan 2010 03:50

Alıntı:

support live com
İleti gönderip alamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.

alperen 2343*3 1 Haziran 2010 12:10

silinmeyen dosyaları silme

heyy size tavsiyem unlocker indirin silinmeyen dosyalarınzı kolaylıkla sileceksiniz bana güvenin ben denedim çok harika bişey

Misafir 10 Temmuz 2010 17:51

asd

beyler ben msn acamiyorum 80004005 hatasi aliyorm yardim edebilecek msn nemi ekleyebilirmirmi ? fahir_aslan@hotmail.com

oLchY 24 Ocak 2011 23:36

Alıntı:

Morrigan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 626976)
Hata Kodu 80004005 : Windows Live Messenger Oturumu Açamıyorsunuz

Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:

Bu hatayı alıyorsanız, Windows Live Messenger ürününün 8.0.792 veya daha yeni sürümüne sahip olduğunuzu doğrulayın.

En son Windows Live Messenger sürümüne sahip olduğunuzu doğruladıktan sonra da bu hatayı almaya devam ederseniz:

Windows Gezgini ayarlarınızı değiştirin
  2. Araçlar'ı tıklatın ve sonra Klasör Seçenekleri'ni seçin.
  3. Klasör Seçenekleri penceresinde Görünüm sekmesini tıklatın.
  4. Gelişmiş Ayarlar listesinde, Gizli dosya ve klasörleri göster'i seçin, Bilinen dosya türleri için dosya uzantılarını gizle'nin seçili olmadığından emin olun ve sonra Tamam'ı tıklatın.
  5. Windows Gezgini penceresinde, Görünüm'ü tıklatın, Gezgin Çubuğu'nu seçin ve Klasörler'in işaretli olduğunu doğrulayın.
Kişi Önbelleği klasörünüzü silin
  4. Sol bölmedeki klasör listesinde, C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
  5. Sonra, Messenger e-posta adresiniz klasöründe real (gerçek) ve shadow (gölge) klasörlerini silin.
  6. Windows Gezgini uygulamasını kapatın ve yeniden Messenger oturumu açmayı deneyin.

Windows Live Messenger 2011 kullanıyorum. Yukarıdaki işlemleri yaptım ama fayda etmedi. Hala aynı hatayı alıyorum. yardımcı olabilirmisiniz.

Misafir 2 Şubat 2011 19:12

msn hata

benim msn de görüntülü görüşürken sesim kapanıyor bu sorun beni çok üzüyor bana yardım ederseniz sevinirim

Misafir 8 Şubat 2011 03:48

0x80004005 bu hatayı nasıl düzeltiriz? Windows Live Messenger 2011 kullanıyorum sürekli bu hatayı alıyorum.

dossts 8 Şubat 2011 03:52

Hata Kodu: 0x80004005 bende Windows Live Messenger 2011 kullanıyorum. Yukarıdaki işlemleri yaptım ama fayda etmedi. Hala aynı hatayı alıyorum. yardımcı olabilirmisiniz ?

Misafir 21 Mart 2011 17:56

messenger 2011 kullanıyorum araçlar çubuğunu göremedim bu yüzden bu sorunu halledemiyorum

Misafir 19 Haziran 2011 13:26

yardımcı olun

mail adresime internetten giremiyorum diğer sitelere giriş var aacil çözüm bekliyorum saygılarımla

Misafir 7 Ekim 2012 16:52

Alıntı:

support live com ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

HATA KODU 080072EE2

Saat: 10:10

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık