![]() |
Alıntı:
|
NeutralizeR Windows live messenger i komple pc den kaldirdim tekrar kurdum ancak hala sorun devam ediyor başkasi beni ekleyince uyari falan gelmiyor MSN Support türkçe degil galiba... Başka ne yapalirim ki? |
bana acilen msn kırıcı lazım |
Alıntı:
|
|
Merhaba Benim ilginç bir sorunum var. Sorun Şu; İşim Gereği MSN' e günde 150-200 arasında kişi ekleme yapıyor.Fakat çoğu zaman birisi ekleme yaptıgında bana gönderilen "Kabul Et Daveti" geç geliyor.Dolasiyle sonra gelen daveti kabul ettiğim içinde iletişimde sorun yaşıyorum. Ben MSN Discovery yada MSN Plus'dan şüpheleniyorum.Bunlar sanki bir geciktirme yaratıyormuş gibi... Sizlerinde bilgisini almak istedim.Sizlerde de böyle bir olay oluyormu. Teşekkür Ederim.... |
slm, arkadaşlar mns 8.5 i yükledikden sonra msn den dosya gönderemiyorum yardımcı olurmusunuz |
kişisel iletim gorunebilmesi icin ne yapmaliyim |
Alıntı:
|
İYİ çalişmalar iyi günler belki formunuzda var ama ben bulamadım yardımcı plucagınızı düşünüyorum benim sorunum öncelikle bende internet 7 var ve msn 8.5 yukledim yani sürümü yükselttim oyuzden kısa kesicem msn mi açıyorum sizden ordan burdan mail gelmiş maillerimi açmaya kaltıgımda 2 adet sayfa geliyor internet 6 biri boş digeri şifre degiştirme kişisel bilgiler vs ancak mailerimi msn comdan okuyorum bu hatayı 1 haftadır yapıyor ve ilk kez çevramdikiler duyuyor ancak forf sitelerimde denk geliyor bazı kişilerde bu sorun var onlarda çözüm bulamıyor umarım sız bulursunuz şimdiden teşekkur edrim NOT( SÜRÜMÜ YÜKSELTMEMİN SEBEBİ MAİL SAYFAM AÇILMADIGINDAN VE İNTERNET 7 İNDİRDİM TEKRAR KURDUM VE MOZİLLADA AYNI CEVABI VERİYOR NE YAPSAM OLMADI )? |
| Saat: 15:09 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık