![]() |
Alıntı:
|
YARDIM İSTİYORUM Arkadaşlar msn nenin yeni sürümünü yükledim 7.5 80048820 hatasını veriyor nasıl düzelte biliriz????* yardımlarınızı bekliyorum:*( |
Alıntı:
Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın. Salt köşede yer alan saate iki kere tıklayın; gün, ay ve saat ayarlarınızın doğru olduğuna emin olun.. Eğer doğruysa; Başlat-->Çalıştır--> a gelin regsvr32 softpub.dll yazı ve enter deyin... Bu kadar... |
arkadaşkar msn için göz kırpmaları indiriyorum ama sadece yazı dosyası mco olarak indiriyor ne yapmalıyım aöçamıyorum yardım edebilirmisiniz |
Öncelikle aşağıdaki linkte yer alan Winks Installer programını kurmanız gerek...Programın zip şifresi msxlabs.org dur. Programı indirip kurduktan sonra mco dosyalarına tıkladığınızda kendiliğinden yüklenecektir. https://www.msxlabs.org/forum/ |
Zalim Oyun Bozan Alıntı:
|
CİNNET ABİ MSJ SANA :( SENİ BULAMADIM CHATTE :( yada ben kullanamadım orayı :( arkadaşlar bnm msn'de ne sorun var bilmiorm ama, ben zamanında msn'e cannibis skin falan yükledim sonra başka skinler yükledim sıkıldıkça sildim fln en son cannibis yükledim sonra kaldırmama ragmen msn kişi listesi arka planında hala o kaldı.Bundan cok rahatsız oluorm başka skinleri yüklerken hata verio yüklenenlerde açsa bile arkada o siyah bi skinde mesela beyaz beyaz sırıtıo edio msn'in içine...Bir başka derdim de msn'de meşgul oldugum zaman ne online olanları haber veriyo nede msn'de hiç bi türlü uyarı sesini çalıyo :( arkadaşlar msn + bütün eklentileri onlarca defa sildim baştan yükledim olmadı sanki baştan yüklememişim gibi beni tanıyo aynı şekilde giriyo msn'e napcam ben yaa ??? silmem bile işe yaramıyo ? :( Arkadaşlar bide msn handwriting yükledim ama sonra kaldırdım ekle / kaldırdan ona ragmen her msn'e girdigimde "kill carrot" diye bi sayfaya atıo beni pc de hangi site açıksa onu degişio oraya girip hata veriyo onu nası çözcem ? ACİL YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR ARKADAŞLAR BEKLİORM HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER... abi sorun bu bi yardım edebilcenmi ? hercahi abi ile ugraştık yapamadık sana gönderdi...saolasın... |
benimde bi sorum olucak space sayfamda eskiden istediğim pencereyi istediğim yere sürüklüyodum şimdi neden olmuyo acaba şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
^ Yukarıdaki sayfayı inceleyiniz.. |
Alıntı:
80048820 no lu hata için.. Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın. Salt köşede yer alan saate iki kere tıklayın; gün, ay ve saat ayarlarınızın doğru olduğuna emin olun.. Eğer doğruysa; Başlat-->Çalıştır--> a gelin regsvr32 softpub.dll yazı ve enter deyin... |
Msn'de kişi listemizden sildiğimiz adresleri windows biryere kaydediyormu yada başka bir deyişle daha önceden listemden sildiğim kişileri bulabilme imkanım var mı ?(araçlar/seçenekler/gizlilik bölümü dahil) Birbaşka sorum ise gizlilik bölümünde sol tarafda izinli kişileri silmenin biryolu var mı?msn ana penceresinden sildiğim kişiler gizlilik bölümünde mevcut onlar silmeden benim o adreslere silmemin bir yolu varmı ? Teşekkürler... |
Hayır Öyle Bi Sistem Yok Ancak Kişi Listeni Kaydedersen Mevcut Bulunur, Engelli Listenide Karşı Taraf Silmeden Silmenin Bir Yolu Yoktur. |
Goz Kırpmaları bolumunde gerekli linki ve yazıyı bulacağınıza eminim siteye biraz daha fazla zaman ayırarak bu programinizi çözeceksinizdir benim bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim ayrıntılı olarak yazim pc ye kayıtlı bir resmi msn ye görüntü resmi atatıktan sonra pc den kaldırsak bile görüntü resmini msn de sildiğimiz dosyayı yapabiliyoruz.peki sildiğimiz dosyanın orjinal ve büyük halini yani pc ye ilk kayıt ettiğimiz halini msn den pc ye aktarabilirmiyiz tşkler herkese lazım olabilir bunuda gerekli gördüğüm için soruyorum MSN Space nin türkçe hali var mı veya turkçeleştirme yolunda çalışmalar bu konu ile ilgili çalışmalar olursa güzel olacağını düşünüyorum tşkler |
Aynı Şekilde Resmi geri alma İhtimaliniz yok fakat Msn De gördügünüz gibi geri getirmek için Programlar Mevcuttur. Örnek Olarak resim Çalan Programları kullanabilrisiniz |
SeLam aRKaDaSLar.. umarim yanit aLirim Soruma.. msn de kuLLandigim smileyleri yedeklemek istiyorum.. Her format dan sonra ifadelerimin silinmesi sinir bozuyor ve tekrar yuklemek slklcl oLuyor eminim ki o ifadeleri bir sekilde yedeklemenin yoLu oLmaLi.. KonuyLa alakaLi bilgisi olan arkadasLarin paylasimlarini rica ediyorum SaygiLar.. |
Yardım Alıntı:
Alıntı:
|
Çoklu Oturum Açmak Alıntı:
Yukarıdaki link'de çoklu oturum açmak için gerekli programlar var, son sürümünede uyumludur. |
Alıntı:
Alıntı:
|
https://www.msxlabs.org/downloads/winks/MsXLabsWinksInstaller.exe Arkadaşlar winks, göz kırpmaları vs.leri indiremiyorum sürekli 404 hatası veriyor. |
404 hatasını gördüğünüz sayfada belirtildiği gibi, download yöneticilerini kullanmadan indirme yapmanız gerekiyor. Tarayıcınızı kullanarak indireceksiniz, tıklayarak... |
ÇOK ACİL YARDIMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!! TEKNİK DESTEK KAÇGÜNDÜR YARDIM İSTİYORUM AMA YOK YOK. GÖZ KIRPMALARINI ARKAPILANLARI VS.VS.YÜKLİYEMİYORUM.WINZIPIM VARDI SİLDİM.WINRAR YÜKLEDİM AMA YİNE YOK YÜKLENMİYOR.ŞİFRE KISMINA KADAR SORUN YOK ŞİFREYE GELDİĞİ ZAMAN ŞİFREYİ GİRİYORUM WINKİNSTALLERİ TEKRAR KURUM SAYFASI AÇILIYOR.NE YAPMAK GEREKİYOR.MSN 7.5 KULLANIYORUM.XP KULLANIYORUM EWET ARKADAŞLAR ACİL YARDIM İSTİYORUM.GÖSTERDİĞİM ARKADAŞLARIM YAPIYORLAR AMA BEN YAPAMIYORUM SİNİR OLDUM VALLAH.8o| :@ :*( |
Alıntı:
|
slm benim sorunum daha farklı sayılır msn deyken 2 posta iletiniz war diyo ama zarf işaretinim üstüne tıkladığımda hiç bir şey geliyor veya bazı kişilerin resimleri war görmek için tılıyorum yine hiç bir şey olmuyor LÜTFEN yardımcı olun şimdiden saolun |
Alıntı:
Alıntı:
^ Yukarıdaki sayfada istediginiz program mevcut.. İndirin, kurun ve ayarlarınızı yapın.Kolay gelsin. Alıntı:
- Kullanıcı adı ve şifreniz ile hotmail hesabına normal bir giriş yapılır. - Sonra adres satırına [w] http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose yazılır. - Çıkan ekranda Close My Account butonu tıklanır. Ve hesabınızın kapatıldığına dair bir ekran gelir. Meraklanmayın hesabınız kapatılmıyor. Sadece uzun zaman girilmemişte aktif değilmiş hale getiriliyor. - Sonra tekrar hesbınıza normal kullanıcı adınız ve hesabınız ile giriş yapın. Gelen ekranda Activate My Account butonuna tıklayın. - Karşınıza kullanım sözleşmesinin olduğu Term of Use sayfası gelecek. Burdaki butonlara tıklamıyoruz. Yani ne kabul nede kabul etmeme butonuna tıklamayın. - Adres satırına &_lang=tr yazısını ekleyip enterlayın. Az önce karşınıza gelen kullanım sözleşmesi bu sefer türkçe olarak karşısınıza gelecek. - Burda kabul ediyorum butonuna tıklayın. - Evet artık hotmail hesabınız tamamen Türkçe Bu işlem sırasında mevcut hesabınızda bulunan e-mailler gidebilir ama , bilginize..Kolay Gelsin.. |
ya şu görünmezlik modunu çözemedim. çevirimdışı gösterirken nasıl konuşma yapıcam? bi yardımcı olabilir misinizz?? ^o) |
Alıntı:
MSN Messenger kişi listenizin oldugu pencereden Araçlar/Secenekler/Gizlilik kısmına girip kişilerinizin üstüne sag tıkladıgınızda sil sekmesinin olup olmadıgına bakmanız gerekmektedir.Eger sil sekmesi aktif görünüyorsa o kişi sizi silmiştir.. Kolay gelsin. |
nasil msn skin yapabilirm kendi msn im icin kendi istedigim bir arayuz (skin) nasl yapabilirim? bununla ilgili program ariyorum.. yardim ederseniz sevinirim tesekkurler |
Aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz...İşinize yarayabilir. https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=633&highlight=skin |
evet hem masa üstünde hemde download klasörünün içinde machmood Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=30&highlight=discover |
Alıntı:
|
Msn ArkadasLar Benim Msn De Sorun Var Pc Yi Format Attim Ama Halen Ayni Konuda Sorun Yasiyorum Msn Messenger has made several failed attempts to sign you in diye basliyor bu sorun icin ne yapmam gerek ayrica sunuda diyiyor Sorry we were unable to sign you in to the Msn messenger at this time pls again ama hep deniyorum 3 gundur ayni hatayi verdi formatladim hata devam ediyor ne yapmam gerek ? |
Windows Messenger'da oturum açmayı deneyin, Başka hesaplarınızla oturum açmayı deneyin, Güvenlik duvarı ayarlarınızı kontrol edin, BeFaster tarzı internet bağlantısı hızlandırıcı bir programı kurup bağlantı ayarlarınızı optimize edin, sonra tekrar eski haline getirerek windows varsayılanına ayarlamış olun (reset) Bunları deneyin bir... Konuyu yetkililerden biri teknik destek konusuna taşırsa sevinirim... |
Alıntı:
|
benim derdim daglardan buyuk,arkadaslar msn den sureklı dusmemın sebeblerını ben bıldıgım kadarıyla herseyı uyguladım fakat gene dusuyorum,sımdı mantıklı olanları sıralayım yanı yaptıklarımı kablolarda kırıklıklar olabılır dusuncesıyle ana hattan modem e gırene kadar bolumu yenıledım sonra casus yazılımları yakalayan programları deactıf yaptım,pc tertemız,servıs yonetıcısıne basvurdum baglantımı gayet normal oldugu soylendı.efendıme soyleyım,net hızım 512,guvenlık duvarından msn e ızın verdım,dıceksınızkı modem bozuk hayır modem ust katta kulanılıyodu boyle bı sorun yoktu,efendıme soyleyımbazı programların engelledıgı dusuncesıyle pc ye format cekıp cıplak halde msn ı denedım aynı,baskaaaaaa adsl hız testı yaptım hanı baglantı zayıftır hesabı %82 falan ama 256 ıle baglana elemanlerın dusmedıgını gorunce ben cıldırıyorum arkadaslar bu saydıklarımın harıcınde bı bılgı sahıbı olanların sıddetle yardımın beklıorum bır gun pc yı kaldırıp camdan atıcam,hadı onu bosver sırf bu yuzden herkes benı engellıyo gercektende cok rahatsız edıcı bı durum elemanlarda ne yapsın zırt x sahıs cevrımıcı bırt x sahıs cevrımıcı mıllete gına gelıo bu aralıklar 1 saat surse gene razıyım 15 dak. dayanmıo sankı bıseyler onunu tıkıyı anlamadım gıttı ne olur helppppppppp..... |
Arkadaşlar ben yeni bir msn adresi aldım ve eski msn'deki listemi yenisine aktardım.Ancak listemdekiler beni kabul ettikleri halde onların nicklerini değil mail adreslerini görüyorum.Daha doğrusu onlar online iken nicklerini görüyorum, ancak bil.i kapatıp açtığımda offline iseler sadece mail adreslerini görüyorum.Ne yaptıysam olmadı.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim:) |
Son iki mesaj için... İlkine ithafen... - Windows Messenger'da da durum aynı mı ? - Başka bir hesapla oturum açıp bağlı kalmayı denediniz mi ? - Başka anlık mesajlaşma programı kullanıyor musunz, ICQ, Yahoo! Messenger gibi? Onlarda da durum aynı mı ? - Windows'un internet ve ağ ayarlarına müdahale edecek herhangi bir yazılım kurdunuz mu ? Ya da elle bir ayarlama yaptınız mı ? Tavsiyem TweakNow PowerPack 2006 adlı programı indirip System Optimizer > Internet Optimizer > Wizard altından internet ve ağ ayarlarına ince ayar çekmeniz. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatıp durumda değişiklik olup olmadığını deneyebilirisiniz. Sitenin yazılım bölümü sayfası üzerinde çalışmaya başladım, bu programın da resimli anlatımı olacak. http://kickme.to/fosi adresinden edinebilirsiniz... İkinci mesaja ithafen... MSN Messenger kişi listesi > Kişiler > Kişileri Yönet > Kişileri Sırala menüsü altındaki ayarınızı kontrol edin. Görünen ad ya da email adresi... Görünen ad'ın seçili olduğundan emin olun. Bunun dışında hesabınızdaki kişileri yeni bir adrese taşıdığınız için arada bir görünen ad yerine email adresi görmeniz normal. |
Msn'deki Ses Klibi Olayını Microfonsuz Kullanma !? Arkadaslar bu oalyı daha önce yapabiliodum ama az önce mikrofon takıp cıkarınca simdi yapamıorum , yani sizden ögrenmek istedigim mikrofon kullanmadan , sesli bi görüsme yaptıgımda bilgisayarımda calan sarkıyı karsı tarafından cızırtısız kesintisiz duymasını istiorum bu konu hakkında yardım edebilecek biri varmı acaba? |
Giden Dalga Karıştırıcısı 2 ek Ses kartınızın markası ve modeline göre menüler değişiklik gösterebilir. ![]() ![]() Kısaca kayıt denetiminde kaynak olarak Mikrofon yerine Giden Dalga'yı seçmeniz yeterli olacaktır. |
Msn de Yardim MSn onLine oLamiyorum Sanirim Guvenlik aLani Yuzunden Fakat Onuda Degistiremiyorum NasiL YapabiLirim ( Format Attim Pc Ye Ve Msn SiLip SiLip Duruyorum Baska YoLu Varmi ) Yardimci oLursaniz Sevinirim .... |
Arkadaşlar benim sorun hala cozulmedi win98 SE kurdum ve ie6 sp1 yükledim fakat yine msn 7.0 ı kurmaya calıstığım zaman "messengerı yüklemede bir hata oldu siteye gidin ve oradan yükleyin" mesajını alıyorum.vb5-6runtimelarını da kurdum ama bir işe yaramadı.Acaba java filan mı gerekli?Sorunuma bir çare lütfen..... |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Hotmaili turkce yapmak istiyorsanız o zaman buyuk kapasitesinden ödun vericeksiniz yani 2Mb olarak alıp turkce isterseniz asagıdaki işlemleri yapın.. - Kullanıcı adı ve şifreniz ile hotmail hesabına normal bir giriş yapılır. - Sonra adres satırına [w] http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/...n/Accountclose yazılır. - Çıkan ekranda Close My Account butonu tıklanır. Ve hesabınızın kapatıldığına dair bir ekran gelir. Meraklanmayın hesabınız kapatılmıyor. Sadece uzun zaman girilmemişte aktif değilmiş hale getiriliyor. - Sonra tekrar hesbınıza normal kullanıcı adınız ve hesabınız ile giriş yapın. Gelen ekranda Activate My Account butonuna tıklayın. - Karşınıza kullanım sözleşmesinin olduğu Term of Use sayfası gelecek. Burdaki butonlara tıklamıyoruz. Yani ne kabul nede kabul etmeme butonuna tıklamayın. - Adres satırına &_lang=tr yazısını ekleyip enterlayın. Az önce karşınıza gelen kullanım sözleşmesi bu sefer türkçe olarak karşısınıza gelecek. - Burda kabul ediyorum butonuna tıklayın. - Evet artık hotmail hesabınız tamamen Türkçe Bu işlem sırasında mevcut hesabınızda bulunan e-mailler gidebilir ama , bilginize..Kolay Gelsin.. |
arkadaşlar daha önce de sordum ama bi cevap alamadım:( msn'de çevirimdışı görünürken istediğim kişilerle konuşabilmem mümkün mü? messenger discovery programının özelliklerinde var böyle bir şey. ben yükledim ama başaradım. yardımcı olabilir misiniz? |
MSN content plus Arkadaşlar PC'de lisanslı Winks varken birde "MSN content plus" demosu yükledim. Sorunuma gelince content plus'ın süresi doldu. Programı kaldırdım, fakat devamlı olarak content plus'ın deneme gününün dolduğuna ve tüm eklentileri kaldırmam gerektiğine dair mesaj alıyorum. Bu mesaja tamam dediğimde ise açık olan Mesenger'da kapanıyor. Belki kurtulurum diye lisanslı sürümüde kaldırdım ama olmadı. Lütfen yardım edin. Bu arada Forumda bu konu ile ilgili arama yapmak istedim ama arama butonunu bulamadım sahi nerede bu arama butonu |
Ctrl+Alt+Delete-->İşlemler sekmesi--> listede msnappm olması gerek onu sonlandırın. Daha sonra; c-->Windows klasöründe yer alan msnappm ve MSNImport dosyalarını silin. |
Son zamanlarda msn onLine ken düşüp bağlanmaya calıstıgında Hizmet gecici olarak kullanılamamaktadır deyip bağLanmıyor.MSN i kapayıp actıgımda ise hemen baglanıyor.Acaba sorun ne olabilir.MSN i slip tekrar kurdum ama oLmadı.Her seferinde kapayıp acmak insanı sinir ediyor. |
Alıntı:
Alıntı:
Bunu deneyip yapamayan üyelerimiz birde şunu kontrol etsinler.. MSN Messenger/Araçlar/Secenekler/Bağlantı - Gelişmiş ayarlar/Socks : localhost : 1863 yazılı olması lazım...Yazılı olmayanlar yazıp sına butonuna basarak deneme yapsınlar... |
Genelde spesifik sorun bildirimlerine çözüm önerileri yazarken kendi bilgilerim ve tecrübelerim yanında güncel yabancı forumlarda bu konuların daha önce konuşulup konuşulmadıklarına da bakıyorum. Bahsettiğiniz MSN Messenger oturumunun açılmaması ve çok da açıklayıcı olmayan bir hata koduyla karşılaşmanız, MSN Messenger'la alakalı bilinen bir problem. Kısa bir süre sonra MSN, quickfix ya da tam bir setup'a sahip olan yeni bir MSN Messenger sürümü yayınlayacak. Onu indirip kurdunuğuzda muhtemelen sorununuz çözülecek. Bunun dışında sorun temelde Windows işletim sistemi sorunu. Bozuk, eksik ya da güncel olmayan sistem dosyaları... Yeni kurulan programın (MSN MSGR) sistem dosyalarının (bileşenler) ve/veya kayıt girdilerinin doğru bir şekilde sisteme yüklenmemesi vs... Bu gibi durumlarda: Registry Mechanic gibi windows kayıt girdilerini kontrol edip, hata bulduğunda düzelten bir programla sisteminizi taratabilirsiniz. Başlat > Çalıştır > sfc /scannow yazıp enter'a basarak Windows dosya korumasının sistem dosyaları taramasını ve gerekli gördüğünde yeniden yüklemesini sağlayabilirsiniz. Bunun dışında bir uzmana sisteminizi kontrol ettirebilme şansınız varsa, format atıp windows'u yeniden kurmaya gerek kalmadan sorunu çözdürebilirsiniz. Maalesef bazı problemlere ne kadar çözüm önerisi getirilirse getirilsin, sonuç uzman kişinin yerinde incelemesi kadar verimli olmuyor... Saygılar |
selam MSN hem mikrofon hem web cam,ı birada kullanmak istediğimde ikisini birarada kullanamassınız yazısı geliyor.ne yapabilirim yardım edin |
merhaba arkadaşlar, messenger 7.5 kullanıyorum. Düne kadar problem yoktu. ancak şu anda messenger ı açmaya çalıştığımda "80072ee6" hata koduyla " üzgünüz, şu anda sizi msn messenger için kaydedemedik" şeklinde bir hata mesajı geliyor. Messenger/araçlar/ bağlantı seçeneğinden bağlantı durumuna baktığımda "şu anda .NET Messenger Service ile bağlantınız yok" yazıyor. Hizmet durumunu kontrol ettiğimde ise " .Net Messenger Service tüm sistemler kararlı ve çalışır durumda" yazıyor. Bu sorunu bir türlü anlayamadım. Konuyla ilgili yardımcı olabilecek arkadaş varsa şimdiden çok teşekkür ederim. |
| Saat: 20:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık