MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/217385-windows-live-messenger-2009-14-0-8064-206-a.html)

ahmetgns 13 Ocak 2009 00:14

Alıntı:

EnverYigit adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284278)
Firefox'taki mail girişi için çözüm bulundumu acaba final sürümüde çıktı yabancı siteye giriyor bilginiz var mı acaba?

Resim: http://i44.tinypic.com/29ztx7b.jpg

Final sürüm çıkmış olsa bile bu sorun hala düzeltilebilir. Çünkü sorun programın kendisinden değil, Windows Live hesabının ülke/bölge ayarlarından kaynaklanıyor. Aynı Messenger'dan bölgesi mesela ABD olarak ayarlanmış bir hesapla oturum açtığınızda olması gerektiği gibi İngilizce oturum açma sayfası açılıyor. Galiba Türkiye'nin ülke kod numarası yanlışlıkla Brezilya'nınkiyle karışmış. Hesabınızı Brezilya'dan yapıp denemeyin, çünkü onların sayfası normal açılıyor, denedim. http://feedback.live.com adresinden hem Windows Live hesabı hem de Windows Live Messenger için bu hatayı bildirirsek düzeltmelerini sağlayabiliriz. Ben bir tane göndereceğim, herkes de lütfen bir kez göndersin.

mito1172 13 Ocak 2009 08:06

valla süpermiş bu wlm 9 sonunda kurdum:D acayip hızlı size bir tavsiye vereyim wlm 9 u kurmadan önce saatin yanıdan eski msnye sağ tık çıkış yapın ve tüm eski plus yada diğer eklentileri ekle kaldırdan silin ve wlm 9 u kurun eskiyi silmesenizde wlm 9 kurulurken o kalkıyor zaten ve sorunsuz kuruyor. en son işlem olarakda wlm 9 a uygun olan plus ve A patchyi kurun tertemiz wlm 9 karşınızda:)
http://img82.imageshack.us/img82/180/sshot1jp7.jpg

Legend_Warrior 13 Ocak 2009 14:48

arkadaşlar bu sorun bu oyun ilk çıktığından beri(8.5'te) vardı ama ben yine koyayım dedim bunu gidermek için kaldırmak mı gerekiyor WLM'yi tamamen yoksa başka bir çözümü var mı?birde plus ile ilgili sorum var ana pencere de nick renkli görünüyor ama konuşma pencerelerinde renksiz 4.79 kullanıyorum.*-)

KRoNiKCaDii 13 Ocak 2009 19:46

arkadaslar yukleyemıyorum bana yardım edın yukleme sırasında hep hata verıyor neden ılk yuklemede oldu sonra ben coklu acabılmek ıcın yama yukledım ondan sonrada olanlar oldu

ahmed 13 Ocak 2009 19:49

Alıntı:

KRoNiKCaDii adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1286734)
arkadaslar yukleyemıyorum bana yardım edın yukleme sırasında hep hata verıyor neden ılk yuklemede oldu sonra ben coklu acabılmek ıcın yama yukledım ondan sonrada olanlar oldu

aldığınız hata kodu yada ekran görüntüsünü belirtirseniz yardımcı olabiliriz...

Legend_Warrior 13 Ocak 2009 20:21

Alıntı:

Legend_Warrior adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1286413)
arkadaşlar bu sorun bu oyun ilk çıktığından beri(8.5'te) vardı ama ben yine koyayım dedim bunu gidermek için kaldırmak mı gerekiyor WLM'yi tamamen yoksa başka bir çözümü var mı?birde plus ile ilgili sorum var ana pencere de nick renkli görünüyor ama konuşma pencerelerinde renksiz 4.79 kullanıyorum.*-)

arkadaşlar başlıkta açtım cevap yok mu ya.:*(

NeutralizeR 13 Ocak 2009 20:28

Alıntı:

Legend_Warrior adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1286413)

Hangi oyun?

Messenger Plus! sorunuyla ilgili olarak bu konunun son sayfalarını inceleyiniz:
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/208379-windows-live-messenger-2009-icin-messenger-plus-live.html

YaGMuR_PreNSi 14 Ocak 2009 00:19

Windows Live Mail Açılmıyor Acil Yardım Çıldırıcam

Merhabalar Windows Vista Ultimate Kullanıcısıyım.. Windows Live Messenger 9.0 resmi olarak yayınlanmadan önce bi yerden setupunu bulup kurdum.. Windows Live Maili çok kullanıyorum onuda güncelledim. Neyse beğenmedim kaldırdım Eski oLanını kurdum açılmadı :S Sonra tekrar yenisini kurdum gene açılmadı regeditten bütün windows live mail yazan herşeyi sildim dosyalarınıda sildim ama bir türlü açılmıyor.. Ona alternatif adam gibi Mail programıda buLamadım... Aldığım hata:

http://www.hizliresim.com/2009/1/14/112.jpg

Lütfen yardım edin :S

NeutralizeR 14 Ocak 2009 09:14

Bu aracı kullanarak tamamen kaldırmayı deneyin:
Windows Installer CleanUp Utility

Buradaki MSI dosyasını kullanarak kurulum yapmayı deneyebilirsiniz:
https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/225675-windows-live-mail-14-0-8050-1202-a.html

YaGMuR_PreNSi 14 Ocak 2009 11:35

Cevabın için teşekkür ederim ama hiçbir işe yaramadı Windows Installer Clean Up programıyla bütün Windows Live ürünlerini temizlesemde hiçbir işe yaramdı.. Gene Aynı ürünü yapılandırırken bekleyin diyor ve gidiyor.. Bi kere office 2007 de olmuştu düzeltemedik format attık fakat bu sefer format atmak istemiyorum :S Başka çare varmı?

Breeze1905 14 Ocak 2009 12:09

Yardım Edin Lütfen.......

Geçen Cumartesi MSN yeni sürümünü yükledim ama çok pişman oldum yeni MSN hem bilgisayarımda düzgün çalışmıyor hemde eski sürümü daha pratikti benim için,bende eski sürümü tekrar getireyim dedim ama bir türlü yapamadım MSN yi tekrar eski haline getirebilmem için MSN nin yeni sürümünü bilgisayarımdan kaldırmam gerekiyormuş,bunun yapabilmek için program ekle kaldırdan msnyi kaldırmaya çalıştım ama listede bulamadım.Bilgisayarda bulunan Msn programını bilgisayardan silmek ve yeniden Msnnin eski sürümünü yüklemek hakkında bilgisi olan biri ayrıntılı olarak cevap yazsın.Acildir...

NeutralizeR 14 Ocak 2009 12:09

Alıntı:

YaGMuR_PreNSi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1287168)
Cevabın için teşekkür ederim ama hiçbir işe yaramadı Windows Installer Clean Up programıyla bütün Windows Live ürünlerini temizlesemde hiçbir işe yaramdı.. Gene Aynı ürünü yapılandırırken bekleyin diyor ve gidiyor.. Bi kere office 2007 de olmuştu düzeltemedik format attık fakat bu sefer format atmak istemiyorum :S Başka çare varmı?

Bir de şu konuya göz atın:
ZapMessenger

Misafir 14 Ocak 2009 12:18

Alıntı:

Breeze1905 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1287185)
Geçen Cumartesi MSN yeni sürümünü yükledim ama çok pişman oldum yeni MSN hem bilgisayarımda düzgün çalışmıyor hemde eski sürümü daha pratikti benim için,bende eski sürümü tekrar getireyim dedim ama bir türlü yapamadım MSN yi tekrar eski haline getirebilmem için MSN nin yeni sürümünü bilgisayarımdan kaldırmam gerekiyormuş,bunun yapabilmek için program ekle kaldırdan msnyi kaldırmaya çalıştım ama listede bulamadım.Bilgisayarda bulunan Msn programını bilgisayardan silmek ve yeniden Msnnin eski sürümünü yüklemek hakkında bilgisi olan biri ayrıntılı olarak cevap yazsın.Acildir...

MSN programını kaldırmak için > Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?
Eski sürüm için > https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html

XSeZeRiX 14 Ocak 2009 12:41

s.a arkadaşlar 14.0.8050.1202 için plus yükledim yazılar için sorunsuz şekilde kullanıyorum teşekkür fakat discovery de lazım çıktımı çıktıysa eğer linkini yazabilirmisiniz çıkmadıysada ne zaman çıkar bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler 14.0.8050.1202 ayrıca final sürümmü oluyor şimdi...

ahmed 14 Ocak 2009 12:54

Alıntı:

XSeZeRiX adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1287193)
s.a arkadaşlar 14.0.8050.1202 için plus yükledim yazılar için sorunsuz şekilde kullanıyorum teşekkür fakat discovery de lazım çıktımı çıktıysa eğer linkini yazabilirmisiniz çıkmadıysada ne zaman çıkar bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler 14.0.8050.1202 ayrıca final sürümmü oluyor şimdi...

uyumlu discovery 2 henüz test aşamasında yayın tarihi belirsiz.

Legend_Warrior 14 Ocak 2009 16:44

en çok tavla oyununda veriyor bu sorunu diğerlerinin hepsine bakamadım bazıları açılmıyor ama.:*(

XSeZeRiX 14 Ocak 2009 16:53

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1287198)

ok teşekkür ederim saolun...

limancı 14 Ocak 2009 19:25

benim bilgisayarda iki ayrı hesap var kendi hesabıma yükledim msn açılıyor ama diğer hesapta msn açılmıyor
hata imzası bu ? yardımcı olursanız sevinirim...
AppName: msnmsgr.exe AppVer: 14.0.8050.1202 AppStamp:493623f7
ModName: uxcore.dll ModVer: 14.0.8050.1202 ModStamp:49361b1c
fDebug: 0 Offset: 0006c74b

mito1172 14 Ocak 2009 20:09

Alıntı:

limancı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1287735)
benim bilgisayarda iki ayrı hesap var kendi hesabıma yükledim msn açılıyor ama diğer hesapta msn açılmıyor
hata imzası bu ? yardımcı olursanız sevinirim...
AppName: msnmsgr.exe AppVer: 14.0.8050.1202 AppStamp:493623f7
ModName: uxcore.dll ModVer: 14.0.8050.1202 ModStamp:49361b1c
fDebug: 0 Offset: 0006c74b

pcde 2 ayrı hesap açmak çok gereksiz bence:)ve böyle saçma sorunlar çıkartabiliyor.eğer pc evdeyse ve seninse tek hesaba dönmeni tavsiye ederim:)

limancı 14 Ocak 2009 22:57

Alıntı:

mito1172 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1287829)
pcde 2 ayrı hesap açmak çok gereksiz bence:)ve böyle saçma sorunlar çıkartabiliyor.eğer pc evdeyse ve seninse tek hesaba dönmeni tavsiye ederim:)

sence öyle olabilir bence gerekli ;)

mito1172 15 Ocak 2009 01:30

Alıntı:

limancı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1288161)
sence öyle olabilir bence gerekli ;)

beni ilgilendirmez kardeş sen bilirsin;) senin sorunun ozaman gerekliyse:) bu tip hatalarla krşılaşmak mümkündür bazen. sadece söylemek istedim:) çok gördüm çünkü.hadi kolay gelsin;)

Ayberq 15 Ocak 2009 13:02

msn 2009 ile ilgili yardım lütfen

degerli arkadaslarım merak ettigim sey su ben msn 2009 kullanıyorum plus ykledim ona uyumlu ama discovery yoq bulamıyorum bi bilgisi olan varmı bu konuda???bide ne dinledigimi gösteremiyorum msnde ne media playerden nede winamptan.winamp ımda sn sürüm media playerimde yardımlarınızı beqliyorum....

ahmed 15 Ocak 2009 13:27

Alıntı:

Ayberq adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1288373)
degerli arkadaslarım merak ettigim sey su ben msn 2009 kullanıyorum plus ykledim ona uyumlu ama discovery yoq bulamıyorum bi bilgisi olan varmı bu konuda???bide ne dinledigimi gösteremiyorum msnde ne media playerden nede winamptan.winamp ımda sn sürüm media playerimde yardımlarınızı beqliyorum....

ne dinliyorum özelliği için:

Kişiler müziğinizi göremiyor

Şarkı bilgilerini kişilerinizle paylaşmak için Windows Live Messenger ve Windows Media Player uygulamalarını birlikte çalışacak şekilde yapılandırmanız gerekir.
Messenger uygulamasını yapılandırmak için:
  1. Araçlar menüsünü tıklatın ve sonra Seçenekler'i tıklatın.
  2. Sol bölmede Kişisel sekmesini tıklatın.
  3. Görüntü Adı altında, Windows Media Player uygulamasındaki şarkı bilgilerini kişisel ileti olarak göster onay kutusunu seçin.
  4. Ayarları kaydetmek Tamam'ı tıklatın.
Messenger yapılandırıldıktan sonra, Windows Media Player uygulamasını da Messenger ile birlikte çalışacak şekilde yapılandırmanız gerekir.
Windows Media Player sürüm 11'i yapılandırmak için:
  1. Windows Media Player programını başlatın.
  2. Şimdi Yürütülüyor'u tıklatın.
  3. Eklentiler menüsünün altında Seçenekler'i tıklatın.
  4. Sol bölmede Arka Plan'ı tıklatın.
  5. Sağ bölmede Windows Live Messenger Müzik Eklentisi'ni seçin.
  6. Ayarları kaydetmek Tamam'ı tıklatın.
Windows Media Player uygulamasının diğer tüm sürümleri için:
  1. Windows Media Player programını başlatın.
  2. Araçlar menüsünü tıklatın ve sonra Seçenekler'i tıklatın.
  3. Eklentiler'i tıklatın.
  4. Sol bölmede Arka Plan'ı tıklatın.
  5. Sağ bölmede Windows Live Messenger Müzik Eklentisi'ni seçin.
  6. Ayarları kaydetmek Tamam'ı tıklatın.
Not

Bu özellik Microsoft Windows 2000 veya sonraki sürümüyle ve Windows Media Player 9 veya sonraki sürümüyle uyumludur.

Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği

netbeautiful 15 Ocak 2009 14:21

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1263478)
Ekteki dosyayı indirin ve içinden çıkan msgslang.14.0.8050.1202.dll dosyasını C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörünün içine kopyalayın (eski dosyanın üzerine yazılmalı). Bu işlem yapılırken Windows Live Messenger tamamen kapalı olmalıdır.

ben bi türlü türkçeleştiremedim.. aşamaları yapıyorum ama olmuyor :( yardıııııımmm edinnn

asla_asla_deme 15 Ocak 2009 14:27

Alıntı:

netbeautiful adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1288451)
ben bi türlü türkçeleştiremedim.. aşamaları yapıyorum ama olmuyor :( yardıııııımmm edinnn

İlk Mesajdakı Ekler yenilendi- Güncellendi Tekrar İndırırsenız Soylenmıs olan İşlemı Yapmanıza Gerek Yok Direk Tr Olcaktıkr Msn nız.

canselavsar 15 Ocak 2009 17:14

peki bundada çoklu msn olayı varmı varsa linki nasıl

YaGMuR_PreNSi 16 Ocak 2009 00:24

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1287186)
Bir de şu konuya göz atın:
ZapMessenger

Benim Messengerimde sorun yokki bu msn yi sildi :S Benim Windows Live Mailde problemim var.. Messenger normal çalışıyor ...

mito1172 16 Ocak 2009 03:24

Alıntı:

netbeautiful adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1288451)

iyide kardeşim türkçe yamayla uğraşmana gerek yokki artıık:)msn resmi sayfasından türkçe indiriyorsun zaten haberin yokmu:)

NeutralizeR 16 Ocak 2009 09:57

Alıntı:

canselavsar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1288757)
peki bundada çoklu msn olayı varmı varsa linki nasıl

https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/219600-wlm-2009-icin-yamasiz-coklu-oturum-acma-yontemi.html

Alıntı:

YaGMuR_PreNSi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1289354)
Benim Messengerimde sorun yokki bu msn yi sildi :S Benim Windows Live Mailde problemim var.. Messenger normal çalışıyor ...

Windows Live Messenger konusuna yazdığınız için bir karışılık oldun sanırım.

Windows Installer CleanUp Utility bu konuda anlatılan diğer adımları uygulayın.

alexandro06 16 Ocak 2009 20:11

arkadaslar benim sorunum final sürümünde msn listesi ekranından maillere girilen simgeye basıyorum girmiyor..yani basıorm hiç bi tepki yok..aynı sorun birisi bana link yollayıncada oluor..linke basıorm hiç bişi olmuor.bilen varmı bu soruunun cozumunu?

aequitas 16 Ocak 2009 22:28

Selam arkadaşlar bende böyle bi hata raporu veriyor neden anlamadım.Yardımcı olursanız sevinirim ^^.

http://img91.imageshack.us/img91/3348/adszps5.jpg

swordocean 16 Ocak 2009 22:57

arkadaşlar kusura bakmayında benim buradan indiriğim yama php olarak iniyor ve haliyle açılmıyor yardımcı olabilecek biri varmı acil olarak

kucukhanim88 17 Ocak 2009 01:36

bende msn 2009 u yeni yükledimmmm aslında tekk kelimeyle süper bişey :) amaaa.......... *-) mail simgesine basılınca neden açılmıyor anlamıyorum basılınca açılıyor ama msn sayfası çok farklı bir dilde çıkıyor . bütün sorunları hallettim ama bunu daha çözemedimmm^o) iki gündürr kafa patlatıyorum ama sanırım yapamıycamm :( kaç senedir msn vs. kullanıyorum ama ilkdefa böyle hatalar la karşılaştımm biraz daha bekleyip hatasız iyice denenmiş şekliyle piyasaya sürebilirlerdi diye düşünüyorum,, umarım bi çözümü olurr, yoksa her gün googledan msn.com a tıklayıp hotmaile girip oradan maillerimi okumaya bilmiyorum ne kadar dayanabilirim??? ^o)

kucukhanim88 17 Ocak 2009 01:42

Alıntı:

Ayberq adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1288373)

discovery 1,5 var benim de msn 2009 a uyumlu olarak kullandığım..live.msgdiscovery.com dan indirdim sitedende bulabilirsin,, amaaa ÖNCE PLUS I TAMAMEN SİLMEN GEREKİYOR ÇÜNKÜ İKİSİ AYNI ANDA ÇALIŞMAYA BİLİYOR YANİ PLUS LA DİSCOVERY.. OY ÜZDEN ÖNCE DİSCOVERY 1.5 U KURUP SONRA ARDINDANN msgplus.net ten msn 2009 a uyumlu plus indireceksin yanii (MsgPlusLive-479b) olanı .. şu an ikisinde kullanıyorum aynı anda beta oldukları içinarada verdikleri hatalar dışında tek kelimeyle süperler ;) ne dinlediği konusuna gelincee , zatenn discovveryi yüklediğin zaman ayarlar kısmında var ..

Alıntı:

kutsal54 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1257817)
http://img135.imageshack.us/img135/8738/msnjk1.png

Böyle Bir Hata Aldım...:dontknow:..Kurarken Diğer Sürümü Kaldırdığımdan Eminim..:^)

yeniden deneye bastım olmuştuu bende:)

ich_sunn 17 Ocak 2009 11:48

windows liwe messenger 9 hata

platform hatası alıyorum formda yazanlara baktım uygulamadım düzelmedi gönderme hatası verior bu sorunu nasıl düzelte bilirim birde kişileri sırala seçeneğine nerden ulaşabilirim

gönderme hatası alınca oturum kapanıyor

NeutralizeR 17 Ocak 2009 12:09

Alıntı:

ich_sunn adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1290353)
platform hatası alıyorum formda yazanlara baktım uygulamadım düzelmedi gönderme hatası verior bu sorunu nasıl düzelte bilirim birde kişileri sırala seçeneğine nerden ulaşabilirim

gönderme hatası alınca oturum kapanıyor

Bu sorun için bu konudan devam edelim:
Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü

altinediz 17 Ocak 2009 14:29

Arkadaşlar msn 2009 a uyumlu plus varmı. Ben bu siteden bir tanesini yükledim ama pluslaşmadı msn. Yani beim plusda istediğim isimlere konulan kodları açması yani renk kodu ise renklndirme yapması ve çoklu oturum olayı. Ama ben yüklediğim plus bunları yapmıyor ki onu geçtim. aynı pplusu yüklediğimde 8,5 de yukarıda plus sekmesi vardı ki oaradan bir sürü işlem yapıyordum. Ama 2009 da o plus sekmesi bile çıkmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

psikolaz61 17 Ocak 2009 14:53

Alıntı:

altinediz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1290482)
Arkadaşlar msn 2009 a uyumlu plus varmı. Ben bu siteden bir tanesini yükledim ama pluslaşmadı msn. Yani beim plusda istediğim isimlere konulan kodları açması yani renk kodu ise renklndirme yapması ve çoklu oturum olayı. Ama ben yüklediğim plus bunları yapmıyor ki onu geçtim. aynı pplusu yüklediğimde 8,5 de yukarıda plus sekmesi vardı ki oaradan bir sürü işlem yapıyordum. Ama 2009 da o plus sekmesi bile çıkmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

evet var http://mirror3.msgpluslive.net/MsgPlusLive-479b.exe

ahmetgns 17 Ocak 2009 15:14

Alıntı:

alexandro06 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1289958)
arkadaslar benim sorunum final sürümünde msn listesi ekranından maillere girilen simgeye basıyorum girmiyor..yani basıorm hiç bi tepki yok..aynı sorun birisi bana link yollayıncada oluor..linke basıorm hiç bişi olmuor.bilen varmı bu soruunun cozumunu?

Program Ekle veya Kaldır penceresinden "Windows Live Temel Parçlar"ı bulup Değiştir/Kaldır'a tıklayın ve Onar seçeneği ile Messenger'ınızı onarmayı deneyin.

Alıntı:

swordocean adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1290139)
arkadaşlar kusura bakmayında benim buradan indiriğim yama php olarak iniyor ve haliyle açılmıyor yardımcı olabilecek biri varmı acil olarak

Hangi yama?

Alıntı:

kucukhanim88 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1290252)
bende msn 2009 u yeni yükledimmmm aslında tekk kelimeyle süper bişey :) amaaa.......... *-) mail simgesine basılınca neden açılmıyor anlamıyorum basılınca açılıyor ama msn sayfası çok farklı bir dilde çıkıyor . bütün sorunları hallettim ama bunu daha çözemedimmm^o) iki gündürr kafa patlatıyorum ama sanırım yapamıycamm :( kaç senedir msn vs. kullanıyorum ama ilkdefa böyle hatalar la karşılaştımm biraz daha bekleyip hatasız iyice denenmiş şekliyle piyasaya sürebilirlerdi diye düşünüyorum,, umarım bi çözümü olurr, yoksa her gün googledan msn.com a tıklayıp hotmaile girip oradan maillerimi okumaya bilmiyorum ne kadar dayanabilirim??? ^o)

Şu mesajımı okuyun: https://www.msxlabs.org/forum/showpost.php?p=1286072&postcount=452

Ben bu konu hakkında İngilizce-Türkçe raporlamalarımı yaptım. Kısa zamanda düzeltirlerse iyi olur. Siz de yapabildiğiniz kadarıyla yapın. Windows Live Hesabı için Türkçe geri bildirim kabul ediyorlarmış, İngilizce'niz yoksa en azından oraya durumu izah eden Türkçe bir rapor gönderin.

kucukhanim88, size bir hatırlatma yapayım. E-posta hesabınızı açmak için her seferinde Google'da arama yapmaktansa şu adresleri aklınızda bulundurun ve o adreslere gidin, ikisi de aynı işi görür:

1- http://mail.live.com
2- http://www.hotmail.com

Ya da varsayılan tarayıcınızı Mozilla Firefox'tan değiştirip Windows Internet Explorer olarak ayarlayın. O zaman Messenger'dan yabancı dilde açılma sorununu da halletmiş olursunuz.

kucukhanim88 17 Ocak 2009 15:46

valla nasıl yaptım bilmiyoruma ama messenger 2009 da mail simgesine basınca açılanyabancı sayfadan mailimi ve şifremi kaydederek girdim , artık msn imde mail simgesine tıkladığımda direk mail sayfası ve mailler türkçe açılıyorr :)

kucukhanim88 17 Ocak 2009 16:10

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1286072)
Final sürüm çıkmış olsa bile bu sorun hala düzeltilebilir. Çünkü sorun programın kendisinden değil, Windows Live hesabının ülke/bölge ayarlarından kaynaklanıyor. Aynı Messenger'dan bölgesi mesela ABD olarak ayarlanmış bir hesapla oturum açtığınızda olması gerektiği gibi İngilizce oturum açma sayfası açılıyor. Galiba Türkiye'nin ülke kod numarası yanlışlıkla Brezilya'nınkiyle karışmış. Hesabınızı Brezilya'dan yapıp denemeyin, çünkü onların sayfası normal açılıyor, denedim. http://feedback.live.com adresinden hem Windows Live hesabı hem de Windows Live Messenger için bu hatayı bildirirsek düzeltmelerini sağlayabiliriz. Ben bir tane göndereceğim, herkes de lütfen bir kez göndersin.

yapıp denemeyin dediğiniz şekilde sorunumu çözmüş bulundumm yapmaya uğraşırken bi zararı olmaz inşallah :( ama yine de her ihtimale karşı ger ibildirim gönderdim,peki bu sorun çözülürsee tekrar dan mı msn yüklememizmi gerekecek peki ,tekrar dan discoveryi , plus ı :(

ahmetgns 17 Ocak 2009 19:43

Alıntı:

kucukhanim88 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1290558)
yapıp denemeyin dediğiniz şekilde sorunumu çözmüş bulundumm yapmaya uğraşırken bi zararı olmaz inşallah :( ama yine de her ihtimale karşı ger ibildirim gönderdim,peki bu sorun çözülürsee tekrar dan mı msn yüklememizmi gerekecek peki ,tekrar dan discoveryi , plus ı :(

Bu sorun çözüldüğünde ne Messenger'ı, ne Discovery'yi ne de Plus!'ı yüklemeniz gerekecek. Hatta sorun çözüldüğünde hiçbir şey yapmadan doğrudan yararlanacaksınız. O yüzden sorunun çözülmesine katkıda bulunmak için sorunu ilgili yerlere bildirmek yeterli.

Siz sorununuzu çözmediniz aslında. Belli bir süre ya da Hotmail'de oturumu kapata bastıktan sonra Messenger'dan e-postanıza ulaşmak için tıkladığınızda yine aynı Brezilya Portekizcesi sayfayla karşılaşacaksınız. Ama aklınızda bulunsun, öyle yabancı dildeki sayfayla karşılaşınca neyi nereye yazacağınızı anlayamıyorsanız, adres çubuğundaki adresin sonundaki 1046 sayısını silip 1055 yazıp o adrese gidin. Sayfa sadece o seferlik Türkçe açılacaktır, siz de sıkıntı çekmeden oturum açabileceksiniz.

ahmetgns 17 Ocak 2009 22:55

Arkadaşlar, bu sürümü yüklediğinizde varsayılan olay sesleriniz de değişmeli. Yeni Messenger'da yepyeni tonda sesler eklenmiş. Bunu geç fark etmemin sebebi şu. İki bilgisayarıma da WLM 2008'den yükseltme biçiminde WLM 2009 kurdum. Kurduktan sonraki kullanımlarımda yeni sesleri hiç duymadım. Eski sesler aynen devam ediyordu. Ta ki bir bilgisayarın Messenger'ını onarmam icap edene kadar. Onardıktan sonra kişi çevrimiçi vs. seslerinin değiştiğini, daha yumuşak sesler geldiğini fark ettim. Öbür bilgisayara baktım, onda yine eski sesler vardı (hala eski sürümün ses dosyaları duruyordu). Onu da onardıktan sonra oraya da yeni sesler geldi. Siz de şu ana kadar seslerde bir değişme fark etmediyseniz size de tavsiyem siz de Program Ekle veya Kaldır penceresinden Windows Live Temel Bileşenler'i bulup bir kez onarın. Varsayılan seslerin yenilendiğini göreceksiniz daha doğrusu duyacaksınız :P

Ancak burada kafama takılan bir şey var. Neredeyse seslerin hepsi değiştiği ve yumuşak bir hal aldığı halde, o gıcık yeni anlık ileti sesi değişmiyor. O kulak tırmalayan ses niye yenilenmemiş? Sizde değişip değişmediğine bir bakabilir misiniz? Eğer sizde değiştiyse o sesi bir şekilde alabilir miyim sizden?

yozturk 17 Ocak 2009 23:03

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1290938)
Ancak burada kafama takılan bir şey var. Neredeyse seslerin hepsi değiştiği ve yumuşak bir hal aldığı halde, o gıcık yeni anlık ileti sesi değişmiyor. O kulak tırmalayan ses niye yenilenmemiş? Sizde değişip değişmediğine bir bakabilir misiniz? Eğer sizde değiştiyse o sesi bir şekilde alabilir miyim sizden?

söylediğin gibi anlık ileti sesi dışında bütün sesler değişmiş bulunmakta.
anlık ileti sesi bence değişmez.sebebi ise o sesi duyan messenger olduğunu anlar.kısaca bu ileti sesi messenger için ikon halindedir.
messenger=ileti tonu :D

freesexi 18 Ocak 2009 02:11

TSKLER ELLERINE SAGLIK DIYELIM BABACAN

16_genclikk 18 Ocak 2009 11:45

Arkadaşlar Bende Kamera Sorunu Var Kendimi Göremiyorum Ancak Arkadaşım Beni Görüyor.Lütfen Yardım Edin

16_genclikk 18 Ocak 2009 12:23

Alıntı:

16_genclikk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1291169)
Arkadaşlar Bende Kamera Sorunu Var Kendimi Göremiyorum Ancak Arkadaşım Beni Görüyor.Lütfen Yardım Edin

Sorunuma Çözüm Yokmu Arkadaşlar Ltfenn :*(:(

kucukhanim88 18 Ocak 2009 14:01

WLM 2009 kullanıyorum, ama çoğu zaman durumumu değiştiremiyorum meşgulde kaldı. birde konuşma penceresinde gönder tuşu yok, klavyeden mi göndermek zorundayız iletileri??

NeutralizeR 18 Ocak 2009 14:09

Alıntı:

kucukhanim88 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1291273)
WLM 2009 kullanıyorum, ama çoğu zaman durumumu değiştiremiyorum meşgulde kaldı. birde konuşma penceresinde gönder tuşu yok, klavyeden mi göndermek zorundayız iletileri??

Evet.

Aslında yanlış bir mantık değil. Fareniz olmadan yazışabilirsiniz ama klavyeniz olmadan yazışamazsınız :)

"Meşgul" durumu ile ilgili olan sorunuzu diğer konu altında cevapladım.

16_genclikk 18 Ocak 2009 17:09

Arkadaşlar Bende Kamera Sorunu Var Kendimi Göremiyorum Ancak Arkadaşım Beni Görüyor.Lütfen Yardım Edin..

Arkadaşlar Lütfennn..ßi Çözüm yokmuuuuu :*(:*(

Saat: 08:15

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık