![]() |
iyi akşamlar arkadaşlar.benim sorunum şu; kişi arada olan gelişmiş arama ve ilgi alanına göre kişi arama alanına bağlanamıyorum. yardıcı olursanız sevinirim.... |
arkadaşlar ;yeni beta yı kurdum ama oturum açamıyorum hata veriyor. hata olarak şunu veriyor; "oturum açmada kullanılan parola kimliğine,bu messenger beta sürümüne erişim için izin verilmez.810003cc" ne yapabilirim. arkadaşlar ;yeni beta yı kurdum ama oturum açamıyorum hata veriyor. hata olarak şunu veriyor; "oturum açmada kullanılan parola kimliğine,bu messenger beta sürümüne erişim için izin verilmez.810003cc" ne yapabilirim. |
Alıntı:
Sorun Msn ile ilgili eklentilerden kaynaklanıyor olabilir. Görev yöneticisinden Msn plus yada varsa Discovery eklentilerini kaldırmanız gerekiyor. |
acil yardım arkadaşlar....... messenger betayı yükledim ama bir türlü açılmıyor hata olarakta... oturum açmada kullanılan parola kimliğine,bu messenger beta sürümüne erişim izin verilemez.810003cc hatası veriyor. yardımcı olursanız sevinirim... |
Görüntü resimlerim, smiles'lerim uçtu... Selam arkadaşlar, Geçtiğimiz gün bilgisayarıma format attım. Format atmadan önce MSN Messenger 7.5 sürümü yüklüydü. Format attıktan sonra MSN Messanger 8.0 sürümünü yükledim. Sorunum şu ki; format attığım için, eski MSN'imde kullandığım background, smiles, dinamik görüntü resimleri, göz kırpmalarım falan uçtu.. Böyle olacağını bildiğim için format atmadan önce MSN ID'mi tespit edip, içindeki dosyaların (smilesler, background'lar) yedeğini almıştım. Şimdi aldığım bu yedekleri yeni kurduğum MSN ID'nin bulunduğu (C:\documments and settings\-\application Data\......) klasörlerinin içine kopyaladım. Bütün bunları yapmama rağmen yine de MSN'i açtıktan sonra eski smiles, göz kırpmalar, background resimlerimi göremiyorum.. Yardım lütfen... |
merhaba arkadaşlar benimde sizlere bi sorum olacak.Bi bilgisayardan hiç bir şekilde msn programlarına girilmesin istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim.Yardımlarınızı bekliyorum |
öncelikle merhaba benimde merak ettiğim bir konu varki o da kişi listesine baktığımda bazı arkadaşlarımın kişi kartına baktığımda kendilerine özel yapmaları ve bir takım resimler koymaları bunu nasıl yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler...:) |
WİNDOWS LİVE MESSENGER I AÇMAN İÇİN BETA TESTER ÜYESİ OLMAN LAZIM.BİLGİNE... |
Alıntı:
|
dosya gönderme ve arkadaşlar benim sorunum msn den dosya gönderememek birde bana gönderilen linklere tıklayamıyorum sebebi nedir yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler(F) |
yaa arkadaşlar ben msn mi açamıyorum adsl ye yeni abone oldum internette rahat bir şekilde giriyorum ama msn açmıyor acil yardımmm |
Kulladığınız Mesenger versionunu söylerseniz yardımcı olabiliriz.. |
Alıntı:
|
Windows Live Messenger kullanıyor ve kendinizi davet etmemişseniz oturum açamamanız normal fakat 7.5 ile de oturum açamıyorsanız verdiği hata kodunu buraya yazınız.. |
Alıntı:
|
belki kızacaksınız ama hercahi abi nereye gitti |
Alıntı:
- Windows Güvenlik Duvarınızın Hizmetler ve ICMP Ayarlarını Yeniden Yapılandırın... - Virus Programınızı Değiştirin, Herhangi Bir Yazılımın Engel Olup Olmadığını Araştırın. Şimdilik Size Yukarıdaki Seçenekler İle Yardımcı Olabiliyoruz. Sorunu Çözemezseniz Yeniden Bekleriz. |
arkadaslar acil yardim gerekli.msn im i caldilar.alternatif mail adresine parola sifilama gonder diyorum ve gonderildi diyor fakat diger adresi ben unuttum.bunun nereye gittigini ogrenemezmiyim?alternatif mailimi unutmumusum.tesekkurler simdiden |
bendeki sorunda birisyle konuşurken bi bakıyorum offline olmuşum yarım saat geçiyor tekrar ofline oluyorum yani ikide bir ofline oluyor cam da konuşurken daha çok oluyor bunun bi çözümü varmı 2 sorumda tüm ayarlar dogru oldugu halde bazen simile gif vs gönderemiyorum boş çıkıyor bazende hiç problem olmuyor msn 7.5 +plus + mdx2 tr 512 adls cevaplar için teşekkürler saygılar |
Msn uzmanı arkadaşlara zor bi sorum var mümkünse hani ismin yanına (F) gibi kodlar yazıp imotonlar koyabiliyoruz ya,onların yerine istediğimz resmi koyabilirmiyiz? |
selam benım pc de msn acılmıyor parametre hatalı dıyor acmıyor windows messengerden ancak gırebılıyorum 2 defa sıldım gerı yukledım olmadı |
ARKADŞLAR KİŞİ LİSTEMİN SINIRINI NASIL YÜKSELTEBİLİRM.ŞU ANDA 600 KİŞİ VAR SÜREKLİ SİLMEK ZORUNDA KALIYORUM.BU SINIRI YÜKSELTMENIN BI YOLU YOKMU |
Alıntı:
Alıntı:
MSN Messenger Simgelerini Sil Hata Devam Ederse MSN Messengerı Yeniden Kurun. Alıntı:
Alıntı:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali ( Dilekçe ) Yukarıdaki Konuyu İnceleyiniz... |
selam Üzüntüyle belirteyim ki böyle mükemmel bir siteyi daha yeni keşfedebildim. Ama geçte olsa böyle bir sitenin mütevazide olsa bir üyesi olabilmek çok hoş. Ben msn messenger 7.5 sürümünü kullanıyorum nerden başladı nasıl başladı bilmiyorum ama otamatik olarak devamlı böyle bir ileti gönderiyor sanki ben konuştuğum kişiye bir ileti gönderiyormuş gibi. İleti bu: Que tal me veo?? http://mifoto.webcindario.com/mifoto.exe Bundan kurtulamıyorum yeni bir hotmail hesab altım olmadı msn messengeri sildim tekrar yükledim yine aynı değişen birşey yok bir problemde sanırım bu şey neyse ondan dolayı olsa gerek msn açıken bilgisayar devamlı kilitleniyor. Bundan nasıl kurtulacağım yardımcı olursanız çok sevinirim. En kısa zamanda yardımcı olacak cevabınızın geleceği ümidiyle... |
Alıntı:
|
Yardım |
Alıntı:
Alıntı:
80048820 no lu hata için.. Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın. Salt köşede yer alan saate iki kere tıklayın; gün, ay ve saat ayarlarınızın doğru olduğuna emin olun.. Eğer doğruysa; Başlat-->Çalıştır--> a gelin regsvr32 softpub.dll yazı ve enter deyin... |
You need permission to use MSN Before you can sign in and use MSN, a parent needs to give you permission. You can get permission right now by asking your parent to come to the computer. Or, you can send an e-mail asking your parent for their permission.After your parent gives you permission, you can sign in with your new e-mail address, tipsiz@hotmail.com. Parent: Click Get permission now to give or deny permission for your child to sign in and use MSN. bu hata nasıl kurtulabilrim |
Alıntı:
|
Merhaba arkadaşlar bi konuda yardıma ihtiyacım var: Elime geçen bi kişi listesini msn ye komple ekledim (ne gereği varsa) içinde 386 kişi vardı ve o andan itibaren adresim iyice karıştı. eskiden listemde olanlar yada toplu eklemeyi yapmadan önce olanlarla hiç bir sorunum yok sildiklerimi eklesem de normal mesajlaşıyorum. Ama birisi beni listesine eklerse ya da ben yeni birisini listemde eklersem o beni online göremiyor.Engeli kaldır diyorum bi hata mesajı çıkıyor: xxxxx engeli kaldırılamadı ama listede engel kaldırılmış şekildi gözüküyor ben yazıyorum o ben yazınca yazabiliyor ancak.Bir de msn yi kapatıp açtığımda kişi sizi listesine ekledi diye mesaj geliyor.Bu şekilde 10 kişiyi listeye ekliyeyim her açtığımda tekrar ekledi diye geliyor.Yanlızca engellediğim zaman böyle bir mesaj gelmiyor. Ne yapıcam nasıl düzelir yardımcı olursanız sevinirim!!! |
Alıntı:
Hesabınızla giriş yapın, Kişiler bölümüne gelin, listedeki herkesi seçip silin. Daha sonra Messenger oturumunuzu açın. Araçlar > Seçenekler > Gizlilik bölümünden önemli kişilerin email adreslerine sağ tıklayıp tekrar bu kişileri listenize ekleyin. Sunucudaki kişi listesi bilginizi tutan dosyada büyük bir güncelleme yapmanız sorununuzu çözecektir. Deneyin. |
Tavsiyeniz için sağolun ama bu yolu denedim çok kurcaladım zaten kendim uğraşmadan yardım isteyen birisi değilim çok çaresiz kalırsam yarsım isterim bu da o anlardan birisi bilen varsa yardımcı olsun pls... |
benim arkdaşımın bir problemi var.. arkadaşım bana yazı gönderirken windows media player'ı yükle tarzı birşey çıkıyormuş. ancak ona onay veriyor fakat yüklemede hata çıktı diyormuş. benim yazdığım hiçbir şey ona gitmiyor. sonuçta ben de oda başkalarıyla mesajlaşırken birbirimizle yazışamıyoruz... bu konuda yardımcı olursanız sevinirim :) |
mrb. msn de beni engelleyen kişileri görmek istiyorum.bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler.. |
Alıntı:
MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi Alıntı:
Alıntı:
|
beni engeleyene/silene nasıl mesaj atarım beni engellediğini/sildiğini bildiğim birine nasıl mesaj atarım msn den?var mı yolu |
msn ye sign-in oluyorum , 5 - 10 sn sonra msn penceresi minimize edilmis gibi saatin oldugu kisimda ikon olarak gorunuyor fakat mouse u uzerine getirince aninda ortadan kayboluyor ve arkada calismaya devam ediyor. Daha sonra 3- 5 dakika sonrada "messenger bi hata ile karsilasti ve.... " uyarisi " hata raporu gonder gonderme" geyigi cikiyo. Kafayi yemek uzereyim. Uninstall edip tekrardan kurdum ama ise yaramadi. Lutfen yardimci olun. tesekkurler... |
arkadaslar bi bilginiz warsa ltf yrdmcı oln msnde kişi listesini kaydetmek istiyorum fakat olmuyor. kişiler>kişi listesini kaydet e basıorm ama hiç bişey olmuo format atmama rağmen sorun yinede düzelmedi bilginiz warsa ltf bi yrdmcı olun. :S *-) :S |
arkadaşlar yardımcı olacak olan yokmu ? |
Msn'in son sürümünü yeniden download edip kurun. |
arkadaşım yukarıyı okursan denediğimi görüceksin... 486# mesajıma bakan yokmu arkadaşlar ? |
Alıntı:
|
486 mesja da baksak arkadşlar :D |
MESAJLARA GİREMİYORUM Arkadaşlar fazla bilgisayar bilgim yok..Mesajları okumak istediğimde beni 'https://login.passport.net/uilogin.srf?lc=1031&vv=330' adresine yönlendiriyor. Mesajlarıma nasıl ulaşabilirim..Yardım ederseniz sevinirim. |
Genelde fake ler böyle yapar umarım bir tane yememişsindir. Ayrıca yardım için bir bölüm var... |
ya arkiler allah rızası için yardım edin benim bu msn resim çalma olayı çalışmıyo kısayollarını falan ayarladım ama yinede çalamıyorum bu arada msn messenger 7.5 discovery x2 kullanıyorum lütfen acil yardım edin yardımlarınız için şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
Kod: www.hotmail.comAlıntı:
|
format atmam gerek fakat msn avatarlarım, ifadelerim vs...kaybetmek istemiyorum ne b ilgisayarımaformat atmam gerek fakat msn avatarlarım, ifadelerim vs...kaybetmek istemiyorum ne yapabilirim |
Alıntı:
Yukarıdaki Konu Size Yardımcı Olur... Lütfen İnceleyiniz =) |
Selamlar öncelikle siteniz mükemmel onu belirtmek isterim her şey için tşk. bir sorum olacaktı msn listemden birini engelleyip sildiğimde tamamen msn imden silinmiyor seçenekler gizlilik kısmına girdiğimde orda duruyor tamamen silebilmek için bir yolu varmı acaba gizliliktende silinsin hiç bir yerde kalmasın ? bilen lutfen yardımcı olsun tşk. |
| Saat: 10:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık