![]() |
Alıntı:
|
Paylaşım Klasörü Çalışmıyor (Lütfen bi el atalım) Paylaşım Klasörü Çalışmıyor klasor olusturuyoruz fakat esitlenemiyor diyor dosya paylasilmiyor bos gozukuyor Daha sonra tekrar deneyiniz yazıyor fakat hiç düzelmiyor. Bu problemi nasıl halledeibliriz? Arkadaş ile paylaşım klasörü oluşturuyorum fakar dosya paylaşamıyorum:*(:*(:*( |
beni kimlerin engellediği ve bazı arkadaşlarım cevrimdışı nasıl gorebilirim |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
msnde haberim olmadan kişilerime mail gidiyor yaa abicim benim msn den kişilerime ben göndermediğim halde reklam içerikli mailler gidiyor.Şifremi de gizli soruyuda değiştirdim ama yine de gidiyor.Sizce napmalıyım.Çabuk yardımcı olursanız sevinirim... |
Alıntı:
Bu problem yüzünde eski pc'yi bozdum. Bununla ugrasirken olur olmaz seyler yaptim ve sonunda anakarti bozdum. Sonunda yeni pc ile sorunu çözdüm.Ben yandim baskalari yanmasin. Problemin çözümü!!! Baslat=> çalistir=> cmd (yazin) onaylayin=> Buradaki kodu yazin=> netsh int tcp set global autotuninglevel=disable |
s.a. wlm 8.5 i sistemden kaldırmam gerekıyor setup ı olmadıgı ıcn kldıramadım yardım edermsnz |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
Mrb; A4 TECH Web kameramı yüklüyorum, Fakat hata mesajı veriyor verilen hatamesajı; USB-PC CAMERA disc üzerindeki ''usbVM303.sys'' Dosyası gerekli diyor.. Ne yapmam gerekiyor? |
Alıntı:
http://lnlnss.googlepages.com/usbVM303.sys |
| Saat: 10:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık