![]() |
Alıntı:
|
valla süpermiş bu wlm 9 sonunda kurdum:D acayip hızlı size bir tavsiye vereyim wlm 9 u kurmadan önce saatin yanıdan eski msnye sağ tık çıkış yapın ve tüm eski plus yada diğer eklentileri ekle kaldırdan silin ve wlm 9 u kurun eskiyi silmesenizde wlm 9 kurulurken o kalkıyor zaten ve sorunsuz kuruyor. en son işlem olarakda wlm 9 a uygun olan plus ve A patchyi kurun tertemiz wlm 9 karşınızda:) http://img82.imageshack.us/img82/180/sshot1jp7.jpg |
arkadaşlar bu sorun bu oyun ilk çıktığından beri(8.5'te) vardı ama ben yine koyayım dedim bunu gidermek için kaldırmak mı gerekiyor WLM'yi tamamen yoksa başka bir çözümü var mı?birde plus ile ilgili sorum var ana pencere de nick renkli görünüyor ama konuşma pencerelerinde renksiz 4.79 kullanıyorum.*-) |
arkadaslar yukleyemıyorum bana yardım edın yukleme sırasında hep hata verıyor neden ılk yuklemede oldu sonra ben coklu acabılmek ıcın yama yukledım ondan sonrada olanlar oldu |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Messenger Plus! sorunuyla ilgili olarak bu konunun son sayfalarını inceleyiniz: https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/208379-windows-live-messenger-2009-icin-messenger-plus-live.html |
Windows Live Mail Açılmıyor Acil Yardım Çıldırıcam Merhabalar Windows Vista Ultimate Kullanıcısıyım.. Windows Live Messenger 9.0 resmi olarak yayınlanmadan önce bi yerden setupunu bulup kurdum.. Windows Live Maili çok kullanıyorum onuda güncelledim. Neyse beğenmedim kaldırdım Eski oLanını kurdum açılmadı :S Sonra tekrar yenisini kurdum gene açılmadı regeditten bütün windows live mail yazan herşeyi sildim dosyalarınıda sildim ama bir türlü açılmıyor.. Ona alternatif adam gibi Mail programıda buLamadım... Aldığım hata: http://www.hizliresim.com/2009/1/14/112.jpg Lütfen yardım edin :S |
Bu aracı kullanarak tamamen kaldırmayı deneyin: Windows Installer CleanUp Utility Buradaki MSI dosyasını kullanarak kurulum yapmayı deneyebilirsiniz: https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/225675-windows-live-mail-14-0-8050-1202-a.html |
Cevabın için teşekkür ederim ama hiçbir işe yaramadı Windows Installer Clean Up programıyla bütün Windows Live ürünlerini temizlesemde hiçbir işe yaramdı.. Gene Aynı ürünü yapılandırırken bekleyin diyor ve gidiyor.. Bi kere office 2007 de olmuştu düzeltemedik format attık fakat bu sefer format atmak istemiyorum :S Başka çare varmı? |
Yardım Edin Lütfen....... Geçen Cumartesi MSN yeni sürümünü yükledim ama çok pişman oldum yeni MSN hem bilgisayarımda düzgün çalışmıyor hemde eski sürümü daha pratikti benim için,bende eski sürümü tekrar getireyim dedim ama bir türlü yapamadım MSN yi tekrar eski haline getirebilmem için MSN nin yeni sürümünü bilgisayarımdan kaldırmam gerekiyormuş,bunun yapabilmek için program ekle kaldırdan msnyi kaldırmaya çalıştım ama listede bulamadım.Bilgisayarda bulunan Msn programını bilgisayardan silmek ve yeniden Msnnin eski sürümünü yüklemek hakkında bilgisi olan biri ayrıntılı olarak cevap yazsın.Acildir... |
Alıntı:
ZapMessenger |
Alıntı:
Eski sürüm için > https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html |
s.a arkadaşlar 14.0.8050.1202 için plus yükledim yazılar için sorunsuz şekilde kullanıyorum teşekkür fakat discovery de lazım çıktımı çıktıysa eğer linkini yazabilirmisiniz çıkmadıysada ne zaman çıkar bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler 14.0.8050.1202 ayrıca final sürümmü oluyor şimdi... |
Alıntı:
|
en çok tavla oyununda veriyor bu sorunu diğerlerinin hepsine bakamadım bazıları açılmıyor ama.:*( |
Alıntı:
ok teşekkür ederim saolun... |
benim bilgisayarda iki ayrı hesap var kendi hesabıma yükledim msn açılıyor ama diğer hesapta msn açılmıyor hata imzası bu ? yardımcı olursanız sevinirim... AppName: msnmsgr.exe AppVer: 14.0.8050.1202 AppStamp:493623f7 ModName: uxcore.dll ModVer: 14.0.8050.1202 ModStamp:49361b1c fDebug: 0 Offset: 0006c74b |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
msn 2009 ile ilgili yardım lütfen degerli arkadaslarım merak ettigim sey su ben msn 2009 kullanıyorum plus ykledim ona uyumlu ama discovery yoq bulamıyorum bi bilgisi olan varmı bu konuda???bide ne dinledigimi gösteremiyorum msnde ne media playerden nede winamptan.winamp ımda sn sürüm media playerimde yardımlarınızı beqliyorum.... |
Alıntı:
ne dinliyorum özelliği için: Kişiler müziğinizi göremiyor Şarkı bilgilerini kişilerinizle paylaşmak için Windows Live Messenger ve Windows Media Player uygulamalarını birlikte çalışacak şekilde yapılandırmanız gerekir. Messenger uygulamasını yapılandırmak için:
Windows Media Player sürüm 11'i yapılandırmak için:
Bu özellik Microsoft Windows 2000 veya sonraki sürümüyle ve Windows Media Player 9 veya sonraki sürümüyle uyumludur. Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği |
Alıntı:
ben bi türlü türkçeleştiremedim.. aşamaları yapıyorum ama olmuyor :( yardıııııımmm edinnn |
Alıntı:
|
peki bundada çoklu msn olayı varmı varsa linki nasıl |
Alıntı:
Benim Messengerimde sorun yokki bu msn yi sildi :S Benim Windows Live Mailde problemim var.. Messenger normal çalışıyor ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Windows Installer CleanUp Utility bu konuda anlatılan diğer adımları uygulayın. |
arkadaslar benim sorunum final sürümünde msn listesi ekranından maillere girilen simgeye basıyorum girmiyor..yani basıorm hiç bi tepki yok..aynı sorun birisi bana link yollayıncada oluor..linke basıorm hiç bişi olmuor.bilen varmı bu soruunun cozumunu? |
Selam arkadaşlar bende böyle bi hata raporu veriyor neden anlamadım.Yardımcı olursanız sevinirim ^^. http://img91.imageshack.us/img91/3348/adszps5.jpg |
arkadaşlar kusura bakmayında benim buradan indiriğim yama php olarak iniyor ve haliyle açılmıyor yardımcı olabilecek biri varmı acil olarak |
bende msn 2009 u yeni yükledimmmm aslında tekk kelimeyle süper bişey :) amaaa.......... *-) mail simgesine basılınca neden açılmıyor anlamıyorum basılınca açılıyor ama msn sayfası çok farklı bir dilde çıkıyor . bütün sorunları hallettim ama bunu daha çözemedimmm^o) iki gündürr kafa patlatıyorum ama sanırım yapamıycamm :( kaç senedir msn vs. kullanıyorum ama ilkdefa böyle hatalar la karşılaştımm biraz daha bekleyip hatasız iyice denenmiş şekliyle piyasaya sürebilirlerdi diye düşünüyorum,, umarım bi çözümü olurr, yoksa her gün googledan msn.com a tıklayıp hotmaile girip oradan maillerimi okumaya bilmiyorum ne kadar dayanabilirim??? ^o) |
Alıntı:
discovery 1,5 var benim de msn 2009 a uyumlu olarak kullandığım..live.msgdiscovery.com dan indirdim sitedende bulabilirsin,, amaaa ÖNCE PLUS I TAMAMEN SİLMEN GEREKİYOR ÇÜNKÜ İKİSİ AYNI ANDA ÇALIŞMAYA BİLİYOR YANİ PLUS LA DİSCOVERY.. OY ÜZDEN ÖNCE DİSCOVERY 1.5 U KURUP SONRA ARDINDANN msgplus.net ten msn 2009 a uyumlu plus indireceksin yanii (MsgPlusLive-479b) olanı .. şu an ikisinde kullanıyorum aynı anda beta oldukları içinarada verdikleri hatalar dışında tek kelimeyle süperler ;) ne dinlediği konusuna gelincee , zatenn discovveryi yüklediğin zaman ayarlar kısmında var .. Alıntı:
yeniden deneye bastım olmuştuu bende:) |
windows liwe messenger 9 hata platform hatası alıyorum formda yazanlara baktım uygulamadım düzelmedi gönderme hatası verior bu sorunu nasıl düzelte bilirim birde kişileri sırala seçeneğine nerden ulaşabilirim gönderme hatası alınca oturum kapanıyor |
Alıntı:
Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü |
Arkadaşlar msn 2009 a uyumlu plus varmı. Ben bu siteden bir tanesini yükledim ama pluslaşmadı msn. Yani beim plusda istediğim isimlere konulan kodları açması yani renk kodu ise renklndirme yapması ve çoklu oturum olayı. Ama ben yüklediğim plus bunları yapmıyor ki onu geçtim. aynı pplusu yüklediğimde 8,5 de yukarıda plus sekmesi vardı ki oaradan bir sürü işlem yapıyordum. Ama 2009 da o plus sekmesi bile çıkmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Ben bu konu hakkında İngilizce-Türkçe raporlamalarımı yaptım. Kısa zamanda düzeltirlerse iyi olur. Siz de yapabildiğiniz kadarıyla yapın. Windows Live Hesabı için Türkçe geri bildirim kabul ediyorlarmış, İngilizce'niz yoksa en azından oraya durumu izah eden Türkçe bir rapor gönderin. kucukhanim88, size bir hatırlatma yapayım. E-posta hesabınızı açmak için her seferinde Google'da arama yapmaktansa şu adresleri aklınızda bulundurun ve o adreslere gidin, ikisi de aynı işi görür: 1- http://mail.live.com 2- http://www.hotmail.com Ya da varsayılan tarayıcınızı Mozilla Firefox'tan değiştirip Windows Internet Explorer olarak ayarlayın. O zaman Messenger'dan yabancı dilde açılma sorununu da halletmiş olursunuz. |
valla nasıl yaptım bilmiyoruma ama messenger 2009 da mail simgesine basınca açılanyabancı sayfadan mailimi ve şifremi kaydederek girdim , artık msn imde mail simgesine tıkladığımda direk mail sayfası ve mailler türkçe açılıyorr :) |
Alıntı:
yapıp denemeyin dediğiniz şekilde sorunumu çözmüş bulundumm yapmaya uğraşırken bi zararı olmaz inşallah :( ama yine de her ihtimale karşı ger ibildirim gönderdim,peki bu sorun çözülürsee tekrar dan mı msn yüklememizmi gerekecek peki ,tekrar dan discoveryi , plus ı :( |
Alıntı:
Siz sorununuzu çözmediniz aslında. Belli bir süre ya da Hotmail'de oturumu kapata bastıktan sonra Messenger'dan e-postanıza ulaşmak için tıkladığınızda yine aynı Brezilya Portekizcesi sayfayla karşılaşacaksınız. Ama aklınızda bulunsun, öyle yabancı dildeki sayfayla karşılaşınca neyi nereye yazacağınızı anlayamıyorsanız, adres çubuğundaki adresin sonundaki 1046 sayısını silip 1055 yazıp o adrese gidin. Sayfa sadece o seferlik Türkçe açılacaktır, siz de sıkıntı çekmeden oturum açabileceksiniz. |
Arkadaşlar, bu sürümü yüklediğinizde varsayılan olay sesleriniz de değişmeli. Yeni Messenger'da yepyeni tonda sesler eklenmiş. Bunu geç fark etmemin sebebi şu. İki bilgisayarıma da WLM 2008'den yükseltme biçiminde WLM 2009 kurdum. Kurduktan sonraki kullanımlarımda yeni sesleri hiç duymadım. Eski sesler aynen devam ediyordu. Ta ki bir bilgisayarın Messenger'ını onarmam icap edene kadar. Onardıktan sonra kişi çevrimiçi vs. seslerinin değiştiğini, daha yumuşak sesler geldiğini fark ettim. Öbür bilgisayara baktım, onda yine eski sesler vardı (hala eski sürümün ses dosyaları duruyordu). Onu da onardıktan sonra oraya da yeni sesler geldi. Siz de şu ana kadar seslerde bir değişme fark etmediyseniz size de tavsiyem siz de Program Ekle veya Kaldır penceresinden Windows Live Temel Bileşenler'i bulup bir kez onarın. Varsayılan seslerin yenilendiğini göreceksiniz daha doğrusu duyacaksınız :P Ancak burada kafama takılan bir şey var. Neredeyse seslerin hepsi değiştiği ve yumuşak bir hal aldığı halde, o gıcık yeni anlık ileti sesi değişmiyor. O kulak tırmalayan ses niye yenilenmemiş? Sizde değişip değişmediğine bir bakabilir misiniz? Eğer sizde değiştiyse o sesi bir şekilde alabilir miyim sizden? |
Alıntı:
anlık ileti sesi bence değişmez.sebebi ise o sesi duyan messenger olduğunu anlar.kısaca bu ileti sesi messenger için ikon halindedir. messenger=ileti tonu :D |
TSKLER ELLERINE SAGLIK DIYELIM BABACAN |
Arkadaşlar Bende Kamera Sorunu Var Kendimi Göremiyorum Ancak Arkadaşım Beni Görüyor.Lütfen Yardım Edin |
Alıntı:
|
WLM 2009 kullanıyorum, ama çoğu zaman durumumu değiştiremiyorum meşgulde kaldı. birde konuşma penceresinde gönder tuşu yok, klavyeden mi göndermek zorundayız iletileri?? |
Alıntı:
Aslında yanlış bir mantık değil. Fareniz olmadan yazışabilirsiniz ama klavyeniz olmadan yazışamazsınız :) "Meşgul" durumu ile ilgili olan sorunuzu diğer konu altında cevapladım. |
Arkadaşlar Bende Kamera Sorunu Var Kendimi Göremiyorum Ancak Arkadaşım Beni Görüyor.Lütfen Yardım Edin.. Arkadaşlar Lütfennn..ßi Çözüm yokmuuuuu :*(:*( |
| Saat: 08:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık