![]() |
burda oturumları sadece windowslive olarakmı açabiliyoruz hotmail olarak açamıyormuyuz |
Alıntı:
|
MSN 2009'u kurmak için indirdiğim her programda aynı sorunla karşılaşıyorum.. MSN'i tamamen kaldırdım(Sitede yazan yönergelere göre) tekrar kurdum.. Daha sonra kurmaya çalıştım ama şu ekran çıkıyor.. Ne yapmam gerek, lütfen yardımcı olabilir misiniz? http://img19.imageshack.us/img19/803/adszus8.png http://img19.imageshack.us/img19/adszus8.png/1/w800.png |
Alıntı:
|
msn 9 dün gece güncelleme yaptı ama görüntülü arama yaptıgım zaman görüntüm bozuk öbür türlü normal neden böyle oluyor yardımcı olursanız sevinirim |
Msn simgesini alma http://img24.imageshack.us/img24/4114/msnko4.jpg Arkadaşlar şu simgeleri almak istiyorum 8.5 te kullanmak için yeni sürüm bana kullanışlı gelmedi. |
Dediğiniz gibi yaptım.. Eski sürümler kaldırıldı falan dedi kurulurken program, daha sonra ekran kapandı.. Messenger'a tıkladım ve bir uyarı verdi. C:?Program Files?Windows Live? Messenger?msnmsgr.exe Uygulama yapılandırması doğru olmadığından bu uygulama başlayamadı diye.. |
paylaşım için teşekkürler |
WLM 2009 14.0.8064.206 Kullanıyorum Şimdi Yükledim Msn Plus Uyumlu Yazıyor Plusıda Yükledim Çalışmadı Yardımcı Olurmusunuz? |
120 mb olan ofline kurulumları vardı bu yeni sürümün ofline kurulumlusunu nereden bulabiliriz? |
^^:smiley32:eM3iNe $aL1q :smiley32: ^^ |
arkadaslar nolur yardım:(:( yaa lütfen yalvarıyorum bana yardım edin yaa...ben msn 2009 u kurdum ama uyumlu plus yüklüyorum yinede renklii olmuyo msn yaa nolur napmam gerktigini anlatın bana lütfen çok yalvarıyorum.... |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? aşağıda vermiş olduğum sürümleri kurunuz: Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) Messenger Plus! Live 4.80.356 |
Alıntı:
Bu simgeyi sadece masaüstünüzdeki Messenger kısayolunda kullanmak istiyorsanız kısayolun özellikler penceresini açıp Simge değiştir düğmesinden bu simgeyi seçeceksiniz. Simge dosyasını nasıl bulacağınızı bilmiyorsanız ama bunu da yapmayı gerçekten çok istiyorsanız simge dosyasını size verebilirim. |
lütfen yardımcı olun! bundan bi önceki wlm 2009'u kullanıyordum sonra bunu indirdim kararken öncekini kaldırın dedi bun program program ekle veya kaldırda yoktu bende tamamen nasıl kaldırırım konusundakileri uyguladım olmadı sonra exe'yi indirip 5-6 kere denedim olmadı |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? ZapMessenger yüklemede sorun yaşıyorsanız: Windows Installer CleanUp Utility |
Teşekkürler ZapMessenger'i uyguladım. Kalktı ve zipten yeni sürümü kurdum.Ama şimdide 8000ffff hatası veriyor bunun için ne çözüm var? |
Alıntı:
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri |
yükledim fakat msn açmak istediğimde hata raporu veriyor ? yardım edermisiniz ? |
Alıntı:
Alıntı:
|
dediklerinizi uyguladım fakat hala aynı sorun mevcut ? yardım edermisiniz... |
arkadaşlar bende bu sürümü yükledim fakat e-mailerime otomatik yönlendirme sorunu yaşıyorum.. tekrar windows ID şifre girmem gerekiyor. bu sorunu nasıl çözebilirm yardımcı olurmusnuz?? paylaşım için tşkler.. |
Alıntı:
bilgisayarınızda tek tarayıcı kullnınız: Internet Explorer birden fazla tarayıcılarda sorun yaşarsınız...(Mozzilla firefox, internet explorer, opera...) |
arkadaslar wlm 2009 da video call sorunu var kamera actigimda kendimi goremiyorum ama beni goruyolar.bu sorunu nasil cozebilirim? simdiden tesekkurler |
arkadaşlar yükleme yapamıyorum nedenini bilen varmı? rar lı dosyadan çıkan messenger dosyasını çalıştırıyorum bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor ve hiçbirşey olmuyor... |
Alıntı:
yükleme linki: Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) ayrıca inceleyiniz: Windows Installer CleanUp Utility |
arkadslar herkes aynı yeni sürüm msn sorunu yasıyor ve bilgisayardan msni kaldrma sorunu yasıyor..wındows ınstaller clean up yapnlar bile tekrar kuramamıs?nasil olacak peki microfost yeni güncellstrmeyi illa ki yaptrdi ve sonuc kullablecegimz bi msnmz yok artık...:( lütfn biri en dogru ve net yolu acklasnnn.. |
Alıntı:
Yükleme ayrıntıları: Windows Installer 4.5 |
Alıntı:
Bu Yüklemedeki dosyalar Bu bölümde, bu yükleme için varolan ayrı dosyaların bağlantıları bulunmaktadır. Size en uygun dosyaları karşıdan yükleyin. Dosya Adı:Dosya Boyuturedist.txt 2 KB YükleWindows6.0-KB942288-v2-ia64.msu 3.4 MB YükleWindows6.0-KB942288-v2-x64.msu 2.9 MB YükleWindows6.0-KB942288-v2-x86.msu 1.7 MB YükleWindowsServer2003-KB942288-v4-ia64.exe 24.6 MB YükleWindowsServer2003-KB942288-v4-x64.exe 4.5 MB YükleWindowsServer2003-KB942288-v4-x86.exe 2.9 MB YükleWindowsXP-KB942288-v3-x86.exe 3.2 MB Yükle Linki yollamssnz cok teskkr ederm ama sayfada actgmda bir sürü sey cıktı hangisini yüklüycem?bu konuda bilgi verirsenz cok seviniirmm |
ÇOOOK SAOL ABİ EMEĞİNE HERKEZ SAYGI DUYARDI BENCE SAOL TEŞEKKÜR EDERİM... |
Alıntı:
çokkk ama çook teskkrler ederim süpersiin:D:D |
sahol |
Ben windows live mesengeri acmaya calıstıgımda yeni surumu hazır yukleyin diyor ama bir turlu yukliyemiyorum ..Windows instalerim eskiymis ..bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Halbuki ben devamlı buradan yeni surumleri indirip kullanırım:( |
yaaa arkadasım nie kurulmuyo bu msn??? rardaki dosyaya çift tıklıyorum dikdörtgen seklinde bi yükleme yapıyo sonra kalıyo arkadasım yardım edin yaa....tmm koymussunuz yapmıssınız emege saygı amaa bizede yön gösterin kuruılmuyo bu meret nasıl yapcaz??? |
Alıntı:
Windows Installer CleanUp Utility |
Windows Installer'ı güncelleştirin: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=5a58b56f-60b6-4412-95b9-54d056d6f9f4&DisplayLang=tr |
Alıntı:
Arkadasım heopsini yaptım yoq yüklenmiyo.... |
vallahi ben yukledım fakat baglanmıyor. hata kodu verıyor. onerdıgı dosyayı yukluoyrum yıne aynı. program ekle-kaldır da yok kaldıramıyorum baska bir msn de yuklemıyor. Hata 80040111 veya 80040154: Windows Live Messenger oturumu açamıyorsunuz |
Alıntı:
Kullandığınız ve yüklemeye çalıştığınız sürümler hakkında bilgiler verirseniz daha açıklayıcı cevaplar alabilirsiniz. 80040111 Hata Kodu Çözüm Önerisi için TIKLAYIN 80040154 Hata Kodu Çözüm Önerisi için TIKLAYIN Alıntı:
Messenger' i bilgisayardan tamamen kaldırmak için TIKLAYIN - 1 Messenger 'ı bilgisayardan tamamen kaldırmak için TIKLAYIN -2 ( Windows Installer CleanUp Utility ) Messenger 8,5 Final sürümünü yuklemek için TIKLAYIN Not: Live Messenger 2009 Final sürümü yayınlanana kadar Live Messenger 8.5 'i kullanmanızı tavsiye ederim. Windows Live Messenger 8,5 kurulumunda hata alıyorsanız, önce Messenger 9,0 ı kurun. Kurulumun ardından herhangi bir dosyayı silmeden 8,5 'i tekrardan kurun. Sorun ortadan kalkacaktır. Live Messenger 9,0 için TIKLAYIN Dosyayı indirdikten sonra sadece İnstall yapın, Messenger 9.0 olarak oturum açamayacaktır. 9.0 'ı kurmamızdaki amaç 8.5i sorunsuz yüklemek için.. Ben bu sekilde hallettim (: 9.0 BETA sürümünü kullanmak istiyorsanız TIKLAYIN. |
şimdiye kadar bu siteden yüzlerce dosya indirip kurdum ama bu konuda ı--ııhhhh..olmadı olmuyor...nerede hata yaptığımı da bilmiyorum....ilk sayfadaki ekli dosyadaki tüm ekleri açtım çalıştırdım....wlsetup-web dosyasını da kurdum...pcde görünen tüm özellikleri kullanabiliyorum ( aile koruma gibi) ama msni açtığım zaman 8.5 çıkıyor...sorun ben de mi pc de mi :) |
Alıntı:
|
evet o soru çıktı ama zaten messenger yüklü yazısı vardı orada ben de tamam dedim...ama şimdi tekrar yüklemek için bastım....sizde hepsi var diyor...baştan silmem mi lazım??????? |
Alıntı:
|
wlm 9 u bir turlu pc den kaldıramıyorum lutfen yardım:( wlm 9 u ne kaldırabılıyorum nede baska bır live mesenger kurabılıyorum ayrıca windowsun hic bir yardım secenegıne ulasdamıyorum mesengerle alakalı ne indirmeye calıstıysam sayfa kaldırılmıs yazısı ile karsilasıyorum:(:(:( |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım ZapMessenger yüklemede sorun yaşıyorsanız: Windows Installer CleanUp Utility |
Alıntı:
yoq kardesim bunuda yaptım 9 u yüllerken hataveriyo 8,5 yüklüyorum oda sürüm güncellemesi yapmamı istiyo....ben anladımki bu sitede çözüm olmicak sorunuma |
msn 9 ilk yükledigimde denetim masasındaki program ekle kaldırdaki msn 9 onar secenegi bastıgımda herşey olumluydu msn 9 güncelleme yaptktan sonra msn 9 onar secenegine bastıgımda tüm olumlu olan şeyler x ile hata veriyor neden acama |
kurdum ve vistada dk bası hata alıorum dafjl.exe engelendi ujkııe.exe engeneldi jhhdj.exe engellendi rast gele ismlerle virüs oluşturdu 2 bilgisayarımada aynısını yaptı |
keşke yüklemeseydim live messenger 2009'u... oturum açmıyor hata kodları veriyor, açmadığı gibi silinmiyor, silinmediği gibi yeniden de yüklenmiyor, eski sürümü de olmaZz hemşerim sende üst model var diyor ve yüklemiyor. kayıt defterlerinden sildim daha beter ettim. msn'siz kaldım. windows live nasıl böyle bir amatörlük yapar anlamıyorum. milyon kişi mağdur durumda:@ |
Alıntı:
Alıntı:
|
| Saat: 08:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık