MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

Fixon 14 Eylül 2007 18:48

geçiyorum o topiğe
ama 7.0 hiç böle bi sorun vermiyordu..neden böle bi anda böle oldu anlayamadım
çıldırmak üzereyim

eRaGoN 14 Eylül 2007 22:21

2 farklı nick delircem

http://img212.imageshack.us/img212/4814/adszvm2.jpg

BİR ÇARE ARKADAŞLAR BİR ÇARE :(

NeutralizeR 14 Eylül 2007 22:45

Alıntı:

eRaGoN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 698060)

BİR ÇARE ARKADAŞLAR BİR ÇARE :(

MessengerDiscovery ya da StuffPlug'ın konuşma penceresi nick'i (görüntü adı) özelliğini açmışsınız. İlgili eklentilerin özellikler bölümlerine bakınız.

eRaGoN 14 Eylül 2007 23:44

olmadı farklı birşey :S

NeutralizeR 14 Eylül 2007 23:47

Alıntı:

eRaGoN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 698293)
olmadı farklı birşey :S

Hangi eklentiler yüklü ve bu eklentilerden birini kaldırdığınızda bir değişiklik oluyor mu? Olmalı...

..esen.. 15 Eylül 2007 02:29

live messenger resetlemesi

Benim problemim şu: Windows Live Messenger'i kuruyorum, programı çalıştırıyorum buraya kadar problem yok. Ancak oturum açtığım anda bilgisayar kendini resetliyor. Ne yaptımsa düzeltemedim. MSN 7.5 problemsiz çalışıyor ama Live Messenger'i bi türlü çalıştıramadım. Bilgisayarın konfigürasyonu şu şekilde:
-AMD Sempron 2800+ işlemci
-ASUS K8N anakart
-Kingston 1 GB ram
-MSI 512 MB ekran kartı
-samsung 250 GB hdd

NeutralizeR 15 Eylül 2007 02:44

Alıntı:

..esen.. adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 698703)
Benim problemim şu: Windows Live Messenger'i kuruyorum, programı çalıştırıyorum buraya kadar problem yok. Ancak oturum açtığım anda bilgisayar kendini resetliyor. Ne yaptımsa düzeltemedim. MSN 7.5 problemsiz çalışıyor ama Live Messenger'i bi türlü çalıştıramadım. Bilgisayarın konfigürasyonu şu şekilde:
-AMD Sempron 2800+ işlemci
-ASUS K8N anakart
-Kingston 1 GB ram
-MSI 512 MB ekran kartı
-samsung 250 GB hdd

Sıfırdan kurulumu sorununuzu çözebilir:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Ayrıca 8.1 ve 8.5 sürümlerini deneyebilirsiniz.

bekiryasin 15 Eylül 2007 14:44

msn de paylaşım klasörü diye bişii var ve ben bu özelliği kullanamıyorum msn programımı beta yaptım yine sorun geçmedi

NeutralizeR 15 Eylül 2007 15:18

Alıntı:

bekiryasin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 699650)
msn de paylaşım klasörü diye bişii var ve ben bu özelliği kullanamıyorum msn programımı beta yaptım yine sorun geçmedi

Paylaşım klasörleriyle ilgili bilgi bu mesajda mevcut:
https://www.msxlabs.org/forum/150055-mesaj88.html

shandar 15 Eylül 2007 16:30

herkese selam

msnmsgr.exe uygulama hatası alıyorum.....live messenger ı defalarca sildim baştan kurdum ama hata devam ediyor..

hata kodu ise 0xc0150004

yardımlarınızı bekliyorum

NeutralizeR 15 Eylül 2007 16:33

Alıntı:

shandar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 699843)
herkese selam

msnmsgr.exe uygulama hatası alıyorum.....live messenger ı defalarca sildim baştan kurdum ama hata devam ediyor..

hata kodu ise 0xc0150004

yardımlarınızı bekliyorum

Hangi sürümleri indirip kurmayı denediniz? Virüs taraması yaptınız mı?

Burdan farklı sürümleri indirip yüklemeyi deneyin:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri

Sonuç alamazsanız Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları altından yeni bir Windows hesabı oluşturun, bu hesapla oturum açın ve Messenger'ı kurmayı tekrar deneyin.

shandar 15 Eylül 2007 16:44

bu sitedeki live messenger 8.1 final türkçe versiyonu indirip denedim

NeutralizeR 15 Eylül 2007 16:49

Bu yazılımı kullanarak Windows Live Messenger'ı kaldırmayı deneyin.

Windows Installer CleanUp Utility

8.5 sürümünde de böyle bir sorunla karşılaşıyor musunuz?

shandar 15 Eylül 2007 19:26

yok usta maalesef olmuyor...bugün paso buna uğraştım ama olmuyor....live messenger açamıyorum bi türlü :(

1teko 15 Eylül 2007 19:33

Bende benzer 1 sorun yaşıyorum. msn 7.5 kullanıyodum.daha yeni 1 sürümü var uyarıyla karşılaştım sıksık. yükledim ama açılmadı.sonra tekrar herşeyi silip siteden live yükledim. live açılıyor.ama konuşamıyorum.bir kişinin üzerine konuşmak için tıkladığımda o kişiyle konuşma başlatılamadığna dair uyarı alıyorum. ne yapmalıyım?

NeutralizeR 15 Eylül 2007 19:41

Alıntı:

1teko adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 700005)
Bende benzer 1 sorun yaşıyorum. msn 7.5 kullanıyodum.daha yeni 1 sürümü var uyarıyla karşılaştım sıksık. yükledim ama açılmadı.sonra tekrar herşeyi silip siteden live yükledim. live açılıyor.ama konuşamıyorum.bir kişinin üzerine konuşmak için tıkladığımda o kişiyle konuşma başlatılamadığna dair uyarı alıyorum. ne yapmalıyım?

Bu konuyu incelediniz mi?
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

1teko 15 Eylül 2007 19:46

evet inceledim. ancak o programda yüklenmiyo . msidcrl.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir diyo. yenidenn yüklüyorum ama olmuyo

NeutralizeR 15 Eylül 2007 19:49

İhtiyacınız olan bu sürüm:
MSN Messenger 7.5.0324 Türkçe

Sizde daha eski bir MSN Messenger 7.5 sürümünün kurulumu var sanırım.

1teko 15 Eylül 2007 19:55

olmadı gene. daha yeni1 sürüm var diyo devam etmek için yükleyiniz diyo gene.

NeutralizeR 15 Eylül 2007 19:56

Alıntı:

1teko adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 700022)
olmadı gene. daha yeni1 sürüm var diyo devam etmek için yükleyiniz diyo gene.

Tamam şimdi de MSN Messenger 7.5 konusundan msnmsgr.exe dosyasını indirip C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne kopyalayacaksınız.

1teko 15 Eylül 2007 20:03

kopyaladım. ya şimdi?

NeutralizeR 15 Eylül 2007 20:04

Alıntı:

1teko adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 700035)
kopyaladım. ya şimdi?

Geriye en heyecan verici adımı atmak kalıyor... Başlat > Programlar > MSN Messenger 7.5...

1teko 15 Eylül 2007 20:06

oldu :D:D çok teşekkür ederim..

yanlız şey :D 1 şey daha var.. buna plusu nası yüklicemm ? :$

NeutralizeR 15 Eylül 2007 20:11

Alıntı:

1teko adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 700040)
oldu :D:D çok teşekkür ederim..

yanlız şey :D 1 şey daha var.. buna plusu nası yüklicemm ? :$

Burdan yükleyeceksiniz:
https://www.msxlabs.org/forum/

Uyumlu hale nasıl getireceğinizi de ilk mesajın sonundan öğreneceksiniz:
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

arwen 15 Eylül 2007 23:17

msn de yazarken yazılarım entere bastığım zaman alltarafa geçiyoo gönderemiyorumm yardımm delirdim yahuuu

hellboy726 15 Eylül 2007 23:22

Alıntı:

arwen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 700506)
msn de yazarken yazılarım entere bastığım zaman alltarafa geçiyoo gönderemiyorumm yardımm delirdim yahuuu

Genelde Klavyede bulunan Shift tuşuna uzun süre basilmasıyla bu sorun oluşuyor. kısayol olarak atanan bu tuş yapışkan tuşları devreye sokuyor ve messenger 'da enter e bastığınızda bir alt satıra geçme gibi bir durum oluşuyor.

Öncelikle: Başlat> Denetim masası 'na ulaşın.

http://img205.imageshack.us/img205/697/arwen1dw0.jpg

Açılan sayfadan "Erişilebilirlik seçeneklerini" açın.

http://img508.imageshack.us/img508/5671/arwen2lz8.jpg

Açılan sayfadaki seçenekleri kaldırın ve tamam'a basın.
Eğer olmaz ise messenger 'ı kapatıp açın yada bilgisayarınızı yeniden başlatın.

zekidayi 16 Eylül 2007 23:57

arladaşlar ben msn 8.1 kullanıyorum. Burada kullanmış oldugum hareketli gifleri ve avatarları bilgisayarı format ederken kaybetmek istemiyorum. Yani bilg format çektikten sonrada hareketli giflerim ile avatarları nasıl geri kullanabilirim, bunun bir yolu varmı. Yada bir bilgisayarda bulunan avatarlarımı (yani ifadelerimi) başka bir bilgisayarada aynısını nasıl yükeleyebilirim. Bana yazarmısınız teşekkürler şimdiden

NeutralizeR 17 Eylül 2007 00:00

Alıntı:

zekidayi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 702914)
arladaşlar ben msn 8.1 kullanıyorum. Burada kullanmış oldugum hareketli gifleri ve avatarları bilgisayarı format ederken kaybetmek istemiyorum. Yani bilg format çektikten sonrada hareketli giflerim ile avatarları nasıl geri kullanabilirim, bunun bir yolu varmı. Yada bir bilgisayarda bulunan avatarlarımı (yani ifadelerimi) başka bir bilgisayarada aynısını nasıl yükeleyebilirim. Bana yazarmısınız teşekkürler şimdiden

https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/35696-concon-retriever-windows-live-messenger-icerik-yedekleme.html

MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim?

ShangaL 17 Eylül 2007 00:10

Teşekkürler üstad ...

CoRAsPiN 17 Eylül 2007 11:48

pardon buraalara yeni geldim msn 8.5 i yükledim dierleri hep atıodu şimdide 8.5 e göre hiç yama falan varmı die soracaktım bi yardım ederseniz sevinirim teşekkür ederimm...

torchbearer 17 Eylül 2007 12:21

Alıntı:

CoRAsPiN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 703758)
pardon buraalara yeni geldim msn 8.5 i yükledim dierleri hep atıodu şimdide 8.5 e göre hiç yama falan varmı die soracaktım bi yardım ederseniz sevinirim teşekkür ederimm...

evet var şu konuyu incelerseniz istediğinizi elde edersiniz

Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger

ama benim her zamanki (çoklu yama olarak) tercihim Messenger Plus Live

8.5 a da desteği var tabiki

cihanbeyli 17 Eylül 2007 17:07

tşk :smiley32:

program buraya nasıl gönderiliyo :smiley:

ha puan alıcamda :)

ben burdan msn messenger live 8.5 i yükledim degişik bi şeyler oluyo ondan sonra yanıtvermiyo diyo :(

mbd 17 Eylül 2007 17:19

Msn live + plus kullanıyorum

Msn başkalarınkine oranla çok fazla zamanda açılıyo

Kişi listesinden olabilirmi

Sile Sile yarı yarıya indirdim ama

torchbearer 17 Eylül 2007 17:40

Alıntı:

mbd adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 704420)
Msn live + plus kullanıyorum

Msn başkalarınkine oranla çok fazla zamanda açılıyo

Kişi listesinden olabilirmi

Sile Sile yarı yarıya indirdim ama

Kişilerinizin fazlalığından olması olası ancak hızlı açılması için şunu deneyebilirsiniz;

Eğer messenger da şifreniz ve kullanıcı adınız kayıtlı duruyorsa oradan oturum açmadan önce beni unut linkine tıklayın ve gelen uyarıya evet diyin

Messenger ınızı kapattıktan sonra şu adrese gidin C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızda açtığınız oturum adı\Contacts\ ve bunun içinde bulunan gizli dosyalardan messenger ı hangi posta adresiyle açtıysanız onu tamamen silmeniz gerekiyor. Ayrıca *C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızda açtığınız oturum adı\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger yine burada bulunan posta adresinizle ilişikte bulunan klasörü siliniz. Silemiyorsanız sorun yok. Bunlar bilgisayarınızda kullanılan paylaşım dosyalarıdır

*C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızda açtığınız oturum adı\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\ burada bulunan adresinize ait klasörü de siliniz.

Şimdi tekrar kaydını kaldırmış olduğunuz postayla messenger dan oturum açabilirsiniz.

* gizli dosyalar bölümünü açmanız gerekiyor.

_eray_ 17 Eylül 2007 20:27

merhaba arkadaşlar benim bi sorum olucak msn açıkken winamp veya media player açtığımda diğer taraftan gelen msn iletileri çok geç gelior yada gelmior winamp veya media player kapalı olduunda böyle bi sorunla karşılaşmıorum hepsini sildim tekrardan yükledim fakat bi çözüm bulamadım bilgisi olan arkadaşlar varsa acil yardım plss. şimdiden teşekkürler

ahmed 17 Eylül 2007 20:31

Alıntı:

_eray_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 704727)
merhaba arkadaşlar benim bi sorum olucak msn açıkken winamp veya media player açtığımda diğer taraftan gelen msn iletileri çok geç gelior yada gelmior winamp veya media player kapalı olduunda böyle bi sorunla karşılaşmıorum hepsini sildim tekrardan yükledim fakat bi çözüm bulamadım bilgisi olan arkadaşlar varsa acil yardım plss. şimdiden teşekkürler

bu sorun msn kaynaklandığını sanmıom tamamen bağlantı ve pc den kaynaklanabilir; sistem özelliklerinizin düşük olması vb...

_eray_ 17 Eylül 2007 20:50

avast kullanıodum sora kasperskye geçtim onun bi etkisi olmuş olabilirmi acaba daha önceden böle bi sorun yoktu

senhul 17 Eylül 2007 22:18

SLM ÜSTADLAR BENİM SORUNUM ŞU MSNYİ AÇAMIYORUM,ESKİSİNİ SİLİP YENİSİNİ YÜKLEMEME RAĞMEN.MSNMSGR YÜKELNMEDİ YAZIYOR,HERHALDE PROGRAMLARI SİLERKEN YANLIŞLIKLA ONUMU SİLDİM ACABA,ÖYLEDE OLSA YENİSİNİ KURARKEN KURULMASI GEREKMEZ Mİ.ANLAYAMADIM ,YOL GÖSTERİRSENİZ SEVİNİRİM,

MSN OLMAYINCA BİLGİSAYAR EKSİK OLUYOR

hellboy726 17 Eylül 2007 22:46

Alıntı:

_eray_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 704767)
avast kullanıodum sora kasperskye geçtim onun bi etkisi olmuş olabilirmi acaba daha önceden böle bi sorun yoktu

Belkide... Kaspersky, güvenlik açısından iyi bir program. Ancak sistem kaynaklarını biraz fazla kullandığı doğru.

Alıntı:

senhul adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 704884)
SLM ÜSTADLAR BENİM SORUNUM ŞU MSNYİ AÇAMIYORUM,ESKİSİNİ SİLİP YENİSİNİ YÜKLEMEME RAĞMEN.MSNMSGR YÜKELNMEDİ YAZIYOR,HERHALDE PROGRAMLARI SİLERKEN YANLIŞLIKLA ONUMU SİLDİM ACABA,ÖYLEDE OLSA YENİSİNİ KURARKEN KURULMASI GEREKMEZ Mİ.ANLAYAMADIM ,YOL GÖSTERİRSENİZ SEVİNİRİM,

MSN OLMAYINCA BİLGİSAYAR EKSİK OLUYOR

Öncelike Messenger'ı tamamen kaldırın;

Merhaba,

Bazı nedenlerden dolayı Windows Live Messenger'ı sisteminizden tamamen kaldırmanız gerekiyorsa, sisteminizi Windows Live Messenger hiç kurulmamış gibi bir konuma getirmek istiyorsanız ya da yeni bir sürüme yükseltme yaparken çözemediğiniz bir sorunla karşılaşırsanız; aşağıdaki adımları uygulayınız:

--- Saatin yanında bulunan (system tray) Messenger sembolüne sağ tıklayarak 'Çıkış' seçeneğine tıklayınız.

--- Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır listesinden Windows Live Messenger'ı bularak 'Kaldır' tuşuna tıklayınız.

--- Bilgisayarım > C:\ > Program Files > MSN Messenger klasörünü silininiz. (Genellikle C:\ sürücüsüdür, eğer Windows'unuz başka bir sürücüde yüklüyse, sürücü harfini buna göre değiştiriniz)

--- Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Klasör Seçenekleri > Görünüm sekmesi altında bulunan Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğinin kutucuğunu işaretleyip Tamam'a tıklayınız. Zaten bu seçenek işaretliyse, bir sonraki adıma geçiniz.

--- Bilgisayarım > C:\ > Documents and Settings > *NeutralizeR > Local Settings > Application Data > Microsoft klasörü içinde bulunan Windows Live Contacts ve Messenger klasörlerini siliniz. *: NeutralizeR yerinde sizin kendi Windows oturum açma adınız olacak (kullanıcı_adınız). Yani Windows hesabınız. Silmeniz gereken klasörlerin tüm listesi:
Alıntı:
C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\

C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Application Data\Microsoft\Windows Live Call\

C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Application Data\Microsoft\Windows Messenger\

C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\

C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\

C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Contacts\

C:\Windows\Temp\MessengerCache\

--- Kişisel ifadeleriniz, göz kırpmalarınız, görüntü resimleriniz vs. özel bir klasörde .dat uzantılı dosyalar olarak saklanırlar. Bilgisayarınız kullanılarak açılan tüm Messenger oturumları için farklı klasörler kullanılır. Bu klasörlerin tümünü ya da yalnızca kendi hesabınızla alakalı olanı silmek için aşağıdaki konuda bulunan küçük programı kullanabilirsiniz. Bu yöntemle bu klasörleri yedekleyebilirsiniz de... Ancak yedeklenen klasörü daha sonra olduğu gibi kopyalayıp yapıştırmak işe yaramaz. İlgili konuda daha fazla açıklama bulabilirsiniz:
MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim?

--- Başlat > Çalıştır > Açılan küçük pencerede regedit.exe yazıp enter'layın. Kayıt Defteri Düzenleyicisi çıkacak karşınıza. Windows Live Messenger'la ilgili olan kayıt girdilerini bulup temizlememiz gerekiyor. Sol taraftaki ağaçtan tıklaya tıklaya aşağıdaki anahtarlara kadar gelin, anahtar isimlerinin üstünde, yani sol tarafta sağ tıklayıp Sil seçeneğini seçin:
Alıntı:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows Live
--- Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Yukarıdaki adımlardan birinde takılırsanız, yeniden başlatma işlemini o esnada da yapabilirsiniz.

--- Yeniden Windows Live Messenger'ı kurarken sorun yaşarsanız; aşağıdaki konuda indirme bağlantısı bulunan Windows Installer CleanUp Utility'i kurup çalıştırın. Windows Installer CleanUp Utility listesinde Windows Live Messenger yer alıyorsa, kaldırın/temizleyin.

Windows Installer CleanUp Utility

Daha sonra Şurdan son sürümü download edin: Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe

EDIMCONCON 18 Eylül 2007 12:13

ben edım ya arkadaşlar ben bi kişinin msn ini hacklemek istyom bunu yapan programı bilen varsa bu adrese gnderirse sevinirim ilginiz için sağolun

Misafir 18 Eylül 2007 12:20

Alıntı:

EDIMCONCON adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 705749)
ben edım ya arkadaşlar ben bi kişinin msn ini hacklemek istyom bunu yapan programı bilen varsa bu adrese gnderirse sevinirim ilginiz için sağolun

https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/read.gif
Site ve Forum Kuralları / Madde 9

sinenaz 19 Eylül 2007 03:50

Alıntı:

rukidu adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 322141)
slm arkdaşlar benim sorunum msn de çevrimdışı iletilerimi alamıyorum
araçlar/iletilerden kontrol ettim işaretli yani sorun orada değil
msn ni tekrar kurdum yine olmadı:(
bi fikri olan var mı?

merhaba...bu sorunun aynısnı bende yaşıyorum..bu soruya cevap gelmediği için alıntıladım..windows xp de msn 8.1 ve 8.5 i denedim. ama çevrimdışı ileti yollayıp alamıyorumbir türlü..msn ayarları, mail ayarları ve microsoft support u bile denedim..oraya yazdığım başlığa da henüz cevap veren olmadı.(1 hafta oluyor)
çevrimdışı ileti alamamanın nedeni ne olabilir?

not: bu konuyla ilg. bir cevap varsa şimdiden özür dilerim ama ancak 350'ye kadar okuyabildim mesajları.:))

NeutralizeR 19 Eylül 2007 04:49

Alıntı:

sinenaz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 708030)
merhaba...bu sorunun aynısnı bende yaşıyorum..bu soruya cevap gelmediği için alıntıladım..windows xp de msn 8.1 ve 8.5 i denedim. ama çevrimdışı ileti yollayıp alamıyorumbir türlü..msn ayarları, mail ayarları ve microsoft support u bile denedim..oraya yazdığım başlığa da henüz cevap veren olmadı.(1 hafta oluyor)

not: bu konuyla ilg. bir cevap varsa şimdiden özür dilerim ama ancak 350'ye kadar okuyabildim mesajları.:))

Konuşma penceresini kapatıp açtığınızda da bir değişiklik olmuyor mu?

Ya da ilk mesajı karşı taraf gönderse?

torchbearer 19 Eylül 2007 17:04

Alıntı:

sinenaz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 708030)

Çok enteresan bir durum aslında. internet ağıyla ilgili bir sorun değil tamamen MSN ve MSN Messengerdan kaynaklanan olay. Messengerınızdan varsa başka bi adresinizle oturum açmayı deneyin ve bununla çevrimdışıyken ileti yollamaya çalışın. Eğer bu açmış olduğunuz mail hesabından yollayabiliyorsanız. Daha önceki kullanmış olduğunuz hesapla ilgili olarak bilgisayarınızda bulunan dosya ve klasörleri silip tekrar bu hesapla oturum açmalısınız.

(Silinmesi gereken dosyalar;

C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızın Oturum Açılma İsmi\Contacts altında bulunan adresinizle ilişkili klasör

C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızın Oturum Açılma İsmi\Local Settings\Application Data\Microsoft

Klasörler: Messenger ve Windows Live Contacts

Bu klasörler altında bulunan sorunlu adresinizle ilgili klasörleri siliniz
)

sinenaz 19 Eylül 2007 19:00

Alıntı:

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 709539)
Çok enteresan bir durum aslında. internet ağıyla ilgili bir sorun değil tamamen MSN ve MSN Messengerdan kaynaklanan olay. Messengerınızdan varsa başka bi adresinizle oturum açmayı deneyin ve bununla çevrimdışıyken ileti yollamaya çalışın. Eğer bu açmış olduğunuz mail hesabından yollayabiliyorsanız. Daha önceki kullanmış olduğunuz hesapla ilgili olarak bilgisayarınızda bulunan dosya ve klasörleri silip tekrar bu hesapla oturum açmalısınız.

(Silinmesi gereken dosyalar;

C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızın Oturum Açılma İsmi\Contacts altında bulunan adresinizle ilişkili klasör

C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızın Oturum Açılma İsmi\Local Settings\Application Data\Microsoft
Klasörler: Messenger ve Windows Live Contacts

Bu klasörler altında bulunan sorunlu adresinizle ilgili klasörleri siliniz
)

teşekkürler..dediklerinizi yaptım ve bilgisayarımı kapatıp açtım ama olmadı..bilgisayarımda oturum acan diğer kişilerde sorun yok, hatta diğer msn hesabımda da çevrimdışı ileti alabiliyorum ancak bu hesapta sorun devam ediyor..hesabımla ilgili herhangi bir ayar söz konusu mu bilemiyorum daha ne yapmalıyım??* ^o)^o)

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 708073)
Konuşma penceresini kapatıp açtığınızda da bir değişiklik olmuyor mu?

Ya da ilk mesajı karşı taraf gönderse?

karşı tarafta bana mesaj yollayamıyor. şu yazı çıkıyor..

Çevrimdışı anlık ileti geçici olarak kullanılamadığından bu ileti gönderilmedi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

NeutralizeR 19 Eylül 2007 19:44

Başka bir bilgisayarda Windows Live Messenger kullanarak hesabınızla oturum açıp deneme yaptınız mı?

bluedevil 19 Eylül 2007 21:07

merhaba..benim msn adresim de bir türlü açılmıyor.msn live yüklü.düne kadar açılıyordu.sabah denedim.açılıyor ancak anında kilitleniyor..yanıt vermiyor konumuna geliyor.hata kodu falan yok sadece yanıt vermiyor oluyor.:( delirdim ya....
bayağıdır arıyorum ama cevabını bulamadım..birde dün yanlışlıkla birşeylere bastım..yatmadan önce ctrl ve birşeyler yanlışlıkla..sonra msn anında tümden kapandı.sonra tekrar açıldı ama..belki onunla alakalıdı diye yazdım..7.5de de öyle 8.0de de öyle..ikisini de kurup sildim.başka adresler açılıyor benimki açılmıyor hatta başka bilgisayarda bile denedim.neden olabilir ve nasıl düzelir

wolwer 20 Eylül 2007 01:19

slm arkadaslar benim msn ile problemim var ve yapmıs oldugum o kadar sey ile cozum bulamadım..problemim msn acıldıktan sonra konusmaya baslayamıyorum..kucuk bir karede konusma baslatamadık dıye uyarı mesajı geliyo..programı silip yenıden yukledim cozum olmadı ..bilgisayara format attım yine aynı...baska bir bilgisayarda dısarda actıgımda sorun yok ama evde sahsı bılgısayarımda su anda msn kullanamıyorum..yardımcı olursanız sevinirim..

kaya3011 20 Eylül 2007 01:25

isim@soyisim.com adresini dogrulama

slm arkadaşlar ben böyle bi adres aldım ama msnde adresim cıkıyoo iletime bişey ekleyemiyorumm yardımcı olurmusunz.:*(

torchbearer 20 Eylül 2007 02:13

Alıntı:

kaya3011 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 710991)
slm arkadaşlar ben böyle bi adres aldım ama msnde adresim cıkıyoo iletime bişey ekleyemiyorumm yardımcı olurmusunz.:*(

Adres doğrulamalısınız. Muhtemelen de adres doğrulama sayfasına gidip yapmışsınızdır ve o sayfada sizin e-postanıza doğrulamayla ilgili aktivasyon maili tarzı bi mail gönderildi diye yazıyor ama bu adrese windows live mail desteği olmadığı için birşey yapamıyorsunuz.

Doğrulama sayfasını açtığınız vakit karşınıza küçük puntolarla yazılı şu uyarı geliyordur tahminimce;

Bu e-posta adresini şimdi onaylamazsanız, Windows Live ID sitelerinde ve hizmetlerinde oturum açmak için bu adresi kullanamazsınız.

Ya bu sorun Microsoft un zamana bağlı bir sorunudur veya adresinizi doğrulamayıp da böyle kalacak. Yapacağınız başka bişey daha var. Bununla ilgili Microsoft a mail atmak. e-Postaların gelen kutusu bölümü ve ayarlar bölümü vardır. Siz ayarlar bölümüne girin ve orada yardım bölümünü seçip mail yollamayı deneyin.

Alıntı:

wolwer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 710965)
slm arkadaslar benim msn ile problemim var ve yapmıs oldugum o kadar sey ile cozum bulamadım..problemim msn acıldıktan sonra konusmaya baslayamıyorum..kucuk bir karede konusma baslatamadık dıye uyarı mesajı geliyo..programı silip yenıden yukledim cozum olmadı ..bilgisayara format attım yine aynı...baska bir bilgisayarda dısarda actıgımda sorun yok ama evde sahsı bılgısayarımda su anda msn kullanamıyorum..yardımcı olursanız sevinirim..

Genelde bu sorunu yamaların yanlış uygulanmasıyla oluşur. (msgres.dll, messenger.exe ye uygulanan yamalardan ve de messenger ın arayüzünün değiştirilmesiyle oluşan sürüm farklılığından kaynaklanabilir) Messenger ı açarsınız ancak yazı gönderemezsiniz. Aynen sizin dediğin şekilde bi yazıyla uyarı gelir. Ancak format attıktan sonrada bu sorun devam etti diyorsunuz. Normalde yapmaması gereken bi hata ama donanımınızla ilgili bi sorun olabilir mi? Yani sesle veya kamerayla ilgili olarak. Çünkü konuşma penceresi açtığınız anda sesle görüşme ve kamera dolayısıyla görüşme sağlanması için bu aygıtları hazır duruma getirir. Eğer bunlarda sorun varsa açamaz. Tabiki benim dediğim sadece bir teori. Bunlarla alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorsanız. Windows Messenger ile oturum açmayı deneyin. Onda da bu tarz bi sorun alacak mısınız.

Saat: 03:19

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık