![]() |
Alıntı:
|
Bi smile vakası arkadaslar bi smile var onu pc ye gif olarak alamıorum stuufplugta calmıo ne yapmam gerek ne olur yardım edin kafayı yicem denemedigim yol kalmadı bi el atın ne olur!!:*( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
benim derdim e posta adresi doğulanamıyor ile ilgili yaa arkadaşlar çoğunuz duymuştur mail adresi alıyoruz msnde chat yapabiliyoruz başkası adına mailde atabiliyorumama mail alamıyorum ayrıca nick değişmiyo sizden istediğim msni çok iyi bilen arkadaşlardan acaba ben oturum açtığım zman benim msn ekranımda görünen şeyler bi script aracılığı ile oluyor deme ben o scripti bilgisayarımın neresinde bulabilirim bulsam oradan nick yazan kısmı değiştirebilirmiyim bilenlerin yardımını bekliyorum |
msn'im kilitlendi.. ñ¯a_Á¯aÿ±m¯aÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇᯱÇá§±Çár×ÁÇá+ÑÇ á£áÇá bunu kişisel ileti bölümüme yazdım kilitlendi arkdaşlar msn daha giremiyorum yardım edin lütfennn |
ben bilgisayarda girilen msn hesaplarındaki şifreyi ele geçirmek istiyorum. biraz daha açık konuşayım; benim bilgisayarımdan windows live messengerdan oturum açıldı ancak şunu belirteyim; otomatik oturum aç seçeneği veya beni anımsa seçeneği işaretlenmedi. bana yardımcı olabilcek misiniz diye cevabınızı bekliyorum. şimdiden sağolun. Allaha Emanet Olun! http://ahmo_59.sitemynet.com/foto.htm |
Alıntı:
Alıntı:
başlat>aradan kilitlenen msn adresini yazıyorsunuz ve aratıyoruz karşımıza çıkan ve msn adresinin yazdıgı dosyaların hepsini siliniz... |
slm arkadalar ben bir soru soracaktım bir bilgisayarda birden fazla msn kullanan kişiler var ve ben başka kişilerin msnde ne yazdıklarını nasıl öğrene bilirim bu benim cok önemli arkadaşlarım gizli işler ceviriyorlar siyaset olacağını düşünüyorum lütfen yardım edin |
Alıntı:
Diğer kişilerin kullandıkları MSN ayarlarında ileti geçmişinin saklanması açıksa öğrenebilirsiniz ancak. Bunun dışında bir yolu varsa ben bilmiyorum. Zaten bundan sonrası Hack içeriğine girer ve takdir edersiniz ki MsXLabs sınırları içerisinde Hack/Hacking materyalleri yayınlanması, paylaşımı kesinlikle yasaktır. |
hata kodu 80048821 forumdaki cözümlemeleri yaptım olmadı:s. 1 de benim pcde application data yok:) |
ya arkadaşlar ben messenger discoveryi yüklediğimde messenger sürekli hata veriyor.Bir türlü kullanamadım bu eklentiyi.Güvenlik yüzünden desem messenger plus kurulu.bana yardımcı olur musunuz |
windows live messenger kullanıyorum ve 2 gündür msn e giremiyorum. sürekli 81000378 kodlu hata mesajı veriyo. Hata mesaji: "Kişi listeniz kullanılabilir durumda olmadığından şu anda Windows Live Messenger uygulamasını kullanamazsınız. Lütfen daha sonra yeniden deneyin." yardım edin lütfen çok acıl ... |
beyler bi yardım edin ama lütfen |
Alıntı:
Merhaba, Bazı nedenlerden dolayı Windows Live Messenger'ı sisteminizden tamamen kaldırmanız gerekiyorsa, sisteminizi Windows Live Messenger hiç kurulmamış gibi bir konuma getirmek istiyorsanız ya da yeni bir sürüme yükseltme yaparken çözemediğiniz bir sorunla karşılaşırsanız; aşağıdaki adımları uygulayınız: --- Saatin yanında bulunan (system tray) Messenger sembolüne sağ tıklayarak 'Çıkış' seçeneğine tıklayınız. --- Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır listesinden Windows Live Messenger'ı bularak 'Kaldır' tuşuna tıklayınız. --- Bilgisayarım > C:\ > Program Files > MSN Messenger klasörünü silininiz. (Genellikle C:\ sürücüsüdür, eğer Windows'unuz başka bir sürücüde yüklüyse, sürücü harfini buna göre değiştiriniz) --- Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Klasör Seçenekleri > Görünüm sekmesi altında bulunan Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğinin kutucuğunu işaretleyip Tamam'a tıklayınız. Zaten bu seçenek işaretliyse, bir sonraki adıma geçiniz. --- Bilgisayarım > C:\ > Documents and Settings > *NeutralizeR > Local Settings > Application Data > Microsoft klasörü içinde bulunan Windows Live Contacts ve Messenger klasörlerini siliniz. *: NeutralizeR yerinde sizin kendi Windows oturum açma adınız olacak (kullanıcı_adınız). Yani Windows hesabınız. Silmeniz gereken klasörlerin tüm listesi: Alıntı: C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\ C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Application Data\Microsoft\Windows Live Call\ C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Application Data\Microsoft\Windows Messenger\ C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\ C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\ C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Contacts\ C:\Windows\Temp\MessengerCache\ --- Kişisel ifadeleriniz, göz kırpmalarınız, görüntü resimleriniz vs. özel bir klasörde .dat uzantılı dosyalar olarak saklanırlar. Bilgisayarınız kullanılarak açılan tüm Messenger oturumları için farklı klasörler kullanılır. Bu klasörlerin tümünü ya da yalnızca kendi hesabınızla alakalı olanı silmek için aşağıdaki konuda bulunan küçük programı kullanabilirsiniz. Bu yöntemle bu klasörleri yedekleyebilirsiniz de... Ancak yedeklenen klasörü daha sonra olduğu gibi kopyalayıp yapıştırmak işe yaramaz. İlgili konuda daha fazla açıklama bulabilirsiniz: MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? --- Başlat > Çalıştır > Açılan küçük pencerede regedit.exe yazıp enter'layın. Kayıt Defteri Düzenleyicisi çıkacak karşınıza. Windows Live Messenger'la ilgili olan kayıt girdilerini bulup temizlememiz gerekiyor. Sol taraftaki ağaçtan tıklaya tıklaya aşağıdaki anahtarlara kadar gelin, anahtar isimlerinin üstünde, yani sol tarafta sağ tıklayıp Sil seçeneğini seçin: Alıntı: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows Live --- Yeniden Windows Live Messenger'ı kurarken sorun yaşarsanız; aşağıdaki konuda indirme bağlantısı bulunan Windows Installer CleanUp Utility'i kurup çalıştırın. Windows Installer CleanUp Utility listesinde Windows Live Messenger yer alıyorsa, kaldırın/temizleyin. Windows Installer CleanUp Utility Aşağıdaki konuda tüm Messenger sürümlerini bulabilirsiniz. Bu konu periyodik olarak güncellendiğinden en son sürümün indirme bağlantısı daima en üstte yer almaktadır: (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Alıntı:
Alıntı:
|
Web Sense' yi aşmak Merhaba arkadaşlar... MSN Live'ı Web Sense yi aşarak açmanın yolu var mı. Dosya hatası veriyor ve açılmıyor. Bunun nedeni bulunduğum ağda web sense olması. Bir yolu varsa cevap beklliyorum. Teşekkürler |
Alıntı:
|
slm arkadaslar. bnm sorunum tipik aklı havalarda olan kızlarla arası bazen iyi bazen kotu olan ve gezmecliğimden kaynaklanıyor. ve sorunum su msn sifremi unuttummm. gizli soru yanıtlıyorum ama posta kodunu salladığımm için tutturamıorum.e postayla sıfırlamaya calısıyorum alternatıf e posta belirtmemişim. belirtmşim ama kimi belli diil :D bide artıko kadar zorlamamdan dolayı sifre sıfırlama yeinde cok fazla hatalı giris yapıldı sonra tekra deneyiniz diyor. bana acillll yardımmmmmmm lütfennnnnnnn valla kaser olacam burda . bana bir yol gosterin aranız d mustei hizmetlrinin telefonu olan varsa verse ii olur :D yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm |
Alıntı:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
slm site yönetimi sitenize kısa bir süre önce üye oldum ve sitenizi çok beğendim,size bir sorum olacak görüntü resmimizi(avatarımızı) nasıl büyük gösterebiliyoruz?? |
ben windows live messenger kullanıorum xp(profesional) adsl kullanıorum(1024 mb) antivir guard,windows defender gibi virüs programlarım da mevcut msn plus yükledim bir de msn discovery var live messenger'ı bi olaydan ötürü tekrar yükledim we bu yüklemeden sonra görüntü resmimi değiştiremedim yardımcı olursanız sewinirim.. |
merhaba notebook üzerinde orjinal vista kurulu geldi geldiğinde msn çalışıyordu ama makinaya tekrar vista kurduğumda msn çalıştıramadım arka planda çalışıyor görünüyor ama msn penceresi gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim |
Arkadaslar hala halledemedim hata kodu 800048821 bir her yolu denedim ama olmuyor:s |
Alıntı:
Alıntı:
Alttaki başlıktan messenger 'ı nasıl bilgisayarızdan tamamen kaldıracağınız hakkında bilgiler mevcut. inceleyin birde komple uninstall etmeyi deneyin.. Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Alıntı:
Buradan messenger,msgmessenger gibi hizmetleri sonlandırın. denetim masası>program ekle kaldır yönergesini izleyin ve messenger 'ı bilgisayarınızdan kaldırın. burdaki linkten : https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/19063-windows-live-messenger-8-1-final-turkce.html Windows Live messenger 'ın en son sürümünü inndirip kurun. Probleminiz çözümlenecektir.. Alıntı:
|
Yardım acil pls konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama pls yardım edin silinmesin arkadaşlar benim bil açıkken msn yi açıyorum onu açık bırakıp gidebiliyorum iş yerinde öğle yemeğine,teknik servise fln iş çıkıyo ve msn mi açık bırakıyorum ama ben bilde yokken msnem kurcalanmasın açılmasın istiyorum nasıl yapabilirim yardım edebilirmisiniz |
ya msne girince hata kodu veriyo( 80072efd) denilenleri yaptım ama olmuyo nettede bi sorun yok anlamadımm:( yardım edebilrmisiniz? |
Alıntı:
Messenger ınız açık durumdayken messenger ı kitleme ve şifre yazarak açma özelliği mevcuttur. Messenger ınız kitli durumdayken kişi listenizdekilere online görünürsünüz ancak bilgisayarınızı kullanan kişiler messengerınızı kullanamazlar. Aşağıdaki linkten messenger plus u indirebilirsiniz..Aynı linkte resimli anlatımı da mevcut. 12. resme bakarsanız messenger kitleme özelliğini görebilirsiniz. https://www.msxlabs.org/forum/ |
Alıntı:
Msn Messenger 80072EFD Hata Kodu ve Çözümü MSN Messenger'da oturum açamazsanız, MSN Messenger'daki bağlantı ayarları Microsoft® Passport veya Microsoft® Messenger Hizmeti'ne bağlanmanızı önlüyor olabilir. MSN Messenger Bağlantısı Sorun Gidericisi çoğu kez sorunları bulabilir ve düzeltebilir. MSN Messenger bir bağlantı sorunuyla karşılaşırsa, Bağlantı Sorun Gidericisi otomatik olarak başlatılır. Bağlantı Sorun Gidericisi'ni kullanmamayı seçerseniz veya Sorun Giderici bağlantı sorununuzu çözmezse, aşağıdakileri deneyin: Araçlar menüsünü tıklatın ve sonra Seçenekler'i tıklatın. Soldaki bölmede, Bağlantı'yı tıklatın. Bağlantı Ayarları altında, Bağlantıyı Sına'yı tıklatın. Bağlantı Sorun Gidericisi'nin sisteminizi incelemesine izin verirseniz, Sorun Giderici bağlantı sorunlarını sınar ve sorunları düzeltmek için uygulayabileceğiniz adımları raporlar. İsteğe Bağlı: Gelişmiş sorun giderme gerçekleştir Özel bağlantı türünüze ilişkin sorunları gidermek için, Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın. Gelişmiş Bağlantı Seçenekleri iletişim kutusunda, belirli bağlantı türünüze ilişkin ayarların doğru olduğunu denetleyin. Bağlantınızı sınamak için, Sına düğmesini tıklatın. Tamam'ı tıklatın ve sonra Tamam'ı tıklatın. Tamam'ı tıklatın. Bu ayarları seçtiğinizde, mümkünse MSN Messenger Microsoft® Internet Explorer bağlantı ayarlarını kullanır. Yeniden MSN Messenger'da oturum açmayı deneyin. |
Alıntı:
Simdide hata kodu 80048823 cıktı:) haha gel de cıldırma ya.. |
Alıntı:
1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin. 2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin 3) Explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın. explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın. 4) MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz. 5) Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız. explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki "Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın. "Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin "Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin 6) Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde reğisterin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin. Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun. |
arkadaslar msn discovery live da kendini cevrim dısı gösterenleri nasıl ööreniyoruz.ya da bu program bunu yapıyormu??? |
Alıntı:
MSN PLUS yüklü olması lazımdır... http://image.donanimhaber.com/image.php/upfiles/smiley/s18.gif arkadaslar bu yontem cevrımdısı msn gırenlerı gosterır .. plus live in belirlediğiniz kişi veya kişilerin yaptığı eylemlerden sizi haberdar etmek için olay bildirimleri hizmeti var. plus/özellikler/özelleştir/olay uyarıları gelen sayfaya ekle diyoruz istediğimiz kişi yada kişileri seçip ileri diyoruz. gelen sayfada kullanıcı oturum açtı yı seçip devam ediyoruz ses ile bilgilendirmenin altındaki bu olay meydana geldiğinde bir ses çal kutucuğunu seçiyoruz. ve gözat (....) dan desteklenen uzantılara göre bi ses seçiyoruz ve ileri diyoruz bu uyarı asla zamanaşımına uğramazı işaretliyoruz uygula sonra tamam oturumu kapaltıp tekrar açıyoruz. bundan sonra kullanıcı ister çevrimdışı ister çevrimiçi oturum açsın belirlediğiniz ses çalacaktır. ses çaldığı halde oturum açma bilgisi gelmediyse çevrımdışı girmiştir. NOT:yalnız kendi pc de ikinci bir oturum açıp denerseniz göstermiyor MSN PLUS yüklü olması lazımdır... http://image.donanimhaber.com/image.php/upfiles/smiley/s18.gifKolay Gelsin.. |
lıve messenger teknik testek msn ' mi yükselteceğim 8.0 indirdim ama yükleyemiyorum yüklerken işletim sisteminiz windovs xp ve üzeri olmalıdır diye hata veriyor ben xp medya center kullanıyorum işletim sistemim:xp media center edition amd athlon(tm)64x2 dual core processor 3800+ 2.00 GHZ 512,MB RAM |
Merhaba arkadaşlar.. Ya bu messenger'da uzaktan yardım sunmayı kaç kere denedim ,ama olmadı...bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim... Cevaplarınızı geniş ve ayrıntılı bi şekilde yazın mümkünse.. |
selam arkadaşlar; sorunum 8.5 beta sürümünü yükledm şu anda hem 8.0 live hemde 8.5 beta sürümü mevcut pc mde.8.0 ı kaldırdımda 8.5 sürümü açılmıyor hata veriyor bunu nasıl kaldırabilirim.ayrıca 8.5 sürümde discovery nasıl kullanabilirim bilgi verrseniz sevnirim... teşekkürler |
merhaba. bir arkadaşım kişi listemde olduğu halde ve onu engellemediğim halde o çewrimiçi olduğunda onu online göremiyorum. nerden kaynaklanıyor olabilir bu sorun ve ne yapamam gerekir? yardımcı olursanız sevinirim.. |
Alıntı:
|
Selam yanlış veya doğru arama yaptım ama bu konuyla ilgili mesaj bulamadım bu yüzden sormak için yeni konu açmaya karar verdim... Çoook öncelerden eklediğim ama şimdi konuşadıklarım veya eklememe rağmen hiç online olmamış kullanıcıların maillerini kişi listemden kaldırmak istiyorum ama maalesef kaldıramıyorum. Detaylı bi silme işlemini nasıl yapabilirim. Şimdiden teşekkürler... |
Alıntı:
|
msn aktarım hızı arkadaslar forumda aradım ama bulamadım. benim msn de aktarım hızı cok yavas.guvenlik duvarından kaynaklandıgını sanmıyorum.aktarım hızını artırmak icin önerilerinizi bekliyorum |
Alıntı:
|
benim msn 8 çok yavaş açılıyor açılışta neden acaba kilitlenio bazen. |
arkadaslar bi smile var onu pc ye gif olarak alamıorum stuufplugta calmıo ne yapmam gerek ne olur yardım edin kafayı yicem denemedigim yol kalmadı bi el atın ne olur? verilen cvblar yetersiz kaldı smile msn penceresinde ve benım adresimede ekledim ama bana normal resim hali lazım gif uzantılı bana msnden yardım edebilece olan varsa eklesin beni smilei konusma penceresine cıkartayım ;) |
Alıntı:
Bütün bu dosyalar C:\Documents and Settings\{windows oturum açma adınızla değiştirin}\Application Data\Microsoft\MSN Messenger klasöründe, MSN Messenger kimliğiniz altında saklanır. { } içindeki bölümde Windows Oturum Açma adınız olmalıdır. Ayrıca Windows'unuz harddisk'inizde hangi sürücüde bulunuyorsanız, baştaki C yerine o sürücünün adını yazmalısınız. ( C:\, D:\, E:\ gibi...) Örnek: C:\Documents and Settings\NeutralizeR\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\3664723132 3664723132: Admin (at) MsXLabs.org adresi kullanılarak MSN Messenger'da oturum açılması sonucu, MSN Messenger'ın bu email adresine atadığı kimlik numarasıdır. Eğer son klasör olarak girdiğiniz \MSN Messenger klasörü içinde birçok kimlik numarası görüyorsanız ve hangisinin hangi email adresine ait olduğunu öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki küçük aracı kullanabilirsiniz. Your Passport email: MSN Messenger'da oturum açtığınız email adresini yazın ve Work out tuşuna basın. Çok küçük ve tek amacı bu olan araç, sizi internet'te paranoyak yapan kötü amaçlı yazılımlardan biri değil, endişe etmeyin. Hangi ID'nin size ait olduğunu öğrendikten sonra o klasöre gidip gözatabilir, istediğiniz klasörü silebilirsiniz. Böylece göz kırpmaları ve/veya diğer tüm içerikler tek seferde silinmiş olur. MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? daha sonra girdiğiniz klasördeki .dat uzantılı dosyayı .gif yapın |
bende şöyle bir sorun var 8.1 kullanıyorum ustunde msnplus var 4.23 var sonra messenger discovery var 1.3 310 sorum şu karşımdakı kışıler benım ifadelerimi ekliyemıyolar bunu nasıl çözerım başkaları benım ifadelerımı alabılsın |
Alıntı:
Ayni resimdeki gibi yap sorun cözulecektir dörduncu kutucuk isaretli olmicak.. bende isaretli cunku ben kimse ifadelerimi alsin istemiorum ama sen o isareti kaldir :D http://img74.imageshack.us/img74/6505/asdasdasdtg2.jpg |
msn engelli listesini engellediğim kişiler beni silmeden ben onları nasıl silebilirim |
Alıntı:
|
merhaba, msn imde yazıştığım kişinin görüntü resmini de kendi görüntü resmimi de göremiyorum. nasıl görebilirim? windows live messenger kullanıyorum.. teşekkürler... |
Alıntı:
Açılan yeni pencerede "Kişisel" sekmesine tıklayın. Kişisel sekmesinden "Kendi görüntü resmimi göster ve diğerlerinin bunu görmesine izin ver" seçeneğinin; Genel sekmesinden de "Diğerlerinin görüntü resmini göster" seceneğinin işaretli olduğundan emin olun. |
| Saat: 03:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık