![]() |
Alıntı:
Burdan farklı sürümleri indirip yüklemeyi deneyin: (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Sonuç alamazsanız Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları altından yeni bir Windows hesabı oluşturun, bu hesapla oturum açın ve Messenger'ı kurmayı tekrar deneyin. |
bu sitedeki live messenger 8.1 final türkçe versiyonu indirip denedim |
Bu yazılımı kullanarak Windows Live Messenger'ı kaldırmayı deneyin. Windows Installer CleanUp Utility 8.5 sürümünde de böyle bir sorunla karşılaşıyor musunuz? |
yok usta maalesef olmuyor...bugün paso buna uğraştım ama olmuyor....live messenger açamıyorum bi türlü :( |
Bende benzer 1 sorun yaşıyorum. msn 7.5 kullanıyodum.daha yeni 1 sürümü var uyarıyla karşılaştım sıksık. yükledim ama açılmadı.sonra tekrar herşeyi silip siteden live yükledim. live açılıyor.ama konuşamıyorum.bir kişinin üzerine konuşmak için tıkladığımda o kişiyle konuşma başlatılamadığna dair uyarı alıyorum. ne yapmalıyım? |
Alıntı:
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? |
evet inceledim. ancak o programda yüklenmiyo . msidcrl.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir diyo. yenidenn yüklüyorum ama olmuyo |
İhtiyacınız olan bu sürüm: MSN Messenger 7.5.0324 Türkçe Sizde daha eski bir MSN Messenger 7.5 sürümünün kurulumu var sanırım. |
olmadı gene. daha yeni1 sürüm var diyo devam etmek için yükleyiniz diyo gene. |
Alıntı:
|
| Saat: 11:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık