![]() |
arkadaşlar merhaba men mail adresi oluşturmak istiyorum ama bilmiyorum rica etsem bilen biri bana detayıyla anlata bilir mi yanlız kusuruma bakmayın ama acele olarak yapmam lazım mail bekleyn bir iş teklifim var lütfen çok teşekkür ederim |
yha benm msn açılmıyo yeni msn açmk istyrm ama hangi siteye girip yapçağmı blmyrm acl yazı yazn |
Yeni bir messenger hesabı açmak istiyorsanız yeni bir mail adresi oluşturabilirsiniz. Aşağıdaki linkte yer alan açıklamaları okuyarak hotmail.com uzantılı bir mail adresi edinebilir ve edindiğiniz bu mail adresini messenger ınızda kullanabilirsiniz. @msn.com Uzantılı E-mail Adresi Alın |
İsteğinizi tamamlayamıyoruz Windows Live ID hesabınızı oluştururken bazı teknik sorunlarla karşılaştı. Windows Live kullanmaya bugün başlamak için, destek almak üzere burayı tıklatın ve Windows Live ID'yi seçip aşağıdaki kodu kopyalayıp forma yapıştırın. LEFKPK~OIUVMRSWQVVYUYa[ |
ama olmuyor yapamıyoruz msn |
arkadaşlar bunu nsLL yapcaSS |
hotmail .de istiyorum |
Çok teşekkürler hocam. |
ben msn açmak istiyom posta kutusunuda doru yazdım açılmıyp yha neden acaba:D): cevap verirseniz sevinirim (MUZ) |
Alıntı:
|
YA MSN KURAMIYORUM |
ya ben yeni bir msn adresi açmak istiyorum ama nerden nereye girip alcam yardımcı olursanız çok sevinirim |
msn istiyorum |
Alıntı:
Alıntı:
|
ben msn adresi almak istiyorum ama birtürlü çıkaramadım acaba ben de mi bir sorun var hala anlamış değilim bana yardımcı olurmusunuz lütfen |
e poosta adresi olmuyo |
https://accountservices.passport.net/reg.srf?ns=msn.com&sl=1&lc=1055 BURASI CALISMIYOMU ARKADASLAR YAA... ALAMIYORUM ADRES. HERSEYİ YAPIYORUM. İŞLEMİNİZİ TAMAMLAYAMIYORUZ GİBİ BİŞİ DİYO... bu arada afedersiniz CapsLock um açıkmış... |
merhaba. ilk kez email adresi alırken seçeneklerde neden msn gözükmüyor. sadece hotmail.com ve windowslive.com gözüküyor. msn ile ilgili farklı bir durum mu var |
Olmuyor Tarih 04.04.2010 -pazar saat 6:52 maalesef msn uzantılı hesabım oluşmuyor...Bir çare... |
benim bir mesenem olsun |
msn.com adreslerinden sadece meil olarak mı faydalabiliriz görüntülü arama yapılabir mi ? teşekkürler ... |
ellerinize yüreklerinize sağlık gayet kolayca yeni hesabımı alabildim. saolun varolun. |
bnmç. ya ben yapamıyom |
KARDEŞ NASI ALINIYO |
almak istiyorum |
17.2.2011 benim adım ahmet msn almayı çok isterim |
qmail.com GoogLe nin kendi mail adresidir. |
Alıntı:
|
Bende senden biryardım isticem kendime nasıl msn kurabilirim ve facebookta kendime nasılyer alabilim lütfen yardım et |
MRB ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLUN LÜTFEN :((( |
Alıntı:
|
benm e posta adresi yazıyorum kullannnırlır deil diyor . |
soruyu cevapla msn de nasıl dier e posta yapılır |
asdf bna bir e-posta slor msniz ltfn ornek |
acil facebook eposta adresi lazım. faceookta arkadaşım ile ortak face açtık açtığımız günden beri epostalaarı kabul etmiyor. bütün e postaları denedik ama olmuyor acil. lazım !!!!!!! :( lütfen!!! :( |
msn.com adres linki açılmıyor msn.com olarak adres almak istiyorum ama linkini kopyalayıp açmaya çalısıyorum sayfa bulunamadı diyor admin kardeş bir yardımcı olabilirmisini neden açılmıyor site ? |
ben msn e postası kuramiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz |
Selam Aleyküm arkadaşlar @msn.com uzantılı mail adresi almak istiyorum,ama bir türlü alamıyorum,eskiden alabiliyordum.Şu siteye giriyorum https://signup.live.com/signup.aspx?mkt=tr-tr&ns=1&h__&lic=1 Kullanıcı adına istediğim adı yazıyorum fakat şöyle bir uyarı çıkıyor. ''sergovend@msn.com zaten bir Microsoft hesabı olarak ayarlanmış. Bu e-postayla oturum açmayı deneyin veya farklı bir hesap adı seçin.'' Daha önce alınmış e mailller için de şöyle bir uyarı geliyor. ''Bu e-posta adresi ayrılmış bir etki alanına dahil. Lütfen farklı bir e-posta adresi girin.'' Ayrıca bu adresi '' https://accountservices.passport.net/reg.srf?ct=1013041196&mn=&tw=20&ru=mail.msn.hotmail.msn.com/cgi-bin/sbox?js=yes&ns=msn.com&kpp=2&js=yes&cbid=2&id=963&svc=mail&ts=-11&cb=_lang%3dTR&ppHttp=0&rollrs=12&sl=1&vv=30&lc=1055'' tıkladığımız da ''Bu sayfa görüntülenemiyor'' diye bir şey çıkıyor. |
Yardım edecek biri yok mu? |
| Saat: 22:03 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık