MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

NeutralizeR 15 Eylül 2007 16:33

Alıntı:

shandar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 699843)
herkese selam

msnmsgr.exe uygulama hatası alıyorum.....live messenger ı defalarca sildim baştan kurdum ama hata devam ediyor..

hata kodu ise 0xc0150004

yardımlarınızı bekliyorum

Hangi sürümleri indirip kurmayı denediniz? Virüs taraması yaptınız mı?

Burdan farklı sürümleri indirip yüklemeyi deneyin:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri

Sonuç alamazsanız Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları altından yeni bir Windows hesabı oluşturun, bu hesapla oturum açın ve Messenger'ı kurmayı tekrar deneyin.

shandar 15 Eylül 2007 16:44

bu sitedeki live messenger 8.1 final türkçe versiyonu indirip denedim

NeutralizeR 15 Eylül 2007 16:49

Bu yazılımı kullanarak Windows Live Messenger'ı kaldırmayı deneyin.

Windows Installer CleanUp Utility

8.5 sürümünde de böyle bir sorunla karşılaşıyor musunuz?

shandar 15 Eylül 2007 19:26

yok usta maalesef olmuyor...bugün paso buna uğraştım ama olmuyor....live messenger açamıyorum bi türlü :(

1teko 15 Eylül 2007 19:33

Bende benzer 1 sorun yaşıyorum. msn 7.5 kullanıyodum.daha yeni 1 sürümü var uyarıyla karşılaştım sıksık. yükledim ama açılmadı.sonra tekrar herşeyi silip siteden live yükledim. live açılıyor.ama konuşamıyorum.bir kişinin üzerine konuşmak için tıkladığımda o kişiyle konuşma başlatılamadığna dair uyarı alıyorum. ne yapmalıyım?

NeutralizeR 15 Eylül 2007 19:41

Alıntı:

1teko adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 700005)
Bende benzer 1 sorun yaşıyorum. msn 7.5 kullanıyodum.daha yeni 1 sürümü var uyarıyla karşılaştım sıksık. yükledim ama açılmadı.sonra tekrar herşeyi silip siteden live yükledim. live açılıyor.ama konuşamıyorum.bir kişinin üzerine konuşmak için tıkladığımda o kişiyle konuşma başlatılamadığna dair uyarı alıyorum. ne yapmalıyım?

Bu konuyu incelediniz mi?
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

1teko 15 Eylül 2007 19:46

evet inceledim. ancak o programda yüklenmiyo . msidcrl.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir diyo. yenidenn yüklüyorum ama olmuyo

NeutralizeR 15 Eylül 2007 19:49

İhtiyacınız olan bu sürüm:
MSN Messenger 7.5.0324 Türkçe

Sizde daha eski bir MSN Messenger 7.5 sürümünün kurulumu var sanırım.

1teko 15 Eylül 2007 19:55

olmadı gene. daha yeni1 sürüm var diyo devam etmek için yükleyiniz diyo gene.

NeutralizeR 15 Eylül 2007 19:56

Alıntı:

1teko adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 700022)
olmadı gene. daha yeni1 sürüm var diyo devam etmek için yükleyiniz diyo gene.

Tamam şimdi de MSN Messenger 7.5 konusundan msnmsgr.exe dosyasını indirip C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne kopyalayacaksınız.

Saat: 11:51

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık