Arama

MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi

Güncelleme: 16 Şubat 2010 Gösterim: 200.907 Cevap: 135
kibelam - avatarı
kibelam
Ziyaretçi
7 Kasım 2005       Mesaj #1
kibelam - avatarı
Ziyaretçi
Güncelleme-16 Şubat 2010: Bu program artık çalışmamaktadır (bilgi). Yazının sonunda verilen alternatif programı kullanmayı deneyin.

Sponsorlu Bağlantılar
Msn kişi listelerimizi düzenlemek kimi zaman gerçekten baş belası bir durum haline geliyor. Size tanıtacağımız bu küçük program bu işi artık basit bir şekilde halletmeniz için biçilmiş kaftan...
Program bir msn messenger görüntü arabirimiyle oldukça basit bir yapıda hazırlanmış. Programı çalıştırdığımız zaman Bağlan düğmesini tıkladığımızda kullanıcı adı ve hesap ismimizi yazarak msn adresimize bağlanır gibi bağlanıyoruz. Eğer aynı anda msn açık ise bu programı çalıştırdığınızda kapanacaktır.
Msn arabirimini kullanmasına rağmen kişiler listenizdekilere bu programdan mesaj yollayamazsınız. Sadece listenizi düzenlemek için yazılmıştır. Msn de bildiğiniz gibi online listenizdeki biri sizi silmedi ise sizde onu silemezsiniz. (Tabi Hotmail hesabınıza bağlanarak ordan düzenleme şansınızda var listenizi.. Ama bu biraz uzun iş oluyor sanki). Program başlanıp online listenizi görüntülediği zaman istediğiniz her adresi listenizden kaldırabilirsiniz.
List Menüsüne girip Manual Menage List' i seçin.. Ve karşınızda tüm listeleriniz. Online listesi, izin verilenler listesi, engelliler listesi. Tek yapmanız gereken silmek istediğiniz adresin üzerine sağ klikleyerek silmek..
programı ekten indirebilirsiniz.

Resimli Anlatım için tıklayınız


Önemli: Manually Configure Lists penceresini kullanarak sizi kişi listelerinden silmemiş insanları kendi izinli/engelli listenizden silmek, Messenger'da oturum açtığınızda "Bu kişi sizi kendi kişi listesine ekledi" uyarısını tekrar almanıza neden olur. Bu yüzden, o pencereyi ancak zorunlu durumlarda kullanın, normal bir temizlik için "Clean lists" penceresini kullanın.

Alternatif MSN Kişi Listesi Yöneticisi Programı: MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR)

Eklenmiş Dosyalar
Dosya Türü: rar ListManager1.rar (202.9 KB, 19549 gösterim)
Son düzenleyen ahmetgns; 16 Şubat 2010 00:15 Sebep: Güncelleme
oktay_18 - avatarı
oktay_18
Ziyaretçi
29 Ocak 2006       Mesaj #2
oktay_18 - avatarı
Ziyaretçi
slm ya msn de kişi listesini yeni adrese koymak için ilk önce şimdi msn ni acıp sora en ustte kişiler yazıyo oraya tıklayıp kişi listesini kaydet dersiniz sora öbur msn adresini açıp orda gene kişiler secenegini tıklayıp dosyadan kişi ekle ya basıp yukleyebilirsin Msn Happy Msn Grin

Sponsorlu Bağlantılar
Ya bu arada benimde bi sorunum var ya ben listeme kişi ekleyemiyorum kişi listem dolu diyor adresimden siliyorum ama gene aynı seyle karşılasıyorum ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız sevinirim
Son düzenleyen Blue Blood; 29 Ocak 2006 11:02 Sebep: flood
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
28 Şubat 2006       Mesaj #3
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Programı indirdikten sonra çalıştırırken ocx hatası alırsanız:
Alıntı

http://www.ascentive.com/support/new/images/lib/MSWINSCK.OCX

Yukarıdan gerekli dosyayı indirin. \Windows\System32 klasörüne kopyalayın. (Doğrudan indiremezseniz açılan sayfada sol üstteki sarı yazıyla belirtilen adrese sağ tıklayın ve "Farklı Kaydet" seçeneği ile kaydedin)

Başlat > Çalıştır > regsvr32 %systemroot%/system32/mswinsck.ocx ENTER

Oturum açtıktan sonra Lists > Clean Lists... seçeneğine tıklayın:
Ad:  Snap1.gif
Gösterim: 13493
Boyut:  20.1 KB

Contact List: Bu bölümde, listenizdekilerden sizi eklememiş bulunan kişiler yer alıyor.
Allow List: Sizin listenizden sildiğiniz fakat engellemediğiniz kişiler yer alıyor.
Block List: Engelleyip sildiğiniz kişiler yer alıyor.
Ad:  Snap2.gif
Gösterim: 13297
Boyut:  24.9 KB

Listelerdeki kişileri tek tek seçip Delete Selected tuşuna basabilir ya da otomatik temizlik için Clean List tuşuna basabilirsiniz.

'Run-time' hataları alırsanız muhtemelen çok fazla kişi ile ilgili işlemi tek seferde yapmaya çalıştığınızdan dolayıdır. Sayıyı 5'er, 10'ar kişi olarak belirleyip o şekilde temizlik yapın.

Saygılar
Son düzenleyen NeutralizeR; 17 Aralık 2008 15:35
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
28 Şubat 2006       Mesaj #4
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
s0nsuz adlı kullanıcıdan alıntı

Ordan silindiğini biliyorum ama beni msn silmiyenleri silemiyorum.Vede hergun 30 kişi ekliyince hata veriyor engeliyemedik diyor.Bu sorunun köklü çözümü yokmu programla yada microsoft hotmail mail yazsam? yardım ederseniz sevinirim...!

Son resimde sol alt köşede 'Showing 25 out of 213' blocked yazıyor. Diğer engelliler daha yakın bir tarihte engellenmişler ve akif hesaplar olarak kabul ediliyorlar. Silerseniz diğer konu altında belirttiğiniz gibi 'sizi listesine ekledi' uyarısı alırsınız ve ya listenize eklemek ya da engellemek zorunda kalırsınız.

Tam emin değilim ama 600 ya da 800 kişi limiti var. Bu limite engelliler ve listenizde olmayan fakat iletişim izni vermiş olduğunuz kişiler de dahil.

Şu an denemekte olduğunuz program MSN sunucularında kayıtlı olan kişi listesi dosyanızda daha detaylı değişiklikler yapmanıza olanak tanıyor.

Mümkün mertebede silebildiklerinizi silin. Tavsiyem Windows Messenger'dan oturum açıp bu işlemleri yapmanız. Ayrıca şu an listenizde bulunan kişilerden bazılarını silip tekrar ekleyerek kişi listesi dosyanızda daha fazla değişiklik yapabilirsiniz. Dosyayı bu şekilde güncellemeye zorlamış olacaksınız.

Son olarak MSN'e email göndererek durumu rapor edebilirsiniz.

Saygılar
Son düzenleyen NeutralizeR; 28 Şubat 2006 18:34
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
15 Nisan 2006       Mesaj #5
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
hellboy726x adlı kullanıcıdan alıntı

ben dediğin gibi ocx olayını yaptım çalıştırada yazdım başarı ile oldu dedi ama Programı açınca bi hata mesajı sesi varya onu veriyor ama hiç bi yazı çıkmıyor nedendir anlamadım msn 7,0 kulanıyorum.

Hata mesajını ya da hata mesajını aldığınız ekranın görüntüsünü eklerseniz yardımcı olmaya çalışırız.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Nisan 2006       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
filmciserdar adlı kullanıcıdan alıntı

Yani uzun lafın kısası Benim sildiğim ve engellediğim kişileri engelliler listesinden silebilmek (dolayısıyla ben de otomatik olarak onların listesinden silimeliyim) mümkün müdür, yoksa değil midir? Bu arada benim silerek engellediğim klişileri engelleriler listesinden sildikten sonra bende onların listesinden silimeliyim ki bir anlamı olsun.. Amma uzun yazdım ama.. Msn Lipssealed Mazur görün artık beni.. Msn Happy Yardımlarınız için teşekkürler.. Msn Rose

Bu Program Karşıdaki Kişinin MSN Kişi Listesine Müdahale Etmez... Sizi Silen Bir Kişiyi MSN Kişi Listesinden Kaldırabilirsiniz, Ama Sizi Silmediyse Karşınızdaki Kişi MSN Silik veya Engelli Kısmında Kalır...
Son düzenleyen Blue Blood; 16 Nisan 2006 05:36
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mayıs 2006       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kişi Listenize 500 Kişiden Fazla Kişi Ekliyemezsiniz.! Listenizde Toplam Kişi Sayısı Sınırı Geçmemesi Lazım.
axus - avatarı
axus
Ziyaretçi
10 Mayıs 2006       Mesaj #8
axus - avatarı
Ziyaretçi
mrb ben çalışıramadım prg. yardımcı olabilirmisiniz..

hata mesajı veriyo.. diğer msn adreslerimdede denedim olmuyo...

hata mesajı ::
sorry, we could not sing you in because the sing-in name you entered not exist or you password incorect
taz_maniac - avatarı
taz_maniac
Ziyaretçi
28 Mayıs 2006       Mesaj #9
taz_maniac - avatarı
Ziyaretçi
msninizi cevrimdışı durumda açın..kişierlnizi düzenleyip oturumdaki durumunuzu deiştirebilrisniz...yani şayet hem kişilerle konuşup hem düsenleyimiom vakit bulamıom dersenizz..
bet1to - avatarı
bet1to
Ziyaretçi
7 Ağustos 2006       Mesaj #10
bet1to - avatarı
Ziyaretçi
ya off delı olucam smdı ne bu ya ..engellı lıstesndekılerı sılıorm error werıor tekrar tekrar yapıorm yok edıorm ..ama msnden acınca onlardan ekleme talebı gelıor..ne anlamı kaldı ozmn..yarıdm lutfen

Benzer Konular

27 Ocak 2012 / NeutralizeR Sosyal Ağlar
5 Şubat 2012 / ahmetseydi Sosyal Ağlar
20 Haziran 2012 / arifnihat Sosyal Ağlar
10 Şubat 2011 / CrasHofCinneT Sosyal Ağlar
9 Haziran 2011 / Misafir Taslak Konular