MsXLabs
Sayfa 5 / 78

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

NeutralizeR 20 Ocak 2006 00:57

"Boost Personal Messages to 500 characters" seçeneğini aktif ederek Mess Patch ya da A-Patch'i uygulamanız gerekiyor. Çoklu Oturum Açma ve Yamalar forumu altında ilgili konuları bulabilirsiniz ya da forumda Arama yaptırın...

rideordie 21 Ocak 2006 13:33

sLM BeyLer Ben MSN 7.5 Kullanıyorum Fakat MSN deki KişiLErimin NicKLeri GoZuKMUYoR MaiL aDresLeri Gozukuyor Bu Sorunu NaSıL DuzElTebİLiRiM

virtuecat 21 Ocak 2006 14:17

Alıntı:

rideordie adlı kullanıcıdan alıntı
sLM BeyLer Ben MSN 7.5 Kullanıyorum Fakat MSN deki KişiLErimin NicKLeri GoZuKMUYoR MaiL aDresLeri Gozukuyor Bu Sorunu NaSıL DuzElTebİLiRiM

msn penceresınden kişiler oradan kişileri yonet oradan kişileri sırala oradan gorunen ad olarak ısaretle

zbornak 21 Ocak 2006 23:01

delireceemmm.msn de 80048820 hata kodunu 15 gündür veriyo ve dahası sadece msn değil nete bağlantısı olan hiç bir programım bağlanmıyo nete,(vinamp aol video,beleş internet tvler felan)kendi bildiklerim dahil forumda ne yazdıysa uyguladım ama olmayy arkadaşlar ya biriniz yardım etsin...

nypd_blue_58 22 Ocak 2006 01:13

Alıntı:

zbornak adlı kullanıcıdan alıntı
delireceemmm.msn de 80048820 hata kodunu 15 gündür veriyo ve dahası sadece msn değil nete bağlantısı olan hiç bir programım bağlanmıyo nete,(vinamp aol video,beleş internet tvler felan)kendi bildiklerim dahil forumda ne yazdıysa uyguladım ama olmayy arkadaşlar ya biriniz yardım etsin...

Merhaba İLk OLarak Msn ni Kapat Daha Sonra Monitörün Sağ ALt Köşesinde ki Saat e İki Kere TıkLa ve Gün/Ay Hatta Saatin DoğruLuğunu KesinLeştir.. Dana Sonra SırasıyLa BaşLat>ÇaLıştır> regsvr32 softpub.dll Yazıp Enter Yap....

SaygıLar.

zigizigi 22 Ocak 2006 18:19

arkadaşlar bana gmail hasabi ile msn de oturum açmak istiyorum

ama doğrulama olmadan nick i değiştirilebilir

yani

xxx@gmail.com ile msn de oturum açmak istiyorum YARDİM HELP ME

no_name 22 Ocak 2006 18:36

Messenger 7.0 ı çaloştırdığımda

Alıntı:

Bu uygulamayı çalıştırmak için gerekli kitaplık dosyalarından biri zarar görmüş

MSIMG32.DLL
İşletim Sistemi => win98

Şeklinde bir uyarı oluyorum.

Ne yapmam gerektiği hususunda bilgi veirseniz sevinirim.

Saygılar.

Morrigan 22 Ocak 2006 19:03

Zarar görmüş olan MSIMG32.DLL dosyasını aşağıdaki linkten download edip c:windows/system klasörünün içine kopyalayın.

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msimg32

NeutralizeR 22 Ocak 2006 20:23

Alıntı:

zigizigi adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar bana gmail hasabi ile msn de oturum açmak istiyorum

ama doğrulama olmadan nick i değiştirilebilir

yani

xxx@gmail.com ile msn de oturum açmak istiyorum YARDİM HELP ME

https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/54-hotmail-msn-adresleri-disindaki-adreslerle-msn-oturumu-acma.html

Ayrıca MSN Messenger'ın son sürümü 7.5.0322... sorun yaşayanlar bu sürümü kullandıklarından emin olsunlar... https://www.msxlabs.org/html/msn-windows-live-messenger.php

gsg 23 Ocak 2006 00:47

Selam MSN Messenger sesleri çıkmıyo bende ses özelliklerinden gözükmüyo sanırım regedit'den yanlışlıkla sildim titreşim gelen mesaj ve oturum açıldığına çalan sesleri geri nasıl getirebilirim wav formatında sesler var ama çalmıyo. yardım edersen sevinirim

NeutralizeR 23 Ocak 2006 00:53

Alıntı:

gsg adlı kullanıcıdan alıntı
Selam MSN Messenger sesleri çıkmıyo bende ses özelliklerinden gözükmüyo sanırım regedit'den yanlışlıkla sildim titreşim gelen mesaj ve oturum açıldığına çalan sesleri geri nasıl getirebilirim wav formatında sesler var ama çalmıyo. yardım edersen sevinirim

https://www.msxlabs.org/forum/showpost.php?p=49193&postcount=683

^ Mesajın içinde ilgili açıklama mevcut...

baranbey 23 Ocak 2006 14:12

selam msn plus indirdim ve kurdum arkasından stuffplug-ng kurdum şimdi hangisinde hata deenmedigim için o an bilemiyorum imbox açılmıyor prgolamları kaldırdım açıldı tekrar kurdum gene açılmadı mail leri okuyamıyorum birde kurdugum programda resim çalmadan bahsediyor bir zahmet yardımcı olursanız sevinirim.

Angelic_Girl 23 Ocak 2006 22:40

ya ben her oturum açtığımda bu uyarıyla karşılaşıyorum bunu nasıl engelleyebilirim ?! bi ara düzelmişti(1gün) sonra gene bu hale geldi..yardımcı olur musunuz lütfen:smiley9:

http://img384.imageshack.us/img384/1623/colornick4lu.png

NeutralizeR 23 Ocak 2006 22:51

Alıntı:

Angelic_Girl adlı kullanıcıdan alıntı
ya ben her oturum açtığımda bu uyarıyla karşılaşıyorum bunu nasıl engelleyebilirim ?! bi ara düzelmişti(1gün) sonra gene bu hale geldi..yardımcı olur musunuz lütfen:smiley9:

http://img384.imageshack.us/img384/1623/colornick4lu.png

Çoklu oturum açma yaması mı aktif? Aynı anda birden fazla MSN Messenger işlemi açıldığında bu hata mesajı çıkar genelde... Eklentiyi kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. (ColorNick)

DeliKase 24 Ocak 2006 19:24

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Bir insan var listemde ve bu insan engelli. Kesinlikle beni online görmemeli. Bu insan başka bi msn hesabı aldı ve beni listesine ekledi. O sırada ben offline'dım. Online olduğumda tabii MSN Messenger bana bu kişinin beni listesine eklediğini bildirdi. Beni eklediğini bildiren ekrandan bende onu ekledim ama direk engellenmiş olarak. Acaba karşı tarafta Messenger Discovery X2 gibi bir yazılım yüklüyse o esnada engellediğimi anlar ve ona bildirir mi?

Ve hemen sonra şöyle birşey oldu, engellenmiş olduğu halde (yani beni ofline gördüğü halde): Messenger Discovery X2 bu kişinin bana bir pencere açtığını söyledi. Hem de tam ben onu listeme ekler eklemez. Acaba beni online felan görmüş olabilir mi ya da bir patch sayesinde bir şeylerden haberdar olmuş olabilir mi bu insan. Bildiğim kadarı ile MSN Messenger 8'de offline kişilere mesaj gönderme özelliği var (ICQ gibi). Acaba bu kişi bni offline görüp öylesine bir pencere açtıda Messenger Discovery x2 onu mu gösterdi???

Biraz karmaşık bir konu ama benim için gerçekten büyük öneme sahip. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

(Konunun daha çok MSN Messenger ile alakalı olduğunu düşündüğüm için buraya yazdım.).

virtuecat 24 Ocak 2006 19:33

Alıntı:

kral_komedi adlı kullanıcıdan alıntı
ya hareketli msn nasıl açılıyo lütfen yardım edin?

1 hareket halındeyken msn ı acınca buda avuc ici weya telefonla oluyor
2 msn discowery de yuklemıssen tabıkı secenekler >genel>durumlar>durumum bolgesınden durumunu sec

NeutralizeR 24 Ocak 2006 19:42

Alıntı:

DeliKase adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Bir insan var listemde ve bu insan engelli. Kesinlikle beni online görmemeli. Bu insan başka bi msn hesabı aldı ve beni listesine ekledi. O sırada ben offline'dım. Online olduğumda tabii MSN Messenger bana bu kişinin beni listesine eklediğini bildirdi. Beni eklediğini bildiren ekrandan bende onu ekledim ama direk engellenmiş olarak. Acaba karşı tarafta Messenger Discovery X2 gibi bir yazılım yüklüyse o esnada engellediğimi anlar ve ona bildirir mi?

Ve hemen sonra şöyle birşey oldu, engellenmiş olduğu halde (yani beni ofline gördüğü halde): Messenger Discovery X2 bu kişinin bana bir pencere açtığını söyledi. Hem de tam ben onu listeme ekler eklemez. Acaba beni online felan görmüş olabilir mi ya da bir patch sayesinde bir şeylerden haberdar olmuş olabilir mi bu insan. Bildiğim kadarı ile MSN Messenger 8'de offline kişilere mesaj gönderme özelliği var (ICQ gibi). Acaba bu kişi bni offline görüp öylesine bir pencere açtıda Messenger Discovery x2 onu mu gösterdi???

Biraz karmaşık bir konu ama benim için gerçekten büyük öneme sahip. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

(Konunun daha çok MSN Messenger ile alakalı olduğunu düşündüğüm için buraya yazdım.).

Evet, mümkün. O kişiyi engellediyseniz ve ona konuşma penceresi açarsanız, karşınızdaki kişi MessengerDiscovery, StuffPlug-NG gibi konuşma penceresi açıldığına dair uyarı uyarı veren bir eklenti kullanıyorsa, durumdan haberdar olabilir. Konuşma penceresi açmak, kişiyle konuşma başlatmak anlamına geliyor. Diğer bir etken de kişinin görüntü resminin yüklenmeye çalışılması. Sunucuya ping atılıyor bu eylemlerde...

peramos 24 Ocak 2006 21:01

selam arkadaşlar,
benim sorumsa şöyle;
karşıdan kaydettiğimiz ifadeler nereye kaydoluyor,benim kullanıcı adımla yollanan ifadeler arkadaşlarımla yollanmıyor,makinaya format attığımızda gidiyor hepsi...
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler...

NeutralizeR 24 Ocak 2006 21:27

Alıntı:

peramos adlı kullanıcıdan alıntı
selam arkadaşlar,
benim sorumsa şöyle;
karşıdan kaydettiğimiz ifadeler nereye kaydoluyor,benim kullanıcı adımla yollanan ifadeler arkadaşlarımla yollanmıyor,makinaya format attığımızda gidiyor hepsi...
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler...

https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/662-msn-messenger-kimligimi-nasil-ogrenirim.html

---Efek@N--- 25 Ocak 2006 23:18

Abiler bende bi yardım isticem.Ben mynet email adresimle msne girebiliyodum ama artık sadece microsoft messengera girebiliyorum.Tahminimce birisi bana ice cold uyguladı.Bunu nasıl düzeltebilirim???Msni kaldırıp kurdum tekrar ama işe yaramadı.Ne yapabilirim lütfen çok acil bir dost cevaplarsa sevinirim.

ekurtuldu 26 Ocak 2006 16:22

ileti penceresi gözükmüyor

merhaba.benim sorunum şu; msn yi kurdum ilk başlarda bi sorun yaşamadım ama sonra ne olduysa oldu ileti penceresi ekrana gelmemeye başladı.Kişiye ileti yazmak için msn ekranında kişinin üzerine tıkladığımda başlat cubuğunda kişinin ismi gözüküyor ama ileti penceresi açılmıyor.Başlat cubugundaki ismin üzerine tıkladığımda ileti penceresi açılıyor gibi oluyor fakat ekranın sol tarafına çok hızlı bi şekilde bişeylerin gittiği gözüküyor ama ileti penceresi pc ekranında yine gözükmüyor.Msn yi tamamen kaldırıp tekrar kurdum ama bi türlü bu sorunu çözemedim.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden çok teşekkürler.

Mortal_Abas 26 Ocak 2006 16:36

Sorunsuz bır sekılde msn 7.0 kullanıyordum 7.5 geceyım dedım ve yukledım sonra 7.0 ın uzerıne kurdum fakat baglanırken hep su hatayı verıyor " 80027ee7 " lutfen bırı cvp yazsın 2gundur gıremıyorum bu sorun yzuunden :S

Misafir 26 Ocak 2006 17:16

Alıntı:

Mortal_Abas adlı kullanıcıdan alıntı
Sorunsuz bır sekılde msn 7.0 kullanıyordum 7.5 geceyım dedım ve yukledım sonra 7.0 ın uzerıne kurdum fakat baglanırken hep su hatayı verıyor " 80027ee7 " lutfen bırı cvp yazsın 2gundur gıremıyorum bu sorun yzuunden :S

Kurulumu siz değil kurulum sırasında otomatik olur > messenger kapalı iken ekrana alın ve sorun gidere tıklayın size nelerin sorun olduğunu gösterecektir > muhtemelen net bağlantı sorunudur modemi ve makinayaı açıp kapayın deneyin eğer açılmasa tekrar sorun gidere tıklayın ve nelerin eksik olduğunu yazın > kolay gelsin

fettahoglu 26 Ocak 2006 22:05

selam arkadaslar aranıza yeni katıldım harıka bır sıte.
benım sorunum var ce cözemıyorum messencer 7,5 ı kullanamıyorum ılk kurdugumda yukledı fakat guncelleme sordu bende yukle dedım yukledı ve bırdaha calısmadı ve 80072ee6 dıye hata verıyo bu hatayıda okadar aramama ragmen bulamadım nedır dıye yardımcı olursanım sevınırım tesekkurler sımdıden...

Morrigan 26 Ocak 2006 22:32

Alıntı:

fettahoglu adlı kullanıcıdan alıntı
selam arkadaslar aranıza yeni katıldım harıka bır sıte.
benım sorunum var ce cözemıyorum messencer 7,5 ı kullanamıyorum ılk kurdugumda yukledı fakat guncelleme sordu bende yukle dedım yukledı ve bırdaha calısmadı ve 80072ee6 dıye hata verıyo bu hatayıda okadar aramama ragmen bulamadım nedır dıye yardımcı olursanım sevınırım tesekkurler sımdıden...

80072ee6 no lu hata için;

Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın.

Başlat-->Çalıştır a gelin ve şunu yazın:

regsvr32 MSXML3.dll ve Tamam deyin.

Daha sonra Messenger i çalıştırın ve oturum açın.

Bu sorunu çözmezse şunu deneyin:

Başlat-->Çalıştır a gelin ve şunu yazın:

CMD ve Tamam deyin.

Tamam dedikten sonra açılan komut penceresine de şunu yazın:

ipconfig /flushdns ve enter yapın.

Messenger ınızı çalıştırarak oturum açın.

helin_1972 27 Ocak 2006 09:24

benim msn spaces im yabancı dil ingilizce bile değil nasıl değiştirebilirim?

Morrigan 27 Ocak 2006 09:55

Alıntı:

helin_1972 adlı kullanıcıdan alıntı
benim msn spaces im yabancı dil ingilizce bile değil nasıl değiştirebilirim?

Msn space nizin dil seçeneğini değiştirme için explorerin tarayıcı çubuğuna şu URL yi yazın:

http://spaces.msn.com/space kullanıcı adını yazıyorsun buraya/?mkt=en-us

Bu şekilde İngilizce olur. Maalesef Türkçe dil desteği mevcut değil.

musayildiz 27 Ocak 2006 14:22

merhaba arkadaşlar msn de yazarken hareketli harfler kullanmak istiyorum ama bir türlü bulamıyorum lütfen yardımcı olurmusunsuz? şimdiden teşekkürler

Misafir 28 Ocak 2006 08:05

Alıntı:

musayildiz adlı kullanıcıdan alıntı
merhaba arkadaşlar msn de yazarken hareketli harfler kullanmak istiyorum ama bir türlü bulamıyorum lütfen yardımcı olurmusunsuz? şimdiden teşekkürler

Bu tür yazılar kişiler size yoladıkları zaman üstüne tıklayarak "ekle" derseniz size de kayıt verir :..öte yandan forumda ve bu bölümde gif yazı karakterleri var onları indirip kayıt verin messengere olur biter > kolay gelsin

Misafir 28 Ocak 2006 08:10

Alıntı:

busse adlı kullanıcıdan alıntı
slm arkadaşlar
benim msnimde smiller karakter olarak deil harf olarak gözüküyor eskiden böyle değil di sürüm 7,5..silip defalarca baştan yükledim ama olmuyor bana yardımcı olursanız sevinirim.

Sorun Java Sun yazılım eksikliği veya güncellenme sorunudur :..resmi sayfasından yüklense düzelir :.kolay gelsin

marissa88 28 Ocak 2006 19:51

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak ben msn 7.5 sürüm kullanıyorum uzun zamandır ancak son bir haftadır bir arkadaşım bana cam yada mic daveti yaptgında msn takılıyor ve hiç bir şekilde kapanmıyor bilgi resetlemek zorunda kalıyorum ve kapatıp açtıgımda gene davet olursa gene aynı şey oluyor çoklu oturum açma yamasını kaldırdım ve kaç kez tekrar yüklemeyi denedim ama gene olmadı eğer bir bilen varsa yardım ederse çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler(A)

NiCkEnEgErEk 31 Ocak 2006 16:38

slmm bnm bi sorunum warr :)) biri beni listesine eklediginde bana ekleme talebi gelmio fakat o beni online olarak gorebilo ben online oldugum surece we ben onu ancak bana msj attiginda ekliebilorm cunku ancak o zmn goruorm listemde online oldunu;msj attiktan sora acilan penceredeki''kisiyi eklemek icin tiklayiniz'' i tikliorm we listeme eklenio...bu yuzden bi cok kisiden slmsiz die bi sifat aldim napsam ne etsemm bu sorun gecmio we her pc de oluo bu..yardimci olursaniz sewinirim..

peramos 31 Ocak 2006 20:13

merhaba,ekldiğimiz ifadeler nerede kayıtlı?Bilgisayara format attığımızda hepsi gidiyor.Bunların yedeğini almak istiyorum

Morrigan 31 Ocak 2006 21:40

Alıntı:

peramos adlı kullanıcıdan alıntı
merhaba,ekldiğimiz ifadeler nerede kayıtlı?Bilgisayara format attığımızda hepsi gidiyor.Bunların yedeğini almak istiyorum

Msn Messenger de yer alan ifadelerinizin, göz kırpmalarınızın, arka planlarınızın... yedeğini almak için MSN BackUp programını kullanabilirsiniz.

Aşağıdaki linkten inceleyip indirebilirsiniz.

https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=2154

BarB 1 Şubat 2006 11:58

ben 2 sene evel falan cnet 4 çıkışlı eternet modem aldım

ve bu modemle baglandıgım da hep hangi bilgisayar olursa olsun messenger sürekli düşüyor 1-2 saat sona düşmez oluyor
1 saat için de bazen 10 kere bazen 3-5 kere tekrar baglanıyor bazende 2 dakada bir tekrarlıyor bu işlemi

ilk aldıgım da msn 6 mı ne vardı 7 dede aynı sını yaşadım 7.5 gene aynı

bide bazen yazdıgım msjlar karşıya gitmior falan
bunun neden kaynaklandıgını bilen vrasa ve neyepmem gerektigi konusun da bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok memnun olurum:)

Misafir 1 Şubat 2006 12:08

Alıntı:

BarB adlı kullanıcıdan alıntı
ben 2 sene evel falan cnet 4 çıkışlı eternet modem aldım

ve bu modemle baglandıgım da hep hangi bilgisayar olursa olsun messenger sürekli düşüyor 1-2 saat sona düşmez oluyor
1 saat için de bazen 10 kere bazen 3-5 kere tekrar baglanıyor bazende 2 dakada bir tekrarlıyor bu işlemi

ilk aldıgım da msn 6 mı ne vardı 7 dede aynı sını yaşadım 7.5 gene aynı

bide bazen yazdıgım msjlar karşıya gitmior falan
bunun neden kaynaklandıgını bilen vrasa ve neyepmem gerektigi konusun da bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok memnun olurum:)

Sorun modem kaynaklı gibi gözükmekle birlikte net kopukluklarını da göz ardı etme mühim olan senin gözlemleyeceğin düştüğün sırada net ne durumda ve messenger ayarlarından otomatik bağlantıyı işaretle ki sıkıntın bir nebze düzelsin kısaca sorun sürüm sorunu değil modem ve telekom kaynaklıdır :.. diğer sorunun için yakın zamandaki Admin mesajına bak sorunun cevabı orda > kolay gelsin

Reaper08 1 Şubat 2006 19:35

Merhaba...
Msn Messenger'da oturumumu açmak istediğimde "Oturum Aç" kısımına basıyorum MSN'de ki o 2 adam 1-2 tur dönüyor sonra kayboluyorlar yine "Oturum Aç" yerine geliyor.
MSN Messenger'in 7.0,7.5,8.0 sürümlerini yükledim denedim hep aynı sonuç çıktı. Ama Msxlabs'tane 6.2'yi indirdim hemen oturum açıldı.
Sizce bu sorun nedir ? Yardım eder misiniz rica etsem ?

Saygılarımla..
Teşekkürler..

Misafir 1 Şubat 2006 20:21

Alıntı:

Reaper08 adlı kullanıcıdan alıntı
Merhaba...
Msn Messenger'da oturumumu açmak istediğimde "Oturum Aç" kısımına basıyorum MSN'de ki o 2 adam 1-2 tur dönüyor sonra kayboluyorlar yine "Oturum Aç" yerine geliyor.
MSN Messenger'in 7.0,7.5,8.0 sürümlerini yükledim denedim hep aynı sonuç çıktı. Ama Msxlabs'tane 6.2'yi indirdim hemen oturum açıldı.
Sizce bu sorun nedir ? Yardım eder misiniz rica etsem ?

Saygılarımla..
Teşekkürler..

Herhangi Bir Eklenti Kurulumu.. Bilgisayarınızdan Kaldırın Baştan Başlatın Program Files İçindeki MSN Messenger Klasörünü Boşaltın Ve Son Sürümünü Yeniden Kurun.

Alternatif Yardım.

Reaper08 1 Şubat 2006 20:58

Herşeyi sildim ettim ama yok olmuyor.. :(

victorcrane 1 Şubat 2006 23:00

Msn Messenger a Yüklediğimiz Hareketli resim avatar arka planlar nerede
nerede derken windowsun içinde nerede format atmayı düşünüyorum fakat tekrar ulaşabilecekmiyim daha önce messenger klasörünü yedeklemeiştim ama bir işe yaramadı yada var olan avatar hareketli arka planları nasıl messenger dan çıkartıp tekar mco olarak saklayabilirm.... ?

Morrigan 1 Şubat 2006 23:08

Alıntı:

victorcrane adlı kullanıcıdan alıntı
Msn Messenger a Yüklediğimiz Hareketli resim avatar arka planlar nerede
nerede derken windowsun içinde nerede format atmayı düşünüyorum fakat tekrar ulaşabilecekmiyim daha önce messenger klasörünü yedeklemeiştim ama bir işe yaramadı yada var olan avatar hareketli arka planları nasıl messenger dan çıkartıp tekar mco olarak saklayabilirm.... ?

Msn Messenger ınız da yer alan göz kırpmalarını, arka planları, ifadeleri... yedeklemek için MSN BackUp programını kullanabilirsiniz.

Programı aşağıdaki linkten inceleyip indirebilirsiniz.

https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=2154

NeutralizeR 3 Şubat 2006 20:05

Alıntı:

gzmcek adlı kullanıcıdan alıntı
tanimadigim kisileri listeme almak istemedigim icin soruyorum zate artk engellemek istedigim zaman uyari cikiyo engelleyemezsiniz diye.

Windows Messenger kullanarak oturum açın.

https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/560-msnde-sizi-kisi-listesinden-silenler-ve-engelleyenler-msn-engelleyenler.html?highlight=sizi+silenler

Yukarıdaki konuda tarif edildiği şekilde silebildiğiniz tüm engelli adresleri silin.

papatya_23 6 Şubat 2006 08:43

dinamik görüntü

Merhabalar,

Bilgisayarımdaki herhangi bir gif dosyasını nasıl dinamik görüntü yapabilirim?

Papatya

NeutralizeR 6 Şubat 2006 08:57

Alıntı:

Hareketsiz olarak eklenir, hareketli olarak eklemeniz mümkün değil...
Henüz hareketli gif resimleri görüntü resmi olarak kullanılamıyor, sabit resim olarak eklenebiliyorlar maalesef. Windows Live Messenger (MSN Messenger 8.0)'da bu özellik olabilir.

sahilkentli 6 Şubat 2006 21:06

Alıntı:

Morrigan adlı kullanıcıdan alıntı

80048820 no lu hata için..

Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın.

Salt köşede yer alan saate iki kere tıklayın; gün, ay ve saat ayarlarınızın doğru olduğuna emin olun..

Eğer doğruysa;

Başlat-->Çalıştır--> a gelin

regsvr32 softpub.dll

yazın ve enter deyin...

malesef onlar çözüm olmuyo..ben çözdüm onuda tam olarak ne yaptıgımı nasıl anlatacagımı bilmeiyom..sadece şöyle diim. Explorer baglantı ayarlarını tekrar yaptım manhuel olarak...Sorunu çözdüm...Şimdi çok rahat giriyom...Bu error yuzunden cok çektim...SAygılar

NeutralizeR 7 Şubat 2006 06:31

Alıntı:

alican_mania adlı kullanıcıdan alıntı
msn de gmail kullanıyorum bu e posta adresi doğrulanamadı yazısı nası kalkar

Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma

orhonorhon 8 Şubat 2006 04:56

Merhaba...MSN 7.5 Sürümünü Kullaniyorum. Ek olarak Messengerplus yüklü.
Sorunumu söyle izah edeyim; Sadece MSN. olan bir durum bu. farzedenim bir konusma penceresi acildi...Bu pencere önde duruyor...MSN arkada yer aliyor.Arkadaki ana MSN tikladigimda normal olarak öne gelmeli...ama gelmiyor.Bazen 3.4 dört pencere acildiginda düsünün arkada kalin pencereler tiklamayla öne gelmiyor. sorunum bu:) Teknik bilgi verecek olanlara simdiden tesekürler.

NeutralizeR 8 Şubat 2006 06:50

Alıntı:

orhonorhon adlı kullanıcıdan alıntı
Merhaba...MSN 7.5 Sürümünü Kullaniyorum. Ek olarak Messengerplus yüklü.
Sorunumu söyle izah edeyim; Sadece MSN. olan bir durum bu. farzedenim bir konusma penceresi acildi...Bu pencere önde duruyor...MSN arkada yer aliyor.Arkadaki ana MSN tikladigimda normal olarak öne gelmeli...ama gelmiyor.Bazen 3.4 dört pencere acildiginda düsünün arkada kalin pencereler tiklamayla öne gelmiyor. sorunum bu:) Teknik bilgi verecek olanlara simdiden tesekürler.

MSN Messenger > Araçlar > Her Zaman Üstte seçeneğinin işaretli olmadığından emin olun.

ercan2044 8 Şubat 2006 11:54

ARKADAŞLAR HOTMAİL.COM.TR UZANTILI ADRES ALMAK İSTİYORUM NASIL ALABİLRİM
YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TŞKLER

boys_yaralı 8 Şubat 2006 12:54

ARKADAŞLAR MSN DE 8004882 DİYE BİR KOD VERİYO ÇIKIŞ DEYİP MSN DEN ÇIKIOM VE ÇALIŞTIRA GİRİP SİZİN DEDİĞİNİZ ŞEYİ YAZIOM OLMUO O DEDİĞİNİZ PROGRAMIDA İNDİRDİM AMA ONDADA OLMUO NE YAPABİLİRİM?

Saat: 04:43
Sayfa 5 / 78

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık