MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/217385-windows-live-messenger-2009-14-0-8064-206-a.html)

littlesister 1 Şubat 2009 23:05

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1304045)
diğer bir kaldırma önerisi:

ZapMessenger

Alıntı:

CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1304056)
"C:\Program Files\Windows Live\Messenger\" Bu yolu izlediğinizde karşınıza çıkması gerekiyor dosyalar. Kurulum yaparken indirdiğiniz rar dosyasının içindeki yardımcı programları kurup en son msn'i kurmalısınız. İlk mesajı inceleyiniz.

çok teşekkürler bunlara göre bişiler denicem şimdi

Rower 1 Şubat 2009 23:18

Alıntı:

ahugul adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1304084)
ben ilk kez bu sitedeyim nasıl kullanacağımı bil miyorumbende yardım istiyorum

http://download.microsoft.com/download/9/B/5/9B5F7E2B-6AE8-447C-8301-1ABC77A9E5FB/tr/

buraya tıklayın açılışta hangi içerikleri yükleyeceğiniz soracak kutucukları işaretleyerek seçebilirsiniz ama öncesinde su anda yüklü olan eski sürümünüzü kaldırıp tüm izlerini temizlemeniz hatasız bir kurulum için daha iyi olur

kayirhanli_09 2 Şubat 2009 16:08

Msn'yi her zaman net üzerinden indirmeye gerek bırakmayan tam sürümü
Tüm eklentiler dahil full paket direklink

http://download.microsoft.com/download/9/B/5/9B5F7E2B-6AE8-447C-8301-1ABC77A9E5FB/tr/wlsetup-all.exe

ahmetgns 3 Şubat 2009 10:49

Alıntı:

wakambo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1303777)
söyLediğini yaptım.. güvenLik böLümündeki en üstteki kutucuk zaten boştu işartledim tekrar geri kaLdırdım bi değişen oLmadı.. kişi Listesindeki maiL sayfasını açan ikona tıkLadıgımda maiL kutuma gidemiyorum yukarıdaki sayfaya yönLendiriyor beni.. umarım bi çözm buLabiLiriz teşekkür ederm.

Daha önce anlatılmıştı: https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/229327-wlm-2009-windows-live-messengerda-mailleri-goruntuleme-sorunu.html

TEKSİLAHJ0RDAN 3 Şubat 2009 14:25

Alıntı:

kayirhanli_09 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1304726)
Msn'yi her zaman net üzerinden indirmeye gerek bırakmayan tam sürümü
Tüm eklentiler dahil full paket direklink

http://download.microsoft.com/download/9/B/5/9B5F7E2B-6AE8-447C-8301-1ABC77A9E5FB/tr/wlsetup-all.exe

127-130 mb arasında olduğunu belirtelim.Kotası sınırlı Olanlar dikkat ediniz.

NervouS 3 Şubat 2009 19:29

http://img23.imageshack.us/img23/1063/adszvy9.th.jpg

C / Program Files / Windows Live / Messenger / msnmsngr.exe

Uygulama yan yana yapılandırılması doğru olmadığı için başlatılamadı.Daha fazla bilgi için lütfen olay günlüğüne bakın.

bu hatayı alıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz...

kerimcem 3 Şubat 2009 20:57

After almost a year of beta testing, Microsoft is currently preparing the final releases of Wave 3 for Windows Live. There are two major updates that are yet to come, and we've received some information from some insiders within the company.

The first release will be an update to Windows Live Messenger. A Microsoft employee recently listed a new build number of Windows Live Messenger in their personal status message. After speaking with a company representative, they are preparing to release a QFE (Quick Fix Engineering) patch for Windows Live Messenger. At this time no exact date has been announced, I expect they will release it within the next two weeks as the Windows Live team finishes up the Wave 3 releases. The build will not contain any new features and will focus on bug fixes and Windows 7 functionality. The build number announced will be 14.0.8059.0127.

The second update will be for Windows Live Hotmail. When Neowin interviewed Ryan Gavin and Dharmesh Mehta, Directors of Windows Live Consumer Product Management, we learned that the Windows Live Hotmail team were rolling out POP3 access after years of demand. During the first phase of the release access was only granted to a few select regions of the world, leaving millions in the dark waiting for their update. U.S. customers will start receiving access to their email via POP3 starting late next week, and all other markets should be receive the update by the end of February.

Now that we're nearing the final releases of Wave 3, it's time to move on to Wave 4. We've been told that Wave 4 has officially been launched internally. The team is right on schedule and have entered the development phase. No new features have been announced at this time. However the Live Mesh and Office Live platforms recently were pulled together and both are now apart of the Windows Live platform. So huge updates to Sky Drive, Live Mesh, and Office Live are coming. If you're a beta fanatic like Tom Warren and myself, keep an eye on your inbox as the beta should be launching sometime next month!

ya wave 4 geliyooo yada buglarından arındırılmış sürüm tam çeviremedim

Mascot 4 Şubat 2009 00:43

Arkadaşlar Belki Konu Mevcuttur Ama Aradım Bulamadım
Problemim Şu:
Ben WLM 2009 Yükledim Ama Msn Girdikten 5sn Sonra Düşüyorum.
Sebebi Ne Olabilir Acaba Lütfen Yardımcı Olurmusunuz ...

kerimcem 4 Şubat 2009 00:53

wave 3 final bit çok yakında wave 4 te yolda....(14.0.8059.0127)

While the Windows Live team is working on getting the last bits of Windows Live Wave 3 up and running in the next few weeks (like consent.live.com; or, the long-awaited update to Hotmail introducing Messenger right in the mail interface as well as POP access everywhere; or, the Quick Fix Engineering patch of Messenger 2009, which will be published soon as 14.0.8059.0127), we can already look forward to the next phase of Windows Live.

Windows Live Wave 4, being the work title, will be the first version where the Windows Live, Live Mesh, and Office Live teams work together to create new combinations of services. The teams have just started to collect ideas for the next (major) versions of Windows Live Messenger, Mail, Photo Gallery and the rest of the Essentials as well as of the web services Hotmail, Calendar, and Events.

The questions are:
What ideas for features do you have when thinking about Windows Live Messenger, or any other Essentials program?
What have you been missing all the time, and in every new version you hoped that it would be added finally?
Is there anything you got in mind, in regards to better or new Windows Live Web Services – or when it comes to getting different Live Services to work together?
We will take care of gathering your ideas and forwarding them to the Windows Live team to be considered.

;);););)

Ajmel Ahsas 4 Şubat 2009 02:08

İyi günler. Ben de webcam görüşmelerinde sorun yaşıyorum.. İlk mesajdaki bağlantıdan ulaştığım çözüm önerisi de hiçbir işe yaramadı ne yazık ki. Sorunları maddelemek gerekirse:

- Webcam simgesine tıklandığında "Web Kameramı Göster" adlı seçenek aktif değil, tıklanamıyor. Ya karşı taraftan davet gelecek, ya da görüntülü arama yapmak gerek..

- Herhangi bir şekilde bu tür bir arama başlatıldığında, webcam karşı tarafa bağlanamıyor. Hiçbir şekilde karşı tarafla görüntülü iletişim kurulamıyor. Bağlantının kurulumu esnasında ben kendi webcam görüntümü görebiliyorum, fakat tam karşı tarafa bağlanmak üzereyken kopuyor. Karşı tarafın dediğine göre, tek gördükleri şey, "yükleniyor" yazısı..

- Karşı taraftan webcam görüntüsü alabiliyorum. Tek sorun, benim karşı tarafa bağlanmamda.

- Karşı tarafın webcam görüntüsünü izlerken, izleme boyutlarında sadece "orta" ve "küçük" seçenekleri var. Webcam'le ilgili bir sorun olsa, 8.5te de aynı şeyi yapması gerekirdi diye düşünüyorum.

* İlk mesajda linki verilen, NeutralizeR'ın 202 numaralı mesajındaki her şeyi aynen yaptım, bir değişiklik olmadı..

* Webcam sürücülerini silip tekrar yükledim, bir değişiklik olmadı..

* WLM 9'u kaldırıp tekrar kurdum, ve yine bir şey değişmedi...

NeutralizeR webcam görüşmelerini sorunsuz gerçekleştirebildiğine göre, bizdeki eksiklik ne olabilir? :D

ahmetgns 4 Şubat 2009 10:48

Alıntı:

Ajmel Ahsas adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1306334)
- Karşı tarafın webcam görüntüsünü izlerken, izleme boyutlarında sadece "orta" ve "küçük" seçenekleri var. Webcam'le ilgili bir sorun olsa, 8.5te de aynı şeyi yapması gerekirdi diye düşünüyorum.

Sadece bu sorunun cevabını verebilirim: Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206)

Mascot 4 Şubat 2009 14:54

Problemim Şu:
Sebebi Ne Olabilir Acaba Lütfen Yardımcı Olurmusunuz ...???

eren797 4 Şubat 2009 18:21

Alıntı:

Mascot adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1306566)
Problemim Şu:
Sebebi Ne Olabilir Acaba Lütfen Yardımcı Olurmusunuz ...???

combofix diye bi program var aynı sorun bendede vardıı kurtuldum sayeside

serkanoner 5 Şubat 2009 12:45

Yeni Sürümse Ne Yapıoruszz

ikorpin 5 Şubat 2009 21:32

saol kardesım

bora879 6 Şubat 2009 10:19

ya arkadaşlar final sürüm tam olarak ne zaman çıkıyor tam tarih verebilirmisiniz ?

never86 6 Şubat 2009 11:49

Msn 9 u neden yükleyemiyorum?

slm

xp sp2 kullanıyorum,msn 9 yükleyemiyorum

yüklemeye kalktığımdada yüklendi gibi gözüküyo ama çalışmıyo(hiç açılmıyo yani)

vede kaldırılmıyo bilgisayardan,çünkü program ekle kaldırda gözükmüyü

ayrıca 8.1 i kuramıyorum,çünkü bilgisayarda 9 yüklü diye hata veriyo...

yardımcı olursanız çoooook makbule geçer,çooook sevinirim...

ahmed 6 Şubat 2009 11:59

Alıntı:

never86 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1308202)
slm

xp sp2 kullanıyorum,msn 9 yükleyemiyorum

yüklemeye kalktığımdada yüklendi gibi gözüküyo ama çalışmıyo(hiç açılmıyo yani)

vede kaldırılmıyo bilgisayardan,çünkü program ekle kaldırda gözükmüyü

ayrıca 8.1 i kuramıyorum,çünkü bilgisayarda 9 yüklü diye hata veriyo...

yardımcı olursanız çoooook makbule geçer,çooook sevinirim...

inceleyiniz:

Windows Installer CleanUp Utility

XSeZeRiX 6 Şubat 2009 12:17

dostlar discovery çıkmadı dimi ?

ahmed 6 Şubat 2009 12:19

Alıntı:

XSeZeRiX adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1308223)
dostlar discovery çıkmadı dimi ?

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1304488)
http://www.msntribe.it/wp-content/uploads/2009/02/immagine.png

9 Şubat Pazartesi günü Windows Live Messenger 9.0 ile tam uyumlu yeni bir MessengerDiscovery 2.Net BETA sürümü yayınlanacaktır...

-

hoyrat92 7 Şubat 2009 19:05

Bu sürümü başından beri kullanıyorum çok güzel hiç bir sorun da yok.
Ancak çevirideki bir hataya takındı yaptı. Dosya transferi yaparken veya bir uygulama daveti geldiğinde "kabul etmek" ve "reddetmek" yazıyor. Bu da benim canımı sıkıyor:D
Rica etsem sadece bu ikisini "Kabul et" ve "Reddet" olarak düzenleyip yeni bir dil dosyası yapabilir misiniz?

ahmetgns 8 Şubat 2009 12:09

Alıntı:

hoyrat92 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1309480)
Ancak çevirideki bir hataya takındı yaptı. Dosya transferi yaparken veya bir uygulama daveti geldiğinde "kabul etmek" ve "reddetmek" yazıyor. Bu da benim canımı sıkıyor:D
Rica etsem sadece bu ikisini "Kabul et" ve "Reddet" olarak düzenleyip yeni bir dil dosyası yapabilir misiniz?

Ben dil dosyasını bayağı değiştirdim, bulunca başka hataları da düzeltip dosyayı buraya göndermeyi düşünüyorum. Biraz bekleteceğim.

Lower_WoLF 8 Şubat 2009 13:28

merhabalar ben yukledım hersey yaptım actım ama bır turlu oturum actıgımda sıradan 1 2 sanıye sonra cevrimdısı oluyor kendı kendıne anlamadım hla boyle sorun yapamacaksa sılecem cunku ben sevmedım

Lower_WoLF 8 Şubat 2009 13:50

http://www.resimload.net//resimler/0fd059c2ce3cc17c4698a5e64b201413.jpg

BU SORUN NEDEN CIKIYOR NE YAPMALIYIM ACEBA

Arzuu 8 Şubat 2009 15:33

Tek kelimeyle mükemmel.Tasarım ve içerik bakımından cok güzel.Ellerinize sağlık.Paylasım icin tesekkürler...

Mecohan 8 Şubat 2009 22:14

Lütfen yardım edin msnyi açarken bununla karşılaşıyorum:(

http://img410.imageshack.us/img410/9184/hatajo1.th.png

XSeZeRiX 9 Şubat 2009 14:06

bu discovery nin resmi adresini veya indirme linkini bilen arkadaş varsa yazabilirmi ?

ahmed 9 Şubat 2009 14:10

Alıntı:

XSeZeRiX adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1310979)
bu discovery nin resmi adresini veya indirme linkini bilen arkadaş varsa yazabilirmi ?

https://www.msxlabs.org/forum/messengerdiscovery/231470-messengerdiscovery-2-0-beta-build-0018-a.html

ManantiaL 9 Şubat 2009 22:00

Bilgisayardan tamamen nasıl kaldırabilirim ? Alt sürümünü yüklemek istiyorum.

ekle/kaldır da çıkmıyo.

ahmed 9 Şubat 2009 23:38

Alıntı:

ManantiaL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1311323)
Bilgisayardan tamamen nasıl kaldırabilirim ? Alt sürümünü yüklemek istiyorum.

ekle/kaldır da çıkmıyo.

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

ZapMessenger

Windows Installer CleanUp Utility

teamo 10 Şubat 2009 19:03

s.a windows live messenger 2009 fınal surumu 10 subatta dagıtılacak soylendı bı haber bı bılgı varmı acaba

lethe41 10 Şubat 2009 23:33

Msn Messenger Live 9 kullanıyorum Discoveryn Sürümlerini Yükleyince Msn Açılmıyor

Evet Arkadaşlar Başlıkta Yazdıgım gibi Msn Messenger Live 9 kullanıyorum Discoveryn Sürümlerini Yükleyince Msn İ Açınca Hata Raporu Gönderiyor Ve Hata Kodu Fln Yok Nasıl Kullanabılırım Live 9 Da Discoveryi Lütfen Yardım Edermisiniz

ahmed 10 Şubat 2009 23:40

Alıntı:

lethe41 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1312201)
Evet Arkadaşlar Başlıkta Yazdıgım gibi Msn Messenger Live 9 kullanıyorum Discoveryn Sürümlerini Yükleyince Msn İ Açınca Hata Raporu Gönderiyor Ve Hata Kodu Fln Yok Nasıl Kullanabılırım Live 9 Da Discoveryi Lütfen Yardım Edermisiniz

Windows Live Messenger 2009 için uyumlu discovery sürümü yeklediğinize eminmisiniz?

https://www.msxlabs.org/forum/messengerdiscovery/231470-messengerdiscovery-2-0-beta-build-0019-a.html

sisligece 12 Şubat 2009 13:33

pek kullanışlı değil arkadaşlar tafsiye etmem birde movie maker yüklenmiyoki diğerri yükleniyo sadece foto galeri çok işe yarar diğerleri iş görmez birde çok yer kaplıyo...

webtrik 13 Şubat 2009 05:32

bu microsoftun ne yaptıgını bilen varsa beri gelsin.vistayı bana biri acıklasın

NeutralizeR 13 Şubat 2009 20:09

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) sürümünün yayımlanmasına bağlı olarak konunun ilk mesajı ve ilk mesajdaki ek dosyası güncellenmiştir.

pinkpanter 13 Şubat 2009 21:55

Herkese emeklerinden dolayı çok teşekkürler :)

XaFerS 13 Şubat 2009 21:59

sLm. Msn 9 surekli 810030d hatası veriyo.XP kullanıcısıyım. Bu hata Kodu ile bicok kisi karsılasıyo.Her yolu denedik ama Hata belli sure sonra tekrar baslıyo. BUnun kalıcı bi cozumu varmıdır acaba.

dizifilm 14 Şubat 2009 14:32

bu msn yi tekrar mı yüklememiz lazım yoksa otomatik güncelleme yapar mı

RuffRyders 14 Şubat 2009 14:38

Alıntı:

XaFerS adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1314385)
sLm. Msn 9 surekli 810030d hatası veriyo.XP kullanıcısıyım. Bu hata Kodu ile bicok kisi karsılasıyo.Her yolu denedik ama Hata belli sure sonra tekrar baslıyo. BUnun kalıcı bi cozumu varmıdır acaba.

Bu işini görebilir;

Alıntı:

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 874436)
Güvenlik Duvarından Msn’nin Yanındaki İşareti Kaldır Bilgisayarını Yeniden Başlatıp Tekrar Dene
Güvenlik Duvarın İle İlgili Bir Sorunla Karşı Karşıyasın

Eğer Bundan Bir Sonuç Elde Edemezsen
Windows Live Messengerda 8100030d hata mesajını alıyorsanız, bunun sebebi; Yahoo! Messenger with Voice kullanan kişilerle konuşabilmek için yükletilen beta eklenti olabilir.
http://img292.imageshack.us/img292/5/clipboard018wk.jpg

Bu hata mesajını aldığınız e-mail adresiniz ile msn de oturum açamıyor, ancak e-maillerinizi kontrol edebiliyor olabilirsiniz.

Diğer oturum adresleriniz ile oturum açtığınızda sorun yaşamıyor ancak bir tanesi ile problem yaşıyor olabilirsiniz.
(BEtayı kaldırmayı denedikten sonra bu sorunlar yok oldular)
Öncelikle araç çubuğundan msn ikonuna sağ tıklayıp “çıkış” seçeneği ile msn i kapatın(bilgisayar saatinin orada)
Daha sonra;
1) Windows Live Services adresine gidin.
2) Açılan sayfada sağ üst köşede bulunan “Beta users sign in here” yazısına tıklayın.
3) Bu sayfadan problem yaşadığınız e-mail adresinizi ve şifrenizi girin ve “sign in” e tıklayın.

4) Açılan sayfadaki Windows Live Messenger Yahoo beta eklentisi kutusunun içinde(sol üstteki, yahoo sembollü olan) “daha fazlasını öğrenin” yazısına tıklayın.
5) Açılan sayfada sağda “diğer betalar” yazısının üzerindeki “Bu betadan çık” yazısına tıklayın ve açılan safyada “onayla” seçeneğini tıklayın.
6) Artık yeniden oturum açabilirsiniz.
bunuda deneyebilirsin eğer olmazsa

eros87 14 Şubat 2009 16:00

wlm mail nasıl kaldırabilirim.yardım bekliyorum.

metinbaba 15 Şubat 2009 16:25

Arkadaşlar ben de bu msnyi yükledim güzel çalışıyor ama tek bir sorun war ; konuşma penceresi açtığımda onu kapıyamıyorum ancak görev yöneticisinden kapanıyor.Bir de bn vista kullanıyorum ondan olabilir mi ve Ne yapabilirim? İlginize Teşekkürler!

ahmetgns 15 Şubat 2009 18:55

Alıntı:

eros87 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1314750)
wlm mail nasıl kaldırabilirim.yardım bekliyorum.

Program Ekle veya Kaldır penceresinde Windows Live Mail'i, o yoksa "Windows Live Temel Parçalar"ı bulun ve öyle kaldırın.

Alıntı:

metinbaba adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1315345)
Arkadaşlar ben de bu msnyi yükledim güzel çalışıyor ama tek bir sorun war ; konuşma penceresi açtığımda onu kapıyamıyorum ancak görev yöneticisinden kapanıyor.Bir de bn vista kullanıyorum ondan olabilir mi ve Ne yapabilirim? İlginize Teşekkürler!

MessengerDiscovery'yi kaldırın. Ya da Messenger Plus!'ın sekmeli sohbetler özelliğini kapatın. Ancak sorun MessengerDiscovery'den kaynaklanıyor Messenger Plus!'tan değil.

ahmetgns 16 Şubat 2009 01:09

Alıntı:

dizifilm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1314691)
bu msn yi tekrar mı yüklememiz lazım yoksa otomatik güncelleme yapar mı

Inside Windows Live Messenger: - Windows Live adresinde gelecek ay (Mart 2009) itibarıyla otomatik güncelleme bildiriminin çıkacağı yazılmış. 8.1, 8.5 ya da sürüm 2009 kullanan herkes için geçerli.

[Kullanıcıya gösterilecek pencerelerin ekran görüntüleri]
https://yitsza.bay.livefilestore.com/y1mseCxzTU8AHCAL42FGEcp6Je5a_AaIFb9xHzw1jSwaGkzih0fxCu-T0EWG7Z2eH-YgReFtZJcA7gHwApm4qvYmfC0sTLNCbqa0rH9AhpREyYHyg6FGOHZSmBoyWn5395C-Yg9lYLzNB67rBth4nnI2Q/toast_thumb.png https://yitsza.bay.livefilestore.com/y1m-rZPQ7F5oYXo1G8K4XQglLq-1zGBohTcKiXEavesLGLRmi7wMO7TR6kCjm6tu8QxJUdS_gRM1Af2ynWAlvTnTrgv9kFqyh4JKDZ_1pZCp2NVTjbnHh11CQo3bl5y_qgy3OPJCBXYWGHz11RXlwVviQ/OptionalDialog_thumb.png

ShadowFlame 16 Şubat 2009 16:34

Arkadaşlar ben ekteki setup'ı indirdim kurmak için Messenger.msi dosyasını açıyorum fakat http://img7.imageshack.us/img7/6978/jhgfk5.jpg
bu şekilde birşey çıktıktan sonra tekrar kayboluyor ve sonra hiç bi tepkime vermiyor yani program devam etmiyor uzun süre deneyip beklememe rağmen düzelmedi acaba sorun nedir ?

ahmed 16 Şubat 2009 16:36

Alıntı:

ShadowFlame adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1315954)
Arkadaşlar ben ekteki setup'ı indirdim kurmak için Messenger.msi dosyasını açıyorum fakat http://img7.imageshack.us/img7/6978/jhgfk5.jpg
bu şekilde birşey çıktıktan sonra tekrar kayboluyor ve sonra hiç bi tepkime vermiyor yani program devam etmiyor uzun süre deneyip beklememe rağmen düzelmedi acaba sorun nedir ?

kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi?

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

ahmetgns 16 Şubat 2009 22:32

Windows Live Messenger 2009'un düzeltilmiş Türkçe çeviri dosyası

1 ek
Alıntı:

hoyrat92 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1309480)

Düzeltmeyi tamamladım. Benim göremediğim hatalar çıkabilir ama bu benim kusurum değil. Dosyayı nasıl uygulayacağınızı ek dosyasının içindeki Beni Oku belgesinde yazdım, umarım başka yardıma ihtiyaç kalmaz. Aşağıya birkaç ekran görüntüsü koyuyorum:

http://img21.imageshack.us/img21/4614/trkedq2.png
http://img21.imageshack.us/img21/trkedq2.png/1/w358.png

XSeZeRiX 17 Şubat 2009 02:55

s.a arkadaşlar ben 14.0.8050.1202 sürümünü kullanıyorum bir çok kişi bu sürümün final olduğunu söylemişti fakat ben 5 dakika önce bir uyarı aldım yeni sürüm çıktığıyla ilgili şimdi kurmak istermisiniz yazısına 1 hafta daha sormaya tıklayarak es geçtim bu ne oluyor şimdi bilen varsa paylaşsın şimdiden teşekkürler birde varsa eğer finalin 130 mb lık olan değilde sadece messenger ın setup linki yazabilirmisiniz.

ahmetgns 17 Şubat 2009 09:43

Alıntı:

XSeZeRiX adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1316554)
s.a arkadaşlar ben 14.0.8050.1202 sürümünü kullanıyorum bir çok kişi bu sürümün final olduğunu söylemişti fakat ben 5 dakika önce bir uyarı aldım yeni sürüm çıktığıyla ilgili şimdi kurmak istermisiniz yazısına 1 hafta daha sormaya tıklayarak es geçtim bu ne oluyor şimdi bilen varsa paylaşsın şimdiden teşekkürler birde varsa eğer finalin 130 mb lık olan değilde sadece messenger ın setup linki yazabilirmisiniz.

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1314350)
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) sürümünün yayımlanmasına bağlı olarak konunun ilk mesajı ve ilk mesajdaki ek dosyası güncellenmiştir.

Yeni sürüm 3 gün önce çıktı, hata gidermeleri varmış ama hangi hata düzeltildi bilmiyorum, şahsen benim fark ettiğim bir hata hala duruyor da...

wanderina 17 Şubat 2009 23:21

elinize sağlık harikaa

elinize sağlık çok iii

Saat: 08:15

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık