![]() |
arkadaslarr gecenlerde msn lıstemde temızlık yaptım be bı 10 15 kısıyı lıstemden sıldım fakat ben her msn acısımda bunlardan bana tekrar lısteme eklemem ıcın talep gelıyor vee bunlara ıleve olarak tanımadıgım kısılerınde taleplerı gelıyor msn mı her acısımda bunları tek tek reddetmek zorunda kalıyorum bu ve buna benzer proglem yasıyanınız oldumu hıç |
WINHTTP.dll hatası veriyo pc msn yükleyemiyorum... yeni format atttım daha önce 8.5 kullanıyodum ama şimdi yükleyemiyorum .. bu hata sürekli veriyo kurulum yapamıyorum .. Help pls |
slm msn 80072ee7 hadası veriyor adsele işigi yanıp söuyor bu konuda yarımıcı olacak arkadaş varmı |
Alıntı:
Engelli ya da İzinli listelerinizin kapasitesi dolmuş olabilir. MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi konusunda verilen programlardan biriyle İzinli ve Engelli listelerinizi temizlemeyi, ondan sonra Messenger'da oturum açmayı deneyin. Bir de "tek tek reddetmek zorunda kalıyorum" derken ne yapıyorsunuz? İptal düğmesine mi basıyorsunuz yoksa "Bu kişiyi engelle" seçeneğini seçip Tamam'a mı basıyorsunuz? Yani İptal'e bastıktan sonra, bir sonraki oturum açışınızda aynı pencereyi görmenizin normal olduğunu biliyorsunuz herhalde. Tanımadığınız kişilerden davet gelmesi gayet normal, tanımadığınız birileri sizi listelerine çok rahat ekleyebilirler. |
ⓣⓐⓡⓘⓚ şeklinde msn de adımı değiştirdiğimde sadece boş karaler çıkıyor Sürümüm 8.5 ve MSN Plus Kurulu teşekkürler. |
Alıntı:
"C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" /PlusEnabled=0 msnmsgr.exe dosyasının yeri sizin bilgisayarınızda değişik olabilir, ona göre komutu değiştirin ve bu komutu Başlat>Çalıştır penceresine girin. Komutun çalışması için MsgPlus!'ın en az 4.50 sürümüne sahip olmanız gerekir. şu sayfayı okuyup denilenleri deneyebilirsiniz: Messenger Plus! Live - SSS - Messenger bir dili düzgün görüntülemiyor, nasıl düzeltebilirim? Plus!'sız da aynı kareleri görüyorsanız, yine deneyin, denemekten bir zarar gelmez. |
arkadaşlar benim sorunum forumda arattim ama bulamadim.msn oturum açarken ileti alırken ve titreşim gönderirken ses gelmiyor.denetim masasinda olan bölümnde ses efekti bölümüne baktim ama orada sorunu çözemedim.baştan kurdum ama olmadı.birinden ses kartını yükle diye duydum acaba düzelir mi? bir de denetim masasinda bölümde bir türlü ses efekti veremiyorum yardımcı olur musunuz lütfen |
Alıntı:
Galiba bilgisayarınızda herhangi bir ses düzgün çalınıyor? Öyleyse ses kartınızın sürücüsünü en son sürücü ile güncellemeniz gerekiyor olabilir. |
Alıntı:
http://img211.imageshack.us/img211/2852/adszrw7.jpg |
selam arkadaşlar sorunum şu, messenger programını bilgisayar başladıgında veya sonradan açmak istediğimde programın görev yöneticisinden başladıgını görmeme rağmen pencere açılmıyor. sağ alttan saatin yanından simgesi de çıkıyor fakat 10 mb ram kullanım alanını bile geçemiyor. kaldırıp tekrar yükledim 8.5 i yükledim 8.0 ı vs. ama yinede düzelmedi. sizce nasıl düzeltebilirim. bir haftadır sırf bu yüzden aMSN Die bi dandik programı kullanıyorum. bazen ki bu çok nadir oluyo bilgisayar açıldıgında şansa açılıyo. ama bi türlü sorunu cozemedim şimdiden teşekkürler |
| Saat: 22:03 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık