![]() |
bu da yeni bi oyun zengin olsaydım ne yapradım dünyanın en pahalı arabasını alırdım geri kalan hayatımıda maimi de geçirirdim :) * |
ZENGİNLİĞİMİN LİMİTİNE BAĞLI EĞER LİMİTSİZ BİR ZENGİNLİĞİM VARSA TÜM İHTİYACI OLANLARIN İHTİYAÇLARINI KARŞILARDIM TÜRKİYE İÇERİSİNDEKİLERİN BANADA KALIRSA BİRŞEYLER YAPARDIM İŞTE |
KESİNLİKLE TEK BİŞEY YAPARDIM TEK HAYALİM BU ÇÜNKÜ KİMSESİZÇOCUKLAR İÇİN Bİ YURT BARINA BİLECEKLERİ EĞİTİM GÖRECEKLERİ EĞLENECEKLERİ İÇİNDE HERŞEYİN BULUNDUĞU DIŞARI HİÇ İHTİYACLARI OLMAYACAK Bİ YER AH AH KEŞKE ZENGİN OLSAMDA GÖSÜM ACIK GİTMESE BU İSTEGİMİ GERÇEKLEŞTİRSEM |
Bi Rap Festivali Organize Ederdim.. Sagopa Kajmer,Kolera,Abluka Alarm,Zet,Raffine,Sansar Salvo,Rapozof,U.L.A.Ş'ı Çağırırdım... Masraflar Benden :P |
KITLIK ÇEKEN ÜLKELERE YARDIM EDERDİM :) |
bir AUDI TT alirdim... USA de yasardim. herkes ve hersey den uzak, biton kiz arkadasim ve sevgililerim olurdu, ama uzun iliskim olmazdi... cunku O nu hala ariyor olurdum... |
köşk alırdım ve hayatımı yaşardım |
Bir Ferrari F-50 alırdım... Tabii ondan önce bi ehliyet.... Kalan parayı da garibana dağıtırdım. |
yardım ederdim kendime önce :D |
hayatta tek bi dileğim var amacım var zengin olursam yapacağım ilk şey önceden de dediğim gibi KESİNLİKLE TEK BİŞEY YAPARDIM TEK HAYALİM BU ÇÜNKÜ KİMSESİZÇOCUKLAR İÇİN Bİ YURT BARINA BİLECEKLERİ EĞİTİM GÖRECEKLERİ EĞLENECEKLERİ İÇİNDE HERŞEYİN BULUNDUĞU DIŞARI HİÇ İHTİYACLARI OLMAYACAK Bİ YER AH AH KEŞKE ZENGİN OLSAMDA GÖSÜM ACIK GİTMESE BU İSTEGİMİ GERÇEKLEŞTİRSEM yani bunu yapacak kadar zengin olayım ve o yurdun içindeki çocukları orda yaşadıkları sürece kimseye muhtaç bırakmayacak kadar param olsun ben başka bişey istemiyorum isterse bunu yaptıktan sonra tek kuruşum kalmasın.... |
HİÇ BİŞİ YAPMAZIDIM :)))) |
afrikadaki açlara ve hayvanlara yardım ederdim |
aynen ramsstein |
aynı fikirdeyim ramsstein ..;) |
aynı fikirdeyim TeoDora ;)))) |
aynen sana katılıyorum roziel(Y) :D :D :D |
:DDDDDD koptum be TeoDora :DDDDDDD çıkardım bi yüksek binanın tepesine alın beeee diyer atardım tüm servetimi halka |
servetimin miktarına bağlı.ancak mutlaka ihtiyacı olan çocuklara yardım ederdim. |
baştada söyledim zenginlikle ilgili tek hayalim var gerisi boş |
zengin olsaydın beyonce yi ayarlardım :D |
yeşillikler içinde kocamaaan bahçesi olan bir ev alırdım e bi sürü de çiçek ektirirdim hizmetlilere e o kadar para var ben ekmiicem herhalde :) belki istersem ekerdim ama. Sonra şu rezidans lardan da 1 daire alırdım. E şehire de yakın olmak gerek. Sonra mağazaya koşardım e yenilemek lazım kıyafetleri şimdi bi de. Daha sonra derdim bu böyle gitmiyo biraz da başkalarına yardım etmen gerek. Gerekli bütün yardımları yapardım gücüm yettiğince. |
futbol takımı kurardım |
bi adayı satın alırdım oraya istediğim herşeyi inşa ederdim :D bradd in elinden de alırdım angelina 'yı :D:D |
VALLA BİLMİYORUM ZENGİN LURSAM O ZAMAN DÜŞÜNÜRÜZ |
beyonce yi yanımda tutardım :D |
ada satın alırdım |
İlk önce kanser arastırma kurumuna ve yoksul evlerıne bı kısmını bagışlardım.. gerısiylede büyük binalar..son model arabalar alırdım..bunlarıda alınca kıyafet ve bakıma harcardım |
valla şuan zengin olsam anında bir tatile çıkardım kafa dinlemeye çok ihtiyacım var valla |
ne yapmaz dımkı önce trabzonspora ronaldınho gıbı adamları getırırdım sonrada verelini avrupa :DD:D:D:D |
flla hiç bişi yapmasdım normal hayata dewam ama adidas tan da çıkmasdım:D |
kendime isveç'ten bi ev alırdm altımada bi araba ve bi iş yeri açar işletmesini babama verrdm ve isveç de özel bi lisede eğitimime devam ederm..ah ahh hayal etmek güsel şey..*-) |
:(:( şUana kadar isteeipte yapamadıığım hiçbişey olmadıı..kendim için Her ıstedııgım olduu...Kendimce yapamadııgım hıc bısey olmadı maddı acıdan;) Fakat İsteğim aılesızler için olurdu. yardım etmiş olduuğum kımsesıız cocuklar yurdu var....Buyuk bı ev tutup onlarla bırlıkte yasamayı,isterdım...suanda 5inini okutuuorum fakat hepsını okutuupp buyutmeyı ısterdım:( |
bu soruyu eğer zengin olsaydım değilde...! eğer fakir olsaydım neyi arzulardım diye değiştirelim...! cevabım ise şu olurdu...! para değilde...! huzur ve mutluluk isterdim rabbimden.. peki sadece kendim içinmi...! hayır tabiki...! tüm insanlık adına isterdim bunu...! renk dil din ırk göz ayrımı yapmadan....! sonuçta hepimiz birer kalp taşıyoruz...! şu unutulammalıdırki...! hayatta paradan daha aşağılık bir olgu yoktur....! ve ondan daha acı bir sonda yoktur...! |
Tek başıma zaten yiyemem o parayı,muhakkak yardım ederek,yakın çevrem;başka insanlarla paylaşarak belli düzeylere getirirdim çoğu insanı. |
yat kiraldım geziye çıkardım pijama partisi verirdim :d |
buraları terk ederidim kendimi mutlu etmeye ç alışırdım |
PARA MUTLULUK GETİRMEZ BEN HEPSİNİ DAĞITIRDIM Kİ MUTLU OLAYIM İNSANLARIN MUTLU OLMASI BENİDE MUTLU EDER:D |
Benim içn yeteri kadarını alırdım, Gerisiyle de önce 10.000 kişilik bir barınak yaptırırdım ve evsizlerin hepsini alırdım... Ama zengin diilim :(( Allah yardımcıları olsun.... |
erdeğe ordan bodruma ordanda sideye gitmek isterdimm:) |
zengin olsaydım önce hayatımı garantiye almak için gizli bi hesap açıp büyük bi meblağ yatırırdım :)) sonra da gel keyfim gel.. :))) |
ben zengin olsam ilk baş bir ev sonra araba gerisinide fakire dağıtırdım ama bir miktar kendime ayırıdım ve tatile çıkardım:D :D :D :D |
Hımm iyi fikir :)) ama ben ev değil adalar da bir yazlık alsam yeter, bi araba gerisini de Dağıt dimi tubiş :)) |
volla her şey alirdim :D arabayla felen uraşmam ya benzini var ev desen oda ayni :D :D |
bütün acları doyururdum herkese yardım ederdim |
önce yardım sonra eğlence zencilerle takılırdım araba çalardık içeri girdiğimde para ödeyip çıkardım :d |
yaf Hade Zengin Olduk Gerisini Ne Yapcazaki Para Var Hozurun var derlerya ben bu laha inanmam param Olsa Her Keze Yardim ederdim Ama nerde :(((( |
ah bi zengin olsamneler neler y apmammm :)) |
varya canim cok sikiliyu bir ülke aclik + susuzluktan olmek uzere ve kimsenin yardim etti yok buna ne YapaBlirizki Elden Ne Gelir Volla Zengin Bile olsam Belki az Bir Faydam Olsun İsterdim ama Nerde O Gunler ?:S |
ah bi zengin olsam dünyayı turlicamm |
para parayı çekiyor hemde inanılmaz bir güçle ben biriktirdikçe benim paralar başka paraların çekim alanına giriyor.. BU GİDİŞLE ZENGİN OLAMIYCAM OLSUN GÖNLÜM ZENGİN.. |
| Saat: 03:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık