MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

kerim_2121 6 Nisan 2006 21:56

iyi akşamlar arkadaşlar.benim sorunum şu;
kişi arada olan gelişmiş arama ve ilgi alanına göre kişi arama alanına bağlanamıyorum. yardıcı olursanız sevinirim....

kerim_2121 6 Nisan 2006 22:44

arkadaşlar ;yeni beta yı kurdum ama oturum açamıyorum hata veriyor.
hata olarak şunu veriyor;
"oturum açmada kullanılan parola kimliğine,bu messenger beta sürümüne erişim için izin verilmez.810003cc"
ne yapabilirim.

"oturum açmada kullanılan parola kimliğine,bu messenger beta sürümüne erişim için izin verilmez.810003cc"
ne yapabilirim.

Morrigan 6 Nisan 2006 22:57

Alıntı:

kerim_2121 adlı kullanıcıdan alıntı
ne yapabilirim.

Sorun Msn ile ilgili eklentilerden kaynaklanıyor olabilir.

Görev yöneticisinden Msn plus yada varsa Discovery eklentilerini kaldırmanız gerekiyor.

avsarbeyi 7 Nisan 2006 19:06

acil yardım arkadaşlar.......

messenger betayı yükledim ama bir türlü açılmıyor hata olarakta...
oturum açmada kullanılan parola kimliğine,bu messenger beta sürümüne erişim izin verilemez.810003cc hatası veriyor. yardımcı olursanız sevinirim...

overdoze 7 Nisan 2006 22:33

Görüntü resimlerim, smiles'lerim uçtu...

Selam arkadaşlar,

Geçtiğimiz gün bilgisayarıma format attım. Format atmadan önce MSN Messenger 7.5 sürümü yüklüydü. Format attıktan sonra MSN Messanger 8.0 sürümünü yükledim.

Sorunum şu ki; format attığım için, eski MSN'imde kullandığım background, smiles, dinamik görüntü resimleri, göz kırpmalarım falan uçtu..

Böyle olacağını bildiğim için format atmadan önce MSN ID'mi tespit edip, içindeki dosyaların (smilesler, background'lar) yedeğini almıştım. Şimdi aldığım bu yedekleri yeni kurduğum MSN ID'nin bulunduğu (C:\documments and settings\-\application Data\......) klasörlerinin içine kopyaladım.

Bütün bunları yapmama rağmen yine de MSN'i açtıktan sonra eski smiles, göz kırpmalar, background resimlerimi göremiyorum..

Yardım lütfen...

KadirEse 7 Nisan 2006 22:48

merhaba arkadaşlar benimde sizlere bi sorum olacak.Bi bilgisayardan hiç bir şekilde msn programlarına girilmesin istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim.Yardımlarınızı bekliyorum

landi 7 Nisan 2006 22:54

öncelikle merhaba benimde merak ettiğim bir konu varki o da kişi listesine baktığımda bazı arkadaşlarımın kişi kartına baktığımda kendilerine özel yapmaları ve bir takım resimler koymaları bunu nasıl yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler...:)

boys_yaralı 7 Nisan 2006 23:07

WİNDOWS LİVE MESSENGER I AÇMAN İÇİN BETA TESTER ÜYESİ OLMAN LAZIM.BİLGİNE...

Cl@n 8 Nisan 2006 10:03

Alıntı:

CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı
MSN Adresinde Ekli Olan Kişiyi Kişi Listenizden Silin, ve Araçlar Seçenekler Gizlilik Bölümündende Kişiyi Bulun Sağ Tıklayın ve Ordanda Silin.! Ancak Karşı Tarafta Aynı İşlemleri Sizin İçin Yapması Gerekiyor. Karşılıklı Birbirinizi Silip Gizlilik Bölümündende Silip Birbirinizi Yeniden Ekleyin...

MSN Messenger'ın Hangi Sürümünü Kullanıyorsunuz? Nick'inizi Değiştirdikten Sonra Saatin Ordan MSN İşaretine Sağ Tıklayın ve Oturumu Kapatın. Yeniden Oturum Açtığınızda Nick'iniz En Son Bıraktığınız Gibi Olması Lazım. Sorun Devam Ederse Bağlantınızı Kontrol Edin..

Öncelikler İlgilendiğin için teşekkürler ama bu nick konusunda sürüm farketmiyor 7.5 kullandım aynı sorun şuan 7.0 var aynı sorun yine devam ediyo.Bilgisayarımöda başka maille msn açtığımda ne güzel nick aynı şekilde yazıo ama kendi mailimle açtığımda yokkk :( mailde sorun var ama nasıl oluyo bu yaaaa ne so,runu olabilir

ERDEM 1 8 Nisan 2006 17:33

dosya gönderme ve

arkadaşlar benim sorunum msn den dosya gönderememek birde bana gönderilen linklere tıklayamıyorum sebebi nedir yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler(F)

ibrahimarac 8 Nisan 2006 21:32

yaa arkadaşlar ben msn mi açamıyorum adsl ye yeni abone oldum internette rahat bir şekilde giriyorum ama msn açmıyor acil yardımmm

Misafir 8 Nisan 2006 21:39

Kulladığınız Mesenger versionunu söylerseniz yardımcı olabiliriz..

ibrahimarac 8 Nisan 2006 21:53

Alıntı:

MachMood adlı kullanıcıdan alıntı
Kulladığınız Mesenger versionunu söylerseniz yardımcı olabiliriz..

msn 7.5 ve 8 beta da denedik olmadı

Misafir 8 Nisan 2006 21:56

Windows Live Messenger kullanıyor ve kendinizi davet etmemişseniz oturum açamamanız normal fakat 7.5 ile de oturum açamıyorsanız verdiği hata kodunu buraya yazınız..

ERDEM 1 8 Nisan 2006 22:11

Alıntı:

ERDEM 1 adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar benim sorunum msn den dosya gönderememek birde bana gönderilen linklere tıklayamıyorum sebebi nedir yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler(F)

arkadaşlar biliyorum belki aynı mesajı yazmak suç ama yardımcı olacak kimse yokmu ,neden dosya veya resim göndermeye çalışırken virüs algılandı tarzında bir yazı çıkıyor ve gönderim yapamıyorum cevap bekliyorum..lütfen:D

boys_yaralı 8 Nisan 2006 23:07

belki kızacaksınız ama hercahi abi nereye gitti

Misafir 9 Nisan 2006 12:35

Alıntı:

ERDEM 1 adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar biliyorum belki aynı mesajı yazmak suç ama yardımcı olacak kimse yokmu ,neden dosya veya resim göndermeye çalışırken virüs algılandı tarzında bir yazı çıkıyor ve gönderim yapamıyorum cevap bekliyorum..lütfen:D

- MSN Messengerınızda Herhangi Bir Eklenti Varmı? Eklentilerinizin Ayarlarını Kontrol Edin Yabancı Eklenti Varsa Kaldırın.

- Windows Güvenlik Duvarınızın Hizmetler ve ICMP Ayarlarını Yeniden Yapılandırın...

- Virus Programınızı Değiştirin, Herhangi Bir Yazılımın Engel Olup Olmadığını Araştırın.

Şimdilik Size Yukarıdaki Seçenekler İle Yardımcı Olabiliyoruz. Sorunu Çözemezseniz Yeniden Bekleriz.

BesTaMi 10 Nisan 2006 15:18

arkadaslar acil yardim gerekli.msn im i caldilar.alternatif mail adresine parola sifilama gonder diyorum ve gonderildi diyor fakat diger adresi ben unuttum.bunun nereye gittigini ogrenemezmiyim?alternatif mailimi unutmumusum.tesekkurler simdiden

ankaraturkey 11 Nisan 2006 00:53

bendeki sorunda birisyle konuşurken bi bakıyorum offline olmuşum yarım saat geçiyor tekrar ofline oluyorum yani ikide bir ofline oluyor cam da konuşurken daha çok oluyor

bunun bi çözümü varmı

2 sorumda tüm ayarlar dogru oldugu halde bazen simile gif vs gönderemiyorum boş çıkıyor bazende hiç problem olmuyor

msn 7.5 +plus + mdx2 tr 512 adls

cevaplar için teşekkürler

saygılar

zeus_1907 11 Nisan 2006 20:08

Msn uzmanı arkadaşlara zor bi sorum var mümkünse

hani ismin yanına (F) gibi kodlar yazıp imotonlar koyabiliyoruz ya,onların yerine istediğimz resmi koyabilirmiyiz?

ikana 13 Nisan 2006 22:21

selam benım pc de msn acılmıyor parametre hatalı dıyor acmıyor windows messengerden ancak gırebılıyorum 2 defa sıldım gerı yukledım olmadı

ercan2044 14 Nisan 2006 14:51

ARKADŞLAR KİŞİ LİSTEMİN SINIRINI NASIL YÜKSELTEBİLİRM.ŞU ANDA 600 KİŞİ VAR SÜREKLİ SİLMEK ZORUNDA KALIYORUM.BU SINIRI YÜKSELTMENIN BI YOLU YOKMU

Misafir 14 Nisan 2006 15:26

Alıntı:

ercan2044 adlı kullanıcıdan alıntı
ARKADŞLAR KİŞİ LİSTEMİN SINIRINI NASIL YÜKSELTEBİLİRM.ŞU ANDA 600 KİŞİ VAR SÜREKLİ SİLMEK ZORUNDA KALIYORUM.BU SINIRI YÜKSELTMENIN BI YOLU YOKMU

Malesef Yükseltemezsiniz. Hotmail'in Koyduğu Kişi Sınırlaması 600 Bunu Aşamazsınız..

Alıntı:

ikana adlı kullanıcıdan alıntı
selam benım pc de msn acılmıyor parametre hatalı dıyor acmıyor windows messengerden ancak gırebılıyorum 2 defa sıldım gerı yukledım olmadı

Masa Üstündeki MSN Messenger Simgesini Kaldır, Başlat/ Programlar / MSN Messenger Bu Yolu Kullanarak Açın.

MSN Messenger Simgelerini Sil Hata Devam Ederse MSN Messengerı Yeniden Kurun.

Alıntı:

zeus_1907 adlı kullanıcıdan alıntı
hani ismin yanına (F) gibi kodlar yazıp imotonlar koyabiliyoruz ya,onların yerine istediğimz resmi koyabilirmiyiz?

Karakter Eşlem Kullanarak Değişik Yazı Stilleri Falan Koyabiliyoruz... Ancak İstediğimiz Smileyi Koyamıyoruz.

Alıntı:

BesTaMi adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaslar acil yardim gerekli.msn im i caldilar.alternatif mail adresine parola sifilama gonder diyorum ve gonderildi diyor fakat diger adresi ben unuttum.bunun nereye gittigini ogrenemezmiyim?alternatif mailimi unutmumusum.tesekkurler simdiden

Siz Kendinize Ait Birşeyi Unuttuysanız Biz Fazla Yardımcı Olamayız...

Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali ( Dilekçe )

Yukarıdaki Konuyu İnceleyiniz...

raskalnikov_06 16 Nisan 2006 17:05

selam
Üzüntüyle belirteyim ki böyle mükemmel bir siteyi daha yeni keşfedebildim.
Ama geçte olsa böyle bir sitenin mütevazide olsa bir üyesi olabilmek çok hoş.
Ben msn messenger 7.5 sürümünü kullanıyorum nerden başladı nasıl başladı bilmiyorum ama otamatik olarak devamlı böyle bir ileti gönderiyor sanki ben konuştuğum kişiye bir ileti gönderiyormuş gibi. İleti bu:
Que tal me veo?? http://mifoto.webcindario.com/mifoto.exe
Bundan kurtulamıyorum yeni bir hotmail hesab altım olmadı msn messengeri sildim tekrar yükledim yine aynı değişen birşey yok bir problemde sanırım bu şey neyse ondan dolayı olsa gerek msn açıken bilgisayar devamlı kilitleniyor.
Bundan nasıl kurtulacağım yardımcı olursanız çok sevinirim.
En kısa zamanda yardımcı olacak cevabınızın geleceği ümidiyle...

NeutralizeR 16 Nisan 2006 17:51

Alıntı:

raskalnikov_06 adlı kullanıcıdan alıntı
selam
Üzüntüyle belirteyim ki böyle mükemmel bir siteyi daha yeni keşfedebildim.
Ama geçte olsa böyle bir sitenin mütevazide olsa bir üyesi olabilmek çok hoş.
Ben msn messenger 7.5 sürümünü kullanıyorum nerden başladı nasıl başladı bilmiyorum ama otamatik olarak devamlı böyle bir ileti gönderiyor sanki ben konuştuğum kişiye bir ileti gönderiyormuş gibi. İleti bu:
Que tal me veo?? http://mifoto.webcindario.com/mifoto.exe
Bundan kurtulamıyorum yeni bir hotmail hesab altım olmadı msn messengeri sildim tekrar yükledim yine aynı değişen birşey yok bir problemde sanırım bu şey neyse ondan dolayı olsa gerek msn açıken bilgisayar devamlı kilitleniyor.
Bundan nasıl kurtulacağım yardımcı olursanız çok sevinirim.
En kısa zamanda yardımcı olacak cevabınızın geleceği ümidiyle...

Sisteminize spyware bulaşmış. Ad-Aware, Microsoft Anti-Spy ya da benzeri bir spyware-adware temizleme programı ile tüm disklerinizi taratın. Yoksa, güncel bir anti-virüs programı kurun ve daima aktif tutun. Temizlik yapmadan MSN Messenger'ı kaldırıp yeniden kurmanızın bir faydası olmaz. mifoto.exe, bir çeşit virüs...

blueblood 16 Nisan 2006 19:15

Yardım

Herşey resimde

http://img213.imageshack.us/img213/9972/hata23ut.jpg
http://img63.imageshack.us/img63/8277/hata12mv.jpg

Morrigan 16 Nisan 2006 19:25

Alıntı:

blueblood adlı kullanıcıdan alıntı
Herşey resimde

80048820 no lu hata için..

Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın.

Salt köşede yer alan saate iki kere tıklayın; gün, ay ve saat ayarlarınızın doğru olduğuna emin olun..

Eğer doğruysa;

Başlat-->Çalıştır--> a gelin

regsvr32 softpub.dll

yazı ve enter deyin...

wesete 17 Nisan 2006 12:35

You need permission to use MSN

Before you can sign in and use MSN, a parent needs to give you permission. You can get permission right now by asking your parent to come to the computer. Or, you can send an e-mail asking your parent for their permission.After your parent gives you permission, you can sign in with your new e-mail address, tipsiz@hotmail.com.
Parent: Click Get permission now to give or deny permission for your child to sign in and use MSN.
bu hata nasıl kurtulabilrim

NeutralizeR 17 Nisan 2006 17:40

Alıntı:

wesete adlı kullanıcıdan alıntı
You need permission to use MSN

Before you can sign in and use MSN, a parent needs to give you permission. You can get permission right now by asking your parent to come to the computer. Or, you can send an e-mail asking your parent for their permission.After your parent gives you permission, you can sign in with your new e-mail address, tipsiz@hotmail.com.
Parent: Click Get permission now to give or deny permission for your child to sign in and use MSN.
bu hata nasıl kurtulabilrim

Geçerli bir kredi kartı bilgisiyle hesabınızın anne-babanız tarafından onaylanması gerekiyor. MSN Kids engeline takılmışsınız. Bu konunun daha önceki sayfalarında benzeri bir problem ve çözüm önerisi olacaktı, konu içinde arama yaptırın lütfen...

bank_ahmet 17 Nisan 2006 18:44

Merhaba arkadaşlar bi konuda yardıma ihtiyacım var:

Elime geçen bi kişi listesini msn ye komple ekledim (ne gereği varsa)
içinde 386 kişi vardı ve o andan itibaren adresim iyice karıştı.
eskiden listemde olanlar yada toplu eklemeyi yapmadan önce olanlarla hiç bir sorunum yok sildiklerimi eklesem de normal mesajlaşıyorum.
Ama birisi beni listesine eklerse ya da ben yeni birisini listemde eklersem o beni online göremiyor.Engeli kaldır diyorum bi hata mesajı çıkıyor:

xxxxx engeli kaldırılamadı

ama listede engel kaldırılmış şekildi gözüküyor ben yazıyorum o ben yazınca yazabiliyor ancak.Bir de msn yi kapatıp açtığımda kişi sizi listesine ekledi diye mesaj geliyor.Bu şekilde 10 kişiyi listeye ekliyeyim her açtığımda tekrar ekledi diye geliyor.Yanlızca engellediğim zaman böyle bir mesaj gelmiyor.
Ne yapıcam nasıl düzelir yardımcı olursanız sevinirim!!!

NeutralizeR 17 Nisan 2006 18:50

Alıntı:

bank_ahmet adlı kullanıcıdan alıntı

eskiden listemde olanlar yada toplu eklemeyi yapmadan önce olanlarla hiç bir sorunum yok sildiklerimi eklesem de normal mesajlaşıyorum.
Ama birisi beni listesine eklerse ya da ben yeni birisini listemde eklersem o beni online göremiyor.Engeli kaldır diyorum bi hata mesajı çıkıyor:

ama listede engel kaldırılmış şekildi gözüküyor ben yazıyorum o ben yazınca yazabiliyor ancak.Bir de msn yi kapatıp açtığımda kişi sizi listesine ekledi diye mesaj geliyor.Bu şekilde 10 kişiyi listeye ekliyeyim her açtığımda tekrar ekledi diye geliyor.Yanlızca engellediğim zaman böyle bir mesaj gelmiyor.

Listenizdeki herkesi kolayca silip önemli kişileri tekrar ekleyebileceğiniz bir yöntem var. Continue

Hesabınızla giriş yapın, Kişiler bölümüne gelin, listedeki herkesi seçip silin. Daha sonra Messenger oturumunuzu açın. Araçlar > Seçenekler > Gizlilik bölümünden önemli kişilerin email adreslerine sağ tıklayıp tekrar bu kişileri listenize ekleyin. Sunucudaki kişi listesi bilginizi tutan dosyada büyük bir güncelleme yapmanız sorununuzu çözecektir. Deneyin.

bank_ahmet 17 Nisan 2006 18:59

Tavsiyeniz için sağolun ama bu yolu denedim çok kurcaladım zaten kendim uğraşmadan yardım isteyen birisi değilim çok çaresiz kalırsam yarsım isterim
bu da o anlardan birisi bilen varsa yardımcı olsun pls...

senayyazici 17 Nisan 2006 20:02

benim arkdaşımın bir problemi var..
arkadaşım bana yazı gönderirken windows media player'ı yükle tarzı birşey çıkıyormuş. ancak ona onay veriyor fakat yüklemede hata çıktı diyormuş. benim yazdığım hiçbir şey ona gitmiyor. sonuçta ben de oda başkalarıyla mesajlaşırken birbirimizle yazışamıyoruz...
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim :)

NAGIHAN 18 Nisan 2006 16:47

mrb. msn de beni engelleyen kişileri görmek istiyorum.bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler..

NeutralizeR 18 Nisan 2006 17:09

Alıntı:

Tavsiyeniz için sağolun ama bu yolu denedim çok kurcaladım zaten kendim uğraşmadan yardım isteyen birisi değilim çok çaresiz kalırsam yarsım isterim
bu da o anlardan birisi bilen varsa yardımcı olsun pls...

Windows Messenger'da oturum açıp listenizde değişiklik yapmayı deneyebilirsiniz. Bu da bir sonuç vermezse hotmail'e ulaşıp probleminizi bildirmeniz gerekiyor. Sunucudaki kişi listesi dosyanızla ilgili bir problem, sizin yapabileceğiniz pek fazla bir şey yok gibi görünüyor. Son olarak aşağıda bağlantısı bulunan programı deneyin:
MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi

Alıntı:

senayyazici adlı kullanıcıdan alıntı
benim arkdaşımın bir problemi var..
arkadaşım bana yazı gönderirken windows media player'ı yükle tarzı birşey çıkıyormuş. ancak ona onay veriyor fakat yüklemede hata çıktı diyormuş. benim yazdığım hiçbir şey ona gitmiyor. sonuçta ben de oda başkalarıyla mesajlaşırken birbirimizle yazışamıyoruz...
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim :)

Hangi Messenger sürümlerini ve varsa hangi Messenger eklentilerini kullandığınızı belirtirseniz yardımcı olmamız daha kolay olur. Konuşma penceresinde ileti akışı yaşanırken Windows Media Player yükleme isteği ile karşılaşılması ilginç. Mümkünse arkadaşınızla olan bir konuşmadan ve o hata mesajını aldığınız ekrandan bir görüntüyü foruma yapıştırın...

Alıntı:

NAGIHAN adlı kullanıcıdan alıntı
mrb. msn de beni engelleyen kişileri görmek istiyorum.bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler..

Sizi kişi listesinden silenler hakkında bilgi sahibi olabilirken, engelleyenler hakkında bilgi sahibi olmanız mümkün değildir.

geceninmavisi 20 Nisan 2006 00:37

beni engeleyene/silene nasıl mesaj atarım

beni engellediğini/sildiğini bildiğim birine nasıl mesaj atarım msn den?var mı yolu

hellboy726 20 Nisan 2006 15:44

msn ye sign-in oluyorum , 5 - 10 sn sonra msn penceresi minimize edilmis gibi saatin oldugu kisimda ikon olarak gorunuyor fakat mouse u uzerine getirince aninda ortadan kayboluyor ve arkada calismaya devam ediyor. Daha sonra 3- 5 dakika sonrada "messenger bi hata ile karsilasti ve.... " uyarisi " hata raporu gonder gonderme" geyigi cikiyo. Kafayi yemek uzereyim. Uninstall edip tekrardan kurdum ama ise yaramadi.
Lutfen yardimci olun. tesekkurler...

aziz90 20 Nisan 2006 18:31

arkadaslar bi bilginiz warsa ltf yrdmcı oln

msnde kişi listesini kaydetmek istiyorum fakat olmuyor.
kişiler>kişi listesini kaydet e basıorm ama hiç bişey olmuo

format atmama rağmen sorun yinede düzelmedi bilginiz warsa ltf bi yrdmcı olun.

:S *-) :S

hellboy726 20 Nisan 2006 19:50

arkadaşlar yardımcı olacak olan yokmu ?

blizzard 20 Nisan 2006 20:54

Msn'in son sürümünü yeniden download edip kurun.

hellboy726 21 Nisan 2006 16:36

arkadaşım yukarıyı okursan denediğimi görüceksin...

486# mesajıma bakan yokmu arkadaşlar ?

Misafir 21 Nisan 2006 16:52

Alıntı:

Bağlantısı Hızlı Bir Yerden MSN Açıp Bir Kaç Defa Kişi Listenizi Düzenleyiniz... Sizin Bağlandığınız Yerde Sanırım Kişi Eklerken Takılma, Duraklama, Karışıklık Oluyor... Bir Kaç Yerden MSN Açıp Düzenlerseniz Kişi Listenizi Sanırım Sorun Kalmaz... Ayrıca Toplu MSN Adresi Eklediğiniz İçin Her Biri Sizi Kabul Ettiğinde Sizi Ekledi Mesajı Gelmesi Normal...

hellboy726 21 Nisan 2006 18:44

486 mesja da baksak arkadşlar :D

iskal 21 Nisan 2006 19:45

MESAJLARA GİREMİYORUM

Arkadaşlar fazla bilgisayar bilgim yok..Mesajları okumak istediğimde beni 'https://login.passport.net/uilogin.srf?lc=1031&vv=330' adresine yönlendiriyor. Mesajlarıma nasıl ulaşabilirim..Yardım ederseniz sevinirim.

blizzard 21 Nisan 2006 19:51

Genelde fake ler böyle yapar umarım bir tane yememişsindir. Ayrıca yardım için bir bölüm var...

cattleboy 21 Nisan 2006 21:57

ya arkiler allah rızası için yardım edin benim bu msn resim çalma olayı çalışmıyo kısayollarını falan ayarladım ama yinede çalamıyorum bu arada msn messenger 7.5 discovery x2 kullanıyorum lütfen acil yardım edin yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

virtuecat 21 Nisan 2006 22:20

Alıntı:

iskal adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaşlar fazla bilgisayar bilgim yok..Mesajları okumak istediğimde beni 'https://login.passport.net/uilogin.srf?lc=1031&vv=330' adresine yönlendiriyor. Mesajlarıma nasıl ulaşabilirim..Yardım ederseniz sevinirim.

Kod:

www.hotmail.com
adresinden giriş yapıp oyle oku maillerini

Alıntı:

cattleboy adlı kullanıcıdan alıntı
ya arkiler allah rızası için yardım edin benim bu msn resim çalma olayı çalışmıyo kısayollarını falan ayarladım ama yinede çalamıyorum bu arada msn messenger 7.5 discovery x2 kullanıyorum lütfen acil yardım edin yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

dostum burası sorunun cewap alacagın yer deıl aynı soruyu discowery bolumunede yazmıssın beklersen oradanda alırsın cevabı no panıc:msn_party

emreg 23 Nisan 2006 12:36

format atmam gerek fakat msn avatarlarım, ifadelerim vs...kaybetmek istemiyorum ne

b ilgisayarımaformat atmam gerek fakat msn avatarlarım, ifadelerim vs...kaybetmek istemiyorum ne yapabilirim

Misafir 23 Nisan 2006 13:04

Alıntı:

emreg adlı kullanıcıdan alıntı
b ilgisayarımaformat atmam gerek fakat msn avatarlarım, ifadelerim vs...kaybetmek istemiyorum ne yapabilirim

https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/2154-msn-backup-icerik-yedekleme-geri-yukleme.html

Yukarıdaki Konu Size Yardımcı Olur... Lütfen İnceleyiniz =)

kocaayak 24 Nisan 2006 16:11

Selamlar öncelikle siteniz mükemmel onu belirtmek isterim her şey için tşk.

bir sorum olacaktı msn listemden birini engelleyip sildiğimde tamamen msn imden silinmiyor seçenekler gizlilik kısmına girdiğimde orda duruyor tamamen silebilmek için bir yolu varmı acaba gizliliktende silinsin hiç bir yerde kalmasın ? bilen lutfen yardımcı olsun tşk.

Saat: 10:23

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık